Házipatika fórum: Tüdőrák - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 7 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

Tüdőrák

#1 nagy_1s 2015. 06. 03. - 14:14:27

Üdv,
40 db (4 * 10 ampulla) B 17 vitamin ampulla daganatos betegek kezelésére, 130.000,-eladó (32.500,- / doboz ) Ajándékba adok infúziós szereléket , tűket, C-vitamint

julianna.nagy1994@hotmail.hu

vagy

0630 385 21 61

#2 ligeti5 2015. 04. 13. - 17:00:16

Találtam egy csodálatos szert, ami eltűntette a tüdő áttétemet is!Két éve vagyok rákos, nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak nálam (neuroendocrin carcinómát), aminek a tüdőmre is áttétje lett.kaptam kemót, de az elsőbe majdnem belehaltam, aztán sugárterápiát is ,de azt sem bírtam sokáig, nagyon legyengültem tőle, lefogytam, rossz lett a vérképem, csak feküdtem és borzasztó rosszul voltam, görcsöltem és hánytam. A gyerekeim hallották egy doktornőtől,hogy van egy erősítő szer, egy új találmány, ami már más rákos betegénél is segített,kipróbáltam és egy hónapja emelt adagban naponta hatosával szedem. Sokkal erősebb lettem tőle és ma jött meg a CT eredményem és eltűnt a tüdőn az áttétem!!! A nyirokcsomóim is sokkal kisebbek lettek.Csak az interneten lehet megrendelni,Phytodynamicnak hívják,gyógynövényekből készül egy új eljárással.Be kell regisztrálni, akkor vagy 7 ezer Ft-tal olcsóbb,(különben 25000 Ft-ért árulják, én itt regisztráltam - Regisztrációnál csak egy név és email cím kellett.Nagyon boldog vagyok, hihetetlenül jobban érzem magam!

#3 szakadar 2015. 03. 18. - 21:27:13

7 doboz B17 injekciót szeretnék eladni 42000ft / doboz áron, kérem hívjanak a 06303556616 számon vagy szakadar74@yahoo.com email címen.
sing

#4 111111 2014. 11. 14. - 23:32:49

Üdvözlök Minden Kedves Felhasználót!

C-Vitamin megadózisú intravénás terápiában megpróbálok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak, beszerzés országon belül, és kívül,beadásában Hajdú-Bihar-Megye egyes területein.

Kitartást minden Harcosnak!

kovats.betti@gmail.com

#5 vercsoka 2014. 07. 08. - 13:40:32

Kedves Érdeklődől!

Mexikóból rendelt 78 darab EREDETI B17 vitaminampullánkat (infúziós kúrához!) szeretném eladni. 1 ampulla 3000 mg B17-et tartalmaz és darabja 6500 Ft.

Édesanyámnak rendeltük az 1 havi kúrát (90 darab), amiből 11 darabot felhasználtunk, 1-et pedig összetörtünk véletlenül.

A 78 darab B17-et 507 ezer forintért tudom odaadni, de természetesen kevesebb mennyiség is vehető belőle.

Érd: 06309734056

#6 lauramarx520 2013. 07. 01. - 14:23:44

Kedves Fórumozók!


Eladó
-egy Liss márkájú (www.liss.hu), a Pentaqua által forgalmazott, 1 literes egyszer használt, hibátlan Oxigén szifon, eredeti dobozában, papírokkal. 2000 mg oxigent kever 1 liter vizhez, ami nagyon jó aránynak számít. Vannak patronok is, melyek természetesn folyamatosan utánrendelhetőek. Eredeti ára patrononokkal együtt 54. 000 Ft volt,most megegyezés szerint adnam.
-eladó úgyszintén egy Hulda Regehr Clark( itt tajekozodhatsz pl:http://www.oocities.org/egeszseg/hulda_felfedezes.html)elvei alapján kifejleszett magyat gyártmányú, hibátlan, nagy teljesítményű frekvenciagenerátor, eredetileg 80. 000 Ft volt, szintén megegyezés tárgya.(Használatáról részletes tájékoztatást is mellékelek, de a gyártóval is lehet beszélni).


Üdvözlet, és gyógyulást Mindenkinek: Laura

#7 vbalazs89 2013. 06. 07. - 14:35:47

Üdvözlök mindenkit!

Tüdőrákot állapítottak meg a nagyanyámnál és az orvos azt mondta kezdje el szedni a Culevitet vagy az Avemart.
Abban kérném a segítséget hogy, tapasztalatok a két készítményről ki melyiket mondja inkább?
Illetve lehet a kettőt egyidejűleg szedni vajon?

Köszönöm!

#8 zia555 2013. 03. 26. - 09:05:54

Az én édesapám is csontáttétes tüdőrákban szenvedett. Másfél évig küzdöttünk. Szívesen leírom minden tapasztalatomat a gyógyszereiről, a fájdalomcsillapításról, a csodaszerekről... Elérhetőségem:zia15@freemail.hu
sing

#9 nhk0202 2013. 03. 06. - 20:46:46

Sziasztok!

Apukámnál csontáttétes tüdőrákot állapítottak meg. Érdekelne hogy a nagy dózisú vitaminterápiával vannak -e további tapasztalatok. Olvastam amit "rising" írt, és érdekelne az is hogy az imerőse hogy van azóta. Tudom hogy már régen nem szólt senki hozzá a topichoz, de azért reménykedek néhány válaszban.
Üdv mindenkinek
sing

#10 nhk0202 2013. 03. 06. - 20:41:55

Üzenet megtekintéseIdézve: rising - Dátum: 2011. június 23. - 20:09:18

Szia !A vérvizsgálatban mennyi a CRP és a vérsüllyedés mértéke ?Néhány hozzászólással korábban írtam ismerősömről, akinek jobb tüdejéből eltűntek a daganatok.Ha kérdésed merülne fel, írj , ha tudok, válaszolok.

sing

#11 lberezvay1 2012. 12. 03. - 19:54:46

Ehhez mit szóltok? Készülök kemóra!
Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegit
Williams Matt | 2012/08/12 |

(NaturaHirek.hu) Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul” érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik” és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a ” terápia” gyorsabban megöli a beteget mint maga a betegség.A kemoterápia során keletkező fehérje az ú.n. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:

“A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának.”

A csapat ezután nyilatkozatott tett, összefoglalva talált eredményeiket:

“Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához.”

Közben filléresen olcsó füszernövényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt összehasonlitva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot.

Sajnos még mindig sok a “régi paradigma” a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el.

Források:

http://articles.nyda...ls-chemotherapy

http://www.cell.com/...t/S1535-6108(11)00447-8

http://www.ncbi.nlm....pubmed/19138983

#12 judybee 2012. 05. 03. - 01:55:15

Kedves Mindenki! Bár nagyon gyér a fórum látogatottsága, azért itt is megkérdezem: Volt valakinek az ide látogatók közül Szombathelyen mellkasműtétje? Milyenek voltak a tapasztalatok? Köszönöm.

#13 2012. 03. 31. - 22:06:58

Ma kaptam ezt a mailt. "Kedves Barátaim! Az alábbi szöveg egy braziliai ismerősöm révén került a birtokomba. Íme: A Santo Domingoban megjelenő Listin diario a minap arról számolt be, hogy egy brazíliai ferences testvér, bizonyos Fray Romano felfedezte a rák ellenszerét. Egyébként az érdemes férfiú a beléni (Brazília) szeminárium professzora. Amint fény derült szenzációs felfedezésére a sajtó legott megrohamozta a szemináriumot, ahol Romano testvér készségesen elmondta, hogy felfedezésében nincs semmi rendkívüli. Egyszerűen visszatért az ősi, a természetben fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Azokhoz, melyeket a legnagyobb gyógyító, maga a teremtő Isten bocsátott mindnyájunk rendelkezésére. Receptjéért, tanácsaiért természetesen nem kér pénzt, ahogyan Jézus sem tette. A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen. Íme a recept: Hozzávalók: - fél vagy egy kilogramm virágméz - két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera - három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka Elkészítés: Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk. A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt. Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség. A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek. Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított. (Lehet, hogy mas betegségek is gyogyithatok ezzel?) Mivel a segítség mindenkinek egyformán jól jön, rákbeteg embertársainknak különösképp, kérlek, ezúttal tedd félre lustaságod, előítéleteid, és titkos másolatként, küldd tovább ezt a levelet, hogy mások is hozzájussanak." Remélem van valóságalapja és sikerül a leírt recept alapján elérni a gyógyulást! Mivel nem tudom mennyire megbízható ez a forrás, kérek mindenkit, hogy ne engem okoljon, ha esetleg mégsem segít. Én csak pusztán segítő szándékból küldöm tovább azoknak, akiknek úgy gondolom szüksége lehet rá. Üdv. tomidarts

#14 2012. 03. 31. - 11:01:29

Elnézést mindenkitől, akinek nem válaszoltam személyesen, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt vártam. Viszont lenne egy kérdésem. Ismer bárki is olyan személyt, akinek hatott a kemoterápia és az illető meggyógyult a kezeléstől?

#15 nemadomfel 2012. 02. 11. - 17:11:17

Úgy látom,nem túl aktív ez a fórum. Kérem jelentkezzenek olyan betegtársaim akik Tarcevát szednek. 7 hónapja szedem, a kezelőorvosom semmit nem tud segíteni tulajdonképpen csak receptfelírás az össz kapcsolatunk.A mellékhatások viszont elviselhetetlenek, olyan a bőrőm mint egy pikkelyes bárányhimlős két körmömet már le kellett venni de most se jó.Szóval ezer a gondom jó lenne valakivel ezekről beszélgetni hátha valakinek többet tud az orvosa a mellékhatások csillapításáról.

#16 2011. 12. 28. - 13:47:04

Sziasztok! Ma tudtuk meg a nejemmel, hogy az apukájánál rosszindulatú tüdőrákot állapítottak meg nyirok áttétel. Gondolom, ha már áttétes egy daganat az nagyon nem jót jelent, de én hallottam olyanokról, akik meggyógyult ebből a szörnyű betegségből is. Január 3.-án lesz apósomnak még egy gégetükrözése, amiből pontosabban meg tudják állapítani a diagnózist, és azután alakítják ki a kezelés menetét. Én nem nagyon hiszek sem a kemoban sem a sugárban, mert azt hallottam, hogy ezeknél a kezeléseknél a maradék ép sejtek is elpusztulhatnak. Ellenben hallottam egy új lehetőségről, aminek a nevét szándékosan nem írom ide, nehogy azt higgye néhány rosszindulatú ember, hogy reklámot szeretnék csinálni, de mi most ezt a kúrát fogjuk kipróbálni. Nem gyógyszer, nem csodaszer pusztán az ember szervezetében beállítja a sejtek helyes működését...remélhetőleg segíteni fog. Ha lesz lelkierőm, akkor rendszeresen beszámolok apósom állapotáról és remélem pár hónap múlva már nyoma sem lesz ennek a betegségnek a szervezetében... akit érdekel milyen terápiát fogunk alkalmazni az írjon mailt hátha tudok segíteni másoknak is: tomidarts@gmail.com Egy boldogabb és egészségesebb új évet kívánok mindenkinek! Tomi

#17 dxntoto 2011. 09. 22. - 01:33:55

Sziasztok! Szeretettel ajánlom a lenti linken található információkat! Hasznos lehet!! Mindenre van megoldás! Kicsit összefoglaltam.. Üdv, Tamás

#18 rising 2011. 06. 23. - 20:09:18

Szia ! A vérvizsgálatban mennyi a CRP és a vérsüllyedés mértéke ? Néhány hozzászólással korábban írtam ismerősömről, akinek jobb tüdejéből eltűntek a daganatok. Ha kérdésed merülne fel, írj , ha tudok, válaszolok.

#19 inari24 2011. 06. 20. - 03:10:51

Tüdőrák ...vagy mégsem?? Édesapámnál 7 hónapja állapítottak meg rosszindulatú (nagysejtes) tüdődaganatot, mely sajnos elhelyezkedése miatt nem operálható. Az elsődleges patológiai vizsgálat szerint a daganat a 17-évvel ezelőtti vastagbél rákjának az áttét (melyet akkor eltávolítottak és 17 évig tünetmentes volt), mivel hasnló laphámsejteket véltek itt is felfedezni mint a korábbi esetben. Megkezdték a kemoterápiát, amiből az első után a daganat mérete nem változott a második után a daganat nőtt 2cm-t. Az ezt követően elvégzett szövettani vizsgálat nem mutatott ki semmit, illetve már nem találtak laphámsejtet a vett mintában. Ezek után teljesen tanácstalanok voltunk hiszen az orvos is elismerte, hogy nem tudja mi a daganat. Azóta Avemart szed és megkezdték a következő terápiát ... Elfogadom, hogy minden vizsgálatnak van hibaszázaléka, de mindemellett meg kell jegyezni azt a hihetetlen felszínességet, amivel a kórházi kezelés alatt találkoztunk. -Nem írják alá a papírjait, minden papíron az áll, hogy tünetmentes, holott 8 kilót fogyott, orrvérzés, hányás, hasmenés, és erős fájdalmai vannak folyamatosan. -Édesapámnak 1 hónapja egy portot ültettek be a mellkasába, mivel a gyógyszert áteresztette a vénája amit nem vettek észre és egy hónapig nem tudta használni a bal kezét. -A legutolsó kezelésén a 4 és fél óra helyett 2 óra alatt kapta meg a gyógyszert mind vénába, mind portba EGYSZERRE. Nagyon erős hátfájásra és bal oldali gyengeségre panaszkodott, de hazaengedték (mivel lejárt a munkaidejük). 4 nappal ezután trobózist kapott két helyen is elzáródást találtak nála. A korházba szállítást követően 5 órával kapott ellátást, majd az orvos közölte hogy nem veheti fel a korházba mivel nem lehet két kórház betege is egy időben (amit megértek), amit viszont nem, hogy azt tanácsolta, hogy édesapám hagyj el a kórházata, majd úgy jöjjön vissza betegszállítóval!!! Teljesen el vagyunk keseredve és nem tudjuk kihez fordulhatnánk.

#20 kissejtes 2011. 05. 30. - 09:38:13

Kedves Agyarka ! Várom leveled. kovacszsl@t-online.hu Üdvözlettel. ZSU


 • 7 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: