Kedves Sorstársak! Mindenkit el kell hogy szomorítsak, aki(velem együtt) átesett Fess műtéten, ami egy barbarizmus, teljesen szétbarmolják az orr nyálkahártyát, de hát másképp nem lehet az elburjánzott polipokat eltávolítani(bár nem tudom mennyi marad benn). Mind ezt teljesen feleslegesen, mert a polip csak egy tünet, hiába szedik ki, újra ki fog fejlődni, mivel az immunrendszer így védkezik. Majdnem minden betegség erre vezethető vissza, képtelen vagyok felfogni, hogy a hivatalos orvostudomány miért nem vesz róla tudomást, inkább műti, kezeli szteroiddal, ami megint csak a gyulladást próbálja legyűrni rendellenes módon, mert a gyulladás okát nem keresi és kezeli. Mikor 2.-szor is előjött a polipom, és már elhatalmasodott, elhatároztam, még egyszer műtét: NEM! Meg fogok gyógyulni, ki lököm ezt az idegen testet a szervezetemből. Sok mindennel próbálkoztam: lúgosítás(ez használt is, csak nem voltam kitartó), inhalálás sós vízzel, táplálék kiegészítők(aloé vera, protexin,csírák...stb.) szedése, de egyik sem hozott áttörést. Szerencsére rábukkantam a Vargha-gyógymódra( google) és ott fél évig kezeltek(egy biorezonancia vizsgálat után)heti 3-szor, majd 2-szer. A vizsgálat egyszerre kimutatta a laktóz(tej), búza(glutén) terheltséget, meg sok minden mást. Persze a "hivatalos" allergia teszten mindenem negatív lett! Ez sajnos rengeteg embert érint, még aki nem tud róla azt is. Meg hát a mozgás, mozgás bármennyire is nehéz sokszor. Hiába a kezelés is, ha a mérgek nem tudnak távozni a verítékkel( a szauna is nagyon hasznos). Én már pihenőn vagyok egyik orrlyukam teljesen jó, a másikon is rendesen kapok levegőt, de ott még néha érzem a polipot visszahúzódva, főleg ha sokat vétkezem az étkezésben:-). Ha keményebben betartottam volna a diétát, már teljesen gyógyult lennék. Hogy közben mik jöttek ki az orromból, azt inkább nem részletezném...amit a műtétkor kitépnek, csak részletekben, de hogy tudtam nekik örülni, ezeknek az eleven kis 8.utasoknak, amik gazdatestként telepedtek az orr üregeimben. Már néha érzem az illatokat is, szép lassan vissza fog jönni, 1 évembe telt, de végül is nem sok, ha belegondolunk, hogy a betegség hosszú évek alatt alakult ki bennünk. u.i.: a kezelés nem olcsó, de mi a drága? Az egészségünk.