Házipatika fórum: Csöpög a cucc - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

Csöpög a cucc

#1 andifeher 2011. 06. 09. - 14:54:12

Szia! Ezt nézd meg:http://www.intimflora.hu/informaciok/

#2 2007. 07. 03. - 15:26:21

Helló! Köszönöm. Első olvasatra nem igazán értettem mire gondolsz azután leesett. Valszeg nem fejeztem ki magamat egyértelműen ugyanis férfiú vagyok. :-) Egyébként köszönöm a tanácsot. Utánaolvasgatva arra jutottam talán gyulladásom lehet. Talán... vagy a franc tudja. Valószínűleg elmegyek dokihoz, mert így ez most nagyon de nagyon gáz. ...vagy majd meglátom.

#3 2007. 06. 28. - 10:20:08

Kedves Stripe! Tornáztatni kellene a gátizmaidat, hogy a húgycső megerősödjön és jól tudjon zárni. Ajánlom a Kriston intim torna című könyvet. Napi 10 perc gyakorlással reggel és este jelentős eredményt érhetsz el. Arról nem is beszélve, hogy a torna "mellékhatásaként" tudod majd irányítani külön a hüvely izomzatát, ezzel szexuálisan plusz örömhöz juttathatod a partnered. Mindenképpen kezd el a tornát, mert különben a tünetek csak egyre rosszabbodhatnak. Nem tudom hány éves vagy, de szülés után szokott hasonló probléma jelentkezni a nőknél és a torna segít. Csak kitartóan! Üdv ;)

#4 2007. 06. 17. - 23:03:13

Tiszteletem! Van egy visszatérő problémám, és szeretnék valami bővebbet megtudni. Arról van szó, hogy ha elmegyek wc-re akkor utána kb. egy fél óráig még, jön még egy kis vizelet, de csak ha előzőleg voltam wc-n. Ez mostmár annyira sokszor előfordult, hogy szinte mindig van. Múltkor munka közben mikor álltam, úgy éreztem mintha minden rendben lenne, és egyszercsak előjött. Nem tudok mit csinálni vele, sem megállítani. Van amikor a legváratlanabb időben spontán történik, de többször is volt már, mikor kifújtam az orrom, vagy elkezdtem nevetni valamin vagy csak leültem egy székre. Ez azért szerintem nem épp túl normális dolog. Fájni nem fáj, sokáig kibirom wc-zés nélkül kivéve ezt az egyet közvetlen a wc-zés után, ilyenkor még egy ideig fennál ez a csepegés. Korábban volt egy hólyaghurutom meg viszérsérvműtétem. Ennyi. Egyéb problémám igazából nincs. Igazából ez sem volna nagy gond csak elég szívás amikor az ember mondjuk röhög valamin és közben érzi, hogy jéé épp bepisilek azt sz...t se tud csinálni ellene... :p


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: