Digitális hallókészülék
#1 2016. 02. 02. - 10:31:23
Az alábbi készülékről érdekelnének tapasztalatok (aki próbálta már, vagy aki esetleg ezt választotta) Oticon Go Pro BTE . Tegnap ota ezt használom és most ismerkedek vele.
- 0
#2 2015. 07. 24. - 19:56:07
- 0
#3 2014. 10. 18. - 15:41:08
Nem tudom megadhatom .
- 0
#5 2013. 11. 03. - 06:51:46
Édesanyám hallókészülékével kapcsolatban szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot. Kérem jelezze az elérhetőségét (e-mail, telefon), mert már halaszthatatlan a problémája. Az én e-mail címem: evikozma@gmail.com
Várom jelzését, üdvözlettel:
Kozma Éva
- 0
#6 2013. 07. 13. - 16:10:11
Az alábbi készülékről érdekelnének tapasztalatok (aki próbálta már, vagy aki esetleg ezt választotta):
Widex Clear 220 C2-FS
Ezt tervezem kipróbálni.
Üdv, Csabi
- 0
#7 2013. 06. 16. - 19:40:12
Elnézést, de gyakorlatlan vagyok ennek a fórumnak a használatában és már viszonylag régen nem néztem be.
Akit érdekel a Siemens hallókészülék (Motion 701 P BTE), nagyon szívesen válaszolok neki privát e-mailben: hnedrmarton@gmail.com
Üdvözlettel:
M.F.
Szia!
Ez a készülék is érdekelne,ezért tőled is ezt kérdezném.
Most jutottam el oda ,hogy muszály hallókészüléket venni.
Mivel nem vagyok járatos a kérdésben,ezért kérdeznék egy- két dolgot.
Van e garancia a készülékre?
Nyilván az én fülemhez kellene hangolni,ki fogja ezt megcsinálni?
Mennyibe került a készülék?
Helyileg hol található?
Bocsi a sok kérdésért,de kezdő vagyok.
[/quote]
- 0
#8 2013. 06. 16. - 19:36:53
Idézve: eros50 - Dátum: 2013. május 30. - 17:25:39
Szia!
Helyileg hol található?
- 0
#9 2013. 06. 04. - 12:47:56
Idézve: lilla085 - Dátum: 2013. március 05. - 20:06:32
Megkérdezhetem egyébként, hogy ki az a 4 gyártó?
Köszönettel, Lilla
Szia Lilla,
Milyen hallókészüléket választottál?
Én hallókészülék csere előtt állok.
Ha van kedved levelezni, írj a következő címre: csabi.hlw@gmail.com
Üdv, Csabi
- 0
#10 2013. 06. 04. - 12:34:04
Látom, hogy az egyik másik oldalon is tetszik hirdetni e hallókészuléket. Engem nagyon komolyan érdekelne a dolog. Kérném, hogy a skubiduuu@gmail.com-os címemre kuldjon Onre egy telelfonos elérhetoséget, hogy komolyabbra tudjuk fordítani, megbeszélni a dolgot.
Elore is koszonom.
Idézve: docmarton - Dátum: 2013. március 12. - 13:23:25
Eladó 2 db gyöngyházfehér színű Siemens Motion 701P BTE fülmögötti digitális hallókészülék. Közepestől nagyfokú halláscsökkenésig illeszthető. A kislányom használta őket 6 hónapig, de egyre romlott a hallása és így mindkét fülére cochleáris implantátumot kapott. Egy év garancia van rajtuk. Dobozával, 18 db elemmel és elemtöltöttség mérővel adom.
Ár: 170.000,- Ft / 2 db.
Leírás:
Flexibilis, 16 csatornás digitális, nagyteljesítményű hallókészülék. fülmögötti hallókészülék, 5 egyéni hallási program állítható be. Technológiai szolgáltatásai a legmagasabb igényű hallássérült egyedi igényeit is kielégítik. SpeechFocus szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a viselője a háta mögül érkező beszédet is zavarmentesen élvezhesse. A FeedbackStopper a sípolást akadályozza meg, a SoundLearning 2.0 a viselője hallási preferenciáit megtanulja és automatikusan alkalmazza a különböző hallási szituációkban. A SoundBrilliance emeli a hangzás minőségét. Automatikus, többcsatornás, adaptív iránymikrofonnal ellátott. A SoundSmoothing a nem várt zajok csökkentését szolgálja, a Speech/Noise Management a beszédértést növeli zajos háttérben. A kétoldali hallókészülék közötti szinkron működést az e2e wireless 2,0 teszi lehetővé és a szélzaj csökkentését az eWindScreen szolgálja. A fülkagyló és hallójárat akusztikai tulajdonságait képezi le a TrueEar. A mikrofon zajának csökkentése hozzájárul a komfortosabb hangélményhez. Tek kompatibilis, így viselője a komplex audiovizuális környezetével vezeték nélküli kapcsolatban maradhat. ePen és ProPocket távirányítók teszik a kezelését diszkrétté és könnyebbé.13-as elemmel működik. Újratölthető áramforrással is üzemel. Többféle ház színből válogathat a hallókészülék várományos és a színes borítók később is cserélhetők.
Tisztelettel:
M.F.
- 0
#11 2013. 05. 30. - 17:25:39
Idézve: docmarton - Dátum: 2013. március 12. - 13:23:25
Eladó 2 db gyöngyházfehér színű Siemens Motion 701P BTE fülmögötti digitális hallókészülék. Közepestől nagyfokú halláscsökkenésig illeszthető. A kislányom használta őket 6 hónapig, de egyre romlott a hallása és így mindkét fülére cochleáris implantátumot kapott. Egy év garancia van rajtuk. Dobozával, 18 db elemmel és elemtöltöttség mérővel adom.
Leírás:
Flexibilis, 16 csatornás digitális, nagyteljesítményű hallókészülék. fülmögötti hallókészülék, 5 egyéni hallási program állítható be. Technológiai szolgáltatásai a legmagasabb igényű hallássérült egyedi igényeit is kielégítik. SpeechFocus szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a viselője a háta mögül érkező beszédet is zavarmentesen élvezhesse. A FeedbackStopper a sípolást akadályozza meg, a SoundLearning 2.0 a viselője hallási preferenciáit megtanulja és automatikusan alkalmazza a különböző hallási szituációkban. A SoundBrilliance emeli a hangzás minőségét. Automatikus, többcsatornás, adaptív iránymikrofonnal ellátott. A SoundSmoothing a nem várt zajok csökkentését szolgálja, a Speech/Noise Management a beszédértést növeli zajos háttérben. A kétoldali hallókészülék közötti szinkron működést az e2e wireless 2,0 teszi lehetővé és a szélzaj csökkentését az eWindScreen szolgálja. A fülkagyló és hallójárat akusztikai tulajdonságait képezi le a TrueEar. A mikrofon zajának csökkentése hozzájárul a komfortosabb hangélményhez. Tek kompatibilis, így viselője a komplex audiovizuális környezetével vezeték nélküli kapcsolatban maradhat. ePen és ProPocket távirányítók teszik a kezelését diszkrétté és könnyebbé.13-as elemmel működik. Újratölthető áramforrással is üzemel. Többféle ház színből válogathat a hallókészülék várományos és a színes borítók később is cserélhetők.
Tisztelettel:
M.F.
Kedves Fórumozók!
Szia!
Helyileg hol található?
- 0
#12 2013. 05. 30. - 17:20:36
Idézve: bereczolga - Dátum: 2013. április 05. - 11:32:27
[b]Eladó az alábbi paraméterekkel rendelkező 2 db készülék. (Sajnos összesen 3 hónapig volt használva:
A 2 db ára 70.000 Ft.
Oticon Go Pro BTE
Fül mögötti hallókészülékek, nagyfokútól súlyos halláscsökkenésre
• Teljesen digitális nem lineáris erősítésű automatikus hallókészülék
• Teljesítmény 112dB/ 53dB
• Nyitottan is illeszthető Corda vagy Corda2 illesztékkel ill. MicroMould illesztékkel
• 4 egymástól függetlenül állítható csatorna
• NAL-NL 1 illesztés
• Noise Reduction zajcsökkentés
• Adaptációs manager (a viselő tapasztalata szerinti beállításhoz)
• Dinamikus feedback elnyomás
• Kérhető programozható hangerő szabályzó
• 3 választható program
• Állítható hangjelzés program váltáskor és elem lemerüléskor
• Standby funkció
• Választható bekapcsolás késleltetés és indítási dallam
• Az oldaliság megkülönböztetésére kék és piros, az elemajtóba
illeszthető stift
• Audio bemenet
• Számítógéppel programozható az Oitcon 3 kábellel és
programozó papucs használatával
Szia!
Helyileg hol található?
- 0
#13 2013. 05. 21. - 08:22:22
Idézve: annamariagalzol - Dátum: 2013. április 13. - 09:34:54
Victofon Pearl 12-es készülékem van 2 napja próbahordáson(mindkét fülön).genetikailag romlik a hallásom és 2 éve volt egy műtétem a jobb fülemen(stapedotónia),ami nem jött össze.Így marad a készülék előbb-utóbb:-(Ez a kis kütyü érdekes...a tv-t ugyan úgy 8-ason nézem,mindössze az a baj vele,hogy a hajam birizgálja a külső mikrofont..zavaró.A beszéd néha visszhangzik,me g egyéb más is, szóval érdekes érzés..Ez normális az elején?2 hét próbahordásra kaptam...azon gondolkodom vissza megyek 1-2 nap múlva megnézetni,mert nekem nem 100%-os a dolog...Összegészében a készülékkel furábban hallok mint nélküle...ja és naaagyon viszket néha a fülem belülről:-(
Kedves Annamária,
akkor Neked kis-közepes hallásromlásod van. A készülék beállítása nagyon fontos a hallásodra, hogy ne legyen visszhangos a készülék illetve a saját hangod. Nincs jól beállítva. Azzal a hangerővel nézni a tv-t készülékkel mint készülék nélkül
az sem a legjobb. A fülviszketés lehet egy kis irritáció mert nem volt még neked előtte készüléked és most furcsa.
Én a helyedben más gyártó készülékeit is kipróbálnám. Vannak ennél jobbak is.
Ha tudok még valamiben segíteni csak írj.
Üdvözlettel:
András
- 0
#14 2013. 04. 25. - 11:43:40
Valamint Oticon HIT CIC P hallókészülék. Mélyhallójárati készülék nagyfokútól súlyos halláscsökkenésre digitális jelfeldolgozással, IV. csoport.Papírokkal, használati útmutatóval. Új ár 400.000 Ft. körüli. Vételár 60.000 Ft/pár.
vass.ivan@upcmail.hu
- 0
#15 2013. 04. 13. - 09:34:54
Victofon Pearl 12-es készülékem van 2 napja próbahordáson(mindkét fülön).genetikailag romlik a hallásom és 2 éve volt egy műtétem a jobb fülemen(stapedotónia),ami nem jött össze.Így marad a készülék előbb-utóbb:-(Ez a kis kütyü érdekes...a tv-t ugyan úgy 8-ason nézem,mindössze az a baj vele,hogy a hajam birizgálja a külső mikrofont..zavaró.A beszéd néha visszhangzik,me g egyéb más is, szóval érdekes érzés..Ez normális az elején?2 hét próbahordásra kaptam...azon gondolkodom vissza megyek 1-2 nap múlva megnézetni,mert nekem nem 100%-os a dolog...Összegészében a készülékkel furábban hallok mint nélküle...ja és naaagyon viszket néha a fülem belülről:-(
- 0
#16 2013. 04. 05. - 11:32:27
[b]Eladó az alábbi paraméterekkel rendelkező 2 db készülék. (Sajnos összesen 3 hónapig volt használva:
A 2 db ára 70.000 Ft.
Oticon Go Pro BTE
Fül mögötti hallókészülékek, nagyfokútól súlyos halláscsökkenésre
• Teljesen digitális nem lineáris erősítésű automatikus hallókészülék
• Teljesítmény 112dB/ 53dB
• Nyitottan is illeszthető Corda vagy Corda2 illesztékkel ill. MicroMould illesztékkel
• 4 egymástól függetlenül állítható csatorna
• NAL-NL 1 illesztés
• Noise Reduction zajcsökkentés
• Adaptációs manager (a viselő tapasztalata szerinti beállításhoz)
• Dinamikus feedback elnyomás
• Kérhető programozható hangerő szabályzó
• 3 választható program
• Állítható hangjelzés program váltáskor és elem lemerüléskor
• Standby funkció
• Választható bekapcsolás késleltetés és indítási dallam
• Az oldaliság megkülönböztetésére kék és piros, az elemajtóba
illeszthető stift
• Audio bemenet
• Számítógéppel programozható az Oitcon 3 kábellel és
programozó papucs használatával
- 1
#17 2013. 03. 12. - 13:23:25
Leírás:
Tisztelettel:
M.F.
- 0
#18 2013. 03. 05. - 22:10:29
Idézve: lilla085 - Dátum: 2013. március 05. - 20:06:32
Köszönettel, Lilla
Kedves Lilla,
a készülékek digitális programozása és beállítása nagyon fontos. Ha jól be van állítva a készülék ( akár próbahordás alatt többször is mert azért vagyunk ott ) akkor annak jónak kell lennie.
A 4 gyártó nálunk: Beltone, Bernafon, Oticon, Siemens
Jelen esetben egyébként egyes gyártóknál be lehet programozni, hogy különféle helyzetekben pl. több emberrel beszél egy zajos helyen tudjon alkalmazkodni a készülék illetve a csúcskategóriás készülékek már "tanulási funkció" is van benne. Ez azt jelenti, hogy ha visszamegy kétszer ugyanabba a környezetbe pl. piac akkor alkalmazkodik automatikusan a készülék a környezethez, és beállítja az Önnek legkellemesebb hangzást. ( Zaj le, és beszéd előtérbe )
Az Oticon illetve a Bernafon készüléket is próbálja ki szerintem ha még nem vásárolt.
Üdvözlettel:
Uzonyi András
- 0
#19 2013. 03. 05. - 20:06:32
Köszönettel, Lilla
- 0
#20 2013. 03. 05. - 19:54:14
Idézve: lilla085 - Dátum: 2012. augusztus 04. - 15:13:21

Köszönöm, Lilla
Szia Lilla,
a Siemens Pure 701 az kis-közepes hallásvesztésre van.
http://sejk.oep.hu/?...iemens-pure-701
Szóval, ha a beszédértésed 500,1000 és 2000 Hz-n meghaladja az 50 db-t ( jelenleg neked 80-90 db ) akkor már nagyfokú súlyos hallásromlásról beszélünk. 90 db átlag felett hallásmaradványról. Természetesen egy hallásgörbe ( audiogram ) sokat segítene a további tanácsadásban.
Nálunk több fajta gyártó ( 4 ) közül választhatsz.
További kérdés segítség esetén: uzonyi@citromail.hu
- 0