Sziasztok!
Én is most találtam meg ezt a fórumot. Kb. 3-4 éve küzdök ezzel a vírussal és a rákszűrési ereményeimmel. Az elején nekem is beesett 1-2 P3, mire mondták, hogy lehet, hogy csak valami gomba miatt van, így kezelgettek, próbáltam egészségesen táplálkozni, nyugodt lenni, aminek nálam is meg lett az eredménye, P1-es lettem, aztán újra P2, P3, P2, stb. Volt kolposzkópia vizsgálatom és biopsziám is, a dokim pedig csak azt mondogatta, hogy még várjunk. De marhára elegem lett a várakozásból, mondván mire várjak? Egy P4-es eredményre?
Szóval dokit váltottam, most én is Isoprinosine kúrán vagyok, napi 3x2 db gyógyszer egy hónapon át, majd egy havi szünet és újra egy hónap gyógyszer, aztán kontroll. Kb. 2 hét múlva megyek kontrollra, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az eredményem.
Személy szerint a HPV-t egy nagyon alattomos vírusnak találom, ha picit nem figyel oda a fertőzött magára, akkor pillanatok alatt elhatalmasodik és jönnek a P3-as eredmények.
Azért én is felsorolom, hogy én miket szedtem, amióta tudom, hogy HPV-m van.
Nagy adag C vitamin tabletták, Nu Skin Lifepak, Isoprinosine és persze a sport is fontos!
Azt olvastam még, hogy a D vitamin is segíthet, amit a napban találunk, úgyhogy nem kell rozsdásra sülni, de picit napozni, akár szolizni is érdemes.
A HPV elleni oltást pedig nem sokan ajánlják, de azért ha valaki hisz benne, akkor csak hajrá!
Ha nem gond, jó lenne még véleményeket olvasgatni, úgyhogy írjatok!
Üdv:
Mariann