Házipatika fórum: Fogyókúra mellett, fogyókúra után! - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

Fogyókúra mellett, fogyókúra után!

#1 maria7611 2014. 01. 13. - 03:27:44

Fogyókúrás tabletta - http://acaiberry900.hu Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

#2 duci_juci 2008. 12. 05. - 13:21:32

Érdekes egy ember(?) vagy, sikar-sej. Széles e nagy világon egyetlen egy dologról sem tudok, ami MINDENKINÉL egyformán működne. Az egyik migrénes a Quarelinre esküszik, a másik az Algopyrinre, a harmadik egy harmadikra. Nekem, amikor fájt a derekam, akkor a "köszönöm az Aleve-nek és neked, Mártikám!" egyáltalán nem jött be, mégsem köcsögöztem le senkit... persze nekem volt gyerekszobám! De már rengeteg mindent kipróbáltam életemben, ami valakinek egyszer már "nagyon bejött"! Nekem meg kiderült, hogy nem! Ezzel szemben ez a krém megérte az árát és az áldozatot. Igaz, előtte vagy 3-4x tettem kísérletet az újabb és újabb fejlesztésű csodálatos avon anticellulitisz krémmel, mégsem hánytam epét habzó szájjal, vérben forgó szemekkel arra, aki ajánlotta azért, mert neki meg jó volt. Ez egy alternatíva, egy lehetőség... nyugtass meg, hogy senki nem fogott rád revolvert vagy ültetett villamosszékbe és kötelezett arra, hogy megvedd (főként, mindjárt hármat). Aztán még mondok valamit: az életben elég sok minden van, amihez kell némi türelem is. Az, hogy Te felkented, és varázsütésre nem lett 14 éves, selymes-hamvas bőrű, feszes combú csoda tested, lehet, hogy attól van, mert Te képes voltál és tényleg csodát vártál tőle. De akkor meg miért is vettél 3 tubussal, ha egyszer úgy döntöttél, hogy egyetlen egyszer fogod felkenni és csodának kell történie?! Én azért írtam erre a fórumra, mert nekem nagyon jó volt, és én már a legelső alkalommal mérni tudtam az eredményt. De van, aki csak egy hónap múlva, ha másnaponként vagy harmadnaponként végigcsinálva a kezelést kivárja az egy hónapot. Ez a "ma bekentem és nem történt semmi" nekem baromi röhejesen hangzott, olvasd már el, amit írsz. Egyébként pedig menj be a céghez, vidd vissza, hogy neked első krémezésre nem olvasztotta le a több éves karfiolokat, ugyanis ez egy olyan cég, amelyik egyből visszaadja az árát. Én évente egyszer veszek (nem három, egyetlen egy) tubus krémet, bekenem magam májusban, júni-júli-augusztusban karfiolmentes vagyok. Nem mondtam, hogy a mangalica sonkákból hosszú, feszescombú őzgidává varázsol, csak azt, hogy leolvasztja a bőrközeli lerakódott méreganyagok egy részét, javítja a bőr tónusát, és mire az egy tubust felkenem, igenis szemmel látható a különbség. Hepehupák eltűnnek, vagy alig láthatóan elhalványulnak, és feszesít. Nem az első kezelés, hanem a 12.!!! Kiscsibe, én nem adtam el neked semmit, nem kerestem rajtad egy buznyákot sem, de fenyegetésként elárulom, hogy a Szamos marcipános szaloncukrot is szeretem! Csak aztán nehogy vegyél emiatt egy raklappal és az első szem cukor után azt mondd, hogy szar és dögöljek meg, amiért ilyen szemét köcsög vagyok, hogy becsaptalak! Inkább keresd meg szépen az elgurult nyugtatódat, vedd be az egész dobozzal, és még mielőtt hatni kezdene, vidd vissza gyorsan a 3 tubus krémet, hogy visszakapd az utolsó fillérig a 22 ezer forintodat, te kis idegbeteg! :p

#3 sukar-sej 2008. 12. 03. - 08:33:50

Szia ne hidjetek dici-jucinak becsapja az embert én kipróbáltam a krémet és a húgom is semmit se ér ,nem értem miért ilyen köcsög sok ember mi a jó neki ebben minek ír ilyen fórumra .Igazatok volt hmm sajna ez van és 22 ezrembe került .Szerintem duci-juci jobb ha lépsz a fórumról le más embert nem kell becsapni szemét vagy.Ugy hogy hajrá lányok hajtsátok el innen.

#4 sukar-sej 2008. 12. 02. - 19:58:12

Szia duci-juci kipróbáltam a krémet 3 hozattam mert akkor volt olcsób,és így igen csak sokba van 22-ezerbe és ma kipróbáltam és semmi még egy fél centise sehol,se narancsbőr javítás.Hm remélem nem nagy kamuság volt amit írtál ,igazuk lessz itt a többi embereknek.Írok még hogy van -e változás de igen csak hmmm nem is tom kétes a dolog.

#5 duci_juci 2008. 11. 25. - 16:24:22

Privát üzenetet írtam, de ha nem kaptad meg, mindjárt írok emailt is! Más érdeklődőknek is mondom, hogy az imént megváltoztattam az email-címemet a beállításokban, mert a freemail-re nem tudok bemenni.

#6 sukar-sej 2008. 11. 25. - 13:36:15

Szia !nem tudom jött üzenet hogy itt válaszoltál nekem ,de nem tudom hogy kell megnézni ha írsz nekem akkor légyszíves az imélemre nono45@freemail.hu Köszi! Duci_juci válaszát várom!

#7 sukar-sej 2008. 11. 25. - 13:32:57

Szia!!

#8 sukar-sej 2008. 11. 24. - 21:22:12

Szia !Engem érdekelne krém és szeretném megtudni a pontos nevét és hogy hol lehet meg venni.Hát 6000 ft az még nem sok én is sok mindent kipróbáltam már és sok nagyon nem volt jó.Remélem tényleg jó .

#9 demene 2004. 12. 02. - 20:24:26

Kedves duci_juci! Még rövidebb leszek mint az előbb! ---- NO COMMENT---- Megj: nincs kinek, és miért...

#10 duci_juci 2004. 12. 02. - 09:44:02

:-( Én nem azt mondtam, hogy mekkorát segítek, csupán azt, hogy segíteni szerettem volna. De ezzel be is fejeztem áldatlan tevékenységemet, elégedett lehetsz, sikerült kiutálnod innen egy embert! :-(

#11 hopihe30 2004. 12. 01. - 18:19:27

Én rosszindulatú vagyok és agresszív,ideokádom neked az üzenetemet,ahogy szoktam. Képzeld el,tudom mi az az MLM.Egész pontosan egy üzlet,mégpedig nagyon jó üzlet,ahol te eladsz egy terméket és busásan fizet érte aki megveszi. Te pedig itt úgy adod elő magad,mint aki jaaaj mekkorát segít itt mindenkin. Na megyek egy másik fórumra és ott is jól beszólok. ;)

#12 duci_juci 2004. 12. 01. - 16:38:03

"Kedves" Hópihe30! Úgy látom, a Te hozzászólásaid csupán a sajnálkozásra korlátozódnak. Egyetlen szóval sem mondtam olyat, hogy nem tudom megnézni, hogy nekem címezte-e az üzenetét (ugyanis lepődj meg, de ismerem az "előzmény" és "válasz" gombokat), csupán kezdő fórumozóként én úgy gondoltam, hogy megtisztelem a másikat azzal, hogy megszólítom, nem pedig odaokádok egy megjegyzést. :-( Továbbá - ha érdekel - már megbántam, hogy egyáltalán megnyitottam ezt a topicot. Engem ugyanis csak a segítő szándék vezérelt, mivel én magam is érintett vagyok a súlycsökkentésben. És tudom, milyen lefogyni 10 kg-t, és ott állni lottyadt seggel vagy löttyedt combokkal (még ha ez erős túlzás is). Eszem ágában sincs bárkit is megtéríteni, sem pedig beléptetni, vagy eladni neki. Senkit nem léptettem be és adtam el... igaz, hogy "bemásztam" (érdekes megfogalmazása a dolgoknak) egy MLM-rendszerbe, aminek hála most napi 3-4 órai munkával havi fél millió forintot keresek nettóban, nincs főnököm, nincsenek kollégáim, akik fúrhatnának, viszont én már túlságosan nagypályás vagyok ahhoz, hogy termékforgalmazással foglalkozzak. Pláne nem fogok nekiállni az interneten rikkancskodni. Szóval eszem ágában sem volt, ahogy a mondás is tartja: "rossz az, aki rosszra gondol". Lehet, hogy kicsit skizofrén vagy. Hozzáteszem: ebbe a munkába azért kezdtem bele, mert ahelyett, hogy leugattam volna valamit, én kipróbáltam előtte. És meglepődve tapasztaltam, hogy jó és működik. Még rajtam kívül pártucat-millió ember szintén megtapasztalta (105 országban), és ezért adtam a nevemet hozzá és vállaltam fel ezt a mostoha munkát 2 diplomával, feladva a hivatali karrieremet. De nem bántam meg, mert olyan lehetőségeket nyitott számomra, amit átlagemberként azelőtt elképzelni sem tudtam volna, az átlagmunkahelyemen, reggel 8-tól este 6-ig robotolva, a szánalmas kis fizetésemért. Tudod, mi volt az egyetlen bűnöm?! Hogy jót akartam, hogy segíteni akartam, őszintén és igazán, ráadásul önzetlenül. Mert van megoldás! Csak éppen rossz közegben tettem. :( Olyan közegben, ahol a legnagyobb lenézést az kapja, akiről azt hiszik, hogy még azt sem tudja megnézni, hogy egyáltalán neki címeztek-e egy bizonyos üzenetet. (Mert az már fel sem merült benned, Nagyokos, hogy esetleg pedagógiai célzattal játszottam az értetlent.) Mindegy, hagyjuk! Találkoztam pár topicban már a neveddel, itt-ott igen agresszív és rosszindulatú megjegyzéseiddel is. Igyekezlek kikerülni, jó? Sőt, megígérem neked, hogy leszokok arról, hogy ezen a fórumon bárkin is segíteni akarjak! Megnyugodhatsz. Aláírás: A spanyolviasz egyik feltalálója :$

#13 duci_juci 2004. 12. 01. - 16:16:46

Szia Zazumon! A Váci út elején van a Béres Alexandra egyik fittness-terme, ahol a hét egyik napján kifejezetten duciknak volt zsírégető edzés (állítólag így osztották be a népeket, hogy a 60+ kg-osokat elkülönítették a 3 kg iszonyatos súlyfelesleggel küszködő "tehenektől"). :-) Egy kolléganőm járt oda, most is odajár valami senior-edzésre, ahol meg 40-50 fölöttiek vannak. Nézz utána a neten! :-)

#14 hopihe30 2004. 12. 01. - 11:39:57

Az is nagyon sajnálatra méltó.h szinte az összes beszélgetős fórumot ellepték azok,akik bemásztak egy MLM-rendszerbe és kitalálták,h most JÓL megtéritenek minden fórumozót és beléptetik meg eladnak nekik. flp és herbalájf csöpög mindenhonnan,és mindegyik úgy adja elő magát,mint a sapanyolviasz feltalálója. Ha ez elvétve fordulna elő akkor még érdekes is lehetne,de már lassan minden újonnan indított topik gyanús..... Mindemellett még azt sem tudod megnézni,h egyáltalán neked címeztek-e egy üzenetet? :s

#15 2004. 11. 30. - 17:21:17

Jó estét mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy valaki újpest és a belváros környékén tudnae nekem ajánlani tornatermet (duciknak), ahova nem kifejezetten nádszálak járnak, s viszonylag megfízethetö is! Elöre is köszönöm! Egy 20 éves tanuló :)

#16 duci_juci 2004. 11. 28. - 07:53:08

Kedves dEMI! Azon tűnődök, hogy terjedelmes hozzászólásodat vajon nekem címezted-e. (Végül úgy ítéltem meg, hogy TALÁN IGEN.) Ezért csak annyit szeretnék mondani, hogy bizony az élet sokszor hoz olyan furcsaságot, hogy ítéletet mondunk valamiről, amit nem ismerünk. Képzeld el, én sem úgy bújtam ki a tojásból, hogy azt mondtam: "jaj, de jó, majd hamarosan a FLP kutatói feltalálnak egy isteni helyi fogyasztókrémet, amivel a narancsbőrt, és az egyéb bőr alatti zsírlerakódásokat is szépen fel lehet olvasztani, el lehet tüntetni!" Kettőnk között viszont az a különbség, hogy amikor én valakinek (az illető személye ugye ebből a szempontból irreleváns) azt mondta, hogy "Na, ezt nem hiszem el!" (kb. hasonlóan, mint Te), akkor nyomban hozzátettem, hogy bizonyítékként persze azonnal ki akarom próbálni. Mert az egy dolog, hogy miben hiszek és miben nem, de ha lehetőségem van arra, hogy végigcsináljak egy kúrát, akkor kezemügyében tartva a centit meg tudok bizonyosodni arról, hogy "Na ugye, megmondtam, hogy átverés!" vagy pedig "Hű, meg ha, meg dejóóóó!". Nézd, nekem a munkám során nincs szükségem arra, hogy idegen embereket átvágjak, és így próbáljak eladni néhány krémet, így növeljem a saját forgalmamat. Egyrészt azért, mert én egyáltalán nem foglalkozok eladással. Másrészt azért, mert az FLP táplálékkiegészítői sokkal nagyobb bizalmat és elismerést élveznek, mint a kozmetikumai, 4 hónap alatt huszonakárhány diszkontkártyás vásárló csatlakozott a céghez kizárólag vásárlási szándékkal. Nekik írni egy körlevelet kb. 3 perc, és (mivel ők már megbizonyosodhattak a cég hitelességéről és a termékek minőségéről, hatásosságáról) ha csak a fele rohan el hanyatt-homlok, hogy egy ilyen szettet begyűjtsön, nekem már az is egy tucat vásárlást jelent. De én már rég nem a törzsvásárlóim jutalékából élek, hanem az alattam dolgozó munkatársak összesített forgalmából. Tehát nekem ez is édesmindegy. Viszont mivel a fogyás még nálam is aktívan napirenden van, tekintve, hogy jómagam is leadtam egy tizest, és egy másik tizest szeretnék karácsony utáni 2-3 hónapban lefaragni magamról... és tudom, hogy a házipatikás lefogyott vagy fogyogató lányok is mire panaszkodnak... engem abszolút a segítő szándék vezetett. Mivel az egész neten érdeklődéssel olvasgatom a fogyókúrás topicokat, így a házipatikában is beleolvastam néhányba. És amikor azt látom, hogy a lányok épp attól szenvednek, amitől én és még néhány lefogyott "sorstársam" is szenvedett, és van rá egyszerű megoldás, akkor szerintem kézenfekvő, ha szívesen megosztok egy igenis működő lehetőséget arra, hogy a bőrük tónusát javíthassák, ráadásul a bőr alatti zsírpárnákat úgy tüntessék el, hogy feszesebb és szebb legyen a bőrük. Nem azt írtam, hogy ezzel (ezekkel) a krémekkel 15 kg-ot vagy 15 cm-t le lehet fogyni. De hogy már egyetlen kezeléssel is centimétereket lehet fogyni (mondjuk egy vastag combról vagy erősebb csípőről 2-3-4 cm-t, néhány lemért helyről összesen pedig akár 6-9 cm-t is) ez vitathatatlan tény, ugyanis sokan használják és faragnak le magukról, a bőrük pedig olyan utána, mint a baba popsija! Van, aki nem hisz benne, az legyintsen! (Vagy ha mégsem biztos önmagában, akkor csak szenvedjen a benne lévő kételytől.) Akit komolyan érdekel, és ki akarja próbálni, az pedig kipróbálja. Ennyi. A 6000 Ft-os orvos által felírt gyógyszer sem használ mindenkinek egyformán. De vannak olyan gyógyszerek, amik a betegek 85-90 %-ánál biztos hatásúak. Hát nem vagyunk egyformák. 100 %-os garancia semmire sincs. De még a vékony lányokról is leszedett egy-két centit, és elmúltak a finom kis hepehupák, tehát nem csak kövér sonkákra való a sonkakrém, hanem mindenkinek, aki tudja magáról, hogy van mit leolvasztani a bőre alól! Sajnálom, hogy így állsz hozzá! :-(

#17 demene 2004. 11. 26. - 20:20:26

Ne haragudj, de ezt Te magad sem hiheted el! {H}

#18 duci_juci 2004. 11. 16. - 23:28:31

Hát pedig kapok íméleket, és közel sincs tele a postaládám. :-( Erre a címre küldted? duci_juci@freemail.hu (Úgy értem: kisbetűvel, aláhúzójellel stb.?) Próbáld meg még egyszer, hátha most összejön! ;-)

#19 2004. 11. 16. - 10:35:01

Szia! Írtam Neked mailt.:) Megkaptad? Mert néhányszor visszajött, hogy nem tudja kézbesíteni. :(

#20 hopihe30 2004. 11. 16. - 09:31:39

Sztem jobb lenne nektek ha nem írnátok fel az emilcímeteket a fórumra,mert a mások gépén lévő kósza vírusok beszkennelik és felhasználják,ti meg nem fogjátok érteni,miért kap egy csomó ember olyan vírust,aminek a ti címetek a feladója,vagy esetleg a címzettje. A nickre kattintva bárki tud üzenetet küldeni nektek. :s :s :s Bocs,h beledumáltam


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: