Házipatika fórum: Bajai Szent Rókus Kórház (Baja) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 7 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »

Bajai Szent Rókus Kórház (Baja)

#21 spidermonkey 2008. 03. 27. - 17:14:33

WTF!? Hogy jössz te ahhoz, hogy megáldj? Ki a fene vagy te? Lehet, hogy tegnap előttem vásároltál a belvárosiban... gondolom amennyiben találkoznánk szemtől szembe, összehúznád füled, farkad! Az pedig, hogy melyik fórumon jelenek meg, az én dolgom! Azt hiszem itt valóban befejezem a kommunikációt veled, mert ez már nem vezet sehova. Örültem a szerencsének kedves kolomp!

#22 quiksilver 2008. 03. 27. - 16:53:16

véletlenül tévedtem ebbe a topicba. nem vagyok bajai, és szerencsémre még a kórházban sem voltam baján. de amit KOLOMP írt, az hagy némi kívánnivalót maga után. hogy írhattál ilyet, még így ismeretlenül is hogy pl. "Tudod,azt szokták mondani:" ha más nem, majd a sárgaföld meggyógyít ". meghogy pusztulnál meg... szerintem te idióta vagy! SPIDERMONKEY folytasd nyugodtan a fórumon való részvételt, ne foglalkozz ezzel a nem komplett emberrel! valami nem stimmel vele, istennek hiszi magát, és közben önismeretet kellene gyakorolnia! az egészségügyi helyzet meg olyan, amilyen, sajnos túl picik vagyunk, hogy bármit is tehessünk, illetve messze vagyunk a tűztől! egyébként elismerésem minden eü. dolgozónak, akik emberfeletti munkával ugrándoznak a betegek körül!!!

#23 kolomp 2008. 03. 27. - 16:11:13

Cső Szpidi! Most válaszolok neked utoljára,mert ez a fórum nem a személyeskedésről szól! Az írásodból itélve,még most is úgy gondolom,hogy kihoztam belőled az állatot. Hát nem élvezet? A titok is olyan,ha már EGY valaki tudja,akkor már mindenki tudja. Miből gondolod,hogy a betegségedet, ezeken az embereken kívül senki sem ismeri? Vagy ott vannak a kollégák,ha vannak. Bla,bla,bla. Valóban nincs közöm a bajodhoz,de akkor minek említetted,írtad meg,hoztad nyilvánosságra!!!Meg se kellett volna jelenned ezen a fórumon.Tartottad volna meg magadnad,gubódz be otthon! Ja még annyit. Ha Te nem vagy munkanélküli, nyugdíjas,sötét bőrű és az idősebb korosztály sem,akkor mi? Csecsemő,kisgyerek,fiatal,ifjú??Legj obban a csecsemőt tudnám elképzelni rólad,akit saját magán kívül nem érdekli semmi! ÉS MOST ISTEN ÁLDJON,MENJ BÉKÉVEL,AZ UTADRA ENGEDLEK!!!Hogy pusztu...nál meg!!!Béke poraidra. Továbbiakban a véleményedet tartsd meg magadnak!!Nekem ne írjál,mert nem vagyok rád kíváncsi!! AZ ÉG MEGÁLDJON GYERMEKEM:Szpidi!!

#24 spidermonkey 2008. 03. 27. - 11:09:13

Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan reagálsz. Nem kaptam fel a vizet, akkor nem ilyen stítlusban írtam volna! A névválasztás az én dolgom, a tiéd sem sokkal különb! Egyáltalán nem sajnáltatom magam, vannak egy csomóan, akik azt csinálják, én nem! A szűk családomon, és a legjobb barátaimon kívül nem tudja szinte senki! Egyébként neked sem sok közöd van hozzá! Erre az istenes dologra csak annyit, hogy Te a büdös életben nem váltanál meg! Szép napot kolomp!

#25 kolomp 2008. 03. 26. - 20:13:07

Már vártam a válaszodat,tudtam,hogy agresszív hatással lesz rád! Csak nevetni tudok az egészen,hogy ennyire felkaptad a vizet.Remélem a billentyűzeted egészben maradt,szívrohamot nem kaptál,mert most akkor a koronárián lenne a helyed!! Nos, végignéztem ezen a fórumon mind a hat oldalt,de a nevedet nem találtam! Ez a név,amit megadtál,elég idétlen,ezért hát én SZPIDINEk foglak nevezni,mert egyépként semmi értelme nincs. Hát nem vicces? Senki nem mondta,hogy nem írhatsz ide. Ez a fórum mindenkié! És még Te kéred ki magadnak,aki elsőként sértegette a másikat,akinek egy kis rálátása,gondolatai lehetnek az eü.politikával!? Lehet,hogy ez téged nem érdekel,akkor mit vársz, a csodát? Hát nézz már utánna,hogy miket írtál,milyen jelzőkkel illettél! Utánna felemelheted a hangog! Ugyan,szerinted milyen ember vagyok,nem én ülök Ágneska bársony székében. Majdnem könnyeket hullattam a diagnózisaid hallatán! Bocs,az előzőt elírtam,én a Bel I-re gondoltam a továbbiakban. De ne aggodj,ez már másokkal is megtörtént,rendbejöttek az orvosi feügyelet mellett. Nem kell sajnáltatnod magad!! Fel a fejjel! Tudod,azt szokták mondani:" ha más nem,majd a sárgaföld meggyógyít ". Igen,ha Te úgy gondolod ISTEN vagyok,a megváltód!!! Tehát ne veszitsd el a fejed,BÉKÉLJ MEG,térj meg hitedbe,mert a kórházad az ISTEN háza. Itt minden hívőt befogadnak! Jóét szpidi!!! :d

#26 spidermonkey 2008. 03. 26. - 18:35:46

Nos, kikérem magamnak ezt a kioktató stílust! Csak az írkálhat itt a fórumon, aki írt már ezt vagy azt??? Vagy talán te vagy ezen a fórumon az isten? Van nevem a fórumban, habár te valakinek, meg akárkinek nevezel, a hülyézésről nem is beszélve, saját magadat minősítve ezzel. Az ilyen emberek miatt tartunk itt, ahol tartunk. Nem vagyok roma, nem vagyok munkanélküli, és nem vagyok idősebb korosztály sem. Mert úgy vettem észre, megpróbáltál elhelyezni egy kasztba. Reagálva a jókívánságaidra pedig csak annyit, hogy mélyvénás trombózissal egybekötött tüdőembóliával fektettek be sürgősségel a Bel. II.-re, ahol sikerült 3 hetet eltöltenem pont Karácsonykor. Ugyhogy megtudtam a magyarok istenét! Ha ez megnyugtat.... :@

#27 kolomp 2008. 03. 24. - 18:04:46

K. Akárki! Te nagyon hülye vagy,mert ezen a fórumon még egyszer sem láttam,hogy írtál volna valamilyen véleményt,a rossz eü-i rendszerről! Tudod,inkább húzzál el a francba Te!!! Én nem lázítom a népet,csak a véleményemet írtam le. Tudod ez a demokrácia,aki elmondhatja a véleményét ott, ahol akarja,akár ezen a fórumon is,mert ez is hozzátartozik! Tudod, az eü.is csak politika,mindent a politika irányít,nem hiába vannak már kórházak politikusok kezében,ha nem tudnád! Tudom,hogy vannak olyan munkanélküliek,akik önhibájukon kívül lettek azok és igen keservesen tudnak maguknak munkát találni,főleg az idősebb korosztály.Én ezeket az embereket megértem és igen sajnálom. Talán Te is az vagy? De aki tudna és mégsem akar dolgozni,mert van aki eltartsa, /tudok erre sok példát /, vagy éppen külföldön dolgozik és nem fizet az eü.kasszába,de azért ellétás kell neki,meg ott vannak a nem "fehér" emberek,akik csak a segélyt tudják fevenni minden hónapban,hát azokat megvetem!! Mert azoknak az ellátását is MI fizetjük, Te nagy ész!! Tudod a 10 millió emberből csak 3 millió ember fizeti az adókat és a járulékokat. Hát ezen gondolkodjál el egy kicsit! A többit mi tartjuk el! Hogy sértőek e a gondolataim,azt nem hinném. Más! Mivel sajnos ilyen kevés létszámmal dolgozik a Bajai Kórház,mégis minden elismerésem az ott dolgozóknak,még ebben a nehéz helyzetben is!! / de mindig akadnak kivételek,de azt most nem részletezném /. Sok erőt,egészséget és kitartást kívánok nekik!! És Te valaki,remélem még sokáig koptatod a követ a tüdőgondozóba,majd feküdj be a Bel.-re és megtudod a magyarok istenét!!

#28 spidermonkey 2008. 03. 20. - 16:55:46

Kedves kolomp! Nem igazán értem, mit kell itt lázítani a népet? Vannak kifejezetten erre a témakörre koncentráló fórumok, inkább húzz át oda! Politizálj ott! Aztán, abban még véletlenül sem gondoltál bele, hogy esetleg van olyan embertársunk, aki nem azért munkanélküli, mert ő így akrja? Össze-vissza vagdalkozol a szavakkal, nem gondolva arra, mennyire sértőek a gondolataid... Ha jól látom, ez a fórum a Bajai Kórház véleményezésére jött létre, arról szól, nem politikai CSEVEGŐ FÓRUM! Más! Nekem sajnos volt részem a Bel. 2-n eltöltenem néhány hetet, majd jártam rendszeresen a tromoembóliára. Egy rossz szavam nem lehet! Nagyon becsületesen végzik a munkájukat mind az orvosok, mind az asszisztensek! Jelenleg a tűdőgondozó, és a bőrgyógyászat köveit koptatom rendszeresen, és itt is hasonlóak a tapasztalataim, kizárólag pozitív véleményem van. Csak ne lenne az a sok türelmetlen, primitív, idióta, önző beteg! Kitartás és köszönet minden kórházi dolgozónak!

#29 kolomp 2008. 03. 11. - 19:49:03

Végre áprilistól nem kell fizetnünk! Csak nem tudom,hogy ezért örüljünk, vagy sírjunk. Mert úgy is minket,akik bérből és fizetésből élnek,majd mi húzzuk a rövidebbet. Ugyan is mi fogjuk majd fizetni a munkanélküliek,a direkt dolgozni nem akarók,semmire kellők eü.ellátását. Mindenki Gyurcsányt szidja,pedig az SZDSZ harcolta ki magának az eü.tálcát. Őket kellene szidni és Ágikát. Ők zsarolták az MSZP-t,hogy ha nem valósolnak meg a terveik,akkor kilépnek a koalícióból. Ugyan is az MSZP nem akarta elfogadni ezt a változást, bevezetni a vizit és kórházi napi díjat,ami plusz terhet jelent a lakosságnak. De kénytelen volt. Én nem védem az MSZP-t,túl nagyot csalódtam bennük,a hazugságaikban,és nem beszélve a sok korrupciós ügyeikről. / ami persze nem csak ebben a pártban van /. Ezért inkább KÓKÁT,ÁGIKÁT, stb...kellene szidni. Én Gyurcsányt,mint embert tisztelem,de mint miniszter elnököt megvetem. Az egész parlamenti stábot leváltanám,létszámukat csökkenteném és ha már spórolni kell,bérüket lejjebb venném. Nem tudom,a mi bérünkből meg e tudnának élni. EZEKET AZ EMBEREKET NEM POLITIKUSOKNAK,HANEM ÜZLETEMBEREKNEK NEVEZNÉM,AKIK IGEN JÓL TUDNAK LOBBIZNI ÉS A SAJÁT ZSEBÜKET TÖMNI,A NÉPÜKKEL NEM TÖRŐDNI.

#30 kolomp 2008. 03. 11. - 19:02:09

HAHÓ! ÉBREDJETEK!

#31 korhaz78 2008. 01. 21. - 14:15:38

KEDVES KISKALAPOS45! KÖSZÖNÖM. JÓ VOLT OLVASNI A SORAIT. IGAZÁN ÚGY ÉRZEM, HOGY PRÓBÁLUNK MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT ELKÖVETNI. SAJNÁLOM, HOGY SAJÁT BŐRÉN TAPASZTALJA A KÜLÖNBSÉGEKET. MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNOK. :) ÜDVÖZLETTEL: KORHAZ78

#32 kiskalapos45 2008. 01. 15. - 20:59:02

Kedves korhaz78! Gondolom, a mindenben csak a hibát látóknak frappáns válasz a Bajai Kórház országos 15. és megyei 1. helyezése. Gratulálok a helyezéshez, és kívánom mindannyiuknak (orvosnak ápolónak, betegszállítónak, takarítónak és mindenkinek, aki becsülettel teszi a dolgát), ez is adjon további erőt emberfeletti munkájukhoz. Az utóbbi 3 és fél hónapban volt módom (sajnos) összehasonlítani három kórház ellátó-, gyógyító tevékenységét. A Bajai Kórháznak, mint a fenti eredmény is mutatja, nincs miért szégyenkeznie! Nálam egyértelműen az első helyet foglalja el a három intézmény közül. Gondolom sokan vagyunk, akik -ha már így hozta a sors- továbbra is az Önök kórházába akarunk menni gyógyulni. kiskalapos45

#33 korhaz78 2008. 01. 14. - 20:24:47

JÓ MAGAM IS A BAJAI KÓRHÁZ DOLGOZÓJA VAGYOK. NEM ÁRTANA A SOK RÁGALMAZÓ HOZZÁSZÓLÓNAK ELGONDOLKODNI AZON, HOGY AZ ADOTT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SAJNÁLATOS MÓDON MI SEM TUDUNK CSODÁT TENNI. A RENGETEG MEGSZORÍTÁS, LÉTSZÁM LEÉPÍTÉS, ÉS A BÖLCSEK KÖVE HIÁNYÁBAN, NEM SOK LEHETŐSÉGÜNK MARADT AHHOZ, HOGY "ÚNIÓS" KÖRÜLMÉNYEKET TEREMTSÜNK KÓRHÁZUNKBAN. SZERETEM A MUNKÁM, 12 ÓRÁS MŰSZAKBAN PRÓBÁLOK HELYT ÁLLNI KOLLEGÁIMMAL EGYÜTT, DE MI IS EMBEREK VAGYUNK, NÉHA HIBÁZUNK. MIÉRT VAN AZ, HOGY A KEDVES HOZZÁTARTOZÓK MÁR CSAK A HIBÁKAT VESZIK ÉSZRE?

#34 kolomp 2007. 12. 20. - 17:10:08

Az eü.miniszter jól kitalálta,hogy mitől fogja jobban érezni magát egy beteg a kórházban. Hát a FRISS GYÜMÖLCSTŐL! Ez a gyömölcs CSAK alma,amit én még a piacon sem vásárolnék meg! Ezt nevezhetjük hulladék almának is. Ő változatosságról beszélt, pl:banán,narancs,mandarin,gyümölcsös joghort.... Lehet,hogy náluk így van,de Baján nem. A betegek már undorodnak ettől,már azt is mondhatnám,almával dobálóznak. Nem,hogy biztosítanák a rendes ellátást,amihez joga van egy betegnek. Ne kelljen pl:a saját gyógyszerét bevinnije,hanem kapja meg azon az osztályon ahol éppen fekszik. Persze ez nem jó,mert nincs az osztályoknak annyi gyógyszerkeretjük,hogy ezt meg tudják oldani. Alapvető dolgok hiányoznak pl,kézfertőtlenitő,papírtörlő,wc papír,ami a nővérkéknek sincs. Ha ilyen alapvető dolgok nincsenek,akkor mi van a többivel? Olyan szép és jó a Bajai Kórház,hogy egyes osztályok tálalójában csak úgy NYÜZSÖGNEK A CSÓTÁNYOK,de nem tesznek ez ügyben semmit. Igazuk van,hiszen VÉDETT állat! Nem számit,hogy megmásznak mindent,volt már arra is példa,hogy az ételben is benne volt. Ezt kapják a betegek!! Hol van ilyenkor a higiénés szemle,vagy az ANTSZ? Az Eü.miniszternek és kollégáinak,na persze meg a megzsarolt MSZP-nek nagyon sok egészséges,szép kifejlett csótányokat kívánok!

#35 korjos 2007. 11. 21. - 20:13:50

A kiskunhalasi kórházat a Hospinvest működteti. Kérdés a Kiskunhalasi kórház támogatja e majd a mélykúti egészségügyet, amikor saját maguk is pénzhiányban szemvednek. A mélykúti polgármesternek a kórház képviselője ezt igérte. Betartják?

#36 2007. 10. 31. - 19:55:21

Az orvosok és nővérek is emberek...köztük is vannak jó és rossz szakemberek...kedvesek és gorombák.Tudom,a beteg ember érzékenyebb,mint az átlag és a kedvesség elvárható Tőlük a szakmai segítség mellett.A legtöbbjük meg is próbálja,csak nem mindig sikerül...nehéz úgy dolgozni,koncentrálni és kedvesnek lenni,hogy napról-napra változik minden,minden nap kiszámíthatatlan,nem tudják,hogy holnap nem ők lesznek-e azok,akiket elbocsátanak,nincs pénz eszközökre,gyógyszerre-a gyógyítás feltételei nem adottak!A legtöbb szakrendelésen hosszú várólisták vannak és ez nem azért van,mert az orvosok nem akarják ellátni a beteget,hanem azért,mert az eü.-i minisztérium minden kórház minden szakmáját illetően limitálta az egy hónapban az osztályon és szakrendelőben általuk finanszírozott betegek számát.Elláthatsz többet,csak ingyen-a kórház saját pénzén!!!Természetes,hogy a kórház nem akarja szaporítani az adósságát,ezért csak annyit lát el,amennyit Horváth miniszter asszony engedélyez!!Tudom a médiából az jön le,úgy van beállítva,hogy a kórházak és a személyzetük a gonosz--miattuk kell sokat várni egyes vizsgálatokra.Ez a kormány érdeke: "Oszd meg és uralkodj!" A régi jó taktika most is bevállik,hiszen az átlag embert,aki csak kívűlről látja az egészségügyet az eü.-i személyzet és orvosok ellen fordítja!

#37 kiskalapos45 2007. 10. 17. - 17:56:47

Kedves Mindenki! Első alkalommal írok a Fórumra, de hiszem, hogy lesz még módom rá az életben. Egyéni tapasztalataimmal a kórházról és általában az egészségügyi ellátásról kialakult (kialakított) kép árnyaltabbá tételéhez kívánok hozzájárulni. A Fórumon eddig megjelent írások némelyikét az enyém megerősíti, másokat cáfolni fog. Október elején a bácsalmási tanuszodában mellkasi nyomást, légszomjat éreztem, amelyhez később szörcsögő hang is társult. Társaim bevittek az esti orvosi ügyeletre. Az ügyeletes orvos éppen Katymáron volt betegnél (ebben pechem volt). A nővér felvette a kapcsolatot a távollévő orvossal, ill. mentőt hívott, elvégezte a szükséges méréseket, beavatkozott, amire képesítése alapján lehetősége volt. Állapotom rohamos romlásának észlelése, szakmai tudása, tapasztalata, felelősségérzete és a mentősök (akik szerencsémre megérkeztek) egyetértése alapján úgy döntött, hogy nem várja meg a visszaérkező orvost, hanem elindítja a mentőt velem a kórházba. Hálás köszönet mindhármuknak felelős döntésükért. Baján, a Sürgősségi Osztályon az éppen szolgálatot teljesítő orvos és nővér elláttak. Majd nem egyszerűen átküldtek a Koronáira Őrzőbe a Bel. I-re, hanem a hordágyamra mellém tették az életmentő eszközöket, a beteghordókkal együtt kísértek és adtak át az állapotomnak megfelelő kezekbe. Tettüket ezen az úton akarom megköszönni. Nevüket nem tudom, de azt igen, hogy szakmai tudásból, emberségből jelesre vizsgáztak. Lehet, hogy mindeközben más, sürgős ellátásra szorult betegtársam és hozzátartozója nem éppen kedvező véleményeket fogalmazott meg az orvos és nővér késlekedése miatt, hiszen elhanyagoltnak érezhették magukat. Még egyszer: a szolgálatban hivatásuknak, esküjüknek megfelelően tevékenykedőknek köszönetet mondok; s aki miattam került hátrányos helyzetbe, attól és hozzátartozójától elnézést kérek. Bízom benne, hogy már Ő is jobban van. A Bel. I-n, a Koronária Őrzőben, az éjszakai ügyeletes főorvos és a szolgálatban lévő nővér mindent megtett azért, hogy az életemet megmentse, életem első tüdőödémája minél előbb megszűnjön, és az átélt infarktus minél kevesebb kárt okozzon. Szavakban ki sem tudom fejezni, hogy mekkora hálát érzek. Köszönöm Főorvos Úr! Köszönöm Nővérke! Reggel a beérkező osztályvezető főorvos egyetértésével, az ügyeletes főorvos javaslatára, elküldtek mentővel Szegedre, szív katéterezésre. A mentőorvos és a betegkísérő egész úton figyelt rám: nem kis együttes munkával üzemkész állapotba helyezték az idejét már bőven kiszolgált defibllirátort, rendszeresen nézték az EKG-met, mérték a vérnyomásomat, s mindvégig emberi kontaktusban voltak velem. Mindhármuknak köszönetet mondok őszinte szívvel. Szegedi tapasztalataimat majd a megfelelő helyen és időben írom le. 24 óra elteltével visszahoztak Bajára. Nem vagyok bajai, de a kórházba való visszatérésemet hazatérésnek éltem meg. És hazatérni mindig öröm. A katéteres beavatkozás utáni héten a Bel.I-en lábadoztam. Csak köszönettel, és mélységes hálával tartozom minden ott dolgozónak. Ami kritikai észrevételem akad, azt nem a helyieknek kell címeznem, hanem azoknak, akik reform címén ágyszámot csökkentettek, létszámot építettek le, pénzt vontak el, adminisztrációs elvárásokat növeltek, stb. és ezzel embertelenül nagy követelményeket állítottak azok elé, akik maradtak. És akik maradtak, -bár választhatták volna a praxist egy faluban, vagy akár Baján is háziorvosi teendőket, esetleg tudásuk alapján külföldre is mehettek volna,- itt teljesítik vállalt sorsukat. És ez igaz a nővérek döntő többségére, az adminisztrációban foglalkoztatottakra, a segédápolókra, a tanuló kisnővérekre, a takarító személyzetre, a betegszállítókra is. Döntő többségük igyekszik tisztességgel ellátni munkáját, könnyíteni a betegek helyzetén. Ha időnként mégis másmilyennek tűnt a kép, ha valaki ingerült volt, esetleg csúszott valamilyen ellátás, annak oka elsősorban az, hogy tűrőképességük végsőhatárára érkeztek, és nem szakíthatták magukat több részre -úgy vélem. Tisztelet és megbecsülés illeti Őket is. Véleményem a Bel. I-ről már akkor is jó volt, amikor beteg édesanyám látogatójaként többször jelentem meg az osztályon. Most betegként, belülről éltem meg és a véleményem nem változott. Üdvözlettel: kiskalapos45

#38 kolomp 2007. 10. 03. - 08:11:44

Úgy látszik a bürokrácia még mindig nem tünt el a Bajai kórházból! Felháborító,hogy némelyik orvos mit meg nem enged magának! Megalázó módon viselkednek a beteggel,nem beszélve arról,hogy az ottani dolgozók is mindent hallanak,de nem szólhatnak semmit,miközben ők is érzik azt,hogy ez felháborító,így nem lehet bánni egy beteggel! A tapasztalatom az,hogy az orvosok felülbírálják egymást,amiről a beteg nem tehet. Ez történt a Trauma szakrendelésen,ahol az ottani osztályvezető főorvos igen csúnyán, ,MEGALÁZÓ módon viselkedett betegével és elfelejtve azt is,hogy e betegtől valamikor kapott is valamit. Ezek szerint Ő azt képzeli magáról,hogy Ő a mindentudó atyaisten a Bajai Kórházban! Orvos társairól is lekezelően beszélt, szinte jófórmán mindenkit hülyének tartva,pedig tudván azt,hogy kollégái! Szőrnyű volt hallan,meg látni,ahogy viselkedett betegével. Sajnos a beteg szinte meg sem mert szólalni,vagy ha szól,akkor még Ő van lecseszve. Itt tartunk. Az ilyen ORVOS,aki letette esküjét és nem tud bánni az emberekkel /akiknek még lelkiismeretük is van / az mondjon le erről a hivatásról és keressen magának más pályát,ahol dühét szabadon levezetheti és avval nem sért meg senkit!!!

#39 merges 2007. 07. 06. - 19:52:10

Na akkor most lehet aggódni a kórház ill. a dolgozók miatt kik a megszorítások miatt ígyis erejükön felül teljesítenek.Nem tudom az új vezetésnek biztos van a kalapban 210millió plusz pénze a hiány rendezésére.A közeljövőben gondolom rendezni fogják a hiányt ha ez záros határidőn bellül nem történik meg vagy neadj istenaz új menedzsment még növelni fogja az összeget akkor viszont felesleges és teátrális volt az egész bizotságosdi-visszahívósdi!Ebben az esetben viszont elgondolkodik az ember,hogy az egész vezető váltásban csupán személyes illetve párt-politikai érdekek húzódnak. Csak idő kérdése volt,hogy a változás mikor fog bekövetkezni hiszen egy kisváros ellenzéki(fidesz) vezetése eltudja úgy lehetetleníteni a kormánypárti(mszp)főigazgatót,hogy még csak lehetőséget sem kap a reformok befejezéséhez,igaz támogatást sem sokat pl.a tisztelt "szakértő" egészségügyi és gazdasági bizottságtól.Ez még érthető is lenne az ellentéteket ismerve de ugyanakkor ök kérik számon a hibákat. Kívánok a városvezetésnek mihamarabbi megoldást a problémákra,a Főigazgatónőnek pedig további szakmai sikereket. Tisztelettel: Mérges

#40 kolomp 2007. 06. 07. - 14:15:28

Én nem a mentős dolgozókkal vagyok elégedetlen,hanem ezzel a rendszerrel,ami ide juttatta az eü-et. Akkor jól tudtam,hogy Bajának csak 2 mentő áll a rendelkezésére. Én nem azt mondanám,hogy hozzá kell szoknunk ehhez az esetekhez,mert ember életekről van szó. Mi sem szeretnénk,ha ez velünk is előfordulna. Az ügyeletes orvosról pedig annyit,hogy csak ránézett a sérültre,és nem hogy a saját munkájával foglalkozott volna,a rendőrt akarta utasítgatni,aki egy kis türelem után kiosztotta. Ez nem tetszett neki. A mentőt meg sem várta,mivel a beteget a hozzátartozó bevitte a kórházba. Így lehet,hogy ott sem volt a mentő. Én nem tudom,hogy némelyik orvos tényleg istent akar játszani. Akkor miért nem a Theológiai szakra jelentkezett? Előre kellene most már tekinteni,fejleszteni,bővíteni a mentő szolgálatnál is ,de nem lehet,mert az plusz bérköltségbe kerülne,mint a kórház is. Akik meg maradtak,azok akár meg is szakadhatnak a munkába. A kormány jól elintézte,hogy hogy foggyon a magyar nép. De sok hibák lesznek még itt!


 • 7 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: