Házipatika fórum: Stressz, pánikbetegség, depresszió-legyőzhető fenevadak! - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Stressz, pánikbetegség, depresszió-legyőzhető fenevadak!

#1 nagykriszti 2018. 06. 25. - 00:12:26

Sajnos hiába megy az ember orvoshoz nem segít semmit magának kell megoldani 0,5 1 mg nekem is kell ha van valakinek.

#2 addalk 2017. 07. 18. - 13:15:09

Szerintem magad változol meg és nem kívül keresed már a segítséget ha egy jó terápia hatásos kb ez az eredménye. Sokat segíthet a depresszión a méregtelenítés is. Igazán hatásos tud lenni a testi változás a lélekre is. Minél előbb jó elkezdeni a jógát is ha depressziós vagy. Én anno egyiptomi utifűmag-héjt próbáltam ki ilyen a lepicol a béltisztításra és tökéletes volt étvágyam is lett végre.

#3 faaimer 2016. 07. 01. - 12:11:52

Szia ! Ma kellett volna háziorvoshoz mennem, de a rádiòbòl halottam hogy ma nincs rendelés !Ezèrt kérném a segítséged, nem tudnál Nekem eladni egy levél frontint még ma, ha van 1mg -minigramosat, de ha van 0,5 - ös Az is meg teszi Hétfôig !!! Ezért cserébe 600-Ft - t adnék plussz Hétfôn megyek délután háziorvoshoz, Kedden vissza adnék Egy levélel, frontint 1 - minigramosbòl, a 600 - forint a riesgo maradna !vérnyomáscsökkentés céljábòl kaptam ! Budapesti vagyok Bosnyák tér. Nagyon Várom válaszod, és KÉRLEK szépen segíts Nekem ha tudsz !!!!

Nagyon várom a válaszod !faaimer@gmail.com
sing

#4 bbaloghemese 2013. 04. 03. - 15:53:37

Voltatok már Müller Péter - Szeretet című előadásán? Fantasztikus!
Olcsó jegyek itt: http://www.babakassz...gns/single/4001
sing

#5 piroskata 2013. 02. 22. - 08:50:19

Pánikbetegség, depresszió, stressz kezelésére nagyon hatékony segítséget nyújtanak a Bach virág cseppek.
Bővebb információ olvasható a linkre kattintva.

Bach virágokról

Hosszabb távon is szedhetőek,nem okoz függőséget.
Amennyiben kérdése van írhat nekem a weboldalról, szívesen válaszolok.

#6 jupiter80 2012. 10. 31. - 22:43:39

Pszichológusként dolgozom, és nem vagyok mély barátságban a gyógyszerekkel. Nem jelentenek igazi megoldást, ráadásul káros mellékhatásaik vannak, tompítanak, tartósabb szedésük esetén egészségügyi problémákat vagy akár függőséget is okozhatnak.
Ismerek néhány olyan természetes anyagokból készült, gyógynövényalapú terméket, amelyeket nagyon jó eredménnyel használnak a depressziós, szorongásos betegek is, de valójában bárkinek ajánlhatók, aki stresszhatásnak van kitéve a mindennapjaiban. És ki mentes manapság a stressztől?
Szívesen megismertetem az érdeklődőkkel ezeket a termékeket. Hangsúlyozom, hogy nem csodaszerek, de jótékonyak, természetesek, szedésük nem durva beavatkozás a szervezet egyensúlyába.
Más panaszokra, egészségügyi problémákra is vannak nagyon jó gyógynövényalapú készítmények.
Akit érdekelnek, ide írhat: globalmind88@gmail.com
sing

#7 szpeter 2012. 10. 29. - 11:10:38

Gondok vannak a párkapcsolatával, a munkával, önmagával és nem tudja, hogyan tovább? Minden nap a "torkában van" a stressz? Ismerős helyzet?
Pedig csak boldog, kiegyensúlyozott akar lenni, és jól szeretné érezni magát a bőrében...
Nem mindegy, hogy milyen árat fizet a sikereiért és a kudarcaiért!
Talán észre sem veszi, hogy elfojtja a sérelmeit, lenyeli a véleményét, benne marad egy kapcsolatban, ami nem működik, a munkahelyi problémák tönkre teszik a magánéletét...
Stresszes lesz, majd depressziós, majd pánikbeteg... STOP!


Legyen profi a stressz- és problémakezelésben! Hogyan?
A megoldás nem más, mint a zeneterápia, amivel elérheti, hogy megérthetővé váljanak a lelkében zajló folyamatok, majd megoldhatóvá a megértés által.

www.zeneterapeuta.hu
sing

#8 jupiter80 2012. 10. 17. - 19:30:39

Pszichológus szakember terápiát, segítő beszélgetést, életvezetési- és nevelési tanácsadást vállal. A segítségre szoruló kliens saját otthonából, skype kapcsolat útján veheti igénybe a szolgáltatást. Jelentkezni itt lehet: pszichoterapia.net@gmail.com
sing

#9 labancza 2011. 10. 21. - 11:37:02

Sziasztok! Van egy nagyon jó tanulmány (én is olvastam és kipróbáltam), ami nekem sokat segített... Ha érdekel írj erre a címre: stressztelen@gmail.com Üdv: Adél

#10 CCHR 2009. 04. 29. - 14:21:23

Üdvözlök mindenkit! Mentális probléma esetén nagyon fontos, hogy egy nem pszichiáter orvos kivizsgálja a testi dolgokat! Sokszor testi probléma okozza a mentális gondot, s ha tudatmódosító szert el kezd szedni az ember, akkor maximum a tünet, s nem a probléma oldódik meg. Meg kell nézni, hogy milyen károkat okoznak a tudatmódosító szerek, amit persze a beteg már csak tapasztal: http://www.videoplay...eos/play/265894 http://www.videoplay...eos/play/266433 Érdemes megnézni a részeit ennek a dokumentumfilmnek, mert ezek dokumentumokkal alátámasztott tények! Gondoljon csak arra, hogy mikor az éhség mardossa a gyomrát, milyen feszült és ideges tud lenni az ember. Ingyenes tájékoztató kiadványok kérhetők az info@cchr.hu-n, vagy a 06/1 342-6355-ös számon. HA SÉRELEM ÉRTE, KERESSE FEL KIEMELTEN KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNYUNKAT!

#11 marpi 2009. 04. 22. - 12:38:49

Életemben mindig erősnek önállónak kellett lennem. Depressziós pánik beteg lettem. A tünetek egyre erősödtek, infarktusszerű rosszulléteket produkáltam. Kétszer leállt a légzésem is... Az antidepresszánsoktól kába voltam. Napi feladataimat nem tudtam ellátni. Kerestem kutattam a megoldást. Négy éve rátaláltam egy cégre amely természetes antistressz készítményeivel a problémáim megoldódtak. A környezetemben már sok embernek segítettek.

#12 euscorpius 2009. 04. 19. - 14:54:03

sziasztok! megdöbbenve olvastam a fórumot. én is cafatosra cincálom a szám és az ujjaimat is a körmöm mellett,ha ideges vagyok,pl vizsga előtt,alatt... ez biztos,hogy pszichés eredetű? a párom mindig veszekszik miatta,hogy hogy néz ki a szám meg a kezem. nálam ez pótcselekvés,vaalamit mindig csinálnom kell. lehet,h. valami pszichés bajom van? mellesleg tudom,hogy van,de hogy összefüggésben lenne a rágcsálás-tépkedés mániámmal???

#13 zsetom 2009. 03. 28. - 23:01:22

Sziasztok! Munkahelyről jut eszembe: VÉGRE EGY NORMÁLIS PRÓBÁLKOZÁS! Most láttam egy hirdetésben, megjelent egy vadiúj pszichológia és önismeret témájú magazin!!! http://www.waymagazin.hu Megvettem az Örsön, totál jó a stílusa, minden, és van benne a munkamániáról egy iszonyat jó cikk. Eléggé odavert, asszem el kéne gondolkoznom 1-2 dolgon... Szerintem nézzétek meg, érdemes. Informatikusként dolgozok, elég sokat éjszakázom, és fel sem fogtam eddig, hogy mekkora láthatatlan stresszt okozhatnak az anyagi javak megszerzései. Amúgy a depresszió a főtéma. Most kezdek csak rájönni, hogy micsoda komlpex lények vagyunk, tele gonddal. Pfááá. Csak így tovább, gratula a Way Magazinnak! Zsetom

#14 tai.csabkukgmail 2009. 03. 27. - 20:50:56

Sziasztok. Én túlléptem a pánikon és a stresszen. A munkahelyem lassú széthullása és utána elvesztése szétzilált, a családom itta a levét, ráadásul a gerincproblémáim is egyre sűrűbben és erősebben léptek fel az idegességtől. Amivel találkoztam egy gyógyszermentes terápia és tudom ajánlani. Szívesen segítek mindenkinek, különösen, ha nem akarjátok az antidepresszánsokat és egyéb kábítószereket zabálni egyre nagyobb mennyiségben. Csaba tai.csab@gmail.com

#15 zoliegeszseg 2008. 11. 17. - 19:51:21

Könyvajánló: (Nagyszerű öngyógyító könyv!) 1. Louise L Hay: Az erő benned van! 2. Louise L Hay: Éld az életed! Mindkét könyv szinte ugyanarról szól de én az elsőt ajánlom.... Ára: 2690 magyar forint Megvásárolható: Libri Mindenki döntse el hogy megéri -e neki ez a könyv vagy inkább a gyógyszerre költi a pénzét éveken át.......

#16 zoliegeszseg 2008. 10. 27. - 09:05:33

Elégedetlen vagy! Ami belül van, az lesz kívül is. Gyakorold az önszeretetet és akkor szép lassan elmúlik az elégedetlenség is. Belül boldog leszel és kívül is azt fogod keresni!! Ne keresd mindenben a rosszat!!! Ez okozza a problémádat!!! Hidd el, a nagy szellemi mesrerek is erről beszélnek!!!! Az önszeretet a megvilágosodás útja!!!! És ha úgy hiszed hogy ez rossz, vagy bűn akkor tévedsz!! Isten egyedi alkotása vagy és aki nem tiszteli az alkotást, nem tiszteli Alkotóját!!!! Sok szerencsét.....

#17 tamassu 2008. 10. 21. - 20:03:43

Szia! Köszi a választ,hát van benne valami,én is tudataban vagyok ennek ! Nálam is ez lehet a probléma,és én gondolom is hogy ezt az állandó "görcsöt" én okozom saját magamnak.. de voltam egyszer egy orvosnál és azt mondta hogy ez olyan ördögi kör szerűség,erőszakkal próbálok ettől az egésztől megszabadulni de nem megy..ő példát is mondott,hogy ez olyan mint amikor erőszakolod magad hogy aludj el,és így biztos nemfog menni,nem arra kell koncentralni hogy el akarok aludni.. Igen csak ezt könnyű mondani..az ember mikor benne van ebben az "ördögi körben" nehéz belőle kimászni ! és ilyenkor szaladgál orvos meg gyógyszerek után.. Nagyon hasonló esetem volt,5 évvel ezelőtt,ugyanezekkel a tünetekketl,sőt sokkal roszabb volt,és ott is jelen volt ez a görcs állandóan,2-3 évig ettől próbáltam megszabadulni és nem ment..már a hipnózist is megpróbáltam és mikor ez is sikertelen volt,akkor belenyugodtam hogy így fogom leélni az életemet ilyen zavaró görcsök között és mit ad isten pár hónap után totál kiment belőlem az egész.. De most ujból benne vagyok,visszajött és nem megy a kiút..pedig már egyszer sikerült !

#18 kicsiviri 2008. 10. 21. - 10:15:18

Sziasztok, végső elkeseredésemben szerencsére rátaláltam erre a fórumra, és olvasom, hogy nem csak én küzdök a szájrágással. Kérlek benneteket, írjátok meg nekem, hogy a Hungária körúton hol van ez a magánrendelő, mert segítségre volna nekem is szükségem. Muszáj "kigyógyulnom" ebből a rossz szokásból, mert már nincs olyan időszak - az alváson kívül -, amikor ne rágnám a számat. Ha valaki már részt vett ilyen terápián, kérem, írja meg a tapasztalatait. Előre is köszönöm.

#19 zoliegeszseg 2008. 10. 20. - 14:27:19

Kedves Tamassu! Olvastam hogy nem megy a letöltés. Leírom neked hogy mégis mi a probléma. A probléma az hogy minden lelki beteg ember fél valamitől! A félelem mélysége okozhatja a nálatok észlelt tüneteket!! Kinek a depresszió, kinek a pánikbetegség!! De olyan is van hogy mindkettő egyszerre jelen van!! Ez a legdurvább!! Én ez voltam!! :) Én is szörnyű poklon mentem keresztül de már nem panaszkodom!! Tudom hogy mi okozza ezeket!! És az orvosok ahelyett hogy okoskodnának meg gyógyszereket irogatnának, szembesíthetnék a betegeket az IGAZI prblémával!! De sajnos nem ezt teszik!!! Felejtsd el az orvosokat!! Felejtsd el a gyógyszereket!! A félelmed oka az önszeretet hiánya!!! Ettől vagy lelkibeteg. Szeresd meg magad!! Légy jóban magaddal!! Legyél a barátod!! Ha magadat nem szereted, hogyan szerethetsz másokat??!!! Ez nem egoizmus meg nagyképűség, mert azok a félelmeidből keletkeznek. Csupán arról van szó hogy becsüld magad hisz egy csodálatos, egyedi, független lény vagy aki a saját életét úgy formálja ahogy akarja! Szabad vagy!! Ez egyedül a TE ÉLETED!! Ha fáj valamid, csak neked fáj!! Mindenki más!! Gyakorlat: Menj a tükör elé, nézz a szemedbe és mondd: SZERETLEK!! ÉN SZERETLEK TÉGED!! ÉN ÍGY SZERETLEK AHOGY VAGY!! ......stb 1 hónap alatt is nagy lehet a siker ha naponta sokszor gyakorolsz!! Ez egy nagyon pozitív, energikus gyakorlat!! Ez nem csak a betegségedben segít hanem mindenben!!! Válj egy nagy egyéniséggé!! Légy sikeres a kapcsolataidban!! Sok sikert!! És jó gyógyulást!!

#20 tamassu 2008. 10. 19. - 21:58:51

Szia ! Valami gond van mind a két a link-el,sajnos egyiket sem birtam letölteni.. Van esetleg egy másik cím vagy adjak egy email címet ?


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: