Házipatika fórum: Februári fogyiklub - kezdőknek és visszaesőknek - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 11 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »

Februári fogyiklub - kezdőknek és visszaesőknek

#21 2003. 03. 23. - 02:08:31

Itt a tavasz gonduzonek, es nem mellesleg a mi kisnagycsapatunk.En faradt vagyok mint egy lo,egesz nap meloztam, de a kedvem nem fogyott el (meg en sem ;-) ):d Holnap(ma) menj el egy nagyot setalni,szepen megsutoget a napocska,megmelengeti a lelkedet es milyen elegedett leszel magaddal hogy szepen elkezdtel mozogni is ;) Szebb jovot, Erot Egeszseget meg ilyesmi (mondom hogy faradt vagyok bocs :p ) Holnap is faradt leszek de azert jovok :d ,irjatok sokat.Bobecs addig beszelek a szellel, hogy fujja ki beloled a szomorusagot, ja es a napcsot ( :@ ) otthon ne feledd ;-)

#22 Valky 2003. 03. 22. - 23:18:14

Sziasztok! Most kicsit behuzott fullel-farokkal merek csak uzit irni... Bobecs,en nem azer' vestem be a kilok szamat, hogy villogjak, hanem kerdesre felelven :'( . Es en nagyon szivesen szurkolok neked, mert akkor is van bennem empatia, ha nem ugyanannyit kell leadnunk :( . Bizti sokat szamit a csapatszellem (mar ha 'bevesztek'), nem? Lelekben erosit, es ennek az egesznek az a mozgatorugoja,nem? Es onthetunk egymasba akaraterot... En eddig csak csendben olvastalak benneteket, kozben meg egyedul voltam az en kis akciommal, raadasul ugy, hogy mellette a kedvesemet hizlalni kellet :s . Jo ejt es hajra!

#23 2003. 03. 22. - 22:36:21

Bobecs! Remélem,már nem vagy annyira magad alatt. Hidd el , mindenkivel előfordul.50 kiló tényleg nagyon sok, de meg fogsz tudni birkozni vele,ha igazán rászántad magad. Tényleg, először a fejben kell meghozni az elhatározást, azután minden jön, csak rengeteg türelem és kitartás kell hozzá. Tudjuk nagyon nehéz, de valahol el kell kezdeni, és nem szabad feladni. Nem vagy egyedül, láthatod itt,mindenki mindenkivel van, ez egy csapat. Ha érzed,ha nem Te is közénk tartozol.Tudatositsd magaddal, hogy nem vagy egyedül, egy nagyon jó kis csapathoz tartozol, akire mindig,mindenkinek lehet rá számitani. Fel a fejjel,legyél egy kicsit optimistább,minden jóra fog fordulni. Ha tul sokat vagy "magad alatt" akkor, előfordulhat,hogy elkezdessz idegeskedni, az idegeskedés pedig megint nagy "zabálásokkal " jár. Ne akarj magadnak rosszat. Legyél jó kislány,előbb-utóbb minden sikerülni fog, hinni kell benne. Puszika, jó éjszakát, és még szebb ébredést Marika

#24 2003. 03. 22. - 21:24:43

Edoka dehogy!!Csak tegnap elovastam a lefogytam topikot meg úgyáltalában át néztem és olyan társtalannak találtam magam a gondommal.Sőt azért írtam neked,hogy jól esett a tőltés mert, nagyon magam alatt voltam.Én figyelmesen elolvastam mindent(remélem)És annál is jobban becsülöm a szreped, hogy igazán nem is neked,hanem a férjednek volt szüksége a te segítségedre.De azért általában egyet értesz velem.Amikor bekapcsolódtam nem tudtam kinek mi a súlyproblémája.most már kezd kőrvonalazódni azért gondólkodom,hogy mi lehet a megoldás.Egyébként ha végig nézed,bár látom eléggé képbe vagy nem te vagy az egyetlen akinek igazából nem olyan nagy a súly problémája.Nekem a legkevesebb 40 kilót kéne leadnom.Azt belátod,hogy ehhez nem az a húzó erő akinek csak5kilót kel?.De én mindenhol leírtam,hogy minden tiszteletem azoké akik ezzel küzdenek.Én sem ugy kezdtem,hogy felszedtem gyorsan 50 kilot,hanem az állando harc a kilók ellen az ismert jojo efektussal letepert.DE azért én nem írtam még le magam,megpróbálom a majdnem lehetetlent,ezért van szükségem a segítségre,megértésre.Na elnézést,hogy picit hosszúra nyúltam.Lehet,hogy ma igazán kicsit magam alatt vagyok,majd holnap jobb kedvem lesz .Szia Te nagyon sokszor írsz olyat ami igazán meg nyugtató, és én nem is személyekre gondóltam inkább mint jelenségre úgy általában.Jó éjszakát megyek ,mert itt a nagyika és tele a hócipője a levelezésemtől.bobecs.

#25 2003. 03. 22. - 20:34:10

Még nem írtam a "januári..." topicon kívül máshová, viszont olvasom mindet. Alapvetően abban értek egyet Bobeccsel, hogy más kategória a nagyobb súlyfelesleg, mint a 3-5 kiló. Túl azon, hogy nem vitatom, az a 3-5 kiló plussz is okozhat lelki gondot valakinek, de a nagy súlyfelesleggel küzdők mégiscsak egy más műfaj. Én igazán az induló 97 kilómmal ide sorolom magam. függetlenül attól, hogy hol tartok most. Úgy érzem, én is azokkal tudok igazán együttérző lenni, akinek nagy a feleslege. Kivéve Csillát, mert vele kezdettől együtt éreztem, de nem a (szerintem eltúlzott) súlyproblémája miatt, hanem az evéshez való hozzáállása miatt. Igen, talán ez az, ami egy csoportba sorol bennünket. ha valaki azért küzd a súlyfeleslegével, mert anorexiás külsőt álmodik magának, azzal semmilyen szinten nem tudok azonosulni. Olvastam már ilyen hozzászólást... Lehet, hogy kicsit kirekesztő a szemléletem, talán jobban is tettem volna, ha megtartom magamnak...Nem szeretnék senkit megbántani. Szóval én jó ötletnek tartom a külön topicot, de mert nekem már csak 9 kilót kellene leadnom, így én nem fogok oda csatlakozni. Maradok Marikánál, mert én igazán neki és még néhányuknak köszönhetem, hogy ilyen elszánt vagyok. Az én kezemet ők fogják...De olvasni fogom az új topicot is, ha beindul. De ez gondolom természetes.

#26 2003. 03. 22. - 19:44:49

Bobecs ugye most rám céloztál?

#27 2003. 03. 22. - 19:15:02

Bobecs! Tényleg nagyon sokan vannak akik igazán tulsulyosak.Az előbb is azt tanácsoltam neked, ha azt érzed,hogy igy magadon is sokkal jobban tudsz segiteni, és ezáltal sok-sok emberkén, tedd meg. Marika

#28 2003. 03. 22. - 18:45:24

Még nem érett meg bennem sem igazán a döntés,de én őszintén szólva újakra számítok akiknek súlyosabbak asúly gondjai.Minden tiszteletem mindenkinek aki törődik az egész ségével és én továbbra is fogom atöbbitopikot is látogatni,de hiddel nagyon ambivalens érzések vannak bennem amikor valaki leírja,hogy lekell fogynia egy olyan súlybol 3 kilót amiről én még csak nem is álmodhatok.Ugyan akkor egy ilyen valaki,hogytudnná megérteni azt az embertársát aki odáig süllyedt,hogy40-50kiló súlyfeleslege van.Szóval azért foglalkoztat most nagyon ez a gondolat.Majd még hunyok úgyis rá.Addig is szia.Majd még valamikor jövök.bobecs.

#29 2003. 03. 22. - 18:31:13

Bobecs! Én 22.-án töltöm ugyanazt a kort. Uj topic nyitásáról, nekem az a véleményem,hogy minél tönn topic nyilik, annál jobban szétszóródnak az idelátogatók. Veszem észre,hogy amióta sok hasonló van, az emberek ide-oda ingáznak. Olyan mintha sehova se tartoznának igazán, csak ugy ide-oda ingáznak. De mégegyszer mondom, ez az én privát véleményem,nehogy félreértsd. Ha ugy gondolod, valósitsd meg,ha ugy érzed,hogy igy neked is könnyebben fog menni. Marika A lényeg, az elszántság, mindenben és a kitartás.

#30 2003. 03. 22. - 18:08:34

Szia! már én is megakartam tőled kérdezni,mert relőször írtad,hogy áprilisba leszel te is 49.ÉN 7.-én leszek 49.Addígra csak azt szeretném, hogy legalább stabil lefele menjek.5kilóval- ba már meg leszek elégedve.Sajnos nem vagyok igazán még ráálva a fonálra.De valóban javuló tendenciát mutatok.Még nem írtam de célozgattam már rá,hogy nekem jóval nagyobb a súly amitől meg akarok szabadúlni azért is álok rá ilyen nehezen.Ma azon gondolkodtam,hogy nyitok egy fórumot azok részére akik valóban velem egy cipőben járnak.HA az én példámból indulok ki bizto vannak még iyenek mint én,én is először csak olvasgattalak benneteket hetekig,mire egyszer kedvet vagy inkább indittatást,hogy írjak is.Ugye marika azt te is belátod,hogy nem ugyan az ha 15-20kilót vagy akár 40-50et kell leadni.Biztos,hogy 5kilót is nehéz annak akinek csak ennyi a felesleg,de 40-50-et szőrnyű nehéz.Főleg ha nincs segítsége az embernek.Szóval mit szólsz ehez az ötlethez?Kiváncsi lennék hányan jeleznének vissza?Biztos lehetne belőle tanúlni ha meg írnánk egymásnak a tapasztalatainkat.Várom válaszod addig is pusza neked.bobecs.

#31 2003. 03. 22. - 11:30:03

Bobecs! Szia, Jóreggelt! Április hanyadikán lesz a szülinapod? Kiváncsi vagyok hány nap van közöttünk?? És, hány kiló szeretnél lenni már ezen a napon?? Marika

#32 2003. 03. 22. - 10:42:59

Szia June!Sanos nekem más jellegü a problémám.Egyrészt nem ennyi a súly feleslegem,másrészt valószínüleg nálam az evé kompenzálás.Nem tudom te hány éves vagy, én 49 leszek áprilisba.Sokkal nehezebb ebbe a kórba megszigorítani az éltét az embernek,mert annyi minden össze tud jönni,hogy ez a része mármint a kűlselye elég sokadrangu kérdés.Persze csak magamról írok.Amíg fiatalabb voltam akkor is volt súly problémám,de fogtam magam januárba leálltam,és május 1-re már jól néztem ki.Legnagyobb fájdalmam az az,hogy nekem az aszakmám,hogy nőket csinosan izlésesen öltöztessek.E miatt is azért volt egy kis húzó erő,hogy magamnak is megcsináljam.Most ott tartok,hogy ha elkel menni valahova össze ütök valamit azt jól van.Az egészel az a baj,hogy nem tudom és szerencsére nem is akarom ezt az állapotot elfogadni.Ráadásúl,hogy még súlyozzam ahelyzetet az apukám révén genetikailag is elhizott at egész család.Manapság csak egyedüli húzó erő az,hogy az egészsége forog kockán az embernek.Tudom ez elég komoly érv de még nem nőttem fel eléggé a feladathoz úgy látszik.Most azért kapcsolódtam be ide a fogyiklubba mert utoljára egy barátnőm segítségével elég sokat le tudtam adni.Hátha a társaság olyan irányba tud hatni rám,hogy magával ragad.Azért nehéz bár tudom,hogy annak is nagyon rossz akinek csak 5 vagy 10kilót kel lefogyni,de ha ennél sokkal többet akkor még sokkal nehezebb.Minden esetre én most bizakodom ahogy olvaslak benneteket én is megpróbálók úgy változtatni a rossz szokásokon.Szerncsére az utolsó diétám óta sok minden meg maradt tehát nem kell semmilyen szinten megerőszakolnom magam.A mozgást kell beiktatnom,és akkor már jó lesz a dolog működni is fog.Jön a jó idő ez is segít sokat mrt bevallom még az utcára sem volt kedvem kimenni néha.Ne haragudj,hogy ilyen hosszúra nyúltam,ha lessz valami értékelésre méltó és kedvező változás be fogok számólni róla.Nem tudm, hogy te vagy-e vahétvégén.A zért majd még vissz nézek.MIndekinek szép napot,és a napszemüveget ne hagyjátok otthon.bobecs. {H}

#33 2003. 03. 21. - 21:17:32

Na ezt elszurtam, nem is vagytok itt,elneztem az idot :$ Meg csak annyit akartam,hogy nagy gyumolcs es zoldsegevo vagyok,igazabol nem is nagyon eszem mast.Persze neha egy kis suti bejatszik de szerencsere vagy sajnos( ???? )nem az edessegek vonzanak sokkal inkabb s sos etelek.Na ezert is probalok keves sot es kicsit tobb/valtozatosabb fuszereket hasznalni,utobbiakat is szeretem!!Nalam mukodik ha nem tul sos/csipos az etel nem kivanok belole annyit. Na mar igy is tul hosszu vagyok pedig meg nem irtam amit akartam:nem nagyon eszem kenyerfeleket, tejtermekeket es hust is csak keveset (es szinte csak csirket) ezert a gyumolcsnap szamomra nem hozna tul nagy valtozatossagot.:-( A tegnapi zoldseglevessel egyebkent kicsit csaltam: tettem bele (a valtozatossag kedveert) sertes hust nagyon keveset, es nagyon sok zoldseget.Ma is azt ettem - jo suru lett,igy laktatao is) - a sajat mixelesu lottyoket es zoldteat iszogattam.De teabol sokkal tobbet kell innom mint kavebol hogy ne legyek kokadt egesz nap. Es meg valami.Nem vagyok nagyon (de epp elegge) tulsulyos, viszont az en problemam, hogy ez a tobblet a kamaszkorom kivetelevel (vagy legyen 5-6 ev) vilageletemben rajtam volt.Duci gyerek voltam es 18 eves korom ota ugy kb 73-77 kilo vagyok. Mar 1 honapja nem tudtam merni magam,szerintem 70-72 lehetek,de meg 5 (8) kilot le szeretenek dobni.Es en SOHA nem voltam 70 alatt (kivetel lasd fent).Nem tudom hogy lehetne ezt elerni, es meg is tartani a vadi uj sulyomat. Szerintetek? Konkolyka te mennyibol fogytad a masfel kilot 9 nap alatt?Egyebkent gratulalok, ha nekem igy menne,majd 1 honap alatt celhoz ernek...De nem :s Viszont nem adom fel.:d Es te Bobecs hol tartassz?Biztosan irtad mar csak nem emlexem, Bocsi :( Na nem farasztalak tovabb benneteket,irjatok sokat,es legyetek szepek :)

#34 2003. 03. 21. - 20:52:12

Bobecs,Konkolyka sziasztok! Tobbiek is legyenek udvozolve ;-) Szoval,koszi a biztatast -a sikertelen tisztito kuram ellenere... :( Nem gondoltam hogy a lenap nem jon ossze,bar nagyon tartottam tole hat be is jott.Es hat a kave hianya .... Viszont Bobecs, a te tisztitokurad erdekelne.Olvastam hogy te is es micskaili megcsinaltatok, es hogy milyen jot tett.Mindjart irok meg de latom itt vagytok gyorsan el is kuldom hatha eszrevesztek... :d

#35 Konkolyca 2003. 03. 21. - 16:32:23

Okszi! Jöhet! Előre is nagyon köszi! :) eri

#36 2003. 03. 21. - 16:18:14

Még annyit,hogy valóban erő kell hozzá csak akkor szabad elkezdeni.De ha megírom neked akkor megírom még az előnyeit lehet,hogy kedvet kapsz.Szioka bobecs.

#37 2003. 03. 21. - 16:14:34

Szia Eri!Már nem emlékszem de ha akarod elküldöm privibe.Nagyon jó.Nem tudom mennyire van szükségeg rá,de éveket fiatalít,már a tudat is,hogy ....sza lány vagyok mert .meg csináltam.Nyugodtan írd meg ha érdekel elküldöm.Gongondolkodom rajta,hogy én is megcsinálom ,mert januárba csináltam utoljára. ;) ;)

#38 Konkolyca 2003. 03. 21. - 10:02:44

Bobecs kedves! Ebben a topicban írtad azt a bizonyos kúrát Micskailinek?

#39 Konkolyca 2003. 03. 21. - 09:59:58

Kedves June! Én is foglalkoztam a gondolattal, hogy egy ilyen méregtelenítő lékúrát így tavasszal érdemes lenne megejteni. De az az igazság, hogy nem érzem magam elég erősnek hozzá (még). Marika is azt tanácsolta, hogy csak abba vágjak bele, ami reálisnak tűnik, már csak a sikerélmény miatt is. Amit most hősiesen végigcsináltál, annak is van haszna: tapasztalatot szereztél és persze mi is tanulunk belőle. Magamról annyit, hogy a 9. napomnál tartok és -1,5 kilónál. Továbbra is nagyon lelkes vagyok, és szeretnélek "utolérni" benneteket. :) Sok-sok kitartást kívánok neked is, és írj, ahogy tudsz!! :)

#40 2003. 03. 21. - 08:02:21

Szia June!Ezt akúrát én még nem próbáltam ki csak azért írtam le,mert akkor olvastam egy újságba.Én nagyon szretem atejtermékeket és általában sokan szeretik azért gondóltam,hogy ki kéne próbálni.Kb két héttel ez elött leírtam egí valóban tisztitó kúrát ha lesz időd keresd meg Micskailinek írtamle Azt írta,hogy megcsinálta,és nagyon jó vólt.Ezt én gyakran csinálom még úgy ís,hogy nem fogyoztam utánna,mert nagyon jó,egyedül az első nap a lé nap ami egy kicsit nehéz,de mindíg végigcsinálom és nagyon jó érzés utánna. Könnyebbnek érzem magam utánna ami súlyban is megmutatkozik,és nagyon jó érzés,hogy meg tudtam csinálni.A kávét sajnos mellőzni kellene mert vizet tart vissza,és nem éri el a kúra acélját.Én úgy hidaltam át bárnem vagyok nagy kávés,hogy megpróbáltam pihenni közben.Azért írják,hogy akkor a leg hatásosabb a tisztító kúra,ha az alatt az idő alatt magaddal tudsz foglalkozni.Persze nekem se jön ez mindíg össze de csak az elsőnél éreztem akkor is csak kicsit a kávé hiányát.Azóta már csak úgy iszom a kávét,hogy felengedem melegvízzel és kicsi tejjel.Minden esetre ha bármi van amit nem szeretsz erőltetve ne edd mert az nem jó a testnek sem a léleknek.Nem tudom,hogy hol tartasz a tervedben kitűzött célodhoz képest,de ha nem vagy nagyon súlyos akkor bőven megteszi ha hetente beiktatsz egy gyümőlcsnapot az éppen elegendő.Azért nagyon ügyes vagy,hogy megpróbáltad.Egyébként mi óta csinálod és mi a módszered?Ha tudsz írjál majd még később vissza nézek .MI VAN TÖBBI KISLÁNY?Hova tűntetek.Írjatok már valami szépet!Mi történt veletek?Szép napot kivánok minden lovasónak és írónak. bobecs.


 • 11 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: