Sziasztok!
Ild, köszönöm a választ!
Hatalmas dolgot szeretnék megosztani veletek, bízva abban, hogy sokatoknak lehet segítség!
Írtam már, hogy Anyának kb. 10 éve van ET-je, de a télen nagyon lerobbant. Szedte a tromboreduktint, napi 4-et, és iszonyat rosszul volt tőle. Fázás, gyengeség, fáradékonyság, depi, hatalmas pulzus és hatalmas vérnyomás. Írtam azt is, hogy a doki azt mondta, hogy nem a gyógyszertől van. Na, megelégeltem a dolgot, és bár már egy ideje reformálgattuk az életünk, húsvét után drasztikusra fogtam! Ráálltunk a teljes vegán étkezésre (állati eredetű ételek teljes elhagyása). Három hét után azt vettük észre, hogy kezd beállni a vérnyomása. Annyira, hogy már egy ideje csak éjszakára veszi be a gyógyszert, mert éjszaka nem tudja mérni, nehogy baj legyen. 160-as vérnyomás 95-120 pulzus három gyógyszer helyett 120-as vérnyomás. Nagyon meglepődtünk, mert a Kína tanulmányt hallva (egy szuper könyv, mindenkinek ajánlom) tudtuk, hogy jó lesz ez, de hogy ilyen hamar???? Anya váltig állította, hogy a tromobja is jó lesz, én nem bíztam benne, de jött a kontroll, majd meglátjuk. Azt hittem, leülök, mikor megláttam az eredményt! A 10 éves 700-1000 közti érték, ami 650 alá soha nem ment a legerősebb (napi négy tromboredkutin) gyógyszerektől sem, most az eredménye 549!!!!!!! Épp jövő héten megy megint, úgyhogy kíváncsi leszek, most mennyi lesz, de azt gondolom - bár nem elkiabálva - hogy több, mint valószínű, hogy ez az étkezés erre is gyógymód.
Sajnos a környezetemben mindenki úgy néz rám, mint valami ufora, hogy hogy lehet hús nélkül élni, pedig ha tudnák, mennyi új ízt ismer meg így az ember, nem beszélve az eredményekről, nekem bizonyítékom van, nem ígéretem.

Aki kicsit utána jár, rájön, hogy nem kell az embernek hús ahhoz, hogy egészségesen éljen, sőőőőőt!!!!
Én mindenkit csak bíztatni tudok, mert ez az étkezés nagyon jó a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség kezelésére és visszafordítására is, terhesség és szoptatás alatt is.
Isten áldjon mindannyiótokat, és jó egészséget nektek!
Linda