Házipatika fórum: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 6 Oldal +
 • « Első
 • 4
 • 5
 • 6

Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet (Budapest)

#101 liliviki 2005. 11. 03. - 17:48:29

Én ebben a kórházban szültem. Sajnos tényleg sok a nemtörődöm orvos, aki annak ellenére, hogy szinte semmit nem csinál elvárja, hogy vastag borítékok csússzanak a zsebébe. De a kissé rideg környezetben azért találhat az ember igazi orvosokat és ápolókat is! Az orvosom kitűnő szakember, nagyon figyelmes, törődik a kismamáival, úgyhogy csakis miatta megyek legközelebb is oda szülni! És egyáltalán nem pénzéhes!!!!! A csecsemősök között egy nem normális van, a többiek nagyon aranyosak és segítőkészek. A szülésznők szintén rendesek. A környezet nem túl barátságos, de ki lehet bírni. Vannak rosszabbak is, higgyétek el! Üdv.: Liliviki

#102 Clouseau 2005. 10. 17. - 19:27:43

Mélységegsen felháborít, hogy ily módon kell a kórházaknak felhívni magukra a figyelmet! Rettenetes dolognak tartom, hogy egy halom "szemétből" kell kiválasztani az igaz "szemetet"! Milyen verseny ez? Miért kell szavazni arra, ami nem létezik? Értem én, hogy új gépek kellenek, de így??? Hazudjunk? Szavazzunk arra, ami nincs? A kórházak katasztrófális állapotban vannak, ez tény. Ez alól úgy érzem nincs kivétel. Apám ebben az évben meghalt. Kórházban. Nem emberi körülmények között. Nem emberhez méltóan. A körülmények, a hozzáállás mind nulla volt! Nem értek egyet a borítékos gyógyítással, mert a tisztelt doktorok NEM a pénzre, hanem a gyógyításra esküdtek fel! Minden nap járok a kórházba, hála Isten nem eü.-i okokból. Nem tapasztalok pozitív változást. Nyomor, és pénzéhség keveredik bennt. Ne haragudjanak, de mindezek tudatában én nem tudok szavazni.

#103 2005. 10. 17. - 14:07:53

Tavaly a nőgyógyászaton estem át egy műtéten, a beleegyezésem nélkül sokkal nagyobb műtétet végeztek, mint amibe beleegyeztem. A fejünk felett festők mászkáltak, a mosdó, WC is munkásokkal volt teli. A nővérek nagy része kedves volt, de volt néhány aki nem vette emberszámba a betegeket.Idén aug.-ban a iV. pszichiátrián feküdtem(az előző eset miatt 20 hónapja kezelnek), elképesztő volt a személyzet nemtörődömsége, a nővértől a Főorvosnőig. Inkább meghalok az utcán minthogy mégegyszer hozzájuk kerüljek! Az Ambulancián Horváth doktor és Nagy Gabriella pszichológus nagyon megértően, jól végzik a munkéjukat, köszönet Nekik.

#104 kisskati 2005. 10. 15. - 19:37:19

Kedves Rukkapal! Nagyon meglepődve olvastam levelét. Én évek óra járok ugyanerre a szakambulanciára és mindig nagyon kedvesek és figyelmesek voltak velem. Az említett doktornő évek óta foglalkozik velem. Vannak olyan visszatérő betegtársak, akikkel már ismerösként köszöntjük egymást. Mindannyian azért megyünk hozzá - amikor a doktornő egyedül dolgozott, sokat kellett rá várnunk -, mert mindig nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kezeli a betegeit. Többektől tudom, hogy mások ajánlására keresték fel a doktornőt. Minden alkalommal nagyon figyelmes és türelmes volt velem. Biztos benne, hogy nála járt? Most már egy másik doktornő is rendel ugyanott.

#105 2005. 10. 15. - 10:59:24

Kedves Házipatika olvasók! Szeretnék valami nagyon pozitívat megosztani Mindenkivel! Hangszálműtétem volt a Dél-Pesti (Jahn Ferenc) korházban néhány nappal ezelőtt. Bevallom nagyon féltem a műtéttől, féltem attól is, hogy milyen lesz a lábadozás. Soha nem tapasztalt kedvességgel, udvariassággal és az orvosok részéről hallatlan nagy odafigyeléssel találkoztam. Komolyan meglepő volt számomra, hogy a magyar egészségügyre ez egyszer semmi rossz nem volt mondható. Mind a nővérek, mind az orvosok maximálisan odafigyeltek rám, folyamatosan tájékoztattak, és természetesen a szakmai hozzáértés is meg volt. A műtét sikerült, lábadozásom a korházban pedig meglepően kellemes volt. Köszönet illeti mindezért a Dél-pesti korház gégészeti osztályának MINDEN DOLGOZÓJÁT, külön köszönet Tamás főorvos úrnak, Rafat és Hazmán doktor uraknak lelkiismeretes és hozzáértő munkájukért! Üdvözlettel: Balázs Krisztina

#106 rukkapal 2005. 10. 08. - 21:15:13

mkldxíangkx

#107 rukkapal 2005. 10. 08. - 18:15:20

2 hete jártam a kórházban gyomor tükrözésen. Csak rossz véleményem van az ott dolgozó orvosról, akit meg is szeretnék nevezni és ezúton üzenni neki: Dr. K. O. Soha így nem végeztek nálam gyomortükrözést mint a doktornő. Állat módjára tolta le a csövet a torkomon, majd ugyancsak ilyen módon folytatta a vizsgálatot. A vizsgálat közben azt hittem hogy megfulladok, iszonyatos fájdalmaim voltak. Az eszköz felkaparta a torkomat, napokig nyelni sem tudtam. Vizsgálat közben hiába jeleztem nem vette figyelembe. Ezt a vizsgálatot nem először végezték már rajtam, de ilyen fájdalmaim soha nem voltak, itt a Dél-pesti kórházban először voltam, de utoljára az biztos. Úgy érzem, hogy ez a doktornő az emberi méltóságomtól teljesen megfosztva, mitsem törődve végezte a vizsgálatot, brutális módon. Tudomásom szerint másnak is hasonló élményei vannak akiket ő kezelt. Üzenem neki ha olvassa a soraimat: kívánom neki hogy egyszer majd átélje ugyanazokat a fájdalmakat, és megaláztatásokat amiket ő művel a betegekkel. Remélem a felettesei rájönnek hogy mit művel a betegekkel.

#108 Valaki25 2005. 09. 18. - 18:02:56

Hát a gégészetet is baromira felújították. De egy ismerősöm feküdt bent nemrég és ő is megerősítette mind az orvosok, mind a nővérek részéről a nemtörődömségét. Pedig ezen az osztályon annyi nővér van, mint égen a csillag, tehát nővérhiány nincs. Általában 2-3 mindig a folyósón vihog. Tehát azért nem szakadnak bele a melóba. Csak a betegeket sz@rják le.

#109 2005. 09. 18. - 15:02:51

Sziasztok Eddig úgy látom, hogy nem nagyon voltatok megelégedve a Dél.pesti kórházzal. Igaz Én életemben másodszorra voltam kórházba, amikor tavaly kisfiamat szültem ebbe a kórházba, mivel az orvosom ide tartozott. Eleinte mindig azt hallottam, hogy DÉL-TEPSI. Én csak annyit mondhatok, hogy a szülészet és a cscsemős rész ahol Én voltam csodálatos, és az ott dolgozok is nagyon rendesek és figyelmesek. Én mindennel megvoltam elégedve, és nem volt panaszom semmire. Igaz mint mindenki, Én is vágytam haza, de nem az ellátás miatt. Hát csak ennyit akartam írni, és legyen egy jó vélemény is.

#110 2005. 09. 14. - 12:35:27

Egyetértek az előző hozzászólóval, szerintem is barátságtalan a Dél-Pesti Kórház. Én is a gégészeten feküdtem bent. Az orvos, aki műtött, nem nagyon foglalkozott a betegeivel - így velem sem. A nővérek egy része rendes volt - főleg az éjszakások - de a nappalosok nem igazán voltak segítőkészek. Örültem neki, h. csak pár napot kellett ott lennem. Egyik kórház sem jó, tudom, hogy a Dél-pesti kórháznál sokkal rosszabb is van. Egyedül a kezelőorvosom- nem a műtőorvosom volt velem rendes, senki más.

#111 Valaki25 2005. 09. 11. - 08:04:04

Na én ennek a kórháznak a fül-orr gégészetén feküdtem pár éve. Hát mit ne mondjak, elég vegyes érzelmekkel jöttem haza. Bár az orvosi ellátás szakmai oldalával nem volt bajom, de az emberivel annál inkább. Az ápolónők, pedig amikor voltam nem volt sok beteg az osztályon, sőt, szinte egész nap be sem tették a szobába a lábukat, kivéve vizitkor. Még ebédhez serm szóltak. Kint nevetgéltek a nővérpultnál. Az esti ügyeletes orvos, megkérdezte, a szokásos hogy van kérdést, de a válaszra már nem volt kíváncsi, mert akkor már a folyosón volt. Pedig elég gyors a reakcióidőm. A műtő orvos, a műtét után egyáltalán nem jött be, 4 napig nem is jött be, más orvos bocsátott haza. Pedig a kórházban volt. Annyira barátságtalan hely. Az ember csak és kizárólag addig fontos, míg rá nem beszélik a műtétre, aztán le van sz@rva. A rábeszélés azért megy ezerrel.

#112 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Fővárosi Önkormányzat Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórháza (Budapest) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


 • 6 Oldal +
 • « Első
 • 4
 • 5
 • 6
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: