Házipatika fórum: feledékenység - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

feledékenység

#1 tangerine 2010. 09. 23. - 11:44:20

Sziasztok, A segítségeteket szeretném kérni. Az HBO-n volt egy amerikai sorozat, The Alzheimer Project a címe. Nem tudjátok, hol lehetne ezt beszerezni. Előre is köszönöm.

#2 narancs70 2008. 11. 27. - 18:23:27

Sziasztok! A természetgyógyászat alapja a méregtelenítés. Ha rendszeresen méregtelenítünk, azzal fokozzuk a keringést, segítjük a szervezet öngyógyító folyamatait (nem lehet alábecsülni) és biztos, hogy mélyebben fogunk aludni, ami az idegrendszert erősíti és frisebben fogunk ébredni. Köles, hajdina, zab és árpa amit enni kell 3 hétig. Minden nap 1/4 kg-ot. Naponta 5-ször keveset és jól megrágva. A rágás nagyon fontos, mert az emésztés a szájban kezdődik. Ha gyorsan eszel akkor rothadva bomlik le minden és tuti savas leszel. Sokat kell inni! Én Puridrent keverek 1.5 liter vízbe, ez 12 gyógynövény koncentrátuma és a lúgosítás, méregtelenítés a feladata. Ennél több vagy más étrend kiegészítőt egyáltalán nem használtam és ez még csak nem is drága. Balló Nóra

#3 fekete86 2008. 10. 30. - 16:07:28

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy az utóbbi hetekben elfelejtek egy nagy csomó mindent. Ez bizonyos korban normális, csakhogy én még csak 22 éves vagyok. Eddig különösen jó volt a memóriám, megjegyeztem bármit. De most olyan pl belekezdek egy szövegbe és sokszor nem tudom befejezni, mert pár másodperc múlva már nem tudom, hogy épp mit akartam mondani... Másik példa, bár lehet hülyeség: nagy filmfaló vagyok és büszke is voltam rá, hogy sokszor bármilyen filmet mondtak, fel tudtam idézni a hozzákapcsolodó színészeket, nem kellett a leghíresebbnek lenniük, és most meg ismertebb neveket is elfelejtek... Orvoshoz menni félek, mert nem hiszem, hogy ezzel a problémával komolyabban foglalkozna. Érdemes mégis elmennem vagy ez csak valami kevésbé súlyos probléma? Segítséget előre is köszönöm!


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: