Sziasztok!
Megdöbbentő olvasni, hogy ennyien szenvedünk ettől. Leírom én is a történetemet. Nekem kizárólag szextől jön elő, rendszerint szex után 24 órával, vagy ha este szexelünk, akkor rögtön már reggel ez vár... és rohanás az ügyeletre (ha hétvége van). Három éve van most barátom, ez idő alatt legalább 12-15x szedtem már antibiotikumot, 2-3 havonta szükséges. A szextől nem mindig jön elő, azt viszont észrevettem, ha 3 hétit nem szexelünk (nem találkozunk vagy akármi) akkor kijön, viszont ha folyamatosan együtt vagyunk akkor pedig nem. Legutóbb 2 hete szedtem el egy adag gyógyszert, most 2 hétig nem szexeltünk, aztán tegnap igen, és most megint itt csücsülök egy iszonyatos fájdalommal (holnap urológia..)
Amiket használtam már
--C-vitamin (patikában kapható ASZKORBINSAV néven por formájában, 50 v 100 g. 500 ill. 1000 Ft-ért) ez a legtisztább formája a C-vitaminnak és a legolcsóbb is! Szex előtt illetve után megiszok vízben feloldva kb. 5000 mg-nak megfelelő adagot és ált. nem lesz tőle bajom
--tőzegáfonya: sokfélét használtam már, nekem nem váltak be, sem megelőzősére, sem akkor amikor már baj volt
--D-mannóz: 7000 Ft-os "csodaszer" ami 1 hónap alatt elfogyott, ez talán használt valamit, de amikor bajom volt azt már nem mulasztotta el, így nem venném újra
--Szex után és előtt pisi + mosdás - ez kötelező, persze emellett is előjön néha
--Teafaolaj- ezt gombára használtam, nagyon hasznos volt, de csak a Tebamolos!
--Propolisz csepp (barátom készítette, elég erős lett) - szex után odacsepegtettem egy kicsit a húgycsövemhez, rettentően csípett, de ált. nem lett hólyagos bajom utána
--Monural por: első alkalom használt, a többi nem
--Antibiotiukom: természeresen használ, egyedül ez mulasztja el a fájdalmat
--Bioptron lámpa: nagyon jó! teljesne a hasamhoz nyomom és úgy melegítem 15 percig kb, a fájdalmat megszűntetni, viszont utána visszatér így többször kell, azt viszont nem tudom, hogy a baktériumra milyen hatással van
--Melegvizes palack: szuperjó fájdalomra, ezzel élek, viszont most vettem a Müllerben normális hasmelegítőt is
++ ami még rettentő sokat segít: ugye iszonyatos így pisilni... nekem a pisi vége nagyon nagyon fáj... így 80 %-ot javít a fájdalmon ha úgy pisiltek, hogy közben ültök a kád szélén és mossátok magatokat forró vízzel..
Jobbulást Mindenkinek!!