Sziasztok!Most találtam rá erre az oldalra. Engem is már kb. 7 éve kezelnek pajzsmirigy túlműködéssel.Nem sok sikerrel. Sőt...!A kezelésem kezdetén elkezeltek, így kórházba kerültem alulműködéssel. Aztán kb. 5 éve Debrecenbe kezdtem járni a klinikára. Itt 3-4 havonta kontroll, a gyógyszeradagokat is így váltogattam, de nem állt be a működése. Egyébként velem egyszerre szedették a Metothyrint és az Euthyroxot, amit sokan nem értettek, hogy miért, én sem. Aztán októberben sor került jód izotópos kezelésre. Ez sem állította be a pm. működésem. Továbbra is kontrollok és gyógyszer szedés. Aztán két hete eltávolítottak egy nyirokcsomót a nyakamból(ami kb. egy éve ott volt),s amelyből kiderült, hogy áttétes pajzsmirigy rákom van. El kell távolítani mindkét lebenyemet + a nyaki nyirokcsomókat. Jelenleg ez a helyzet, várom, hogy mikor kerül sor a műtétemre,és mi lesz a végeredmény. Biztatnak az orvosok, hogy ez a legjobban kezelhető rák fajta, (gondolom, ha nincs más szervekben is áttét).Természetesen én rettegek! S nagyon bosszant a dolog, hogy amennyit orvoshoz jártam, és vizsgáltak, mégis ide jutottam.