Kedves Takács Marcsy,egy kicsit megkésve válaszolnék,sajnos még nincs ídő pontom,legközelebbi kontrol vizsgálatnál keresem meg a Kelement,és megprobálok mindent megtudni tőle mire számithatok.....egy év vették le a mellem,akor azt mondták körülbelül 1év után lehet róla szó,most volt egy éve,én kivártam,mert biztos negativ leletek és a szövetek teljes gyógyulásához szügség volt rá,de nem könnyü,én is mint sok sorstársam,szeretném vissza kapni a nőieségem.Azt nem tudom milyen technikát alkalmaz a Kelemen,csak azt hogy két lehetöség van vagy expanderes vagy a sajátszövetből,az utobbinak hosszabb a gyógyulás ideje,ezt már sikerült megtudnom.Igazán nem ismerem a doktor úrat pár alkalommal találkoztam vele és a munkáit sem ismerem,de nagyon jóbenyomást kelltett és azt mondják szépen dolgozik,de állitolag sokat kell várni a mütétre,volt olyan aki közel 2 éve hogy várja az uj cicijét,hosszú a váro lista.Én mindenkinek azt mondanám egy évet várjon a rekonstrukcioval,volt olyan akinak kiujult és ujra kellett müteni.Tudom hogy nehéz ídőszak,de érdemes várni.Április közepén már talán többet tudok,akora vannak meg a kontrol eredményeim.Sajnálom ha nem tudtam segiten.
Kivánok minden jót,ha van még kérdésed íde irj ms.parduc@gmail.com és ha tudok segitek.....Marcsi
Kedves Marcsi68!
Nekem 2 éve volt a műtétem, és az orvosom nekem is Kelemen doktort ajánlotta. Olvastam, hogy te is hasból szeretnéd megcsináltatni a melledet. Azt szeretném kérdezni, hogy Kelemen doki a szabad lebenyes technikával csinálja neked, vagy hasizomlebeny átforgatással? A másik kérdésem az lenne (még nem vettem fel az orvossal a kapcsolatot), hogy az orvossal történt konzultáció után, mennyi időt kellett várnod a plasztikai műtét időpontjára? Köszönöm a válaszodat!

[/quote]