Kiválóan írtad le Zsuzsannát, Marjanek doktornőt, köszönöm!
Én 21 évvel ezelőtt ismertem meg, Mamámat (Édesanyámat) altatta Dr. Koncz István (a másik zseni, és Ember) érsebész operatőr "keze alá". Ezzel és a preop. ellátásával az életét mentette meg az aortobifemoralis (Y) bypass op. során. Sőt! Hónapokkal később is még, és sokkal többet tett meg érte (értünk) mint ami szakmailag, sőt emberileg elvárható lehetett volna. Sajnos a Jóistennel nem tudott együttműködni, nem tudta instruálni, vagy nem tudott vele konkurálni. Mindenesetre egy elrontott, akár a konzervatív (nyújtásos) kezelés ellenére is elvégzett, felesleges, de lehet: kontraindikált OBSI-s combnyakszegezés utáni, a [hosszú, lakkozott műkörmös, végtelenül buta és becstelen mellkassebészeti nővérek által elnézett - szepszist már ő sem tudta, akármennyire is szeretett volna segíteni, nem volt képes megállítani. Ahogy a más intézményekben dolgozó (orthopéd operatőr) kollégáit sem tudta a tisztességes, emberi (méltó) orvoslásra "felcsinálni" [Koncz doktor után szabadon]. Szóval és pontosan ilyennek ismertem őt, és örülök, hogy máig sem vesztett bűbájos, de valóban kőkemény varázsából! Innen is csókolom a kezeit! Szeretettel: Maus Robi
" Ja és az intenzíven a kis "morcos" MARJANEK ZSUZSANNA...? -háááát, inkább ne találkozzál vele...!, - még akkor sem, ha nála dolgosabb főorvost keveset találsz..., Ő olyan aki tényleg érzi, hogy mi kell az éppen kimurdalni készülő ürgéknek, és mindent és mindenkit megmozgat, hogy csak ezért is neki legyen igaza, és visszahozza a manust még a folyó túloldaláról is... Tisztelet érte!!!"
Idézve: seelvert - Dátum: 2010. március 04. - 20:04:26