Házipatika fórum: Thrombocytopenia - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4

Thrombocytopenia

#61 2006. 01. 07. - 13:32:46

Szia pintereszter! Ilyen alacsony thrombocytával nem élheti le senki az életét.Azóta eltelt 2 év, vagy meggyógyult a lányod ,vagy kinőtte , vagy kivették a lépét.Más lehetőség a tudomány mai állása szerint nincs.A szteroidokra reagált?Lehet, hogy már nem olvasod ezt a fórumot, azért én írok néhány sort, mint gyakorlott szülő.A fiamnál 3,5 éves korában diagnosztizálták a thrombocytopeniát.10000-30000között volt a szám . A prednisolonra jól reagált, de ahogy a gyógyszer csökkent, úgy esett vissza a vérlemezkék száma is.Próbálkoztunk mi is mindennel, természetgyógyászat stb., mégis a lépkivétel mellett kellett döntenünk.Számtalan haematológussal konzultáltunk, végül 7-évesen eltávolították a lépét.Azota 900000 körüli a számuk.Most 18 éves a fiam, éppen érettségire készülődik, gyógyszerész szeretne lenni.Ha valakinek ezzel a betegséggel ka pcsolatban van kérdése ,szívesen megosztom vele a tapasztalataimat, mert van bőven.

#62 hobo28 2005. 11. 18. - 21:06:28

Erika vagyok trombocytapeniás.pécsre járok Proff CZIRJÁK LÁSZLO klinikájára.Én is medrolt szedek.már 98 ota,sajnos nem tudják elvenni tőlem.Pedig a szteroidnak nagyon sok a mellékhatása.REMÉLEM MEGGYOGYUL a kislányod,TISZTA SZÍVBŐL kívánom.Sajnos az én kisfiam meghalt 2003 ban 9 honapos volt.ÉN NEM CSAK trombocytapeniás vagyok,hanem immunbeteg is,a trombocytapenia az immunbetegség egyik jele.EZ nem azt jelenti hogy aki trombocytapeniás az mind immunbeteg,de lehet,de ahoz még legalább négy tünetnek kell lenni.A TROMBOCYTASZÁM 100 ezer-400 ezerig jo.REMÉLEM tudtam segíteni,ha nincs jo orvosod,megadom a korház számát,ahova én járok.:0672507300 ,ez a központ,és az immunologiat kell kérni,Proff CZIRJÁK LÁSZLOT,VAGY HA NEM TUDOD ELÉRNI,SÜTŐ GÁBOR TANÁRURAT.Ők megfogják tudni mondani,hova vidd a kislányodat.MERT ez itt csak felnőtt szakrendelés.probáld meg.ha irnál az emai cimemre irj,::hobo28@citromail.hu.SOK SIKERT ÉS GYOGYULÁST.PUSZIKA A KISLÁNYODNAK.

#63 2004. 07. 09. - 23:34:20

Kedves Aggódó Szülők! Megnyugtatásukra szeretném elmondani,hogy a barátnőm ugyanebben a cipőben jár!Az ő thromby száma kritikus helyzetben a 10-et sem érte el.Ez kb. egy hónapja volt.Ez idő alatt a Pécsi klinikán feltornázták 210000-re,ami most stabil a gyógyszerek mellett.A kezelőorvosa:Dr.Dávid Mariann,Pécs I.bel. 400 ágyas klinika. A tanács:SÜRGŐSEN PÉCS!!! A közvetlen címem:n.hangya@freemail.hu

#64 SZMARCSI 2003. 12. 16. - 18:45:11

kedves Olvasótársaim! Lányomnak 3 hónapja minden nap bedagad az egyik lába ,térdtől felfelé kb 5-6 cm-e el ,és már volt hogy olyan fájdalmai voltak hogy úgy hozták haza a munkahelyéről. Mivel álló munkát végez / 26 éves /így óhatatlanul jobban terhelve van az alsó végtagja. Mindenféle vizsgálatot megcsináltak nála mivel először trombózis gyanús volt, és volt ilyen a családban ,konkrétan :anyuka. Így az öröklési vizsgálatot is , az összes vér nőgyógyászati valamint érrendszeri dopler ,érsebészet haematológia, és az egyéb vizsgálatot. Minden eredménye negatív, papíron egészségeses, de csak nem javul az állapota. Most mondja meg valaki ilyenkor mi van? hová lehet fordulni egy 26 éves lány esezében aki előtt ott áll még a jövő , a gyerekszülés,? Az orvosok csak ingatják a fejüket és nem tudják hogy mi a baja.. Hogy lehet ez 21. században ???mikor clónoznak és kezeket varrnak vissza , hogy egy betegséget nem tudnak diagnosztizálni? kérem akin ek van ötlet írjom szti.marcsi@freemail.hu /anyuka/

#65 Törölt felhasználó 2003. 12. 08. - 11:09:22

Kedves Eszter, remélem, mihamarabb talál sorstársat, aki szivesen beszél közös gondjaikról. Természetesen ennek a klubnak a tagjai is szivesen beszélgetnek Önnel, de tanácsolom, próbálja meg satellit site-unk, a babaszoba.hu csevegöjében is, mert oda a kisgyermekes szülök irnak, ott nagyobb eséllyel találkozhatnak. Minden jót: Kiss Éva, HáziPatika.com.

#66 pintereszter 2003. 12. 05. - 23:24:13

Lányom 3éves lesz, és thrombocytopeniás. Keresek valakit aki szintén ezzel a problémával küzd, vagy ismer valakit akinek ez a baja. Esetleg tud valami tanácsot adni mit csináljak. Orvosok szerint meglehet, hogy már nem nővi ki, és élete végéig megmarad ez az alacsony thromby szám. Jelenleg 13 000. 9 hónapja beteg. Szteroidot szed! Ha valaki válaszol előre is köszönöm!


 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: