Házipatika fórum: Homeopátia ellen vs mellett - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 9 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

Homeopátia ellen vs mellett

#1 fllevente 2017. 08. 31. - 05:02:50

Üzenet megtekintéseIdézve: fllevente - Dátum: 2017. augusztus 31. - 05:01:59#2 fllevente 2017. 08. 31. - 05:01:59

Üzenet megtekintéseIdézve: alexandra2 - Dátum: 2011. február 04. - 00:03:47

Sziasztok!Csak szeretnék megosztani veletek egy cikket, amit most olvastam. Dr. Luc Montagnier nemrég megjelentetett egy cikket, amiben kiáll a homeopátia mellett. Ő egy elismert Nobel-díjas tudós, szerintem nagyon pozitív, hogy így kiállt egy alternatív gyógymód mellett. Persze nem minket kell meggyőznie, akik amúgy is hiszünk benne, de azért így is jó volt olvasni. Ha érdekel, klikk ide: http://homeopatia.in...&article_id=420

http://1023.hu/mi-a-homeopatia

#3 alexandra2 2011. 02. 04. - 00:03:47

Sziasztok! Csak szeretnék megosztani veletek egy cikket, amit most olvastam. Dr. Luc Montagnier nemrég megjelentetett egy cikket, amiben kiáll a homeopátia mellett. Ő egy elismert Nobel-díjas tudós, szerintem nagyon pozitív, hogy így kiállt egy alternatív gyógymód mellett. Persze nem minket kell meggyőznie, akik amúgy is hiszünk benne, de azért így is jó volt olvasni. Ha érdekel, klikk ide: http://homeopatia.in...&article_id=420

#4 kavics4 2010. 11. 18. - 16:29:22

A Homeogene9-cel én is hasonlóan jártam, csak a munkahelyemen kaptam egy kolléganőmtől. Ő az, aki igyekszik kerülni a gyógyszereket. Ha a feje fáj, akkor is inkább a halántékra kenhető balzsamot használja. Kipróbáltam, és enyhítette a torokfájásomat. Azóta vettem egy csomaggal magamnak is, ha hasonlóan járok, akkor legyen mihez nyúlnom. Más szert hasonló homeopátiás szert nem próbáltam még. Azon a véleményen vagyok, hogy az orvost azért nem lehet helyettesíteni, súlyosabb tünetek esetén, de egy kis torokfájásra ez megfelelő. Egyetek sok gyümölcsöt is, kezdődik a megfázás szezon!

#5 tmonika83 2010. 11. 18. - 13:57:24

Én azon kevesek közé tartozom, akik igazából egyik tábort sem erősítik, :p Alapból nagyon szkeptikus vagyok szinte mindennel, így volt ez a homeopátiával kapcsolatban is. Persze meggyőzhető vagyok. :) Úgy hozta az élet, hogy ki ' kellett' próbálnom egy homeopátiás készítményt, a Homeogene9-t. Egyik reggel arra ébredtem, hogy fáj a torkom, kicsit gyenge vagyok, rosszabb a közérzetem. Nem volt otthon semmi erősebb gyógyszer, s mivel a lakótársamnak volt ebből a bogyóból, vettem be belőle, illetve elkértem aznapra. ( mert napi 3-4-t kell beszedni, legalábbis ő ezt mondta:P) A lényeg, hogy segített, másnapra semmi bajom sem volt. Nem mondom, hogy egyébként nem lettem volna jobban, ezt már nem tudjuk meg :) Most olvastam, hogy ezeket a homeopátiás készítményeket egyénre szabottan is lehet venni. Állítólag speciálisan állítják elő, attól függően milyen tüneteid vannak, milyen volt a gyermekkorod, stb. Nekem kicsit hihetetlen, de ennek ellenére jó pár helyen olvastam.

#6 boros1124 2010. 11. 18. - 11:38:39

Bocsánatot kérek, de hibás linket adtam meg. :$ Itt találhatja mindenki a jót: http://konyv-konyvek...yes_gondolkodas

#7 boros1124 2010. 11. 17. - 14:55:45

Öngyógyító erőink felébresztése annyit jelent, hogy tudatára ébredünk annak, egyedül csak mi magunk tudjuk meggyógyítani magunkat. Ehhez viszont az kell, hogy legyőzzünk magunkban minden olyan belső erőt, amely ennek útjában áll. A betegség arra szólít fel minket, hogy felhagyjunk betegítő gondolatainkkal, rendbe tegyük az életünket, és változassunk a tudatállapotunkon. A nálunk is népszerű német természetgyógyász a mindent átfogó gyógyulás útját mutatja be ebben a könyvében. http://konyv-konyvek...ertek_kiado_kft

#8 ezustkolloid 2010. 11. 15. - 11:18:16

Erről a készítményről már több helyen olvastam, több fórumon is megy róla a beszélgetés. Nagyon sokan dicsérték, a te írásod alapján is használ. Így el lehet mondani a sok homeopátia ellenesnek hogy van olyan ami biztosan és tényleg segít:P:) Amúgy nekem is az a véleményem hogy az a biztos ha az ember egy olyan boltba megy ilyeneket vásárolni ami kimondottan ezzel foglalkozik. Amúgy soha nem értettem azokat akik azt írják hogy ezek a készítmények nem tartalmaznak semmit, tény hogy hígítják őket,de ez még nem jelenti azt hogy csak vizet tartalmaz...

#9 kerno0 2010. 11. 11. - 10:43:53

Látom akik kicsit többet mozognak homeopátiás légkörben vagy legalábbis érdeklődnek ez iránt azok ismerik ezt a készítményt. Én is használom ha a torkommal baj van, ahogy érzem hogy kicsit is kapar, elkezdem szedni, és nagyon hamar elmúlik. Remélem idén télen nem lesz ilyen problémám....elég kellemetlen egy betegség. Ilyenkor kb, ágyban fekszem és szenvedek!

#10 grebyn 2010. 11. 09. - 14:53:56

Nagyon relatív dolgok ezek, nekem szerencsére eddig a kórházakkal mindig pozitív volt a tapasztalatom, soha nem ért semmi rossz élmény, mindig foglalkoztak velem és nagyon segítőkészek voltak, szóval még nem csalódtam de tény hogy ez ritka, és többségében kerülni kell azt hogy az ember odakerüljön. A homeopátiás szereknek meg igen több fajtája van azaz több összeállítása, te magad is készíthetsz otthon házilag ilyenek ha elvégeztél egy ilyen tanfolyamot és képzed magad, de ezt inkább egy rendes szakemberre bíznám. A homeopátiában nagyon a személyedre szablyák a készítményeket ezért sem feltétlenül jó ha DM-ben veszel ilyeneket. Persze itt is vannak jók. Te nem tudom mit szedtél torokfjáksra, én a Homeogene 9 -et. Nagyon sokat segített,gyorsabban meggyógyultam tőle mint a rendes gyógyszertől. Azóta hiszek ezekben a dolgokban pedig előtte nem nagyon...sőt egyáltalán nem.

#11 petrusss 2010. 11. 09. - 12:00:53

Én valahol a középmezőnyben helyezkedem el. :-) Ugyanis magában a természetgyógyászatban egyáltalán nem hiszek, viszont a homeopátiás gyógyszereket már próbáltam,. s bevált. ;) Persze, a természetgyógyászat, illetve az alternatív gyógymódok eléggé tág fogalmak, sok minden tartozik bele. Persze, a mai világban már csak kórházba ne kerüljön az ember, mert ha addig nem volt beteg, ott tuti az lesz. Ezt a véleményt én is osztom. Sajnos vannak rossz tapasztalataim is a családom részéről. Különben ezeknek a homeopátiás szereknek több fajtájuk is van, nem? Mert én csak még a torokfájásra valót próbáltam, azt is csak egyszer. Mármint egyszeri megbetegedés kezelésére még tavaly télen. Nem mondom, hogy azóta mindenre azt szedem, sőt egyáltalán nem. Szerencsére nem vagyok beteges alkat, úgyhogy sokszor nem kell ilyenekhez folyamodnom. De tény, hogy olcsó, s csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

#12 Lolo872 2010. 11. 05. - 15:46:13

Örülök, hogy pozitiv véleményt hallok, én most álltam neki ennek a gyógymódnak és remélem , hogy beválik és alkalmazhatom majd az egész családon :) az egészség a legfontosabb, mint tudjuk. Emellett odafigyelek a családom étkezésére és hanyagoljuk a káros szenvedélyeket. Ha másoknak is van pozitiv vagy negativ véleménye, tapasztalata a homeopátiával kapcsolatban örülnék ha leírná.köszönöm

#13 szalairami 2010. 11. 05. - 10:53:44

Üdvözlök Mindenkit ! Már vagy 34 éve csak a természetgyógyászatban hiszek, régen az anyukám és az ő nagyanyja egy kis faluban lakott és nem mindig járt oda az orvos, csak ha már nagy volt a gond, ha valamilyen kisebb megbetegedés történt, hasfájás, hasmenés, allergia (bár akkor nem így hívtuk!), vagy enyhe megfázás, fogamzásgátlás!! (mert nemcsak ezekkel a tablettákkal lehet védekezni, amik tele vannak vegyszerekkel és hormonokkal!) akkor a nagyanyámhoz fordultak, erre kicsit büszke is vagyok, mert nagy tudással bírt a gyógynövények terén, tudta melyik növény, milyen gyógyító erővel bír, pár dologra én is emlékszem, de az ő tudásához képest sajnos nem tartok sehol. Én nemrég hallottam erről a Homeopátiáról és szerintem elég hatásos, persze csak abban az esetben, ha szakavatott kezekbe kerül a tudás, unokámnak baj van a szemével, hamar elfárad a bal szeme, volt orvosnál, de ő nem tudott megállapítani semmit, mondtam neki, hogy egyen sok répát illetve nagyon enyhén sós vízzel mossa a szemét lefekvés előtt és után és csodák csodájára a szeme megjavult ! Esetleg valami leírás bővebb leírás nincsen a gyógynövényekről? Jártam a községi könyvtárba és ott nem nagyon tudtak segíteni, sajnos már nem annyira jó a lábam, így kicsit elkényelmesedtem. Köszönöm a segítségeteket!

#14 kovarijozsef5 2010. 10. 24. - 13:20:03

Tisztelt érdeklődök! A betegségek-szövődmények megelőzése MINDIG OLCSÓBB, mint a már kialakult problémák kezelése. A készítmények, gyógyszerek szedése mellett is alkalmazhatóak, mivel csak természetes alapanyagokból állnak.(Vitaminok és táplálék-kiegészítők) A környezetünkből eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a termékekről. Ha a természetes módszerrel történő megelőzést vagy gyógymódot részesíti előnyben, akkor az alábbi telefonszámon vagy e-mailben keressen meg. Mobil: 0670-420-2363 E-mail: kovarijozsef5@freemail.hu

#15 tmarina 2009. 12. 16. - 15:32:32

ok, köszönöm szépen, így azért már tisztább:)

#16 subudubi 2009. 12. 16. - 14:36:25

Csak a gyógyteákat nem szabad túlzásba vinni. Gyümölcs teát korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz. A homeopátiás szert se lehet túladagolni, mivel nem annyira koncentrált hatóanyagból készül.

#17 tmarina 2009. 12. 16. - 12:27:57

mondjuk ez azért így durva nekem... homeopátiás szereknél még nem hallottam, hogy para lehet, a teánál meg eszembe sem jutott vna... de akkor a teával is vigyázni kell???

#18 subudubi 2009. 12. 16. - 10:25:09

Azért a teára még, ha koffin is van benne, akkor sem lehet rászokni, mivel nincs benne annyi, mint egy kávéban. De vannak olyan teák, mint pl.: kammilla és borsmenta, amit, ha sokat iszol, akkor csúnya tüneteket okozhat. INkább ront a helyzeten, mintohgy segítene.

#19 tmarina 2009. 12. 11. - 16:21:08

na most nem tudom eldönteni, hogy mi a durvább... az hogy rá lehet a teákra szokni, vagy a nyugtató homeopátiás szerek.... bár azért a nyugtató hatást hamarabb elhiszem:)

#20 mogyiera 2009. 12. 11. - 15:54:59

Tudtommal van mindenre, többek közt erre is :) Amúgy simán rá lehet szokni a teára. A sima feketeteában is van koffein, ami függőséget okozhat. Annyira nem lehetetlen, mint az ember azt gondolná.


 • 9 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: