Házipatika fórum: Rhinolight - valoban meggyogyitja a szenanathat? - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

Rhinolight - valoban meggyogyitja a szenanathat?

#21 Törölt felhasználó 2003. 07. 08. - 13:42:26

Kedves Kérdező! Saját tapasztalataim a kezeléssel kapcsolatban nincsenek. Azt tudom, hogy előzetes bejelentkezés alapján fogadnak, és változó, hogy kinél hány kezelés hatásos. Azt nem tudom megmondani, hogy a hatásosság mennyire tartós és hogy a jövő szezonra például kihat-e.Ha kipróbála szívesen hallanék a tapasztalatairól! Üdvözlettel dr. Radeczky Éva

#22 2003. 06. 12. - 12:50:04

Üdv Kea! Szabadna tudni, hogy konkrétan mi az a Bee Pollen? Köszi

#23 kea 2003. 06. 12. - 11:34:44

Sziasztok ! Az én allergiámat a Bee Pollen tartja rendben. Tavaly tört rám és olyan erővel, hogy éjszakánként nem mertem elaludni, mert attól tartottam, megfulladok. Amióta ezt szedem, teljesen tünetmentes vagyok. Azt nem tudom, hogy meggyógyultam-e vagy sem, de a tünetek elkerülnek. Nálam a parlagfű a fő ellenség, úgyhogy most kezdtem szedni és augusztusig egyfolytában kell.

#24 2003. 06. 11. - 18:51:19

Üdv Kétkedő! Bár én is itt vártam segítséget a fényterápiával kapcsolatban, inkább magam jártam utána. azt ajánlom, hogy nézd meg a www.rhinolight.hu címet. Itt találsz leírást magáról a terápiáról, valamint azoknak a rendelőknek a címeit és telefonszámokat, ahol tudnak az allergiásoknak segíteni - remélhetőleg -! Sok sikert!

#25 2003. 06. 11. - 18:35:08

Üdv mindenkinek! Én is nagyon szeretnék tudni erről a termékről! Sajnos a férjem nagyon allergiás /parlagfű/. Már az injekció sem igazán használ. Várnám a tippeket, tapasztalatokat! Előre is köszönöm!

#26 ketkedo 2003. 06. 05. - 23:37:20

Udv Mindenkinek! Segitsegert fordulok Onokhoz. A heten olvastam egy uj kezelesi modszerrol szenenathaban. Mivel en is erintett vagyok, akarcsak a csaladom nagy resze, figyelmesen es erdeklodve olvastam a cikket. Valmint megprobaltam utanakerdezni. Amit sikerult kideriteni, hogy 1. Szegeden fejleszettek ki 2. ultraibolya fennyel mukodik 3. allitolag nagyon hatekony Igazat megvallva, en egy elegge ketkedo ember vagyok. Ilyen szenzacioknak nem nagyon hiszek. Azonban a szenanatha nagy ur... Kerdesem, hogy ONok hallottak-e valamit a jezelesrol? Esetleg volt-e mar reszuk benne? Valoban egy-ket kezeles megszunteti az orrfolyast, a kinzo viszketest? Esetleg tud nekem valaki segiteni, hogy a Broadway Klinikat hol talalom Budapesten? (Allitolag ott elerheto a kezeles) Koszonom elore is a segitseget!


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: