Házipatika fórum: Állami Szívkórház (Balatonfüred) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

Állami Szívkórház (Balatonfüred)

#1 imrekarsai7 2017. 11. 22. - 11:09:53

A körülményeket javítani kellene de erre az egészségügyi helyzet ismeretében az állami támogatás összege nem elég!
A kórház dolgozói lelkiismeretesen, türelmesen végzik a munkájukat. Én amennyiben lehetséges ismét elmegyek rehabilitációs kezelésre. A Balatonfüredi klíma már önmagában gyógyító!

#2 imrekarsai7 2017. 11. 22. - 11:08:53

A körülményeket javítani kellene de erre az egészségügyi helyzet ismeretében az állami támogatás összege nem elég!
A kórház dolgozói lelkiismeretesen, türelmesen végzik a munkájukat. Én amennyiben lehetséges ismét elmegyek rehabilitációs kezelésre. A Balatonfüredi klíma már önmagában gyógyító!

#3 burmul 2013. 02. 22. - 14:07:47

Az egész kórház egy koszfészek és jelentősen terhelik a tb kasszát nemlétező szoilgáltatásokkal. Én lehuztam itt 3 hetet de addig mindenki a pénzt leste és kezelés nem volt(persze pAPÍRON BIZTOS VOLT). A kaja moslék és nagyon kevés, az orvosokra nem merném rábízni magam mert jatt nélkül a hátátol lehetett kérdezni csupán. Szar az egész!!!!!!!!!!!! Uniós pénzmosoda és "gazdagember fejede".
sing

#4 2011. 12. 24. - 13:43:35

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok. minden kórházi dolgozónak.Smidhoffer Antal(Kővágóörsről.)

#5 2011. 12. 24. - 13:41:24

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok. minden kórházi dolgozónak.

#6 bolkei 2011. 10. 28. - 19:51:58

2004 -óta járok rehabilitációra a kórházba. Nagyon meg vagyok elégedve a kórházzal az folyó tevékenységgel. Az orvosok munkáját és viselkedését kiemelkedőnek tartom, de ugyanezt mondhatom el a nővérek és az egész személyzet munkájáról. Én csak köszönettel és hálával tudok rájuk gondolni. Az ISTEN éltesse sokáig őket, és köszönöm amit tesznek velem és a többi beteggel. Bölkei Sándor

#7 delafrika 2011. 08. 29. - 12:08:38

Ez év tavaszán kaptam szívinfarktust.Utána beutaltak Balatonfüredre. Mit mondjak? Amikor megláttam a kórházi körülményeket,majd nem sírva fakadtam! Folyóson a wc,zuhanyzó ,4-5 ágyas szobák! Szívem szerint rögtön haza jöttem volna,de a saját érdekemben maradnom kellett! Amikor megismerkedtem a doktornővel,a nővérkékkel,és láttam,hogy milyen odaadással végzik a munkájukat,már nem bántam meg,hogy maradtam.Az ételek is finomak voltak,és a társaság is nagyon jó volt.Már most kértem a beutalót,hogy jövőre is tudjak menni.Kipihenten,kellemes élményekkel tértem haza. Anna

#8 sarkanyjanos 2010. 12. 27. - 12:45:59

Ne haragudjon de akkor önnek nagyon szorulása lehetett az életében.Akkor ön nagyon kényes vagy nem vólt másik kórházakban.

#9 szijzsu 2010. 12. 20. - 17:50:47

Én sajnos három infarktus után kerültem B.füredi Szivkórházba,és ha lehetőségem van rá akkor minden évben megyek. Nagyon aranyosak a növérkék és az egész személyzet. Azaz idő amit ott eltöltök,mindig feltölt és kipihenve, és kellemes élményekkel térek vissza. Az A épület második emeletén a nővérek és a Professzor úr mindent megtesznek a btegekért,hogy a betegséghez kapcsolodó minden kezelést,tornát megkapjunk. Én nagyon megvagyok elégedve a kórházzal és a rehabilitációval. Az étteremben is udvariasak az ott dolgozók. A legrosszabb indulattal sem lehet negativ véleményt mondani az ott dolgozókról. Csak igy tovább. Én csak köszönettel tartozom. Nagyon sok barátot is ott szereztem akikkel az évekfolyamán folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és idehaza is tartjuk a kapcsolatot. Köszönet mindenért. Szijártó Györgyné

#10 deakjozsef 2010. 12. 20. - 10:33:25

Elmondhatom mindenkinek, én több éve járok rehab kezelésre. Itt miníg feltudok töltődni energiával. Ez köszönhető Kezelő orvosomnak, Dr Szeles Éva Főorvos asszonynak, és az őt körülvevő nővérgárdának. A sport ami csodálatos az pedig a gyógytornászoknak. Meg kell említenem a kórház szuper éttermét ahol nagyon kedvesen kiszolgélnak bennünket egészséges és finom ételekkel. A redszeres odafigyelés mellett a Balatonfüred környezete is hozzájárul a rehabilitációmhoz. Délutánonként boldogan sétálunk programokat nézünk meg betegtársaimmal.

#11 sarkanyjanos 2010. 12. 15. - 14:03:15

Én 2008 december óta járok drCsendesÉva főorvos asszonyhoz.Nagyon becsületes és tisztességes odaadó munkát végez,az osztályához tartozó nővérekkel együtt.Én sajnos vóltam másik kórházban is,de negyed ennyi odafigyelést és beteggel való törődést nemtapasztam mint ebben a kórházban.Kivánok a főorvos asszonynak és a nővéreknek is egészséges és bóldog hosszú életet.

#12 borjan46 2010. 08. 18. - 20:22:03

2010.06.29.-07.18. között ápoltak bypass műtétem után az "A" épület első emeletén. Eléggé rossz állapotban kerültem felvételre. Dr.Csendes Éva főorvosasszony osztályán gyógyítottak figyelmes, gondos és lelkiismeretes munkával és ennek eredményeként testileg-lelkileg gyógyultan térhettem haza. Ezúton felyezem ki hálámat a takarítóknak, a fáradhatatlan és kedves nővéreknek, a nagytudású lelkiismeretes orvosoknak törődésükért és fáradtságukért!!! Isten áldását kérem további munkájukra és jó egészséget, sok sikert kívánok szeretettel! Borbély János 64 éves. /134/

#13 csica1 2009. 10. 12. - 14:03:20

Köszönetemet szeretném kifejezni a IV. főosztály minden dolgozójának, Simon főorvos Úrnak, kezelőorvosomnak Gelesz doktornőnek,akik nagyon sokat segítettek állapotom javulásában. A felvételi iroda dolgozóitól kezdve,a portásoktól a konyhai dolgozókig mindenki precízen, kedvesen és mosolyogva tette a dolgát. Köszönet érte, és természetesen az intézmény vezetésének is csak dicséret, hiszen ebben a nehéz helyzetben is, ott tényleg minden a beteg érdekében,a betegért történik. Csonkáné

#14 Satnoar 2008. 11. 28. - 11:53:06

Az én véleményem a kórházról a hosszú évek tapasztalatai alapján ,nagyon jó. 12 éve járok sajnos vissza,rehabilitációra,mert állapotom a koromnál fogva, már visszafordithatatlan. Viszont az ott kapott,terápiaval, megnyugtatóan stabil. Hálás vagyok ,a kedvességükért,amit a főigazgatótól-a takaritónőkig mindenkitől megkapnak a betegek. Akinek erről a kórházról negatív emlékei maradnak az talán máshol keresse a hibát! Egyszóval,tisztaság,rend és fegyelem van. Az étkezés nem régen jöttem haza,megkell mondjam nekem finom volt.Ráadásúl elég volt. Választani lehet menüből,gyümölcs egyéb desszertekkel is kiegésztik az étrendet. Csodálatos a levegő ,aki bír sétálni gyönyörködhet a Balaton szépségében is. Adja Isten,hogy még életemben néhányszor élvezhessem a szives betegvárást. Gratulálok,és gyógyító munkájukhoz úgy az orvosoknak mint a személyzetnek jóegészséget kívánok. Egy szabolcsi nyugdíjas. :)

#15 Matyas 2008. 10. 21. - 08:00:22

Idén nem is olyan rég jöttem el a kórházbol,csak jot tudok mondani rola.A második emeleten feküdtem a kardiologiai osztályon,a főépületben.Teljes oda figyeléssel voltak a beteg iránt mind az orvosok,mind a növérek,és külön köszönet a gyogytornászoknak.A kortermeket tisztán tartják,a kaja is jó volt szerintem.Sokkal erösebbnek éreztem magam távozáskor mint mikor mentem.Csak pozitiv a véleményem a kórházrol,és szeretnék is menni még.Külön köszönet Dozzy doktornönek.Üdvözlettel.Mészáros Mátyás.

#16 Kariapa 2008. 10. 06. - 22:39:10

Többször is kezeltek a kórház épületében az életem különböző szakaszaiban, az utóbbi mintegy negyedszázadnyi időben. Ez a levél is jelzés akar lenni, hogy gondos munkájuknak értelme volt. Általánosan elmondható, hogy mindig emberszámba vettek az ott dolgozók, az orvosoktöl az újságosig. Szemmel láthatóan feszített tempóban kellett ellátni nem kevés feladatukat, mégis folyamatosan azt éreztem, hogy " szívesen látott" vagyok, aki igényli a törődést. Soha, sehol máshol nem tapasztaltam, hogy miután értágításra felvettek, bejön az orvos a szobába a leletpaksamétámmal, majd szó nélkül tanulmányozni kezdi a sokoldalnyi szöveget, többször is visszafordítva néhány oldalnyit, mielőtt szóban is megismerkedik velem. Ennek a következménye, hogy bátran merek kérdezni, még egy kicsit tréfálkozni is, és mire befejezzük a disputát, már úgy érzem, mindent tudok, amit tudnom kell, és olyan nyugodtan fekszem a műtőasztalra, hogy szerintem tizzel sem több a vérnyomásom :) . Nagyon fontosnak érzem, hogy békességes a környék, jó a levegő, hogy nem engedik hallgatólagosan sem a dohányzást a házon belül. Mindent köszönök Önöknek!

#17 mantal23 2008. 02. 13. - 16:07:16

Molnár Antal vagyok, komlóról. 2006- ban műtöttek, és még 2006-ban a Füredi Szívszanatóriumban voltam utókezelésen. Én mindennel meg voltam elégedve, a személyzet pedig messzemenően magas színvonalon látta el a feladatát. Még sok ilyen, és hasonló színvonalú intézmény kellene, és akkor már nem is lenne az egészségügy ennyire leszólva.

#18 elodjanos 2007. 12. 11. - 14:16:00

Elöd János vagyok. 2007. nov. 15-én műtöttek (koszorú ér cserék)a Kardiológiai Intézetben (Haller). Nov. 22-én érkeztem ide a Szívkórházba. Az első naptól kezve csak jókat mondhatok, az orvosokról, ápolókról, gyógytornászokról és mindenkiről aki a mi gyógyulásunkért dolgozik. Az étkezésröl is csak jókat tudok mondani, mert aki ennyi pénzből, ilyen jó minőséget tud kihozni az nem is szákács hanem varázsló. Én ezuton is köszönöm ÖNÖKNEK amit értünk tesznek és tettek. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok a Kórházuk összes DOLGOZÓJÁNAK. Még egyszer mindent köszönök! Tisztelettel: Előd János

#19 Buksi-mami 2007. 08. 25. - 22:07:44

Tulajdonképpen elégedett lennék a kórházzal, de szörnyű emlékeim vannak a levesporokról az adalékanyagokról, a szakács nem sajnálta a guargumit az ételből és én annyi papírt használtam el, amennyit soha életemben. Világhírű kórház, magas szakmai felkészültséggel, maximális segítőkészséggel, szeretettel és hát a konyha is modern, nem házi koszt, "műételek" (konzerv, levespor stb.) Kár, hogy nincs idejük lekaparni azt a kis répát, helyette üveges, xantános, guárgumis)

#20 2007. 01. 08. - 19:18:22

szerintem régen is és most is magas szinvonalú gyógyitás folyik ott hires szakemberek irányitása alatt .csak minden jót kivánhatunk NEKIK .


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: