Házipatika fórum: Parkinsonos linkek - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

Parkinsonos linkek

#1 kisangyalka 2012. 02. 14. - 22:33:01

Sziasztok! Van egy kezelési lehetőség, amely segíthet a Parkinson-kórban szenvedő embereken. a kezelésről ezen az oldalon tudtok tájékozódni: www.rtms.hu

#2 cikicakk 2009. 02. 09. - 16:26:31

Sziasztok! Én magam nem vagyok Parkinson- kóros de férjemnél kb 7 éve állapították meg.Most 58 éves.Nagyon nehezen viseli a betegséget.Haragszik az egész világra, haragszik magára.Indulatosan reagál arra, ha valamiben segíteni szeretnék neki.Le van lassulva nagyon.Jobb keze, jobb lába nem tudja követni a mozgását.Requip-et szed, és PK-Merz-et. Mostanában egyre gyakrabban orbánc betegséget is kap, ami bár szerintem teljesen különálló betegség, de annyiban köze lehet a parkinson-kórhoz, hogy lábujjait fürdés után nem tudja szárazre törölni.Kérlek segítsetek, hogy mivel tudnám meggyőzni, hogy gyógyszeresen a betegsége lelassítható.Sokszor teljesen maga alatt van.Ilyenkor még szólni sem szabad hozzá,mert robban.Kértem, hogy keressen fel egy pszichiátert,mert biztos depressziós is lett, de azt mondta, hogy ő nem hülye.Van egy 12 éves kisfiunk, akit szintén nagyon bánt az Édesapja betegsége, de őt is elzavarja, ha a gyerek segíteni szeretne neki.Minden tanácsot szívesen fogadok, és bocsássatok meg, hogy nem mint beteg, hanem mint egy beteg társatok hozzátartozója írtam.Jobbulást mindenkinek, és várom válaszaitokat.Sziasztok! Maja! email címemre is tudtok írni:cikicakk@citromail.hu Előre is köszönöm!

#3 mikormarta 2006. 05. 18. - 22:28:25

Sziasztok Sorstársak! Aki tudna nekem tanácsot adni, hogyan segíthetek 68 éves anyukámon, aki parkinson kórós. (tavaly derült ki) Kinyomoztam, hogy Sopronban van egy sikeres terápia,dr. Málly Judit végzi. Mágneses terápia . egy hétig, napi 20 percig stimulálják az adott agyi részt, amitől fél-egy évig kifejezetten jólérzik magukat a parkinsonos és stoke-on átesett betegek Tud-e valaki erről, vagy esetleg volt-e valaki Sopronban ezen a mágneses terápián, s ha igen, tényleg olyan jó? Aki tud valami tanácsot adni a témában, kérem írjon nekem.Cím: mikormarta@freemail.hu

#4 2006. 04. 30. - 21:19:14

Sziasztok! Nekem az anyukámnál diagnosztizálták a parkinson-t már évekkel ezelőtt. Kapott is rá valamilyen gyógyszert de már nem tudom a nevét. Valami miatt abbahagyta a szedését, azóta sem ment vissza az orvoshoz sem. Pedig most már egész észrevehetően remeg a keze. Ha mondom neki hogy menjen dokihoz mindig azt mondja ugysem tudják gyógyitani, meg ugy is elég sok gyógyszert szed már. Ha valaki szed olyan gyógyszert ami csökkenti a kéz remegését , irja már le a nevét a gyógyszernek. Előre is köszi.

#5 2006. 04. 30. - 21:04:12

Sziasztok! Szeretnék olyan személyekkel beszélgetni akiknek a családjában halmozottan előfordul a parkinson-kór! Judit voltam.

#6 2005. 06. 14. - 18:37:00

Szép napot Mindenkinek! A Parkinson-kóros betegek tájékoztatása céljából nyitottuk oldalunkat, mely a http://gyogytornapark.uw.hu címen található. Kérnénk az érintettek segítségét, hogy oldalunkat tovább fejleszthessük... Köszönettel:


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: