Házipatika fórum: Uzsoki utcai Kórház (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4

Uzsoki utcai Kórház (Budapest)

#61 Morpu 2005. 11. 20. - 22:39:56

Kedves Zeljan, Onnek nagyon nagy szerencseje volt ! Termeszetesen irasabol nem derult ki milyen osztalyokon es problemakal fekudt a korhazban, de mivel irt a regi epuletrol igy valoszinusitem, hogy az ideg es neurologiai osztalyon is fekudt. Szerencseje volt, hogy idos kora ellenere nem szallitottak at a Hungaria krt. reszlegbe a rehabilitacos osztalyra, de ez inkabb elfekvo ahol a teljes leepules es tobbnyire a halal varja a betegeket, mig az ugymond tulterhelt noverek kaszinoznak a noverszobaban (ezt gyakran megteszik idos betegekkel) . Nekem, mondhatni az egesz Uzsoki korhazrol nagyon rossz a velemenyem. Ugy erzem, hogy kar volt rengeteg penzt belefektetni az uj epuletbe. Amig a regi osztalyvezeto foorvosok nem mennek nyugdijba es ok iranyitjak az osztalyokat addig ez a korhaz a szavazas ellenere az orszag legrosszabb korhazai koze fog tartozni. Termeszetesen a foigazgato (G.I.) levaltasaval is javulas kezdodne velemenyem szerint. Ez a szavazas nem mervado kulonben sem. A korhaz osszes dolgozoja szavazhat, termeszetesen nehany korhazi dolgozo becsuletesen fogja leadni szavazatat, ok azok akik a munkajukat is hivatasnak tekintik es becsuletesen, emberi modon vegzik ! A tobbiek nem fognak negativan szavazni a sajat erdekuk ellen, azok akik istennek kepzelik magukat es ilyen hozzaallasal dontenek a betegrol. A legtobbjuket meg a halapenz sem motivalja, mert ugy erzik, "az jar nekik minden korulmenyek kozott". Az orvosi egyetemre is csak azokat kellene felvenni, akik hivatastudatbol es nem statusz szinbolumbol, vagy snobizmusbol, esetleg mert a szulei is orvosok, vegzik el az orvosi egyetemet. Mindenki tudja mennyit keresnek hivatalosan az orvosok es mennyit dolgoznak erte. Mindenki tudja, hogy tulterheltek. Mivel tudatosodott mindenkiben a regi rendszerben, hogy jolkereso szakma a halapenz miatt, most tudatositani kellene az orvosi egyetemre jelentkezokben, hogy ez mar megszunoben van es ha ezert akarjak elvegezni akkor valaszanak mas palyat. Millio lehetoseg van ahol kimagasloak a kereseti lehetosegek, igaz ott nem fog a neve ele kerulni az a ket betu "Dr".

#62 zeljan 2005. 11. 18. - 11:48:51

Miután közel 80 éves vagyok, sajnos többször volt alkalmam kórházba kerülni - sajnos, máshová is, de jól csak az Uzsoki utcai kórházban éreztem magam. Ez alatt a kezelést, gondoskodást, egészségügyi ellátást értem. Az orvosok - laikus tapasztalatom szerint - kíválóak, az ápolónők sok munkájuk mellett igazán igyekeznek mindent megtenni a betegek érdekében. Nagyon szép és hasznosan modern az új épület, sajnos a régi épületben még vannak elég gyenge minőségű kórtermek, de ott is igyekeznek a betegség idejét kényelmessé tenni. Tiszteletem az igazgatónak és valamennyi munkatársának! zeljan

#63 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórháza (Budapest) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


 • 4 Oldal +
 • « Első
 • 2
 • 3
 • 4
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: