Házipatika fórum: Térdprobléma - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Térdprobléma

#21 szekelytunde 2010. 08. 14. - 17:47:20

Március végén műtötték a jobb térdem,súlyos porckopás miatt,ami a teherviselő részen volt.Néhány hete hasonló tünetek jelentkeztek a bal térdemnél.Ízületi gyulladást és porckopást mutatott ki a vizsgálat.Hajlítani alig tudom és menni is alig.Lehetséges hogy ezt a térdem is műteni kell?

#22 evettke82 2010. 07. 27. - 19:18:36

Sziasztok' Azt szeretném megtudni,valakinek tőltőtték e fel a térdét hialgan,vagy más anyaggal?.Nekem MONOVISC-el lesz feltőltve, 60000ft. Valakinek volt már tapasztalata,kérem ossza meg velem? Meg e éri ennyiért? A doki azt mondta 1-évig ok. Légyszi irjatok, NAGYON FONTOS! Ez egy uj termék, 1-éve van forgalomban.és csak egy injekcio! Augusztus17-én kapom meg,addig remélem tőbbet tudok! Kőszőnőm mindenkinek! K Szép napot!!!!

#23 evettke82 2010. 06. 23. - 17:57:29

Szia Kati! az Uzsoki specialista,Hangodi prof.elérhetősége kéne! keresztszalag műtétem volt,az rendben,de a porc hiányzik,és járni is nehezen tudok.Szeretném ha megnézné a lábam,és mondana valami biztatót! Fehérváron semmit nem tudnak csinálni,csak torna,torna,zöldkagyló kivonat ,már három hónapja!! mozaik plasztikáról fehérváron nem is beszélnek,a doki azt mondta nem lehet".szeretném tudni mik az eséjeim!! köszönöm a segítséget!! SZÉP NAPOT!!!!!

#24 evettke82 2010. 06. 23. - 17:57:23

Szia Kati! az Uzsoki specialista,Hangodi prof.elérhetősége kéne! keresztszalag műtétem volt,az rendben,de a porc hiányzik,és járni is nehezen tudok.Szeretném ha megnézné a lábam,és mondana valami biztatót! Fehérváron semmit nem tudnak csinálni,csak torna,torna,zöldkagyló kivonat ,már három hónapja!! mozaik plasztikáról fehérváron nem is beszélnek,a doki azt mondta nem lehet".szeretném tudni mik az eséjeim!! köszönöm a segítséget!! SZÉP NAPOT!!!!!

#25 adams090 2010. 05. 21. - 21:17:55

Kedves Domján Katalin! Most vált aktuálissá a térdem, hogy így mondjam rendbehozatala. Nagyon köszönöm a segítséget, fel fogom keresni az orvost akit ajánlottál. Ha bármit tudok, jelzem Neked! Addig is minden jót kívánok! Adams090

#26 gbenyov 2010. 04. 03. - 09:43:09

Térdprotézis az Uzsokiban 1972-ben porcleválás (katonaság) miatt beállt a jobb térdem. Akkor még nem volt artroszkóp, felvágták ahogy kell, kivették a leszakadt darabot. 1999-től fájni kezdett a jobb térdem, egyre inkább nem tudtam rálépni. Persze ettől a baltérdemet és csípőmet terheltem jobban. A bal lábam cipőmérete 1 egész számmal megnőtt! 2009-ben már tarthatatlan lett a fájdalom. Addigra már az összes porcfejlesztő kúrán túl voltam, mágneses terápiával is kísérleteztem, hiába. Ami nem nő meg, az csak fogy... Ajánlásra és Dr. Hangody László doktor úr (Uzsoki Kórház) munkásságát is hallomásból ismerve beutaltattam magam az Uzsoki ortopédiára. Egyszerűen besétáltam az ajtón. Első meglepetés: akkor és azonnal vizsgálatra kerültem! Nem három hónap múlva. Várni kellett a soromra, de megérte. Véletlenül aznap Dr. Rahmeh Husam doktor rendelt. Vizsgálat - erős porckopás. Második meglepetés: mások nekiurottak volna a térdemnek: protézis kell! Ő NEM, megróbált két másik eljárással, artroszkópos műtétekkel segíteni. Nem rajta, hanem a térdemen múlt, hogy a protézis műtét elkerülhetetlen lett, 2009. szeptemberben. Harmadik meglepetés: a várakozási idő nem a végtelenben volt. Sőt, a kórház értesített sokkal hamarabb egy lemondott műtéti időpontra való előrehozott beugrás lehetőségéről! Persze, hogy megfelelt. (Van olyan kórház, ahová bejelentkeztem, felvettek, és a mai napig még csak nem is értesítettek semmiről.) Negyedik meglepetés: A kórház, Dr. Rahmeh Husam doktor, a személyzet működése és hozzám állása. Nem jártam ezidáig sok egészségügyi helyen, de ez osztályon felüli. Mindenkinek ajánlom. Sokadik meglepetés: ezt a hálásan köszönő írást a 2100 méter magas Murau-i sípályáról írom. 2010. március. Egy hete sielek odafigyelve, de tökéletesen. 20 évvel fiatalabb vagyok!

#27 zsuzsineni 2010. 03. 26. - 12:05:14

Szia! Ahogyan a többieknek neked is megpróbálok segíteni ha tudok. Nem rábeszélés képpen,de ajánlanék neked egy másik terméket. Árban azt hiszem azonosak. csak ez természetes alapanyagokból készült,ezáltal nem is gyógyszer és nincs is mellékhatása. ez nem porcépítő,-de ahogy olvastam neked nem is ezt diagnosztizálta a doki,h. porckopásod lenne-,hanem hialuronsav. ami segíti a porcok közti viszkozitást ezáltal nem kopnak és könnyebb lesz a mozgás. ha felkeltettem az érdeklődésedet kérdezd meg bátran az orvosodat vagy akár engem is. az elérhetőségeimet azt hiszem már az előzőekben leírtam. u.i.: ha injekciót javasolna,amiben ugyan ez van ha lehet ne fogadd el mert az ugye szúrást jelent míg ez tabletta és naponta beveszel! 1-2 szemet,és nem fájdalmas. Remélem tudtam segíteni, szerintem próbáld ki! Üdv.: Zsuzsinéni

#28 evettke82 2010. 03. 23. - 06:56:12

Köszönöm a választ! Jövő hét kedden lesz a műtétem,utána fogom szedni! Már megrendeltem! Ha már szedem,meg írom milyen hatással van rám!! ÜDV.

#29 wins03 2010. 03. 22. - 14:23:44

Sziasztok! Természetesen hasonló/azonos a problémám a leírtakkal. 22 éves vagyok, vékony testalkatú, egész életemben sportoltam (úszás, biciklizés, falmászás), múlt nyáron elkezdtem (volna) futni. 12 km-t lefutottam elsőre, de a térdeim elkezdtek fájni. Aztán 1 héttel később elmúlt, de terhelésre erős szúró fájdalmat tapasztaltam. Most járok a 3. orvosnál, ő a Dona por 3 hónapos szedését javasolta indításnak, mivel valószínűleg(?) felpuhult a porcom. Röntgent és ultrahangot is végeztek. (az érdekes az, hogy az 1. orvos rögtön műtött volna...) Nemsokára a 40. napja, hogy szedem a dona port, ezidáig semmi hatást nem tapasztaltam.. Azt tudom, hogy a donának 1500mg glükozamin-szulfát a hatóanyaga, ez jó, mert eléri a minimálisan ajánlott napi 1000mg-os adagot. Viszont csak ezt tartalmazza. Hallottam róla, hogy a kondroitin-szulfát és az MSM is hasznos a porcregeneráció során, ezek viszont nincsenek a donában, a Proenzi-3-ban viszont igen. Lehet valami bajom tőle, ha a napi 1 tasak Dona mellett Proenzi-3-at is elkezdek szedni? Ismerősöknek az orvos napi 2 szemet javasolt ebből. Eddig sok mellékhatást nem tapasztaltam, "csak" hasmenést 1-2 hete. Illetve biciklizni lehet szerintetek a porc további károsodása nélkül? Az orvos azt ajánlotta, hogy kíméljem az elkövetkező 3 hónapban. Előre is köszönök bárminemű segítséget, tanácsot, és mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok! Üdvözlettel, wins03

#30 zsuzsineni 2010. 03. 22. - 11:09:41

Üdvözletem! szedése biztonságos,mert természetes hatóanyagokat tartalmaz-kakastarély kivonatot -,étrendkiegészítőként van bejegyezve. ez tabletta így alkalmas a hialuron injekcíó kiváltására is,nem kell szuratnunk magunkat ill. az összes ízületbe eljut míg az inj. csak ott hat ahova szúrják. nincsenek mellékhatásai,hacsak az nem számít annak,hogy szedésével feszesebb lesz a bőr és kisímúlnak a ráncok. :) lehet más gyógyszerekkel együtt is szedni csak legalább 2órának el kell telnie a bevételek között. a Hialuronról bővebben érdeklődhet orvosánál vagy esetleg nálam is ha gondolja hívjon fel vagy küldjön e-mailt és szívesen segítek megválaszolni a kérdéseit. Elérhetőségeim: v.marianna@freemail.hu vagy 06-70/517-3678

#31 evettke82 2010. 03. 19. - 13:27:19

üdvözlöm! a HIALURIN szedése biztonságos? milyen mellékhatása van? Én most akarom kipróbálni! térdem,csípőm, és nagy lábujjam izülete nagyon fáj! Új belépő vagyok,most lesz az ötödik térdműtétem,ami keresztszalag revizió! Fehérváron csinálja,Majzik Ernő dr úr! nagyon félek a műtéttől,már egyszer volt ilyen műtétem,de megint elszakadt a szalagom! Nem altatnak a műtétnél hiába kérem,félek hogy sokkot kapok! Eddig mindig altattak,nem értem! Van még két hetem, de már most nyugtatót szedek! Mit csináljak??? Ja! A hialurint lehet fájdalom csillapítókkal,nyugtatókkal szedni?? KÖSZÖNÖM! SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!

#32 adams090 2010. 03. 16. - 17:24:44

Sziasztok! Szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek nekem. Előző leírásaim szerint az Uzsoki utcai kórházra gondoltam. Köszönöm Nektek a segítséget, itt is megpróbáljuk, hátha tudnak segíteni. Ha jutottunk valamire, visszatérek, hogy elmondjam Nektek. A következő hetekben több magyar specialistával is fogok találkozni. Ha nem tudnak Magyarországon segíteni, külföldön próbálkozunk tovább. Remélem utána tudok segíteni, ajánlani Nektek kórházat, orvost. Mindenkinek mielőbbi gyógyulást, kitartást, jó fórumozást kívánok. Még egyszer köszönöm! Adam090 :)

#33 mansfeld 2010. 03. 12. - 12:17:04

Szia! Én tudok Neked egy /szerintem/ nagyon jó,EMBERSÉGES orvost ajánlani!Nekem tavaly is,és 4 hete is műtötte a térdem.Azt csinálta nekem,amit leírtál,hogy láttad a tv-ben.Ha érdekel,írj az ildiklampar@freemail.hu-ra. Sok szerencsét,Ildi :)

#34 domjankatalin 2010. 03. 11. - 14:17:30

ÁDÁM én most kapcsolodtam ehhez az oldalhoz, de ama informáciom van szeretném neked átadni ,en is keresek minden megoldást mer t én is ilyen problémával küzdök és szeretném elkerülni a mütétek sorozatát talán erre a riportra gondolsz amit most leakarok neked irni és remélem értékes informácio számodra ez a korház az UZSOKI ÉS TÉRDSPECIALISTÁROL VAN SZÓ aki HANGADI PROFESSZOR aki a saját porcból vesz ki és eszt tovább tenyésztik és majd eszt ülteti vissza ez kb 2éve kell hozzá remélem tudtam segiteni ezzel az informácioval talán még az elérhetösége is meg van ha érdekel m egkeresem KATI

#35 zsebibabaa 2010. 02. 25. - 10:03:59

Szia! Székesfehérváron, a Szent György Kórházat nézted már? Engem Dr. Abkarovits Géza műtött és én meg vagyok vele nagyon elégedve,emberként kezeli a betegeket nagyon kedves és emelett az ország legjobb specialistája rengeteg betege van. Csak jót tudok róla mondani:)

#36 zsebibabaa 2010. 02. 25. - 10:00:15

Szia! Nem tudom,hogy nézted-e már a a Szent György Kórházat Székesfehérváron, engem ott műtött az ország legjobb térdspecialistája Dr. Abkarovits Géza , és csak jó tudok róla mondani. Nekem elég nagy műtétet csinált boka mozaik plasztikám volt,de azt nem tudom,hogy végeznek-e protézis nélküli térdkorrekciót, szerintem érdemes lenne megkérdezned! :)

#37 zsuzsineni 2010. 02. 20. - 19:26:32

Üdvözletem! azt hiszem én tudok Önnek egy természetes hatóanyagú készítményt javasolni a problémájára. Dietpharm Hialuron direct tabletta a neve. kakastarély kivonatot tartalmaz és a szervezet saját hialuronsav termelését segíti elő. ez tabletta kiválthatja az inekciót is! Ha gondolja érdeklődjön orvosánál a szerrel kapcsolatban. vagy Pesten az Aranypajzs patikában a keletivel szemben. esetleg tőlem is kérdezhet hétköznap a 06-70-517-3678 telefonon. Higgye el működik én is használom!

#38 adams090 2010. 02. 12. - 20:08:45

Köszönöm, de nem a telki kórházra gondoltam... már voltam náluk... :-S Az a kórház érdekelne, amelyik konkrétan protézis nélküli térdkorrekciókra specializálódott, és Európa-szerte kiemelkedő maga a kórház is és az orvosi szaktekintélyek! Ha erre tudnátok valamit, nagyon megköszönném!!!

#39 gabi19760320 2010. 02. 12. - 16:49:12

www.telkikorhaz.hu

#40 adams090 2010. 02. 12. - 15:27:08

Sziasztok! Térdproblémával küzdök. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok, ajánljatok nekem egy nagyon jó térdspecialistát. Már nagyon sok orvossal találkoztam és beszéltem, de botrányos viselkedésük miatt, bizalom hiányában otthagytam őket! Egy olyan orvosra lenne szükségem, aki jó orvos, megbízható, emberként kezeli a betegeit. Egyszer volt a tv-ben, (az RTL klub, Fókusz című műsorában) egy budapesti magánklinika, ahol olyan módon csinálnak térdeket, csípőket, stb; hogy nem protézist ültetnek be, hanem úgy lefaragják a csontot, hogy megfelelő legyen. HA TUDJÁTOK ENNEK A KLINIKÁNAK AZ ELÉRHETŐSÉGEIT KÉRLEK BENNETEKET ÍRJÁTOK MEG! Nagyon köszönöm a segítségeteket! Ádám


 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: