Házipatika fórum: álmában beszél! - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

álmában beszél!

#1 Törölt felhasználó 2003. 12. 08. - 10:36:43

Köszönjük, és nagyon örülnék, ha elmesélné, mi volt a szakemberek véleménye! Sok sikert!

#2 2003. 12. 08. - 08:53:22

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

#3 2003. 12. 08. - 08:51:02

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) beszéltem férjemmel, nem hajlandó elmenni sehová, de még a héten sort kerítek rá, így elmegyek helyette :( remélem ez is elég lesz. Mégegyszer köszönöm! Kellemes ünnepeket kívánok! :)

#4 Törölt felhasználó 2003. 12. 03. - 15:17:40

Sajnos, én nem vagyok szakember, úgyhogy csak azt tudom ajánlani, hogy forduljanak háziorvoshoz vagy alváslaboratóriumba (pl. a Honvéd kórházban működik felnötteknek.)A HáziPatika és a Google keresőjébe beírva sok érdekes cikket találhat az alvászavarról addig is, míg eljutnak szakemberhez. Az általános életmódi tanácsokat biztosan már ismeri (könnyű vacsora, kiszellőztetett hálószoba, kávét délután már ne, esti séta, alkoholt nagyon mértékkel, stb.), de ezek általában inkább az elalvási nehézségekkel küzdöknek szólnak, az Önök problémája más jellegü. Aggodalomra valószinüleg semmi okuk, de az ilyesmit mindig jó tisztázni. Ha végképp nem bírná rávenni a férjét ilyen beszélgetésre, az alvásszakértő felkeresésére, legrosszabb esetben menjen el ön, és kérjen tanácsot - hiszen a férjére figyelés és az iránta érzett aggodalom az ön nyugodt pihenését is érinti... nem igaz? Minden jót, üdvözlettel: Kiss Éva

#5 2003. 12. 03. - 12:55:03

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Háááát, megpróbálom, de szerintem sikertelen lesz. Már 2 hónapja könyörgöm, hogy én megszerzem a beutalót menjen el csak vérvételre, mert szerintem vashiányos, de arra sem hajlandó :( azért megmutatom az Ön válaszát, hátha más jobban hat rá mint én. Addig is lehetne tudni valamit az okokról?? hátha tudnánk változtatni valamit? Köszönöm szépen! :)

#6 Törölt felhasználó 2003. 12. 03. - 12:26:24

Tisztelt Kérdező! Több alvászavarral foglalkozó alváslaboratórium működik, a http://www.hazipatik...rvices/kb?id=26 címen találja ezeket. Ha a férje problémája ennyire állandósult, hogy már az erőnlétére is rossz hatással van, előbb-utóbb kénytelen szakorvoshoz fordulni, aki megfelelő eszközökkel meg tudja vizsgálni az okokat. Próbálja meg mégis rábeszélni! "Távgyógyítani" hosszú távon nem lehet eredményesen egy ilyen összetett problémát, mert mögötte számos egyéni ok húzódhat meg. Üdvözlettel: Kiss Éva, HáziPatika.com

#7 2003. 12. 03. - 11:47:29

Férjem álmában beszél. :) de egészen a lefekvéstől az ébredésig. engem nem zavar, megszoktam, de ő már teljesen kikészült, nagyon fáradt, legyengült, ha leül vagy lefekszik bármikor bárhol, elalszik rögtön. Csak ha csinál valamit, akkor tud ébren maradni. Munkáját még jól végzi, de pl. már nem bírt munkahelyén megemelni 50 kilót, amivel dolgozik. mikor még azt hiszem ébren van és beszélgetünk, teljesen zavaros dolgokról beszél, nem arra válaszol amit kérdezek, mikor kérdezem ébren vagy? akkor azt mondja igen, csak nem volt képben miről is van szó. lehet aludni nyitott szemmel? alszik olyankor? vagy nem? és a fáradtság és legyengülés lehet a beszéléstől? régen is beszélt, de csak egy. két szót. már egyre többet, ma éjjel este 11- reggel 6ig folyamatosan. de reggel ébredés után is még zavarosan beszél 20 percig, másról, mint ami a téma. arra azt mondja, ő már ébren van, csak az agya alszik még. mindig elvicceli, de én aggódom! MI LEHET VELE??? S.O.S. valaki válaszoljon, kérem! és még csak 25 éves, erős 190 magas,90 kiló, egészséges(nek látszó) ember. olyan választ nem kérnék menjen orvoshoz, mert soha nem fog. minden betegséget vicnek tart és könnyelműen veszi, nem érdekli, mert ugysincs semmi baj, szerinte. :))) előre is köszönöm!


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: