Házipatika fórum: Uzsoki utcai Kórház (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Uzsoki utcai Kórház (Budapest)

#21 ricamaca 2009. 11. 22. - 08:32:57

Évekkel ezelőtt kificamodott a térdem. Sajnos a bokától eltérően a térd nem heveri ki, letört a meniscusból egy darab, akár mehettem volna egyenesen a műtőbe is, ehelyett hat éven át (!) fájlaltam. Voltam persze több kórházban is (bp-i lévén) de csak röntgenek, ultrahangok készültek. A végén eljutottam egy híres orvos magánrendelőjébe is,aki végre megállapitotta a problémát és CT-t is csináltatott, de ott olyan hosszú a nyári szünet, ráadásul vidéken műt (az utazást nekem kell megoldanom), hogy tovább kesesgéltem. Kiderült, hogy a fővárosban 3 intézmény "jegyzett" az ortopéd betegek"körében. Több közismert emberrel is beszéltem, aki hasonló problémával küzdött, de senki sem ajánlotta a saját orvosát! (Nem az Uzsokiban műtötték őket.) A lényeg, az Uzsokiba telefonáltam, csak háziorvosi beutaló kell, reggeltől estig van rendelés, nem tud senkit kiemelni, mindenki mindent (térd, boka, stb.) csinál. A Mexikói úti rendelőbe mentem, a fszt-en sok beteg, a rendelő ajtó nyitva, bennt fehér lepedők lógnak össze-vissza a vetkőző fülkék előtt, az állapotok is olyan mexikóiak. Nővér kérdi, időpont? Mondom, nincs, hisz' direkt idetelefonáltam, és nem kellett. Kiderült a prof. rendel itt épp most, de csak időpontra. (Egyébként London-Dubai-Uzsoki a rendelési turné!) Menjek le az alagsorba, keressem xy-t. Lennt koszovói-libanoni(?) állapotok, mondom kit keresek, a nővér helyeslően megjegyzi: kórházunk ezidőtájt legjobb orvosa! Két napja műtöttek, egy éjszakát voltam bennt, maximálisan elégedett vagyok a kórházzal. Ilyen körülmányeket, mint amilyen a Róna utcai új épületben van, eddig csak (amerikai) filmeken láttam. A nővérek is aranyosak, a választott orvosom pedig, már ránézésre is egy esztétikai élmény:)

#22 Hor_Kolos 2009. 07. 02. - 18:37:01

Áprilisban voltam az Ortopédia - Baleseti sebészeti osztály "kétnapos" vendége. Csak jót tudok mondani operáló orvosomról, Dr. Domaraczki Olivérről; a doktor úr (még fiatal kora "ellenére") szakmailag és emberileg is kimagaslik a mai orvostársadalomból. Az új épületben, négyágyas szobában voltam elhelyezve, a szobában be volt építve külön mosdó és WC. A nővérek között volt átlagos és átlagon felüli is. Az összbenyomásom nagyon jó a kórházról, a várakozásomat felülmúlta.

#23 julcsika56 2008. 12. 27. - 21:35:08

Az Uzsoki kórház uj épülete, ahol a szemészet, sebészet működik kiváló.A régi épületekhez nem volt szerencsém.

#24 nikimama 2008. 12. 18. - 14:34:16

undorító ez a kórház!

#25 koncz55 2008. 11. 15. - 19:07:49

Sok-sok köszönet az onkológiai ambulancia minden dolgozójának szakértelmükért, fáradhatatlan munkájukért, kedvességükért!

#26 holyag 2008. 11. 14. - 18:27:53

Én csak jót tudok mondani az UROLÓGIA osztályról és az ambulanciáról. Sajnálom, hogy nem kap nagyobb nyilvánosságot ez a szavazási lehetőség .

#27 cicasajt 2008. 11. 09. - 21:56:51

Kedves Agiangel! Én már lassan másfél éve hogy szülte Dr Mecsér Bélánál elsö gyermekemet! Csak jót tudok neked róla mondani! Nagyon odaadó és rendes volt! Vigyázott rám és a kisfiam egészségére is én ha ujbol babát várnák hozzá mennék! Gyönyörü élményket kaptam amikor megszületett a kisfiam amig élek azt a csodálatos napot nem felejtem el és ez köszönhetö Dr Mecsér Bélának és az öt segitö szülésznönek csecsemösöknek is!

#28 agotauz 2008. 10. 23. - 14:07:17

En ket eve kerultem ide a belgyogyaszatra. Elmondhatom , hogy ugy az orvosi garda maximalis odafigyelese es a noverek onfelaldozo munkaja , hozzajarul a 20-ik szazad modern korhaz kialakitasanak egysegehez. En csak jot ,es csakis jot tudok elondani errol a korhazrol. Uzsoki Agota UI: Nem azert ,mert enegem is igy hivnak , de ez az oszinte velemenyem es kivanom minden betegnek ,hogy egy ilyen ellatottsagu intezmenybe keruljon , ha szuksege lesz arra.!

#29 agiangel 2008. 05. 08. - 13:53:08

kedves Olvasók! Öt hónapos kismama vagyok ésaz Uzsokikórházban szeretnék szülni szeptemberben dr. Mecsér Bélánál. Ha szült már valaki nála kérem irjon, hogy milyen volt és ha lehet akkor arról is, hogy mennyiért. Előre is köszönöm Szép napot.

#30 holyag 2007. 12. 20. - 19:07:03

Egy éve vagyok az Uzsoki utcai Kórház UROLÓGIA osztályának, valamint az ambulanciájának " betege". A legjobbat tudom elmondani Varga dr.-ról, aki sikeresen megoperált és a csapatáról, akik lelkiismeretesen mindenben segitettek.

#31 Rakos 2007. 10. 29. - 12:00:20

Lassan két éve visszatérő "vendége" vagyok az Onkológiai részlegnek. Tapasztalatom, hogy mint bentfekvő, csak szuperlatívuszokban tudok az orvosok, és nővérek munkájáról nyilatkozni. Hihetetlen empátia készségük van a nővéreknek, kedvesek, és megértőek, hiszen tudják itt mindenki az életéért küzd. Tisztaságuk, mosolyuk, és sokszor a humoruk, sok nehéz pillanaton segített át, és adott erőt. Itt kívánom megjegyezni, hogy hogy több elismerést, és megbecsülést érdemelnének!!!!! Amit hiányolok, a már a mai orvostudományban is elismert onkológiai pszihiátert, hogy segítsen ezt a traumát feldolgozni, ez bizony a munkájukat végző nővérkéknek is segítene. Molnár Ágnes

#32 erzsi0909 2007. 10. 06. - 12:44:16

én 2007. május, julius és oktöber hónapban fekűdtem a Szemészeten.A 10-es skálán 9,5, a fél pont hiányosság az uj épület vizesblokkjának készitőjét terheli. Szivesen kölcsön adnám a kerekesszékemet,, mutatná meg hogy kell könnyen, egyszerűen használni a WC-t. Az orvosok, ápolók munkája csillagos ötös.

#33 ladayzsu 2007. 10. 05. - 12:14:00

Én is csak szépet, és jót tudok elmondani a kórházról. Igaz én már régebben, 2004. november 8.-án szültem ott kislányomat dr. Mecsér Béla főorvos úrnál, de a mai napig hálás vagyok a teljes személyzetnek a segítségükért! Ma már egy három éves kislány boldog édesanyja vagyok, de még mindig él bennem az emlék mikor hajnalban megszületett az én picim. Ha nincs úgy felkészülve a kórház, nem biztos hogy ilyen jól alkakultak volna adolgok. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! :)

#34 Buksi-mami 2007. 08. 25. - 21:23:05

Hogyan kell a csillagokat használni? Tessen szives 5 csillagra jelölni! Köszönöm

#35 Buksi-mami 2007. 08. 25. - 21:05:03

Köszöntöm az oldal minden olvasóját és szerkesztőjét! Én tavaly októberben feküdtem az Uzsoki kórházban, a II.sz. Belgyógyászati osztályon, dr.Szántó Péter óvó és segítő "kezei között". Erről a kórházról a legmesszebbmenőig csak jót tudok mondani. Sajnálatos módon, betegségem miatt több alkalommal és különféle osztályokra kellett mennem azóta is vizsgálatokra. Minden alkalommal kedvesek, segítőkészek és a szakmájukhoz értőnek bizonyult mindenki. Tehát úgy tűnik, nem csak a II.Bel., de a sebészet, a radiológia, az ultrahang vizsgálat, a labor és ahogy olvasom a szülészet is kiemelkedő helyen van. (bocs, ha valakit kifelejtettem!) Mindkét gyermekemet én is az Uzsokiban szültem és még nőgyógyászati műtéteim is voltrak itt. 37 éve élek Zuglóban és ezt a szinvonalat szoktam meg. Betegségem miatt másik kórházakba is kellett mennem és akkor jöttem rá igazán, hogy az Uzsoki kórház igazi gyöngyszem a kórházak között. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy nem a politikáról szól az életük, hanem maximális felkészültséggel, a lehető legnagyobb együttérzéssel, szeretettel és odaadóan gondozzák, vizsgálják, gyógyítják az embereket, minket! Köszönet Golub Ivánnak, hogy ilyen csapatot szervezett nekünk és ilyen környezetet (kis parkok padokkal), ilyen ellátást (friss zöldségekből, helyben, adalékanyagmentesen főzött) szervez! Nem nyújtom feleslegesen, valóban csak úgy tudja meg az ember, ha "belekóstol" másikba is!

#36 2007. 06. 12. - 16:06:12

Kedves Mindenki! Én 2006. 07.11-én szültem dr. Mecsér Béla főorvosnál. Kisebb komplikációk merültek fel a szülést követően- ami nem az orvos hibája, -1 hónapot töltöttem kórházban a gyermekemmel együtt, állíthatom ,hogy ezen idő alatt alaposabban megismerhettem a kórház, ill a kórházban dolgozók lelkiismeretes munkáját. A rossz körülmények közöztt is, ami a higéniát illeti, az ott dolgozó emberek barátságosak, kedvesek, lelkiismeretesek. A lehető legjobb gondozást kaptuk a kislányommal együtt a kórház részéről. Mindenkinek ajánlani tudom, a kórház szolgáltatásait. Egy boldog kismama. ;) :d

#37 2007. 02. 19. - 04:31:54

Kedves Mindenki! Én 2007. 07.11-én szültem dr. Mecsér Béla főorvosnál. Kisebb komplikációk merültek fel a szülést követően- ami nem az orvos hibája, -1 hónapot töltöttem kórházban a gyermekemmel együtt, állíthatom ,hogy ezen idő alatt alaposabban megismerhettem a kórház, ill a kórházban dolgozók lelkiismeretes munkáját. A rossz körülmények közöztt is, ami a higéniát illeti, az ott dolgozó emberek barátságosak, kedvesek, lelkiismeretesek. A lehető legjobb gondozást kaptuk a kislányommal együtt a kórház részéről. Mindenkinek ajánlani tudom, a kórház szolgáltatásait. Egy oldog kismama. :)

#38 megamami 2007. 01. 10. - 17:53:21

Végig olvasva a hozzászólásokat, bizony ilyen is meg olyan is ez a kórház és tegyük hozzá az ambuláns rendelések is. szerencsére én igen régen feküdtem itt, mint beteg ill. itt született mindkét fiam. a szülészeti osztályról tehát csak múltidőben beszélhetek, de akkor maximálisan elégedett voltam az orvosokkal, ápolónőkkel - és talán ugyanazzal az Ica nevű szülésznővel, akit itt már dicsértek. Gondolom - és remélem - a kórház illetékesei is olvassák a fórumot. Egy kérdésem lenne. Miért nem tartják megfelelően karban a mellékhelyiségeket ott, ahol ambuláns rendelés, vizsgálat is van? Nem ég a lámpa, lezárt WC, nincs WC papír, eldugult csap. És ez az új épületben! Ott , ahol sajnos a fertőzés veszély igen nagy, szerintem jobban kéne erre ügyelni.

#39 betrix75 2007. 01. 08. - 17:57:49

2006.december.21-én szültem az Uzsoki utcai kórházban. Orvosom Dr.Magosányi Fruzsina és a szülésznő-sorry hogy csak a keresztnevére emlékszek -Ica volt. 6 órás vajudás után életet adtam kisfiamnak. Ami a lényeg hogy minden úgy ment mint ha csak álmodtam volna. Féltem a szüléstől,hogy kiszolgáltatott és kényelmetlen helyzetben leszek,helyette pedig... egy barátságos környezetet kaptam hozzáértő kedves emberekkel. Örökké hálás leszek ezért a szülésért. Az utána eltöltött pár nap is jól telt bár karácsony volt mégis azt hiszem bármikor újra végigcsinálnám.Andi-

#40 2006. 12. 30. - 19:11:59

Kedves Mindenki, A Neurolológiai Osztályról még senki sem írt, pedig ők is embert próbáló körülmények között dolgoznak az épület régi, lerobbant, 19. század végi színvonalú Uzsoki utcai szárnyában. Itt betegként csak 1 estét feküdtem, amikor egy grand mal roham után mentő vitt be, de még aznap este kiengedtek. 2003-ban 38 évesen két agyi érműtétem (AVM) volt az OITI-ben. Ezekről röviden csak annyit írnék, hogy az első műtétre 9 hónapot, a másodikra pedig további 3 hónapot (azaz összesen egy évet) kellett várnom, amit felháborítónak találok az EU-ban!!! A harmadik műtétet pedig már nem is vállalták el, ezért életem végéig partiális epilepszia elleni gyógyszereket kell szednem súlyos mellékhatásokkal. Ezután, 2004 januárban kerültem DR. JAKUS RITA doktornőhöz, epileptológus szakorvoshoz, aki az Uzsoki utca epilepszia ambulanciáján hetente egyszer 4 órában rendel. Ezúton is szeretnék neki hálás köszönetet mondani az elmúlt két évben végzett munkájáért. Ez idő alatt 4+1 féle gyógyszert próbáltunk ki. A doktornő mindig kedves, mindig mosolyog, mindig elérhető, és mindig segít. Ilyen jó ORVOSSAL még soha nem találkoztam! Én magam gyógyszerész vagyok, betegként is partnerként kezel. Ugyaígy csak csupa jót írhatok Legéndi Márta EEG asszisztensről és munkájáról. Még nem tudhatom és csak remélni merem, hogy Jakus doktornő januártól is tovább dolgozhat az Uzsoki EEG ambulanciáján és tovább gyógyíthatja áldozatos munkájával az epilepsziás zuglói betegeket. Ezúton szeretnék Boldog Új Évet kívánni az Uzsoki utca Neurológiai Osztály valamenyi dolgozójának! Üdvözlettel: Ildikó


 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: