Házipatika fórum: LEVEL klinika folyamatban {H} - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »

LEVEL klinika folyamatban {H}

#21 zsuzsi73 2008. 06. 10. - 20:45:41

Sziasztok fogyókúrázók!Holnap kezdem a diétát ,drukkoljatok,hogy sikerüljön nagyon kitartó vagyok. :d

#22 angie82 2008. 06. 10. - 12:30:02

Ma van a második napom. A tegnapi nap diéta szempontból elég könnyen eltelt. Ma se érzem különösebben, hogy szenvednék. :-) Reggel még elég rossz volt a hangulati indexem. De azóta egy kicsit jobb. A helyzet édesanyámmal sajnos változatlan, de most legalább már nem akarom, hogy forduljon fel az egész világ. Csak kisebb részei. :-) Szóval remélem, az optimizmus meghozza eredményét, mind a diétában, mind a hangulati állapotomban. Majd még jelentkezek! Addigis továbbra is szurkoljatok nekem, és sok kitartást mindenkinek!

#23 angie82 2008. 06. 09. - 12:13:48

Neki kezdtem a diétának. Nem sikerült elérni, hogy 73kg-ról induljak, de mivel ez valószinüleg csak a vasárnapi vacsinak köszönhető, remélem, gyorsan le is megy. Ma még egy narancsot ettem (igazából egy felet, mert akkor narancsot kaptam, mint egy kézi labda) meg két kétszersültet. Kicsit segítség, de azért nem örülök neki, hogy amúgy sincs étvágyam, annyira ideges vagyok. Ha drága jó édesanyám továbbra is ilyen barátságos lesz velem, akkor lehet, hogy nem kell diéta sem. Pedig általában ha ideges vagyok, eszek, de most neki sikerült elérnie, hogy elvegye az étvágyam. :-( Azért még mindig nem csüggedek, ez a nap nem az enyém, ez tény helyzet, de talán majd holnap. Holnap biztos jobb lesz. Most megyek vissza dolgozni, mert azis csak egyre tornyosodik felettem. Sok kitartást mindenkinek, és szurkoljatok nekem!

#24 angie82 2008. 06. 08. - 08:54:48

Hát itt vagyok, bár úgy látom, sok vízet nem zavarok ezzel. :-) A héten nem diétáztam, mert kaptam ajándékba egy tisztítókórát, amit csináltam előző héten, és teljesen kicsinált. Úgy kezdtem neki, hogy nem is éreztem, hogy szükségem lenne rá, de úgy hagytam abba a felénél, hogy nagyon betegnek éreztem magam. Most viszont már kipihentem a megrázkódtatást, és készen állok a diétára. Nagyon lelkesen várom, mert egy kis odafigyeléssel sikerült elérnem, hogy (ha ma is rendes leszek), akkor 73kg-val kezdhetem a diétát. Ami szinte garantálná, hogy végre 72kg alatt leszek, mire hazajönnek a barátaim. Szóval drukkoljatok nekem, én is drukkolok mindenkinek, akinek szüksége van rá! Holnaptól diétá! :-) Már várom! S az eredményét is! :-) További jó hétvégét mindenkinek!

#25 angie82 2008. 05. 30. - 06:32:12

Hát íme, megint itt maradtam magamra. De semmi baj, mert a lényeg, hogy bennem még mindig meg van a hit, hogy sikerül. Jövőhét hétfőn ismét diétába kezdek, és remélem, sikerrel végig is tudom vinni. Esetleg ha valaki csatlakozik hozzám, akkor azt szeretettel várom, ha mégsem, akkor legalább drukkoljatok nekem. Adddigis üdv mindenkinek és sok kitartást!

#26 angie82 2008. 05. 20. - 09:48:18

Szia Zorica! Na hogy megy a dolog? Én elég jól elvagyok, bár nem jött le annyi amennyire számítottam, de mondjuk lehet, hogy az utolsó nap kicsit több zöldséget is ettem, mint kellett volna. :$ Én amúgy kb. 12kg-tól szeretnék megszabadulni, de hiszem hogy ez menni is fog az idén. Annó én úgy csináltam a diétát, hogy havonta egyszer 5 napot 10 hónapon keresztül. Az menet közben kevésnek tünik, mert ez össz-vissz kevesebb, mint havi 2kg fogyást jelent. De összeségében majdnem 20kg az már nagyon jó volt, és látványos. :-) Alapvetően utána azért rontottam el, mert elhittem, hogy vannak diéták amivel tényleg 10 nap alatt leadok 10kg-t, és lent is marad. Ez hülyeség. Egy jó pár másféle diétát kipróbáltam, valószinüleg pont ezzel sikerült elérnem, hogy a leadott kilókból jó pár visszajöjjön. Úgyhogy most visszatértem a LEVEL-hez, mert ez tényleg segít. Perpillanat a második 5 napom 2. napjánál járok. De most ezt csak egy barátnőm miatt csinálom így. Amúgy majd úgy akarom csinálni, hogy egy hét diéta, egy hét szünet. Szerintem úgy sokkal hatásosabb lesz. Most a hétvégén is ugyan úgy csináltam a diétát, ahogy jött a sorban a következő nap. De hétvégén sokkal nehezebb megállni, hogy ne egyen az ember, szóval ez is hozzájárul ahhoz, hogy nem akarok hétvégén diétázni. Arra kell vigyázni, hogy ne éheztesd ki magad túlzottan, sem fizikailag, sem lelkileg, mert akkor gondok lesznek amint abba hagyod a diétát. Ami pedig a folyadékot illetti.....nyilván a víz a legjobb, de én nem szeretem. Megmondom őszintén, hogy mivel amúgy is gondjaim vannak a folyadék fogyasztással (kb. 4-5dl iszok naponta) ezért én azt nem szoktam nézni, hogy mit iszok, csak örülök, hogy megteszem. Remélem, tudtam segíteni, és azt is remélem, hogy jól megy a diéta. Már várom az élmény beszámolód! Addigis jó diétát és sok kitartás!

#27 Zorica 2008. 05. 19. - 06:29:42

Köszi angie82 a bíztatást. A nyaralás július 8-tól lesz, addig kell leadni a felesleget. Egyelőre kis eredménnyel is elégedett lennék, de a cél az cél! Legalább 15 kg! Két éve amikor fogytál 19 kg-t ettől a diétától, meddig csináltad? A hétvégékkel mi van? Ott mit kell enni? Inni mit lehet? Ma kezdem, szombat reggel jelentkezem, hogy mi volt ez elmúlt öt napban. Írj! Zorica

#28 angie82 2008. 05. 18. - 15:30:06

Szia Zorica! Elősször is engedd meg, hogy gratuláljak a két picihez. :-) Én még távol állok lélekben az anyaságtól, pedig már időszerű lenne, de úgy érzem lassan nekem is befog érni az agyam a komolyabb gondolkozáshoz. Nekem amúgy pont most van folyamatban a diéta. Ma van az 5. napom az első körből, és minden nagyon jól alakul. 75,5kg-val kezdtem ezt a kört, és ma reggel 73kg-t mutatott a mérleg. Ami azt jelenti, hogy 4 nap diéta alatt 2,5kg ment le. :-) Jövőhéten még csinálok egy kört, de aztán tartok egy kis szünetet. A cél nekem is az, hogy 6-ossal kezdődjön a kilóim száma. :-) Egy barátnőm is csinálja most velem ezt a diétát, bár ő elég sokszor megszegi (úgyhogy többet eszik az adott mennyiségből), de így is látszik rajta, és neki 2 nap alatt 1kg lejött. Szerintem nagyon jó ez a diéta. Szóval vágj bele nyugodtan! Mikor lesz a nyaralás? Nekem a nyár olyan, hogy jó lenne, ha már nyáron jól érezném magam a bőrömben, de a főcél az, hogy az új évet úgy kezdjem meg, hogy legalább 2-3kg-val 70 alatt vagyok. Igazából mondjuk számomra nem is a fogyás jelenti a gondot (mert ezzel a diétával mindig letudtam adni, amit akartam), hanem azzal, hogy diétán kivül is normálisan étkezek. Azért azt még elmondom, hogy kb. 2 éve én már csináltam ezt a diétát, és olyan 87kg-ról 68-ra lementem. Igaz most megint 77-ről kellett elkezdenem, de ez még mindig azt jelenti, hogy tartósan (2 éven keresztül) lentmaradt 10kg, annak ellenére, hogy közben rengetegett zabáltam. :-) Szóval majd írj, hogy hogy állsz! Sok kitartást kívánok és jó sok minusz kilót!

#29 Zorica 2008. 05. 18. - 13:20:47

Sziasztok! Holnap kezdem a lever-diétát, remélem menni fog, de persze ami a legfontosabb, hogy eredményes legyen. Duplsa terhesség, dupla szülés, mondanom sem kell látszódik mindenhol, ahol kell, ahol nem. Bár nem a terhesség alatt jött rám a sok kiló, hanem előtte. Férjhez mentem, jó munkahely, ellustultam. Olyan 76 kg-mal ismertem meg a férjem, mostanában voltam már 98 kg is, de ma reggel például már csak 93 kg voltam. Lement ez az öt kiló, heti egyesével, de hamarosan megyünk nyaralni, több kel, mint heti egy kiló. Az álmom, hogy egyszer hatossal kezdődjön a kilóim száma, de most elégedett lennék, ha hetessel kezdődne mire nyaralni megyünk. Szeretnék lefogyni gyorsan 15 kg-ot. Hajrá, hajrá. A pici lányom még szopcsizik, remélem egy kicsit ez is segíteni fog. Ha van valakinek sikerélménye ezzel a diétával, tegye meg, hogy üzen egy pár sort. Előre is köszönöm: Zorica Ui.: Ha ez nem jön be, van egy titkos favoritom, nagyon durva, de hatásos! Két hét -11 kg!!! De most ezzel próbálkozom.

#30 angie82 2008. 05. 16. - 06:51:58

Ma van a harmadik napja a diétámnak. Egész jól megy. Az előző két nap során 1,5kg-tól szabadultam meg. És bár ez még nem sok, de én azért nagyon örülök neki, mert hát ahogy felfelé úgy lefelé is a sok kicsi megy sokra. :-) Szóval bár úgy érzem, nem túl lelkes e diéta tábora, én azért néha feljövök és megosztom az élményeimet, mert még mindig hiszem, hogy igenis ez egy jó diéta. Ha bárki kedvet kap, vágjon bele nyugodtan, mert ezzel csak veszíthet...mármint kilókat. :-) Én itt vagyok és kitartok, mégha kissé magányosan is! Sok kitartást minden kedves változni vágyónak!

#31 angie82 2008. 05. 14. - 06:45:21

Hát eljött a nagy nap!!! Ma van az újabb diéta kezdete. 3 turnust fogok végig csinálni, ha minden igaz, plusz szeretném végre rávenni magam a folyadékfogyasztásra és a testmozgásra is. :-) Mivel úgy tünik, hogy itt sokszor magamra maradok, kifejezetten örülök, hogy egy barátnőm elhatározta, hogy ő is végig csinálja velem. Diéta típustól függetlenül, mindig jól jön, ha valaki az ember mellett van, hisz benne, és átérzi helyzetét. :-) Szóval most nagy reményekkel nézek a jövőbe, és hiszem, hogy siker vár rám az út végén! :-) Majd még jelentkezem! Addigis továbbra is sok kitartást minden kedves változni vágyónak!

#32 angie82 2008. 05. 09. - 06:46:34

Kezd gyanús lenni, hogy megint magamra maradtam! :-( Na mindegy én azért kitartok. A legutóbbi diétázás után kicsit elszaladt velem a ló, és jó néhány kiló visszajött. De bizonyítván, hogy milyen jó kis diéta ez, elárulom, hogy egy ici-pici odafigyeléssel most ott állok, hogy a leadott 4,5kg-ból 3kg még mindig lent van. :-) Szóval ha minden jól megy, akkor a diéta következő turnusát akár 73kg-ról is kezdhetem, vagy 74-ről, ami ha összejönne, és megint sikerülne 4-4,5kg-t leadnom, akkor lassan elérem a nagy élményt, hogy ismét 6-ossal kezdődik a súlyom. :-) Már csak pár nap, és kezdődik az újabb kúra. Szeretném, ha lenne társam, de ha nem csatlakozik hozzám senki, már az is jó, ha szurkoltok nekem. :-) Szóval hamarosan harcra fel!!! Addigis kitartás mindenkinek!

#33 angie82 2008. 05. 06. - 09:05:32

Szia Rachel! Na mi a helyzet, hogy állsz? Remélem, nem vettem el a kedved. A diéta nagyon jó, és működik is. Korábban én már csináltam, és összességében rengeteget fogytam. Most is nagyon jól hatott...csak az a baj, hogy mostanában kicsit beteges az evészetem, és ezzel a diéta is csak nehezen veszi fel a küzdelmet. Nem nagyon értem magam. De ha diétázok simán megállom, hogy csak annyit egyek, gond nélkül, viszont diétán kivül elszabadul a pokol. Mostanában mániámmá vált, hogy addig eszek, míg tisztára rosszul nem leszek. A múltkor is addig ettem, hogy utána vizes ruházni kellett, mert annyira görcsbe állt a testem a megerőltetéstől. De a diéta az tényleg jó. Most megpróbálom magam meggyőzni, hogy nincs szükségem zabálásra, és ha ez sikerül, akkor biztosra veszem, hogy sikerülni fog a tavalyi súlyomat elérni. :-) Szóval csak annyit mondhatok, hogy ne add fel, és higgy ebben a diétában. Hamarosan én is csatlakozom hozzád. Addigis sok kitartást! Puszi: Angie

#34 angie82 2008. 05. 05. - 14:10:20

Szia Rachel! Örülök, hogy ismét lesz társam a diétában. :-) Eddig hogy megy a diéta? Én most tartani akarom magam az eredeti tervhez, és majd csak május 14.-én kezdem az újabb turnust. Nagyon bizakodom. Most inkább nem mondom meg, hogy hány kiló vagyok, mert lehet, hogy elbizonytalanodnál. Pedig ez egy jó diéta, csak most a nagy szülinapi ünneplésben elszaladt velem a ló. Most rohannom kell, de majd még folytatom. Addigis kitartást! Ja és üdv a köreinkben! :-)

#35 b.rachel 2008. 05. 04. - 03:05:58

Ja és Angie nehogy feladd!!!!!!!!

#36 b.rachel 2008. 05. 04. - 02:56:07

sziasztok én ma/vasárnap reggel kezdem a level-t. Most 74kg vagyok. Kíváncian várom az eredményt. :):) Ha vannak esetleg tapasztalatok kérlek írjatok. Egyebként 20éves vagyok. :)

#37 angie82 2008. 04. 30. - 06:34:45

Na ma reggel megvolt a nagy mérlegelés. Ami azt illeti az eredmény elég karcsú lett (hangsúlyozom az eredmény, nem én), de összeségében így is elégedett vagyok. :-) A mérleg 13 után alatt 4,5kg-val mutat kevesebbet. :-) Számításaim szerint ebből a hosszú hétvégi eszem-iszom után még vissza fog jönni, de azért remélem, lent maradt legalább 3kg. Most már kezdem elhinni, hogy nem kizárt, hogy idén nyáron is szoknyába bújhassak. :-) A párommal is sikerült kibékülni (igazából nálunk az összeveszések arról szólnak, hogy felkapom a vizet, és nem vagyok hajlandó hozzá szólni). Szóval most ismét beszélek vele. :-) Holnap jönnek a barátaim, itt a majális, a hosszúhétvége és az anyáknapja. :-) Mondtam én, hogy csak egy kis optimizmus kell, és minden helyre jön. :-) A következő turnusom május 14-én kezdem. Szóval még visszatérek. Addigis puszi mindenkinek!

#38 angie82 2008. 04. 29. - 07:30:49

Hát, mostmár kezdem felfogni, hogy magamra maradtam. :-( Kicsit nehéz most így. A párommal is összebalhéztunk, úgyhogy most még ez is nyoma a vállamat. Ilyenkor (ha szomorú vagyok) mindig enni szoktam, most meg nem nagyon van mit, és így még szarabbul érzem magam. Remélem, minden helyre jön. És nem fog csüggedni a kitartásom a jövőben sem. Amúgy ebből a turnusból a mai az utolsó napom, mert holnap szülinapom lesz, és a szülinapi tortát semmi pénzért nem hagyom ki. Két hét szünet múlva újra kezdem. Addig megpróbálok optimistábbá válni, mert az sokat segít. Csak most nehéz pozitívan néznem a világra....de ilyenkor mindig arra gondolok lehetne rosszabb is. Csak máskép képzeltem el a szülinapom. A barátaim nem látnak rajtam semmi változást, a páromhoz napok óta csak egy-két szót szólok, és még az üzlet sem úgy megy, ahogy mennie kellene. Nem a legjobb szülinapi ajándék ez az égtől. :-( Szóval hajrá optimizmus. Próbáljuk meg mindebből a jót észrevenni. Remélem, jövőhéten vagy akár holnap már azt mondhatom, kibékültünk a párommal, kevesebbet mutatott a mérleg, és végre a barátaim is látják a változást. :-) Szurkoljatok, hogy így legyen.

#39 angie82 2008. 04. 28. - 09:06:00

Na megvolt a hétvégén a mérlegelés! Vasárnap reggel, a 2. 5 nap vége után a mérleg 73,5kg-t mutatott. Megmondom őszintén kevesebbre számítottam, de aztán rájöttem, hogy csak azért mert telhetelen vagyok. Ez eddig összességében 4kg-t jelent a 10 nap alatt, ami végülis nem is rossz. :-) Most elkezdtem a 3. 5napot, de ebből már csak az első három napot csinálom (amiből még 1,5nap van hátra). Utána megtartom a 2 hét szünetet, majd újra kezdem. Kicsit rossz így, hogy magamra maradtam. Dehát végül is magamnak csinálom, úgyhogy nem szabad feladni. Igaz az is idegölő, hogy a barátaim nem látják a változást, de én érzem, és már ez is jó. :-) Arról nem is beszélve, hogy a következő turnus után tuti le fog esni az álluk. :-) Judit nem tudom, hova tüntél. Mindenesetre köszönöm, hogy biztattál. Lassan visszatér az önbecsülésem, és a hitem, hogy én is képes vagyok valamit végig vinni. Ha azért még próbálkozol, vagy ezzel, vagy mással, sok sikert, ha egyenlőre feladtad, ne csügeddj, sosem késő újra kezdeni.

#40 angie82 2008. 04. 25. - 06:33:50

Hát, én még mindig nem adtam fel, hogy visszatérsz.... szóval hogy állsz? Nekem a tegnapi napom kicsit neccesre sikerült, mert egy kedves kollegám nagyon felidegesített és így még azt sem kívántam, amit amúgy megehettem volna. Valamikor 3 óra körül ettem 2 kétszersültett, 6 óra körül egy tojást, meg majd 8 óra körül a párizsit meg 1 kétszersültet. Forgott is velem a világ éjszaka. De ami jobban zavar az inkább az, hogy nehogy utána visszaugorjanak a kilók. (mert amúgy úgy sokkal hatásosabb, és tartósabb az eredmény is, ha mindent megeszik az ember, amit írnak) Amúgy én úgy érzem, hogy fogytam. :-) Sőt az övem is azt monjda. Igaz, hogy a barátaim továbbra sem látnak semmi változást. :-( Mindenesetre várom a vasárnap reggelt, mert már nagyon kiváncsi vagyok (akkor lesz a következő mérlegelés). Addigis szurkolj nekem tovább, én is szurkolok neked! Majd még jelentkezem! Pusz


 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: