Idézve: mancika6 - Dátum: 2016. április 09. - 12:58:39
Hasonló,mint a AS,de mégis más
Én most 2hete minden este használom.Csak az izzadó felületre használom(máshol csíp,de mégse annyira,mint az AS)tenyér,talp
Képzeljétek sokat csökkent az izzadás.A tenyerem közepe szinte abszolút nem izzad,sőt ki van száradva.Csak az ujj végeim és a tenyerem külső része izzad(azt nem tudom ott miért nem használ....)
Most úgy gondoltam,hogy nem fogom minden nap használni,tegnap kihagytam,és sajnos ma már jobban izzadt....Bár még nem voltak igazán nagy melegek,így nem tudom kánikulában milyen lesz,de eddig láthatóan használt
Azért írom,mert hátha valakinek nincs ennyire durva tenyér izzadása,akkor lehet annak jobban fog használni.De szerintem már javulás is sokat jelent:-) de nekem is kellett 2hét minden napos kezelés,hogy észre vegyem a változást
Én az első körben használtam, de nekem nem jött be, mert kimarta a kezemet.
Elengedhetetlen, hogy ne kapjon a kézfej is belőle, és nem is sokat segített nekem ez a dolog.
Szinte ugyan úgy izzadt a tenyerem, ámbár persze azért mégis csak kisebbé, mint nélküle.
Én maradtam a házi barkács iontoforézis műszernél, igaz mostanában ebben a hidegben nem kell.
Sajnos elhanyagoltam a kezelést, mert ilyenkor nem igazán izzad a tenyerem, s a talpam;
Így aztán a jó idővel majd kezdhetem újra.