Házipatika fórum: elektrolipolízis - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

elektrolipolízis

#1 aranyoslaci 2010. 03. 03. - 17:42:34

2010-ben újabb lépés történt. a komplementer medicina területén.Az ÁNTSZ szükségesnek tartja a dolgozók ellenőrzését a minőségi elvárásoknak megfelelően. A pályázat elbírálásig ideiglenesen, a doktornőt bízták meg a feladatokkal. Dr. Ozsváth Mária 1979-ben diplomázott orvosként. Öt éven keresztül általános orvosként, illetve üzemorvosként teljesített szolgálatot, majd 1988-ban szemész szakorvosi képesítést szerzett a HIETE-n. Dolgozott magánorvosként, kórházi- és szakrendelői szemorvosként egyaránt. A HIETE Orvosi Továbbképző Központjában Társadalom Orvostanból is szakvizsgázott. Akupunktúrás és ultrahangos jártassági vizsgát tett a HIETE-n, illetve a Debreceni orvosi Egyetem Radiológiai Osztályán. 1997-ben a szaktárca megbízása alapján részt vett a Magyar Szemtréning Eljárások oktatóinak vizsgáztatásában, illetve a hallgatók oktatásában és a szakmai követelményrendszer kidolgozásában. Idén januárban kinevezték az ÁNTSZ Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ Komplementer Medicina regionális szakfelügyelő főorvosává, illetve megbízott országos szakfelügyelő főorvossá.

#2 jeketyarina 2009. 12. 10. - 14:41:00

a napidoktor.hu weboldalon találsz egy szakembert, aki az elektrolipolizissel foglalkozik, tőle tudsz mindenféléket kérdezni - Dr. Altmár Erikától

#3 jeketyarina 2009. 12. 08. - 12:59:19

a www.napidoktor.hu oldalon erről a témáról bővebben is olvashatsz és kérdezhetsz is!!!

#4 webstarlaura 2009. 08. 27. - 11:53:32

Sanyargatás és tűk nélkül!!!!!!!!!! A megjelenő oldalon található bőséges információ a "Gyorsabb áttekintés?" és a "Mi vár rád?" menüpontok alatt. http://www.webstar.b...=FHHF-42EE-E1F8 Az "Új vagy itt?" feliratra kattintva lehetőség van regisztrálni. Fontos, hogy az e-mail cím valós és pontos legyen, mert erre küldjük a 3D személyi tanácsadót aktiváló hivatkozást! (Ha a többi adat nem valós, akkor is lehet használni a Webstar portalt! Az adatok a későbbiekben törölhetők és módosíthatók!) Keresünk munkatársakat is a programmal kapcsolatos otthoni munkára! Az üzleti érdeklődés jelezhető a regisztrációnál!!!!! A portál tovább ajándékozható a "Barátok meghívása" menüpontból.

#5 beau 2009. 01. 20. - 14:10:26

Szia! Én már kipróbáltam. Már régóta meg akartam szabadulni a "kockavédőimtől", amiket az évek alatt szép lassan összegyűjtögettem. Eldöntöttem, hogy én nem akarom magamat sanyargatni, szóval, nagyobb erőfeszítés nélkül szeretnék ismét L-es méret lenni. Az elektrolipolízis egy kicsit olyasmi, mintha elektromos sündisznónak öltöztetnének be egy kezelés alatt :) Az akupunktúrás tűknél hosszabb tűket vezetnek a karcsúsítani kívánt testrészbe. Az ezeken keresztül érkező elektromos áram "bombázza" szét a zsírpárnákat. Aztán gyakorlatilag távozik a felesleges zsír, ami gyorsításához sokat kell inni és pont emiatt a wc közelsége is ajánlott. Nekem is ajánlották ezt a dolgot, úgyhogy kipróbáltam. 2 helyre is elmentem Pesten. Az első helyen nagyon erőszakosak voltak és az egyszerűen nem tetszett. Valahogy mikor túl rámenősek és nagyon bizonyítani akarják, hogy belőlem top modell-t tudnak csinálni secc perc alatt, akkor elgondolkozom, hogy ez tényleg így van-e. Nem akarok nevet mondani. Javarészt tv2-s sztárokkal reklámoztatja magát az a cég. Majd böngészgettem és találtam egy másik lehetőséget. Ez a Benyovszky utcán van. Nyugodt, csendes környezetben. Már ez megragadott. Plusz, az is pozitívum volt, hogy így mivel ez nem főút, ezért nem kellett azon agyalnom, hogy ki lát meg, mikor esetleg kijövök egy kezelésről. http://orvosikozpont.hu/ - itt böngészgess. És nyugodtan hívd őket, mert nagyon készségesek. Írj, ha még van kérdésed. Nekem nagyon bevált. Ha jól emlékszem akkor a 4. kezelés után, már övvel hordtam az addig feszes, sztrecs nadrágom :)

#6 sheepy 2009. 01. 20. - 13:28:56

Sziasztok! Egy kérdésem lenne az elektrolipolízissel kapcsolatban. Mégpedig, hogy mi is az pontosan? Ugyanis a fogykúrákban nem hiszek, mozogni viszont nem tudok túl gyakran. Az egyik ismerősöm mondta, hogy hallott erről a módszerről.. Vmi akupunktórás dolog, de pontosan ő sem tudta elmondani. Illetve, hogy hol lehet ilyen szolgáltatáshoz hozzájutni..és hogy hol érdemes? ..köszi..


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: