Házipatika fórum: Meddőség - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

Meddőség

#1 liliabraham39 2015. 03. 18. - 12:43:37

Én is éveken át próbálkoztam, de nem sikerült teherbe esnem. Aztán elmentem a Mens Mentisbe, ahol nagyon alaposan kivizsgáltak és sikerült kideríteniük a problémát. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Most 2 éves a kislányom! Ajánlom mindenkinek!

#2 hattajulia 2013. 01. 20. - 16:25:05

Elmaradt inszemináció miatt Gonal-f 900 és Gonal-f 300 eladó.
Érdeklődni: hatta.julia@freemail.hu
sing

#3 higivera 2009. 10. 05. - 21:52:02

Csoport indul fogamzási problémákkal küzdő nők számára! Napjainkban egyre magasabb az olyan párok száma, akik hosszabb ideje próbálkoznak természetes, vagy mesterséges úton, azonban a gyermekáldás várat magára, vagy meghiúsulni látszik. A testi beavatkozások mellett a próbálkozás, várakozás folyamatának lelki háttere gyakran a háttérbe szorul. Most induló csoportom lehetőséget nyújt arra, hogy az ilyen jellegű problémával küzdő nők átélhessék és megoszthassák az ezzel kapcsolatos érzéseiket. A csoportban való részvétel ingyenes. Max. létszám: 2x8 fő Részletek és jelentkezés: http://fokuszolas.hu...ndul-fogamzasi- problemaval-kuzdo-nok-szamara/

#4 Szisza1979 2009. 05. 29. - 13:51:51

http://Habitualisveteles.freeblog.hu/

#5 leedina 2008. 05. 20. - 09:35:11

Sziasztok! Metformint keresek! Ha van valakinek receptje az is érdekelne! edyna80kukacgmail.com

#6 minekazaa 2007. 09. 06. - 11:15:29

Sziasztok! Megmaradt 4 doboz 1 adagos Gonal-f 75 NE/i.e. (5,5 mikorgramm) szurim, és 1 100ml-es Mastodynon csepp félig tele. Mivel elég sok pénzbe kerültek, bízom benne, hogy valakinek pont szüksége van rá, így olcsóbban hozzájuthat nálam, és mindketten jól járunk. Az árban megegyezünk, írj a minekaza@hotmail.com -ra! Köszi!

#7 Törölt felhasználó 2005. 10. 06. - 14:54:46

Kedves "spin"! Amenyiben szakorvos válaszát szeretné olvasni, kérjük, használja "Kérdések" szolgáltatásunkat, ahol szakterületenként tud válogatni az orvosaink közül, mert ezt az oldalt inkább a felhasználóink egymás közötti tapasztalatcseréjére ajánljuk. Üdvözlettel: HáziPatika.com szerkesztősége

#8 Törölt felhasználó 2005. 09. 27. - 15:11:35

Kedves "Spin"! Amenyiben szakorvos válaszát szeretné olvasni, kérjük, használja "Kérdések" szolgáltatásunkat, ahol szakterületenként tud válogatni az orvosaink közül, mert ezt az oldalt inkább a felhasználóink egymás közötti tapasztalatcseréjére ajánljuk. Üdvözlettel: HáziPatika.com szerkesztősége

#9 2005. 09. 22. - 14:39:39

Tisztelt Doktor Ur! A velemenyet szeretnem az alabbiakban kerni. Parommal (o 42 en 30) mar egy eve probakzounk sikertelenul. ezert ugy dontottunk,hogy kivizsgaljuk mi okozza a sikertelenseget. Egyeduli rendellenesseg nalam, hogy az FSH ertek az elso meresnel 12.6 volt , majd egy honappal kesobb 11.8. Termeszetesen a ciklus 3.napjan keszultek a leletek. Mivel kulfoldon elunk a kezelo orvos mihamarabbi IVF-et javasolt. Tisztaban vagyunk azzal, hogy ez az ertek nem alacsony, de minden aron le kell arrol mondanunk, hogy termeszetes uton legyen babank? A FSH szintje csokkentheto valamivel? Ha jol tudom ez a hormon akkor a meh mukodeset szabalyozza. A mehem renben lenne akkor az FSH sem lenne magas? Lehet a meh mukodeset termeszetes uton javitani? Valaszat elore is nagyon koszonom. Tisztelettel.

#10 Törölt felhasználó 2004. 07. 26. - 16:06:34

Tisztelt Asszonyom! ÚŐgy vélem, orvosa nem jártas a meddőség gyógyításában. Különben tudná, hogy az olyan szintetikus progesztin, mint a medroxiprogeszteron-acetát (provera) kiváló fogamzásgátló anyag, melyet főként injekció formájában adnak. Önnek egy teljesen szabályos ciklusbeállító kezelésre van szüksége, de abban semmi helye nincs a Proverának. Azzal legfeljebb a vérzése rendeződik. Ha személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel: 06 209 56 25 13 Tisztelettel: dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász szakorvos, humángenetikus HaziPatika.com Csoport

#11 2004. 07. 19. - 11:39:47

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hónappal ezelőtt már írtam Önnek a problémámról, és ezúton is még egyszer köszönöm a válaszát. 38 éves vagyok, és több éve sikertelenül próbálok teherbe esni. A ciklusaim 28-30 naposak, de a menstruáció előtt már egy héttel elkezdek vérezni (barnás vérzés), a 10-12. naptól pedig feszül a mellem, fázós és ingerlékeny leszek. Ezekkel a panaszokkal már legalább 10 éve élek együtt. A soros éves rákszűrésen járva, megkértem a nőgyógyászomat, próbáljunk a probléma végére járni. Beutalt egy laborvizsgálatra, amit a ciklus 24. napján el is végeztek. A vizsgálat eredményei a következők voltak (zárójelben megadom a labor referencia értékeit is): Szérum progeszteron: 13 ng/ml (0,95-21,00) Szérum FSH: 3,0 mIU/ml (1,2-9,0) Szérum LH: 2,6 U/l (0,0-14,7) Testosteron: 21,0 ng/dl (11,0-94,0) Szérum estradiol 78,70 pg/ml (27,00-246,00) Szérum prolaktin: 20,20 ng/ml (1,90-25,00) A nőgyógyászom szerint minden rendben van, pedig én nem érzem jól magam, a hosszadalmas vérzés is zavar, és nem tudok teherbe esni sem. Az ő javaslatára most napi 2 db 5mg-os Provera tablettát fogok szedni a ciklus 15. napjától 10 napon keresztül. Gondolja a doktor úr, hogy ez segíteni fog, és nem csak a menstruáció előtti vérzés múlik majd el, de esetleg sikerül teherbe is esnem? Nagyon várom a válaszát, mert feleslegesen nem szeretnék hormontablettákat szedni. Előre is köszönöm a segítségét!


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: