Házipatika fórum: Nyirok ödéma? - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

Nyirok ödéma?

#1 masszazsgep 2011. 03. 08. - 19:25:08

LYMFOVEN nyirokmasszázs gépcsalád gépei képesek a nyiroködéma kezelésére, akár otthoni körülmények között is. létezik 7, vagy 14 kamrás kiegészítőkkel dolgozó gép is. a kamrákat a gép levegővel tölti fel, az előre beállított program szerint, így végezve a nyirokmasszázst. a gépek az eu. szerinti gyógyászati segédeszköz, ill orvosi gép minősítéssel rendelkeznek. bővebb információ a www.nyirokodema.com, vagy a www.masszazsgep.extra.hu címen.

#2 andi0906 2010. 11. 13. - 09:10:21

Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek,hogy ha bevan dagadva a láb,akkor fellehet-e venni a kompreszziós harisnyát. Letelt a nyirokkezelés,vagyis mivel ez alső héten kezdett apadni a lábam,így azt mondták nem kell több. Most dagadtabb a lábam mint amikor kezdtük a kezelést. köszönöm:Andi

#3 wassera 2010. 10. 19. - 16:45:55

Mindig elszomorodom, amikor erről a témáról olvasok, hasonlóképp voltam én is tanácstalan nem is olyan régen. Édesanyámnál sajnálatosan mellrákot diagnosztizáltak 5 évvel ezelőtt, minek következtében masectomia-t hajtottak végre a jobb mellén. A műtét után ugyan mondták az orvosok, hogy kimélje magát, de az ödéma veszélyeiről nem tájékoztatta senki és ahogyan az várható volt, nemsokára lufi méretűre duzzadt a keze. Gyógytorna és egyéb más kezelések nem nagyon segítettek neki, éppen ezért, megoldás gyanánt vásároltunk neki egy Magyarországon is forgalmazott gépet; a Lympha Press Mini-t, ami óriási segítséget nyújtott számára a gyógyulásban és ami még jobb volt, hogy mindezt otthon, a családja körében tehette. Szeretném, ha más embereken is segíthetne ez a gép, melyet most kedvezményes áron kínálok. További kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre az andrea.wasser@gmail.com címen.

#4 centerkft 2010. 02. 04. - 12:30:42

A legújabb, elérhető árú Nyiroködéma kezelés otthonában: www.labdoktor.hu egyszerűen használható , elérhető árú nyirokkezelő kompressziós készülékek láb, törzs és karok kezeléséhez. Több modell, többféle stádiumra, többféle változatos kiegészítőkkel. Diagnosztizálás, kezelések beállítása szakorvosi felügyelet mellett történik!

#5 utomi 2008. 07. 22. - 10:32:29

Segítséget kérnénk! A páromnak mindkét lábán nyirok ödéma alakult ki (kettes - hármas típusú, az egyes kérdéses). Evvel a betegséggel milyen munkát vállalhat el, hogy a továbbiakban ne romoljon az állapota. Tudjuk, hogy járkálós munkát kell keresni, de nem fizikait. Sürgősen kellene megfelelő hossztávú állást találnunk, ami nem jár hátrányos helyzettel. Kérem, segítsenek ötletet adni.

#6 masszazsgep 2008. 04. 01. - 07:23:27

LYMFOVEN nyirokmasszázs gépcsalád gépei képesek a nyiroködéma kezelésére, akár otthoni körülmények között is. létezik 7, vagy 14 kamrás kiegészítőkkel dolgozó gép is. a kamrákat a gép levegővel tölti fel, az előre beállított program szerint, így végezve a nyirokmasszázst. a gépek az eu. szerinti gyógyászati segédeszköz, ill orvosi gép minősítéssel rendelkeznek. bővebb információ a www.masszazsgep.extra.hu címen.

#7 Csenge1 2007. 09. 27. - 10:05:17

Leányomnál most diagnosztizálták a nyiroködémát. Azért írok Önnek, hogy figyeljen oda a betegségére, nem "játék". Leírom, milyen problémák voltak is nála: 12 éves kora körül egyik napról a másikra bedagadt hol a szeme, hol a szája, vagy mindkettő, egész testén viszkető kiütések jöttek ki. Mindenféle vizsgálaton (allergia, gyomortükrözés) részt vett, igazán nem tudták megmondani, a betegség okát. Kapott allergiára gyógyszert, az úgy ahogy elmulasztotta. Nem emlékszem pontosan, hány hónapig küzdöttünk is így, egyszer csak elmúlt. 18 évesen elölről kezdődött minden. Talán egy évig is eltartott, amíg elmúlt. Tavaly nyáron ismét előjött, akkor egy-két hónapig tartott. Most viszont májusban elkezdett a lába dagadni, azt hittük a nagy melegtől van, szeme, szája is bedagadt. Orvostól orvoshoz jártunk, mindenféle vizsgálaton részt vett, az eredmény mindenhol negatív lett. Megállapították, hogy nyiroködéma. Ő igen nagy súlyú, az, hogy mitől hízott el ennyire, nem valószínű , hogy csak az ételtől. Teljesen padlón vagyunk, állítólag ezzel együtt kell élnie (még csak 32 éves), családos. Nem tud munkába járni. Mindennap jár nyirokmasszázsra és kötözésre. Javítani a helyzetén 1 évbe is belekerül, de teljesen egészséges már sohasem lesz. Azért írtam Önnek, hogy figyeljen nagyon a betegségére, próbáljon meg utána járni, nehogy ilyen állapotba kerüljön, mint a leányom. Kívánok mielőbbi gyógyulást, üdvözlettel: Egy bánatos anya

#8 2006. 08. 20. - 15:44:56

Egy kicsit meglepett amikor a kórházi orvosom döbbenten nézte a felismerhetetlenségig előre és feldagadt arcomat. Nem mert kezelni, mert nem tudta, hogy mivel!!! Kalcium injekciót kaptam, és semmi többet. Később a Tv-ben láttam hasonlót, és akkor tudtam meg, hogy ez egy örökölhető betegség. Nem tudok róla azóta sem többet. De nagyon szeretnék! Úgy emlékszem nyiroködémának nevezték. Allergia vagy hormonális eredetű, esetleg mindkettő? Olykor a talpamon vagy a kézujjaimon megjelenő időszakos duzzanatok, és a fél nyelvem feldagadása ijeszt meg. A nagy dózisú kalcium pezsgőtabletta általában elég, de többször kellett orvosi ügyeletre menni éjszaka is, mert a torkom dagadt be. Az interneten azóta többször olvastam róla magyarul és angolul is. A tüneteimre egyértelműen utaló forrást nem találtam. Segítséget várok a családom védelmében is. Tudnom kellene, hogyan előzhetem meg, és készíthetem fel a gyerekeimet is a várható veszélyekre.


Oldal 1 / 1
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: