Házipatika fórum: pánikbetegség - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

pánikbetegség

#1 kiraly4750 2008. 07. 09. - 15:37:58

Sziasztok! Nem titok,én a FLAVIN7 termékcsaládbol fogyasztottam terméket egy hölgy ajánlásával.Hát én erre esküszöm,ami engem meggyogyitott.Erre varjanak az orvosok gombot.A gyogyszerektöl csak rosszabbul voltam.pedig voltak ám tüneteim.Szájszárazság,vagy 120-140 pulzus,Tömegiszony,erős depresszio,ugy kellett kisérgetni,ájulásérzés,egy nap 6 szor lefekvés,Szorongás,sirási kényszer,gyengeség,Alvászavar,Remegé s,halálfélelemmel társulva. és állitom egészséges vagyok-Hála a Flavin7-termékcsaládnak,mert nem elég csak a Flavint inni,még volt hozzá TM-84 ami 84 fajta ásvány és nyomelem.stb. Csak ennyit szerettem volna tájékoztatásul. http://www.flavin7.com/unio

#2 MSanya 2008. 07. 09. - 12:38:50

Sziasztok! Van egy kiváló készítmény (nem gyógyszer), melynek rendszeres használata segít legyűrni a pánikbetegséget, szorongást, depressziót! Ha érdekel, írj egy levelet az msanyesz@gmail.com címre!

#3 lipotagi 2008. 05. 07. - 21:14:48

Én ma találtam meg soraidat Én is a cipralexet szedem már egy és fél éve Nekem bevált Nem észleltem semmi mellékhatást pedig én nagyon érzékeny vagyok Minden gyogyszerbeállitást tiznapos korházi megfigyelés mellet teszik Volt olyan gyogyszer ami nagyon bekavart és azonnal leváltották Én már több mint tiz éve élek ezzel a betegséggel Én nem tudok utazni vagy tömegben meglenni Nálam már pár ember is tömeg Ahogy duruzsolnak érzem elhagy az eröm és szédülök Sokat javult az állapotom De még van mit megtanuljak Ha még nem késö remélem hasznodra vált e pár sor

#4 Kriszti1969 2008. 01. 17. - 18:04:48

Egy 38 éves kétségbeesett nő vagyok. 12 éve pánikbeteg vagyok, depresszióval keverve. Sajnos, most mindkettőben benne vagyok, és úgy érzem, hogy nem hatnak a gyógyszerek. El vagyok keseredve, vajon sikerül-e kimásznom ebből a helyzetből? Nagyon sok gyógyszert szedek, a legújabb hangulatjavító a Cipralex. Kérem, hogy írjon az, aki volt már ilyen helyzetben! SOS!

#5 ili0414 2007. 12. 15. - 10:39:23

Üdvözlöm! Több éve már pánikbeteg vagyok Rexetint és Xanaxot szedtem. Kb.: két hónapja orvosi ellenőrzés mellett abbahagytam a Rexetint. Sajnos rosszul tettem, mert visszatértek a tünetek. Az orvosom újra kezdte szedetni velem a Rexetint, de allergiás tünetek jelentkeztek égető érzést éreztem a kezemben. Visszamentem az orvoshoz - egye másikhoz, mert az enyém szabadságon volt - aki kiírt nekem Citagen nevű gyógyszert. Hát ettől olyan rosszul lettem, hogy az ügyeletet is ki kellett hívni. Azt szeretném tudni, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem csak az új, de a régi gyógyszert sem bírom. Van-e esetleg köze a dologhoz, hogy volt egy műtétem és utána véralvadás gátlóval szúrtam magam, vagy valami más az ok.


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: