Házipatika fórum: Felső-Szabolcsi Kórház (Kisvárda) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Felső-Szabolcsi Kórház (Kisvárda)

#41 krisztolca 2008. 07. 07. - 22:56:06

Három kedvenc élményünk Kisvárdán: Édesanyám néhány éve elvágta az ujját, és a kisvárdai kórházban varrták össze. Az ujja viszont nem javult, nem tudta mozgatni, egyre rosszabb állapotba került. Miután visszament az orvosához és ő megvizsgálta, jó kedvűen ennyit mondott: "jobb lesz ha levágjuk, na de nem elég magának 9 ujj?" Persze nem viccből mondta, komolyan gondolta, hogy ez a "megoldás". Édesanyám nem hagyta ennyiben, felekresett egy másik orvost.. Miskolcon újra felnyitották az ujját, találtak benne egy oda nem illő anyag darabot. Az ujja azóta szinte majdnem teljesen helyrejött. Nekem 10 éves koromban volt egy csúnya síbalesetem, amikor a térdszalagom sérült meg. Kisvárdán begipszelték, de a gipsztől bőrbetegséget kaptam, amiről nem tudták megmondani mi, és hogyan kezelhető. Ráadásul a gipsz levétele után (azaz 2 hét múlva), mivel semmit nem javult a térdem, újra rá akarták rakni a gipszet. Természetesen ezt sem hagytuk annyiban, Szolnokra mentünk, ahol egy jó sebészt ajánlottak. Ő megnézte, megállapította, hogy a keresztszalagom sérült, de nem szakadt el, és egy térdvédőd adott, amit 3 hétig hordtam, azután teljesen helyrejött a lábam, viszont a gipsztől kapott bőrbetegség hónapokig kínozta a lábamat. (azóta már voltam gipszelve, de nem Kisvárdán, és semmi panaszom nem volt) A testvéremet 2 éven belül többször (kb. 4-5-ször) kezelték Kisvárdán mandulagyulladással, rengeteg antibiotikumot adtak neki. Szó sem esett arról, hogy esetleg ezt ki kellene venni. Mikor már meguntuk a folyamatos betegeskedést egy közeli, másik kórházba mentünk, ahol azonnali mandulaműtétre jegyezték elő. Nem olyan régen elköltöztünk Nyíregyházára, így sürgős esetben sem kell már a kisvárdai kórházba mennünk, amit a család egyik tagja sem bán!

#42 Deneira 2008. 05. 07. - 21:58:03

Sziasztok Fórumozók! Segítségeteket kérem egy fontos döntés meghozatalának előkésítésében. Mégpedig hogy melyik kórházat válasszam utban lévő kisbabánk világrahozatalához. Kisvárda vagy Nyíregyháza? Szinte alig van információm a kórházakról,a felszereltségről a vajúdószobáról, a szokásokról, a dokikról a háapénzről és a szülésznőkről akiktől ha jól gondolom a legtöbb minden függ .......a nővérekről pedig nem is beszélve. Persze próbálok utaánnajárni személyesen is a dolgoknak de talán itt jobban leírjátok a véleményeteket mintsem élőbe mondják e az emberek.Ha megosztanátok velem a tapasztalataitoka az megkönnyíthetné a döntést. Választható egyáltalán még szülész vagy az ugyis mindegy mert talán ugy hallottam ha nem ő dolgoik nem jöhet majd be hozzám? Előre is köszönöm.

#43 l087p9 2008. 01. 21. - 18:52:19

Szia! Ha igazán lenne fogalmad a pattanásokról, akkor tudnád miért jár valaki nőgyógyászhoz ezzel és nem bőrgyógyászhoz. 3 évig jártam bőrgyógyászhoz Kisvárdán a pattanásaimmal, végül mivel elegem lett az ottani doktornő hozzá nem értéséből, elmentem Budapesten egy doktor nőhöz, aki 2-3 vizsgálatból kiderítette mi a bajom és egyből nőgyógyászhoz irányított. A nőgyógyász - a már említett kisvárdai doktor úr - pedig megállapította, hogy a hormonháztartásommal van gond (amit nem szeretnék tovább részletezni). Ez nem egyedi eset, ezzel nagyon sok lány, nő küszködik. A hormonális problémák miatt kialakuló pattanásokra szoktak felírni olyan fogamzásgátlókat amelyek elsődlegesen a pattanásokra hatnak és csak másodlagosan fogamzásgátlók. Nekem az a bizonyos amit már az előző hozzászólásomban említettem használt, de mint kiderült magas hormontartalmú, ezért úgy döntöttem, hogy az egészségem fontosabb mint a pattanásaim. Ekkor fordultam a budapesti doktor úrhoz, Ő ajánlotta a Minerva nevű gyógyszert, ami alacsony hormontartalmú és olcsóbb is mint a Diana. Most, hogy tudod melyik ez a gyógyszer, nem azt jelenti, hogy ez bárkinek jó. Neked biztos nem, hiszen nem is hallottál még arról, hogy valaki nőgyógysázhoz fordul ezzel a problémával illetve ez fiúknak nem használ. Neked a Roaccutant tudnám ajánlani, amit már tényleg bőrgyógyász ír fel, de annak meg annyira sok mellékhatása van, hogy meggondolandó, hogy ér-e ennyit a pattanás. Tévhit, hogy az aknékkal csak bőrgyógyászhoz lehet fordulni, hisz ő csak kívülről kezeli a problémát. Remélem kielégítő választ adtam és szerintem olyan témához ne írj hozzászólást amiről amihez egyáltalán nem értesz. Ezt nem "kötekedésből" mondom.

#44 mekkmester86 2008. 01. 21. - 10:57:20

Hali! Lehet, hogy nem kellene , de megkérdezhetem, hogy melyik az az új gyógyszer, amit neked pesten javasoltak??? Mert nekem is kellene egy ilyen készítmény köszi a választ Amúgy nem kötekedésből, de megkérdezhetem, hogy a pattanással miért a nőgyógyászhoz jársz, miért nem a bőrgyógyászhoz??? nem akartam kötekedni és bocs, ha úgy tűnt

#45 l087p9 2008. 01. 20. - 15:17:27

Szia! Én is ingázom a főváros és Kisvárda között, úgyhogy én is érzem mi a különbség a két város szakellátása között. Nekem a kisvárdai nőgyógyászatról kicsit rosszabb a véleményem mint neked. Nem mondom, hogy rossz, mert az nem lenne igaz. Az orvos (főorvos Úr) és egyes asszisztensek hozzáállásával és kedvességével semmi bajom, mert tényleg nagyon kedvesek, rendesek, de a szakmai hozzáértéssel már igen. Azt mondta nekem, hogy manapság már egyik fogamzásgátlótól sem lehet hízni, hisz a magas hormontartalmúakat már a 80-as években kivonták a forgalomból. ennek ellenére nekem olyan gyógyszert írt fel a pattanásaimra - diana 35 - amelyiktől híztam, hányingerem volt és émelyegtem. Megkérdeztem hát egy budapesti elég neves nőgyógyászt erről és ő mondta, hogy ez a gyógyszer már elavult és magas a hormontartalma, ezért nem is érti, hogy írhatták ezt nekem fel. Nagyon meglepődött, mert szerinte a pattanásokra ma már egy sokkal hatásosabb gyógyszer van, mint ez, szóval az egészségemet is roncsolta ez a gyógyszer. Szerintem ezeket egy főorvosnak tudnia kellene/kellett volna. Amikor én másodjára kerestem fel a kisvárdai szakorvost, akkor kifejezetten kértem, hogy ha lehet, akor ne ezt a gyógyszert írja fel, mert hízom tőle, meg mert nem is nagyon használt, de azt mondta, hogy ennél nincs jobb a pattanásra. Ezek után mindenki döntse el melyik orvosnak hisz, én már eldöntöttem.

#46 mekkmester86 2008. 01. 18. - 11:24:13

Tamasbrad!!! Nincs miért elnézést kérnem! Észrevetted, hogy azt az üzenetet mikor írtam???? Amikor írtam, akkor az a tényeknek megfelelt. Akkor még úgy volt, hogy bezárják a kórház gyerekosztályát és a szülészetet. Valamint az akkori tervezetben csak 2!!!!! ágy volt tervezve a kórházban a sűrgősségi ellátásra. Azok az állításaim az akkori tényeknek teljes mértékben megfeleltek. Örülök, hogy ez nem következett be. Most viszont a te tudatlanságodról kell szót ejtenünk. Ha jól értem amit írtál, akkor szerintem ez a reform nem rombolás, hanem egy építkezés! Nézzük a tényeket: - a kórházban minimum kb: 120 aktív ággyal van kevesebb, mint a reform előtt - ennek következtében a kórház éves szinten 800 !!! millióval kap kevesebbet - ennek a forrásmegvonásnak a következtében a kórházból 130 embert kellett elbocsátani - ennek a reformnak a keretében ( a volumenkorlátnak köszönhetően) több hónapos a várakozási idő egy ( nem sűrgősségi ) szemészeti műtétre - ugyanakkor dícséretes a kórház vezetésének a tevékynsége, mert ezek ellenére sincs egy forint adóssága sem a kórháznak. Azonban sajnos. hogy ezt meg tudják őrizni, sok-sok embert kellett elbocsátani Ezek a hatásai az álatald reformnak nevezett, általam rombolásnak nevezett kormányzati lépésre. Az ágyszámokra visszatérve. Hogy érted, hogy nem csökkent az ágyszám??? Úgy látom nagyon nem vagy képben. A reform előtti állapothoz hasonlítva kb 30 ággyal kevesebb van. Továbbá 120 aktív ágyat elvettek az intézménytől. igaz, hogy ez "elfekvő, rehabilitációs" ágyak formájában megmaradt, azonban ezen ágyak támogatása csupn napi 8000 ft!, szemben az aktív ágyak után járó napi 250000 ft-al! Kérlek ne állítsd úgy be, hogy a kórházban a hálapénz mindenekelőtt van. Ez nem igaz. És felhívom a figyelmeded, hogy az ország MINDEN KÓRHÁZÁBAN vannak olyan orvosok, akik ELVÁRJÁK A HÁLAPÉNZT. Én amikor a kórházban voltam és a rokonaim is, ezért elég sok nővérrel találkoztam a különböző osztályokon, és egyiktől sem tapasztaltam azt, amit írtál. Ettől még lehet 1-2 ilyen, de minden kórházban található néhány ilyen nővér, asszistens. A súlyponti kórházi kijelöléssel kapcsolatban miért nem válaszoltál arra, miért nem kritizáltad azt a kijelentésemet, miszerint 50-55 km-en belül kell lennie egy súlyponti kórháznak és ez itt nem valósul meg, mert pl Záhony 75-80 km-re van Nyíregyházától?????? Megmondom! Azért mert igazam van, és csak azért írtad ezt a provokatív választ, mert nem ismered a tényeket és dicsőíteni akarod ezt a kormányzati munkát, amit végeznek. Politikai dolgokba én nem akarok belemenni, de azért nem ártana, ha a vörös ködben észrevennéd a tényeket, és azt, hogy ez nem reform, hanem rombolás volt!!! Nincs miért elnézést kérnem a korábbi hozzászólásom miatt!!! Kiváncsi vagyok mit fogsz reagálni erre a véleményemre. Gondolom 1 évig tart majd most is, hogy megtudd fogalmazni a kitalálcióidat!!!

#47 tamasbrad 2008. 01. 17. - 14:59:04

Eltelt egy év és nem kértél elnézést azoktól akiket félretájékoztattál! Megteszem helyetted. Bocsánatot kérek mindenkitől akiket vészmadár módjára tudatlanságból becsaptam amikor azt állítottam,hogy bezárják a kórház gyerekosztályát és a szülészetet.Mentségemre szolgáljon,hogy hatalomvágytól elhülyült vezérem szavait és vágyait ismételtem butaságom miatt.Mérhetetlen hülyeségemet bizonyítja az is,hogy azt hittem a Sürgősségi osztály sem fog működni.Ezzel szemben az az igazság,hogy a kórház változatlan ágyszámmal működik tovább, Hibáztam,mikor a reformot a romboláshoz hasonlítottam.Ehelyett írnom kellett volna határon túlról idekerült orvosaink képzetlenségéről falubikája főorvosunk p..a és LE szinten ragadt tudásáról,óriási zsebérűl,néhány nűvér és asszisztens lustaságáról,beképzeltségéről, a hálapénznek nevezett hivatali visszaélésről,és az így elkövetett adócsalásról. Mindezek miatt mindenkitől elnézést kérek aki olvasta soraimat.

#48 reditke 2008. 01. 14. - 22:16:38

Szemészeti szakrendelő. Már a folyosót takarítják, amikor beszólítanak, ahol végig kell hallgatnunk, hogy nekik már lejárt a munkaidejük, csak "szivességből" foglalkoznak velünk. És ez nem először és nem ugyan annál az orvosnál fordult elő. Az assszisztencia viselkedése és modora pedig sok kivánni valót hagy magaután. Baleseti sebészet : kérdezem, hogy a beteg evett ? Válasz: igen . A felbontatlan kenőmájas a kenyérrel ott van a szekrényén. Cukorbetegnél nem mindegy, hogy mikor és mit eszik, a nővérek még azt sem tették meg, hogy a család által bevitt ételből adjanak a magatehetetlen betegnek, fürösztésre válasz: igen., minden nap. Tény: beteg 3. napja fekszik ugyan abban a hálóruhában, fürösztés semmi. Lényeg, hogy a nővérek a függönnyel elkerített kis "birodalmukban" csevegnek, többszöri kérésre jönnek ki, egész magatartásuk azt tükrözi , hogy , hogy jövünk mi ahhoz, hogy őket zavarjuk.

#49 kocsisv 2007. 12. 28. - 15:05:24

Én ingázom a főváros, és Szabolcs megye között, így elég jól ismerem mindkét térség kórházainak színvonalát. Főként nőgyógyászati problémáim voltak, így csak erről az osztályról tudok véleményt mondani. Néhány hónapja kerültem a kisvárdai kórházba, miután Budapesten félrekezeltek, illetve a MÁV kórházban konkrétan rám sem néztek, mert az új rendszer miatt nem tudták eldönteni, hogy kezelhetnek e, illetve, hogy mennyire vagyok sürgős eset. Elég rossz állapotban kerültem Kisvárdára, és bevallom, hasonló fejetlenségre számítottam az egészségügy helyzete miatt, de nagyon kellemesen csalódtam. A nővérkék segítőkészek és kedvesek voltak, szakmai felkészültségük kiváló (soha nem szúrtak meg ilyen fájdalommentesen :d ), hamar meg is gyógyultam. Én sem értem Liselle durva kirohanását, bár csak néhány napot töltöttem a kórházban. A környezetmben 4 frissen szült kismama van, meg is kérdeztem őket erről a fogadott szülésznő dologról, de egyikük sem tapasztalt hasonlót, nem is hallottak ilyenről, pedig Kisvárdán szültek. Szóval, Liselle szavaiból csak arra tudok következtetni, hogy személyes ellenszenv vezérli, és nem teljesen objektíven írja le a tapasztalatait. Néhány bent töltött nap alatt én sem tudtam megállapítani semmilyen csoportosulást a dolgozók körében. Csak egyszer találkoztam a főnővérrel, és határozott véleményem, hogy kedves, segítőkész, és felkészült nő. Nem beszélgettem vele annyit, hogy a műveltségéről bővebben tudjak nyilatkozni, de abból a pár mondatból nem mondhatnám, hogy buta, sőt. intelligens nő benyomását keltette bennem. A nővérkéknek, és az orvosoknak pedig külön köszönet mindenért!!!

#50 katalin700 2007. 12. 27. - 21:42:06

Én terhességem alatt többször is kórházi kezelésben részesültem és csak jót mondhatok a szülészeti osztályról. A kismamák tiszta és barátságos környezetben pihenhetnek amíg itt tartózkodnak. Az osztályvezető főorvos -Dr Novák Miklós- elismert szaktekintély, számára első a beteg. Ugyanezt várja el minden munkatársától, orvosoktól és szülésznőktől egyaránt,akik minden tőlük telhetőt meg is tesznek ezért. Problémáinkkal bátran fordulhattunk hozzájuk, volt idejük beszélgetni, vígasztalni ha éppen arra volt szükségünk. Munkájukhoz kívánok sok erőt,egészséget és kitartást. Egy hálás kismama

#51 lazar1975 2007. 12. 27. - 20:05:35

Harmadszor szülő nő vagyok és a tapasztalaimat szeretném megosztani mindenkivel. Az első kisfiammal még fenntartásokkal vonultam be a szülészetre, hogy lesz ami lesz, de nagyon hamar kialakult bennem az a biztonságérzet és innentól kezdve nagyon korrekt és segítőkész nővérek, szülésznők, orvosok vettek körbe. A második és harmadik gyermekem születésénél is ezt a kórházat választottam. Nem csak a saját, hanem több szülőnő álláspontját is el kell hogy mondjam (csak a szobatársaimét tudom). Alpvetően jó szolgáltatás és kedvesség ami nem utolsó dolog és szakértelem jellemezte az osztályt. Úgyhogy a negyedik gyerkőc is valószínűleg itt fog születni!

#52 Magdus08 2007. 12. 27. - 18:01:17

Elnézést kérek Liselle-től, de az én véleményem merőben ellenkezik az övétől. Az utóbbi időben, amikor többször is bennt kellett feküdnöm hála pénzt egyáltalán nem fogadtak el, sőt a kedvességük és segítőkézségük határtalan volt. Egyetlen durva, megalázó szavuk sem volt hozzám/hozzánk. Én nem értem Liselle-t, hogyan "ismerheti" ennyire a nővérek és a főnővér viszonyát, mikor én az idén több hetet töltöttem a szülészet-nőgyógyászaton, de nekem nem sikerült ennyire pontosan felmérnem a helyi viszonyokat. Én csak azt láttam, hogy igyekeztek segítő kezet nyújtani nekünk és egymásnak. Nem vagyok olyan bizalmas viszonyban a főnővérrel, mint Liselle (szerintem, Ő sem), hogy meg tudnám állapítani az intelligencia szintjét (ami egy ilyen fórumon megalázó és illemtelen), de a néhány találkozásunk alkalmával sikerült azt kiderítenem, hogy próbálja mindenki érdekét szem előtt tartani. Én csak dícsérni tudom az osztályt és dolgozóit. Munkájukért ezúton szeretnék köszönetet mondani és kívánok számukra Áldott karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog új évet! Üdvözlettel:Egykori betegük

#53 Liselle 2007. 12. 23. - 13:31:03

10 évvel ezelőtt szültem a kisvárdai szülészeten, minden rendben volt, az orvosok, a nővérek. Nem volt fogadott bába kedvesek voltak. A mostani terhességem eljén közölték a szülésznők az osztályon, hogy valakit meg kell fogadni, mert akkor jobb ellátásban részesülök ha van aki eljár velem a szakrendelésre, nst-re ha már szükséges. Közöltem, hogy nem volt az első terhességem idején sem megkért szülésznő most sem kell. Az osztályon a mostani főnővér és a kiválasztott csapata közölte, hogy már más idők járnak, és kell a megkért szülésznő, közölték a tarifát is. Ez a pofátlanság tetőfoka. Nem volt megkért szülésznő és hála istennek olyan szülésznőnél szültem aki ezt nem is éreztette velem. De bentfekvésem alatt megfigyeltem, hogy akinek van megkért szülésznője annak igen csak kivan nyalva a feneke a többire meg rá sem hederítenek. 3-4 ilyen megkért grácia van ezek a főnővér kedvencei na ezeknek aztán mindent szabad. A főorvos meg ezt engedi, na de hát láttam én ott egyebet is a nagyságos főnővérrel kapcsolatosan, aki még ráadásul buta is.

#54 nagy-andrasne 2007. 11. 16. - 19:23:57

Nekem nagyon jó véleményem van a FSZK-Szülészet- Nőgyógyászati osztályon lévő orvosokkal, nővérekkel, mindenki nagyon kedves, rendesek, jól képzettek szakmailag, empatikusak, toleránsak a betegekhez, nem pénzéhesek mint a nyíregyházi kórházban, tisztelet a kivételnek. Szép tiszta, környezet, barátságos osztály , ezuton szeretném munkájukat megköszönni, különösen azért mert , hozzájárultak mielőbbi gyógyulásomhoz, felépűlésemhez. Munkájukhoz kívánok sok síkert, egészséget és további kitartást. Dr Novák Miklós Főorvos úrnak is külön köszönöm azt akedvességet , figyelmet, amit ott létemkor nyújtott nekem. Tisztelettel egy betege : Nagy Andrásné

#55 nagy-andrasne 2007. 11. 16. - 19:23:56

Nekem nagyon jó véleményem van a FSZK-Szülészet- Nőgyógyászati osztályon lévő orvosokkal, nővérekkel, mindenki nagyon kedves, rendesek, jól képzettek szakmailag, empatikusak, toleránsak a betegekhez, nem pénzéhesek mint a nyíregyházi kórházban, tisztelet a kivételnek. Szép tiszta, környezet, barátságos osztály , ezuton szeretném munkájukat megköszönni, különösen azért mert , hozzájárultak mielőbbi gyógyulásomhoz, felépűlésemhez. Munkájukhoz kívánok sok síkert, egészséget és további kitartást. Dr Novák Miklós Főorvos úrnak is külön köszönöm azt akedvességet , figyelmet, amit ott létemkor nyújtott nekem. Tisztelettel egy betege : Nagy Andrásné

#56 nagy-andrasne 2007. 11. 16. - 19:23:54

Nekem nagyon jó véleményem van a FSZK-Szülészet- Nőgyógyászati osztályon lévő orvosokkal, nővérekkel, mindenki nagyon kedves, rendesek, jól képzettek szakmailag, empatikusak, toleránsak a betegekhez, nem pénzéhesek mint a nyíregyházi kórházban, tisztelet a kivételnek. Szép tiszta, környezet, barátságos osztály , ezuton szeretném munkájukat megköszönni, különösen azért mert , hozzájárultak mielőbbi gyógyulásomhoz, felépűlésemhez. Munkájukhoz kívánok sok síkert, egészséget és további kitartást. Dr Novák Miklós Főorvos úrnak is külön köszönöm azt akedvességet , figyelmet, amit ott létemkor nyújtott nekem. Tisztelettel egy betege : Nagy Andrásné

#57 nagy-andrasne 2007. 11. 16. - 19:23:53

Nekem nagyon jó véleményem van a FSZK-Szülészet- Nőgyógyászati osztályon lévő orvosokkal, nővérekkel, mindenki nagyon kedves, rendesek, jól képzettek szakmailag, empatikusak, toleránsak a betegekhez, nem pénzéhesek mint a nyíregyházi kórházban, tisztelet a kivételnek. Szép tiszta, környezet, barátságos osztály , ezuton szeretném munkájukat megköszönni, különösen azért mert , hozzájárultak mielőbbi gyógyulásomhoz, felépűlésemhez. Munkájukhoz kívánok sok síkert, egészséget és további kitartást. Dr Novák Miklós Főorvos úrnak is külön köszönöm azt akedvességet , figyelmet, amit ott létemkor nyújtott nekem. Tisztelettel egy betege : Nagy Andrásné

#58 Ostoros 2007. 11. 10. - 14:46:52

Én már kétszer feküdtem a FSZK nőgyógyászatán.Először petefészekcisztával műtöttek,a két orvos aki műtöt dr.Ashraf Adnan Hameed Alkhaldi és dr.Novák Miklós.Az első orvos már nincs a kisvárdai kórházban nagy sajnálatomra,mert egy ritka kedves,segítőkész orvos,nem mindenhol találkozunk ilyen dokival.Ugye Novák főorvost mindenki ismeri,nem is kell mondani,mennyire "jófej" doki.Érdeklődő,közvetlen,minden orvosnak ilyennek kellene lennie. Másodszor méhpolipra operáltak meg,csak egy napig voltam bent.Ekkor dr.Mezey Adriána volt aki műtött,de ott volt előtte Novák főorvos is,jókedvűen felvette az adatokat,majd szólt,hogy még egy órát várni kell a műtétre,mert ő is egy operációra siet. Mezey doktornő is kedves nő mindent elmagyarázott,műtét előtt még megjegyezte,hogy ugye ő vizsgált a szűrésen is? Igaz Ashraf doki még közvetlenebb volt,műtét után már a folyosón üdvözölt,pedig akkor már eltelt egy -két hét,nem lett volna köteles megismerni.De ő megismert! Hát igen a nővérek!Van egy pár durva nő,az igaz.A nőgyógyászaton fent nem nagyon durvák,de lent a szakrendelésen van egy "némber"az aztán tud kiabálni a vétlen kismamákkal.Az eset:A kismamát a regisztrációkor nem a nőgyógyászati szakrendelésre írták be,hanem a szemészetre.Kipattan a nővér,szól a kismamának,hogy már szólitották hol volt,mondja a nő,hogy itt ültek.Hát akkor miért nem ment be,nem lehet,nincs beírva stb.A csaj elment az infohoz,visszajön,s mondja,hogy nem ide írták be.S persze ennyit az információrol!

#59 micsodano 2007. 11. 07. - 08:46:44

Előre bocsátom nagyon jól ismerem a FSZK-t,2 éve a méhemet távolitották, a Gyerekosztályon asztmás gyermekeimet kezelték,Édesapámat a II.Belgyógyászaton kezelték "agyi infarktussal",feküdt a Krónikus Osztályon,a Rehabilitációs Osztályon is,nem elfogultan itélem meg a Kórházat,az igaz,hogy dolgoztam is itt,de az még az "átkos" rendszerben volt Dr.Fekete Imre igazgatósága alatt,de ugy érzem ő is büszke lenne a Kórházára,hogy milyen jó lett..... Maximálisan meg vagyok elégedve az orvosokkal,Dr.Novák Főorvos úr emberi vislekedése nagyon emeli a Kórház a fényét,mig nem jött meg a szövettanom,hogy rosszindulatu vagy jó indulatu-e a daganatom,minden nap lelket öntött belém,figyelemmel kisérte még a hangulati változásaimat is,hála és köszönet érte neki még most is... Tegnap voltam a Farkas Főorvosnőnél szakorvosi javaslatért a gyógyszerek felírásához,Édesapámat nem tudtam bevinni,olyan rossz az állapota,de ő a sok várakozó beteg ellenére is tisztességesen és érthetően elmagyarázta számomra a lehetőségeket.....nagyon köszönöm innen is neki,olyan jó tudni,hogy vannak még olyan orvosok akik emlékeznek a betegeikre,és figyelnek is rájuk.... A Zayter Főorvos Úrnak is külön dicséret jár,mert az ő osztályán folyó tisztességes,becsületes,emberséges munka teszi lehetővé sok embernek az emberhez méltó életet,külön dicséret a fiatal ápoló fiuknak a hozzáállása a betegekhez,de mindenki nagyon jó,csak ők ujdonságnak is számitanak,és nagyon jól végzik a munkájukat..... Sokszor azt hiszem mi vagyunk a bünösök,mert nem igazán van türelmünk ha várnunk kell,ha nem mi vagyunk az elsők,vagy éppen nem ugy szólnak hozzánk ahogyan elvárnánk....azt gondolom nekünk is meg kellene értenünk,hogy az asszisztensnő mikor egy nap 100-adszorra mondja el,hová és miért kell mennünk, talán nem annyira tud udvarias lenni,hisz ő is csak ember...... Mindent tegyünk meg azért,hogy ne zárhassák be ezt a Kórházat.....hisz a mienk a jó és a rossz tulajdonságaival együtt.... Hiszem,hogy Dr.Fekete Imre is ugy menne végig a folyósokon,hogy meg van elégedve mindennel,megveregetné az ismerősei vállát,és gratulálna,és ez igazán figyelemre méltó dicséret......./szerintem/ További türelmet,emberséget, és empátiát kérünk az itt dolgozóktól...és kivánok sok sikert,jó egészséget minden itt dolgozónak.....

#60 Dena 2007. 10. 12. - 17:15:16

Én csak annyit szeretnék hozzá szólni ehhez a dologhoz, hogy minden kórházba vannak kedves és goromba nővérek illetve orvosok!Minden kórházban van olyan orvos és nővér amelyiknek pénzt kell adni hogy kedves legyen!Ha valaki tud olyat mondani amelyikbe nincs így az feltétlen szóljon mert legközelebb odamegyek!!!!!!Tehát tök felesleges fikázni egy kórházat!Az alkosson véleményt aki minden kórházban járt már és minden osztályon!Tehát egy olyan ember ne igazán alkosson véleményt a FSZK-ról aki még csak a gyerekosztályon volt!Mert nem tudhatja milyen a fül-orr-gégészeti vagy pl. a nőgyógyászati osztály!Az tény hogy nem minden itt lévő orvosnak megfelelő a szaktudása!Ez tény!De az is tény hogy nem csak ebben a kórházban van így!És az itt lakóknak mennyivel könnyebb hogy nem kell befele utazni a nyíregyházi kórházba.....mert ez itt van helyben!A város legmeszebb pontjából is max 45 perc alatt ellehet jutni oda sétálva!!Ja..és nem akarom én se fikázni a nyiregyi kórházat, de ahogy az kinéz!!Olyan zárt kis szűk fénynélküli helységek vannak hogy az ember egyáltalán kórháznak nézné ki!Bezzeg az FSZK-ba normális körülmények vannak, tág magas szobák és helységek, fényben gazdag kórtermek és stb....!Tehát a lényeg összefoglalva!MIndenkinek lehet rossz véleménye minden kórházról!Ezért is nem kell fikázni a kisvárdai kórházat,,,,mert milyen jó már hogy itt is van kórház!Nem tudom mi lenne ha sürgős esethez hivnák a mentőt és 1 órába tellne míg bevinné a kórházba az embert!!Hát akkor meg azt mondaná minden ember hogy miért nincs Kisvárdán kórház....mindegy lenne hogy milyen de legalább lenne!Amíg van addig kell örülni neki!!!


 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: