No felírom, mi folyik Pécsett, és egyszerűen nem lehet tenni ellene.
A sztori a következő:
Orvoshoz vitt a férjem (egyedül nem tudok járni), és a ház előtti járdán állt meg rokkant parkolóval, mivel a közelben sem parkoló, sem mozgássérült parkoló nincs, pedig kérelmeztem. A közterület felügyelet simán megvágott 10 000 ft-ra, mert a járdán álltunk, és 1,5 métert nem hagytunk szabadon, jelzem az egész járda 1,5 méter, csak onnan tudok hazamenni, mert nem tudok járni. Beküldtem az orvosi papírjaimat, betelefonáltam, erre kapaszkodjatok meg, hogy mit mondott a közterület felügyelő. Akkor maradjak otthon, mert mi lesz, ha arra jön egy babakocsi, ha kijövök a lakásból, szabálysértést követek
el, és legközelebb, ha meglátnak, mint "visszaesőt" még többre fognak büntetni.
Továbbküldték a rendőrségnek az ügyet, akik bekérték a jövedelemigazolását a férjemnek, ápolási díjon van, 26 500 ft, erre való tekintettel 30 000-re emelték a büntetést. Kifogást nyújtottam be, mivel nem tudok járni, és csak innen tud a férjem a liftig eltámogatni. Elment az ügy a bíróságig. Erre mit írt a bírónő?
Nem elég alapos a kifogásom.
Könyörgöm, akkor mi lenne az alapos kifogás????
A férjemet közmunkára kötelezte a rendőrség, addig heverhetek, ne menjek ki wc-re ne igyak egy pohár vizet, megvárhatom, amíg hazaér. Persze ezt tudták a rendőrségen is, de a törvény, az törvény. Az embertelenség meg embertelenség.
Elment a férjem közhasznú munkára, előtte orvosi vizsgálat van, persze fizetős, és képzeljétek, több ember is volt, aki szabálysértő, mert rokkant kártyával parolt valahol. Ilyen "komoly" "visszaeső" bűnözőket fog a pécsi rendőrség. Mondjuk, hogy siralmas, hol tartanak az "egészséges" "emberek".