Sziasztok!
2 hónapja vették ki a mandulámat, helyi érzéstelenítéssel.
Leírnám a véleményemet és hangsúlyoznám, hogy a véleményemet, mert lehet, hogy mások nem ugyanúgy ítélnék meg ugyanazokat a tapasztalatokat, ahogy én:
- a műtét smafu. Pedig én még rosszul is lettem közben, az érzéstelenítő hatására felpörgött a szívem, de erősen és rosszul lettem. Mindezek mellett a műtét napja kellemetlen, illetv3 az azt követő 4 - 5 nap teljesen hektikusan. Hol jobb, hol rosszabb. De mindezt számba véve egy nagy nulla. Aki erre azt mondja h elviselhetetlen meg borzasztó, az még soha nem érzett igazi fájdalmat. Szóval ha valakit csak ennyi tart vissza, az ne gondolkodjon!
- panaszaim megszűntek. Újra tudok sportolni, érezhetően jobb a teljesítményem és érzem, hogy az egész testem felszabadult valami plusz és felesleges teher alól. Birkózom és ahhoz szoktam súlyt emelni, mióta nincs mandula rögtön 140kg-al nyomok fekve. Tehát számszerűen is megmutatkozik az eredmény. Semmi egyéb fájdalmat vagy kisugárzást, "áttételt" nem érzek. Nincs fülzúgásom, nem fáj a torkom, nincsenek tüdőpanaszaim.
- hajhullás: ez az egy ami azóta sem javult, igazából most is van két folt a fejemen ahol elég ritka a haj. Kezdtem azt hinni, hogy lassan nő vissza, de nem kb ugyanz a helyzet mint műtét előtt. 2 hónapja volt, úgyhogy reménykedem, hogy lasan elkezd visszanőni a hajam. Revalidot szedek, ill. Revalid sampont használok. Ha valakinek a hullással kapcsolatban van tapasztalata legyen szíves ossza meg! Köszönöm!