Házipatika fórum: Városi Kórház Keszthely (Keszthely) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

Városi Kórház Keszthely (Keszthely)

#1 kacedli 2011. 10. 24. - 14:47:54

Édesanyám szeptember közepén került az ápolási osztályra, mert csípőprotézis műtétje után (ez Zegen volt ) nem tudtuk felügyelet nélkül hagyni.(83 évesen, sikeres műtét után.) Az ápolási osztályra kerülve,nyugtatózni kezdték,( sajnos szellemileg már nem mindig volt friss ), majd felhúzták a rácsot is. Ugye egy ilyen műtét után újra kell a járást tanulni.Gyógytornászt egyszer láttam nála, majd egy-két napra rá trombózist kapott .Innentől gyorsultak az események. Decubitusai lettek, kérdeztük, hozzunk-e be algakészítményt, ami az efajta sebek speciális gyógyszere.Azt mondták, nem kell, mert nekik is van.( a decu matracról is lebeszéltek )Aztán eljutottunk odáig, hogy már óriás, egybefü ggő lett a seb.Kezdett lázasodni. Október 20-án délután bementem hozzá, mami az ágyában feküdt, öntudatlanul, hangosan zihált,lázas volt. Rohantam nővérért, végre jött egy, megmérte, 39,6 volt. Kérdeztem, kap-e valamit, mire azt válaszolta, hogy már mindent megkapott. Az ott lévő ruhákkal kezdtem borogatni, majd hozott egy vizes lepedőt és azzal betakarta mamit, aki eközben egyfolytában levegőért kapkodott. Megalázó és embertelen volt.Az orvosa és az oszt.vez. ezalatt az orvosi szobában tartózkodtak. Édesanyámat este 8 után ugyanolyan ziháló állapotban ,magas lázzal hagytam ott.Volt nálam egy doboz alga, kértem a nővért , az esti kötözésnél tegye be a sebbe őket.( egyébként erre ígéretet tett) Sajnos reggelre mami meghalt. Mikor kiadták a holmijait, rákérdeztem az algára. Azt mondta a nővér , sajnos nem tudták berakni a sebbe, mert éjjel több halott volt ,azokkal voltak elfoglalva. Hogy mi maradt?Kérdések tömege. Miért nem mondták el, hogy nincs mamira kapacitásuk ?Hogy egy esetleges Hospice szolgáltatással és háziorvosi felügyelet mellett több az esélyünk? És hogy senki ne legyen kétségek között , férjem aktív orvos , jómagam pedig asszisztens vagyok.

#2 plotarviktoria 2011. 09. 28. - 14:25:19

Cak saját tapasztalataimról írhatok.... Sajnos párszor volt dolgom a keszthelyi korházban de úgy érzem semmi rosszat nem tudnék elmondani az ottani orvosokról illetve nővérekről,ápolókról!A hozzám tartozókkal és velem is mindíg emberségesen és nagyon kedvesen bántak,még akkor is mikor az előző páciens nagyképűen és lenéző modorral mondta el például az orvosnak,hogy szerinte mi a betegsége,mit csináljon vele és milyen gyógyszert írjon fel neki.....kérdem én,ha ennyire okos,miért megy orvoshoz és ő miért nem orvos???!DE nem is ez a lényeg!Lehet mindenkinek rossz napja és követhet el hibákat,persze nem mindegy a tét,nem kell azonnal elítélni senkit,főleg a mai egészségügyi helyzetben!Van néhány orvos és nővér ismerősöm és tudom milyen pénzekért dolgoznak.....Van aki életeket ment,van aki szart,hugyat és hányást pucol hivatásból,pedig amit ezzel keresnek az nevetséges és gyalázatos(mentősök,tűzoltók ugyan ebben a helyzetben,SAJNOS!)Szóval részemről a Keszthelyi Kórház továbbra is biztonságot és megértést sugároz!Tisztelem az ottani és érte dolgozókat és remélem sokaknak ugyan ez a véleményük,de aki épp az ellenkezőjét érzi,azt is el kell fogadnunk,hiszen az érmének mindíg két oldala van és semmi sem tökéletes..... Plótár Viktória(bolti alkalmazott)

#3 titi0805 2011. 03. 07. - 09:35:45

Nos igen.Novák dr-úr engem is megvizsgált,de még,hogy. Vettek mintát,de meg sem várta,hogy el lazuljak,vagy valami,tiszta görcs voltam,a lábam is remegett,ráadásul be volt gyulladva a hüvelyem. Ő meg fogta és olyan érzéketlenül nyomta fel amivel vizsgált,hogy majdnem sírtam,fájdalmamban. Kicsit véreztem is. Erre megkérdezi,nem lehet-e hogy menstruálok éppen,erre én:Múlt hétfőn fejeztem be.Tehát nem menstruálok.Az eszébe sem jut,hogy nem úgy kellett volna felnyúlnia,ahogy csinálta. És még hülyének is néztek,mert nem tudtam,hogy kell használni a canestent.Mondom most használok először. Szörnyű!!!!!!!!!!! Timi

#4 engolen 2011. 02. 08. - 16:18:43

szia csilla!Dr. Doma Imre szokott rendelni a kórházba péntekenként.sajnos nem tudom,hogy van-e magánrendelése is.én hozzá járok nagyon jó orvos.soknál jártam már.a doktornőről nem hallottam még rosszat,bár igazából nem is sok mindent.sajnos ebbe nem tudok neked segíteni.

#5 csilla1717 2011. 01. 30. - 17:39:40

Sziasztok! Lehet hogy nem ide vág a kérdés, de nemrégen költöztem Keszthelyre.Szeretnék találni egy jó nőgyógyászt.A keszthelyi kórházról nem hallottam sok jót, és itt sem írtok éppen jó dolgokat.Így inkább magánrendelőbe mennék.Szeretném megtudni hogy Dr. Pinterits Zsuzsannáról tud-e valaki véleményt mondani.Férfihoz nem szeretnék menni, és amúgy is az ő rendelője van a legközelebb nekem.Előre is köszi!

#6 acicaciv 2010. 10. 30. - 09:19:17

Az én történtem. Első gyermekem születésénél a Keszthelyi kórházat választottam.Volt fogadott orvosom.Minden rendben ment.Nagyon kedvesek voltak a szülésznők.A csecsemősök közt van 2-3 bunkó akit esetleg egy állat klinikán lehetne elképzelni nem a babák mellett... :o Most második terhességem végén vagyok,de nagyon gondolkodom hogy hol szüljek. A Doktor akinél ezelött szültem nagyon anyagias lett.Ezt sajnos nem lehet megfizetni... De ami végképp gondolkodóba ejtett az ez volt: 1 hete vasárnapról hétfőre virradóra azt hittem megindult a szülés.Erősek voltak a fájások és éreztem ahogy a kisbabám tolja lefelé magát a hasamban.Elmentünk Keszthelyre,nőgyógyászaton a nővértől megkérdeztem mikor kerülhetnék be(meg sem várta a mondat végét hogy elmondhassam mi a panaszom!!!) flegmán és lekezelően azt mondta fölösleges várnom mert az előjegyzés bevan írva egészen 13:20-ig és ők csak 13:30-ig rendelnek úgyhogy rámbízza de nem hiszi hogy én ma sorra kerülök,kérjek időpontot. Jó,haza mentünk.Másnap reggel azzal kezdtem hogy kértem időpontot nst-re. Azt mondták a központban hogy a mai nap nem jó mert tele van,de szerdára betudnak írni. Felmentünk a nőgyógyászatra.Ismét kijön az emberségesnek egyáltalán nem mondhato nővér. Kérdi van időpont?Monodom igen.Bement. Vissza jön hogy hát a központban nem nst-re írtak be hanem vizsgálatra,mivel ott nem is tudnak előjegyezni nst-re. Mondtam neki az jó mert akkor hétfőn is fölöslegesen jöttem és ma is??!! A válasz: -Hát én nem tudok mit csinálni talán majd 12:00 után ESETLEG megtudja csinálni az nst-t. Na akkor már teljessen felháborodtam. Mondtam neki akkor jó:kétszer voltam itt,egyszer sem láttak el,azt sem kérdezték meg mi a panaszom elküldtek.Azt mondják egyszer legalább le kell menni (de az utolsó hetekben jobb ha már a válsztott szülészetre jár az ember) mert elvárják.Én 2x voltam ilyen viselkedést tapasztaltam legközelebb csak akkor megyek ha beindul a szülész.De lehet addigra meggondolom magamat és az utolsó pillantban másik kórházat választok ahol emberségesen tudnak viselkedni és egy öntelt liba aki el van szállva magától nem szxxik az ember fejére.Ennyi az Én történetem. Lehet hogy vannak akik nem adnak igazat vagy elítélnek,de kérdem én ha ezt tapasztalja valaki harmadszor is magteszi a maga kis 60 km-t oda-vissza? ez sajnos a Magyar Egészségügy. A kórházakban a 15 % emberséges a többi pedig azt hiszi magáról ő Isten,legyen az orvos vagy ápoló vagy nővér...mindegy.

#7 barth78 2010. 06. 14. - 12:42:20

Jelentkezőket keresünk Svédországba hosszú távra. Pozíciók: - Gyógyszerész - Szakorvosok jelentkezését várjuk. Érdeklődni: +36308161478 Zalaegerszeg

#8 solya120 2010. 05. 17. - 16:45:52

Üdvözlök mindenkit! Keszthelyi kórház? :s Drága édesapámat kezelték minden másnap,veseelégtelenséggel küzdött évek óta és a közelsége miatt választotta a kórházat.Április 10-én elájult a beteghordozó autónál,a sofőr felkapta kezénél fogva úgy,hogy szinte a csontjáig hasadt a bőre.Semmi ellátásban nem részesedve hazahozták a kezelés után,csak a kezére kapott fájdalomcsillapítót és bekötötték.Hogy miért ájult el nem jártak utána.Május elsejére úgy leromlott az állapota,hogy azonnal Ajkára vitték ct-re,ahol kiderült,hogy már olyan nagymértékben károsodott az agy,hogy csak a csodában bízhatunk,mert szélütést kapott akkor ,amikor elájult.Mivel dializált betegről volt szó Veszprémbe vitték,mert a szállítása nem megoldható minden másnap.Veszprémben az orvos annak ellenére,hogy mindent elkövetett nem tudott segíteni.21-én veszünk tőle végső búcsút,elvesztettünk egy szerető férjet,apát,nagyapát,akit imádtunk és az orvosi felelőtlenség,nemtörődömség áldozata lett.Nem vették észre,hogy baj van,hogy a keze orbáncos,hogy agyvérzése volt,hetekig így küldték haza.Kérdem én?Hol vannak az orvosok ilyenkor?62 évesen meg kell halni?Annak az orvosnak kívánok annyi fájdalmat és kínt,amennyit apám megélt és örüljön,hogy nem jelentem fel a kórházat! :@

#9 MarionJ 2009. 03. 16. - 14:56:48

Köszönet a szülészeti osztály dolgozóinak! A kórházi felvételtől kezdve a zárójelentések kiadásáig maximális figyelmet kaptam (nem is olyan)pici fiammal együtt! Külön köszönet a csecsemős nővéreknek, akik vigyáztak Petyánkra, amikor én nem lehettem vele. :) Ismételten beigazolódni látszik a mondás: "mindenki azt kapja, amit megérdemel."

#10 gabri-ella 2008. 12. 06. - 12:29:12

Kedves látogatók! Örömmel veszem tudomásul,hogy nem én vagyok az egyedüli,aki nem túlzottan van megelégedve a keszthelyi kórház felszereltségével...én egy budai kórházban dolgozom,ott sem jobbak a körülmények...elkeserítő! A szülészeti osztályon feküdtem pár napot,mint utólag kiderült teljesen értelmetlenül...a pár nap alatt találkoztam kb. 10 alkalmazottal...ebből a tíz emberből kettőre bíznám rá magam, a Göndöcs dr. a leg lelkiismeretesebb és leg barátságosabb orvos,aki nemcsak a szakmai tudásával,hanem az emberségességével lopta magát a szívembe, a másik ember a Valika,ő szülésznő,aki nemcsak a kötelességeire figyel oda,hanem az emberre is! Eddig sokmindent köszönhetek nekik...habár a legnehezebb dolog még hátravan...a gyermekem születése...de bátran kijelenthetem,hogy mindenféle aggály nélkül indulok majd szülni,mert ők velem lesznek,és így mindennek simán kell mennie! A főnővér nagyon aranyos,segítőkész,ha rohan akkor is van fél perce hozzám...ezzel ellentétben a Marika egy unott képű,barátságtalan,és modortalan nő,csodálkozom hogy még dolgozhat...és egy másik kolléganő,szőkés 40körüli...ha hozzátartozó van akkor olyan aranyos ...csodálnivaló,ha egyedül vagy akkor jobb ha nem szól hozzád... Elég elkeserítő,hogy egy kiszolgáltatott tehetelen ember csak ilyen emberek segítségéra számíthat(tisztelet a kivételnek)...és hát a főorvos úr...nem a leg tapintatosabb ember. A lényeg az,hogy két ember lelkiismeretes munkája bearanyozza a keszthelyi kórház szülészetét!!!

#11 crnagora 2008. 11. 14. - 11:37:30

Kedves MarionJ! Én vagyok a szuper pécsi kórházban szült anyuka. Terhességem előtt valóban fogamzásgátlót szedtem (minden ezzel kapcsolatos vizsgálatot megcsináltak még a korai terhességi szakaszban), terhességem alatt nem dohányoztam, nem ittam kávét, sőt, képzelje el, még alkoholt sem! A mozgásszegény életmódomba belefért a rendszeres kirándulás, séta, kismamatorna is. A tunyaságomról nem volt időm meggyőződni, mert a főiskolai tanulmányok lekötötték a figyelmemet. Gyermekem egészségét igyekszem a mai napig védeni (mint már előző levelemben hangsúlyoztam, Dr. Józsi Mária gyermekorvos ebben maximálisan a segítségünkre van). Ugyanezt a védeni akarást nem mondhatom el sajnos sok szülőtársamról... Egyszóval kikérem magamnak a sértegetését, és egyúttal megkérem, hogy következő hozzászólásában kicsit vegyen vissza a stílusából. Az Ön által említett emberekhez való pozitív hozzáállás Önből hiányzik a legjobban! Minden jót.

#12 MarionJ 2008. 09. 09. - 08:09:56

Teljesen véletlenül keveredtem erre az oldalra, de felháborodásomnak muszáj hangot adnom! Olvasom a hozzászólásokat és csak ámulok, a felelőtlenség netovábbjai és van merszük az orvosokat szidni! Talán a kritika helyett egy kis önkritikára lenne szükség, emberek! Elmegy nyaralni, elvetél és az orvost hibáztatja, ahelyett, hogy arra gondolna, a vetélése nem az orvoson múlt, annak oka korábbról eredeztethető. Uram bocsá, egy fogyatékos emberrel kevesebb született meg! A másik: a szuper pécsi kórházban sikerült megszülni a gyermekét, a megfelelő körülmények között. A terhesség nem betegség, állapot, az esetek nagy többségében a szüléshez nincs szükség extra felszereltségre, akár orvos nélkül is lezajlana. Mit tett meg a kedves anyuka azért a babáért előzetetesen? Hmmm? Tabletta mellett teherbe esni, terhesség mellett dohányozni, kávézni, mozgásszegény, tunya életmódot folytatni, stb.... És utána szidni a felszereltséget, orvost, mert az nem volt képes a tisztelt szülő 9 hónap (+ előzmények!) alatt elkövetett magzatsértő tevékenységét korrigálni? Ez ám a magyar módi! Itt felelőssége csak másnak lehet, az orvosnak, a nővérnek, a kórháznak. És a szülői felelősség? Hol marad? Jómagam a keszthelyi kórház bőrgyógyászati és nőgyógyászati osztályával kerültem kapcsolatba eddig. A bőrgyógyászaton elsőre jól diagnosztizálták a rendkívül ritka betegségemet, megfelelő kezelésben részesítettek, emberi hangon beszéltek velem. A nőgyógyász Dr. Doma Imréről pedig csak annyit mondanék, hogy szaktudása, embersége mellett kedvessége is olymértékben kiemelkedő, amely példát mutathatna az országban praktizáló jónéhány nőgyógyásznak. Igaz, talán ahhoz, hogy ezt valaki észrevegye szintén emberként kellene viszonyulni a másik félhez, nem csak a szolgáltatót látni benne, akit azért fizetnek, hogy mindig készenlétben álljon, mosolyogva, kedvesen, figyelmesen és az oly sokszor kritikán aluli vislkedéssel bíró pácienseket is legjobb tudása szerint kezelje!

#13 kiscsillag81 2008. 07. 29. - 10:25:36

Nem tudok nem hozzászólni a témához, mert sajnos nagyon rossz tapasztalatom volt, nem is vártam meg, hogy orvos lásson, de most, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat, nem bántam meg. Balatonnál nyaraltunk, előtte pár nappal tudtam meg, hogy terhes vagyok. Orvos még ezt nem állapította meg, ezt nyaralás utánra terveztem. Sajnos elkezdtem vérezni, éreztem, hogy baj van. Párommal gondoltuk, hogy bemegyünk a keszthelyi kórház ügyeletére, talán nincs mégsem komoly baj, nyugtassanak meg. Nem volt egyszerű megtalálni az ügyeletet, mert a kiírások szerint az elmúlt időszakban ide-oda költöztek az osztályok. Mikor meg is lett, csak sokadik csengetésre jött valaki. Felvázoltam a helyzetemet, mire a válasz unott képpel: "És orvos látta már? Megállapították a terhességet?" Mondtam, hogy nem, jövő hétre terveztem ezt (ekkor egyébként a 6.hétben voltam még csak). Erre az ügyeletes: "Ja, akkor honnan tudja, hogy terhes? Nem lehet, hogy csak menstruál?... Hát, esetleg fel kellene menni a nőgyógyászatra...." Jó, elindultunk felfelé, nagy nehezen meg is lett az osztály (hozzáteszem, nekem sem volt olyan egyszerű felmásznom a harmadikra és kavarogni a folyosókon, de ha valaki tényleg nagyon rosszul van, nem tudom, hogy ér el az orvosig...). Ismét egy unott arc, mondom neki, hogy a sürgősségiről küldtek fel, mert nőgyógyászati problémám van. A nővér elkérte a kártyámat és már el is tűnt, gondoltam, lentről már felszóltak és ment az orvosért. Hát nem... jött vissza egymaga, és a kezembe nyomott egy receptet. Kérdőn néztem rá, mire közölte, hogy hát ez az esemény utáni tabletta. Miért, nem ezért jöttem??? És akkor miért nem mondom, hogy mi van?? Mondom, mert szóhoz sem hagyott jutni, meg különben is gondoltam, hogy orvosért megy, láthatóan nem voltam jól és aggódtam. De ez volt az a pont, amikor otthagytam őket, összepakoltunk, felhívtam a soproni dokimat és jó másfél óra alatt már otthon, a soproni kórházban voltunk, ahol szakszerűen és kedvesen viselkedett mindenki. /a történet vége egyébként annyi még, hogy sajnos elvetéltem... remélem, ha ezt az a keszthelyi orvos és nővér is olvassa, legalább egy kicsit rossz a lelkiismerete a bánásmód miatt..../

#14 cabomba 2008. 02. 02. - 14:40:13

Nekem személy szerint semmi rossz tapasztalatom sincs a keszthelyi kórházzal kapcsolatban. Azt viszont elismerem, hogy a Novák Doktor Úr úgy vizsgált meg a kisműtétem előtt, hogy közben le tudtam volna kaparni a falat,mert annyira fájt a vizsgálat. Amikor mentem szülni 2006. 10. 23-án, akkor nagyon kedvesek voltak az orvosok és a szülésznők is. Nem volt fogadott orvosom, ezért az ügyeletes orvosnál szültem. Amikor kiengedtek bennünket a kórházból, az az orvos akinél szültem nem fogadott el pénzt tőlem. A Papp Mihály Doktor Úrnál szültem. Szerintem a 3 legjobb nőgyógyász: Papp Mihály, Pap Ervin, Doma Imre Doktor Urak! cabomba

#15 cateres 2007. 10. 16. - 19:53:19

Tisztelt orvosi kar a szakmai felkészültégük egyszerűen minősíthetetlen ! Nekem van egy betegségem ami ha előjön kibirhatatlan fájdalommal jár. Szakrendelésen voltam vagyis hajnali 3 kor kezdtem hazi orv ügy 2 inekcio persze nem hat 5 kor szintén 9 kor háziorvos majd szakrend ott közölték nincs gyogymod más csak ez az ineknio és elmulik . Hát nem mult el egyre erősődött délután vissza a korházba senki nem fogadott egyik a másikhoz küdött vagyis a nejemet mert én nem tudtam a kocsiból sem kiszálni felmentünk a sebészetre hogy csináljanak bármit mert nem birom ki és ott Dr S Z Ő C S T A M Á S volt ügyeletben akivel ismerjük is egymást.Mindjárt jött a nővérekkel besegítettek az első korteremde kérdezte mi a baj ? ... "Neked" Igen kaptam tőle 100 ml infúziot vénásan már nem tudom mit. Nem engedett felkelni 10-15 percig TÜNETMENTES LETTEM viszont megigértette velem hogy felmegyek MOST zegre 3 mert óra mulva teljessem megszünik a hatása .Felmentem. Ott egy GYAKORLÓórvós adott egy csomó gyogyszert ami a tünet okát szünteti meg. Keszthelyen ez FŐORVOSI címmel nem sikerűlt Zegen gyakornokok is jobbak? Ajánlanám Főorvosoknak és adjuntusoknak kérdezék meg Szöcs Dr hogyan kell olyan beteget ellátni aki nem tud mennise a fájdalomtól (nem sebészeti vagy nem az saját szakja )mert sokat tanulhatnának tőle!!Pedig Tamás "csak"orvos nem fődoki mégi sokkal jobb!!!!!!!!

#16 crnagora 2007. 08. 21. - 11:53:21

Keszthelyi Kórház? A városban lakni szeretek, de az orvosi ellátás siralmas. Második gyermekünket tervezzük, és nem azon dilemmázok, hogy miből tartjuk el, vagy hogy lesz-e időnk nevelni (főiskolai tanulmányok, munka, stb), hanem hogy merjem-e bevállalni ilyen egészségügyi szolgáltatások mellett. Az elmúlt 4 évben Keszthelyen szülő ismerőseim közül csak 1, azaz egy kismama volt, akitől nem hallottam szülés előtti, alatti, utáni komplikációkról!!! Két orvos is van, akivel szimpatizálok a nőgyágyszaton, de az osztály felszeretsége miatt rettegek attól, hogy itt szüljek! Kisfiamat 4 évvel ezelőtt Pécsett hoztuk a világra, és azért írok "hoztuk"-ot, mert a profi orvosok és a felszerelés nélkül a fiam ma nem élne... Erről jut eszembe: ha még nem jártak a keszthelyi nőgyógyász főorvosnál vizsgálaton, ne is tegyék, ha jót akarnak! Én egy sima rákszűrés után alig bírtam menni... Egy éve a keszthelyi urológus főorvos a fiam letapadt fitymáját "intézte el". Hiába mondtam neki, hogy nem kell-e erre valamilyen kenőcs, csak kamillás lemosást javasolt. Délutánra a fiam térdre esett a fájdalomtól, ügyeletre vittük, ott összepisilte magát, antibiotikummal kezeltük 2 hétig. A városi rendelőintézetben praktizáló gyermekorvosunk előtt viszont le a kalappal, Dr. Józsi Mária remek diagnoszta.

#17 2006. 01. 12. - 14:04:57

A keszthelyi kórház témához szólnék hozzá.Pár évvel ezelőttszülés közben kaptam,egy fertőzést.Higiéniáról ennyit.A bőrgyógyász orvos félrekezelt,mivel nemtudja a betegségemet kezelni.Csoda Ajkán tudják.Térd sérüléssel3 orvosnál jártam nemtudtak hozzászólni.A negyedik nevet nem mondanék ,de a sebészeten a legnormálisabb orvos.Közölte hogy meg kell műteni .4 évet vártam mire ezt kimondták.A műtét óta jól vagyok.Én a nőgyógyászat főorvosát szidom ,de ezzel nemvagyok egyedül.Novák Főorvosnak hívják.Ő nem ember,hanem állat.

#18 2005. 10. 03. - 18:55:37

Nagyon sajnálom de ismét hozzá kell,hogy szóljak a témához. Mégpedig ez sztorit szeretnék elmesélni:Az egyik nagyon jó barátom,vasárnap(2005.10.02)ráesett a kezére,sajnos a csuklója meghúzódott ill. kifordult.Be ment a kórházba,ott elküldték röntgenre.Az én barátom a röntgen felvételt vitte a doktornak,mire ő meg nézte és mondta az ismerősömnek,feküdjön fel az asztalra de előtte vegye le a cipőjét.Hát ő így is tett,de kicsit kételkedett,hogy most miért is kell oda neki felfeküdnie és ezt meg is kérdezte.Mire az orvos hát láb gipsz rakunk fel.Mire a barátom:láb gipsz.Igen,monda az orvos,nem magát hívják XY-nak.De,szólt a felelet.De neki a csuklója fáj.Ja ez kéz röntgen:kérdezte az orvos csodálkozva!!! Na hát ennyi a sztori,most mindenki úgy vonja le számára a következtetést ahogy gondolja! :)

#19 2005. 09. 10. - 17:15:18

Üdvözlet mindenkinek! Nekem nem az a célom,hogy a keszthelyi Kórházt leszóljam,de sajnos egy szóval :pocsék. Akit már kezeltek itt valamilyen betegségen az tudhatja ezt.Sajnos sok ismerősömnek ez a véleménye.Kinek a szeméhez adtak rossz szemcseppet,kinek az újját nem kötötték be megfelelően,kit a bőrgyógyászaton kezeltek félre stb... Nekem részleges inszalagszakadásom volt és három külömböző doktor látta,míg a harmadik végül megkérdezte rakjon e fel gipszet,mondtam én nem tudom sajnos de ő nem tett fel.Elmentem egy magán dokihoz és ő adott rá tépőzáras stabilizálót.Bőrgyógyászaton is így jártam,kiütés volt a mellkasomon,erre hogy ez vírus és több hónap a lefolyása,írt fel krémet mivel kenegettem.De nem hagytam ennyiben és ismét egy magánorvost kerestem fel,ő mondta ez allergia,felírt kenőcsöt és 3 nap múlva el is múlt.Sajnos ilyen tapasztalatok vannak az ismerőseim körében is.Arról nem is beszélve,hogy az orvosok nagyon ráérősek és nem épp kedvesek. Tényleg sajnálom,hogy ilyenek a tapasztalatok de valami megoldás csak kell hogy legyen én támogatom az orvosok,tűzoltok stb.. bérezésének emelését hisz tényleg sok esetben értünk dolgoznak,éppségünkért,egészségünkért-s talán magasabb bérezés miatt jobban odafigyelnének!

#20 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Keszthely Városi Kórház (Keszthely) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


Oldal 1 / 1
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: