Házipatika fórum: Felső-Szabolcsi Kórház (Kisvárda) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5

Felső-Szabolcsi Kórház (Kisvárda)

#81 2006. 11. 02. - 22:44:26

A kisvárdai kórház betegellátása a körülményekhez viszonyítva szinvonalas. Sajnos a magyar egészségügy helyzete országos szinten kaotikus, sok a törvényi szabályozatlanság, nagy a fejetlenség, úgy a finanszírozását, mint a szakszerű, és racionális működtetését illetően. Ha ezt az oldalát vesszük figyelembe, akkor a gazdálkodása kifogástalan. A betegek élelmezési ellátása a nyíregyházi kórházat, és a debreceni klinikát messzemenően felülmúlja. A kórház infrastrukturája, és a külső udvar parkosítása, és esztétikai rendezettsége felülmúlja az országban működő bármelyik magasabb szintű klinikát is. Az ambuláns szakrendelések főleg a betegek várakozását illetően viszont hagynak maguk után kivetnivalót. Idegfeszítő az, hogy nincs rendszer, előre kapott időpont, amely lecsökkentené ezt az áldatlan állapotot, amely nem használ sem a betegnek, sem az orvosnak. Kritikus a indokrinológiai szakrendelés zsúfoltsága, a bőrgyógyászat mindennapos rendelésének hiánya, a reumatológiai szakrendelés futószalagszerű rendelése. De ami a legfontosabb az , hogy sajnos csökkent az orvos -beteg közti bizalom a beteg részéről. Nem tolerálják, és nem bíznak a betegek a külföldi orvosok megfelelő szaktudásában, és elhivatottságában. Egyre több az a vélemény, hogy a külföldi orvosok iránti bizalom vesztés leronthatja a kórház messzemenőkig rendezett infrastrukturális ellátását. Biztos, hogy nehéz jó szakembert találni a mai helyzetben, de ez nem vigasztalja azt, aki egy más vallású, kulturájú, és más társadalmú országból származó ember kezei közé kerül. Természetesen nem megbántani szeretném az érintett orvosokat, mert biztos, hogy mindegyik tisztességes, becsületes ember, csak az hogy idegen, és ez még minálunk sajnos nem mindenki részéről elfogadott tény. Mindent összevetve büszke vagyok a kisvárdai kórházra, arra a nagyszabású, és ésszerű csoportmunkára, amely szükséges ahhoz hogy működjön, fejlődjön, és megállja a helyét még egy ilyen megmérettetésen is mint az "ország legjobb kórháza". Egy helyi lakos, és egy volt de valószinűleg lesz beteg. :) :) :)

#82 2006. 11. 02. - 17:30:13

A kisvárdai kórház az nem is kórház, csak egy átsegítő állomás. Tudom egy kicsit morbid vagyok de szebben nem tudnám kifejezni a véleményem. A sebészeten dolgozó nem magyar orvosok, még magyarul sem tudnak rendesen, de az is biztos, hogy sem a kezekhez, sem a lábakhoz nem értenek. Több történetem is van a nem magyar sebészek szakmai dilettanciájáról. Az értékelésem 0.0000. U.i. Senki ne menjen oda ha nem muszály.

#83 2006. 10. 28. - 14:37:50

Köszönet és hála a nőgyógyászat osztályvezető főorvosának! A nagy szakmai hozzáértéséhez előzékeny, kedves, finom modor társul. Meggyógyultam! Kitartást és még sok erőt kívánok szinvonalas munkája teljesítéséhez. Üdvözlettel egy hálás betege.

#84 2006. 02. 04. - 19:20:58

Az emberség az odafigyelés hiányzik ebből a kórházból.Szép és tiszta kórház, csak egy kicsit rideg, és ezt nem a berendezésekre értettem. Némely rendelőnél nagyon nagy a fejetlenség. Logika kell hozzá és türelem,hisz betegek járnak oda.AZ egész kórházba egy doki volt akivel szót lehetett érteni, többi a zsebével volt elfoglalva.Nővérek között is inkább e türelmetlenség a jellemző, tisztelet a kivételnek.Ha tehetem elkerülöm.....Rengeteg példám lenne de nem irom le, mert uncsi lenne.

#85 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Felső-Szabolcsi Kórház (Kisvárda) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: