Házipatika fórum: Magyar Honvédség Honvédkórház (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

Magyar Honvédség Honvédkórház (Budapest)

#1 drakulina 2015. 04. 21. - 04:51:26

Csak felsőfokon tudok beszélni a Honvéd Kórház orvosairól nővérkékről, emberségben szakmailag. Itt is megköszönöm gasztroentrologusomnak, sebész orvosomnak, hogy meggyógyítottak. Nem tudok elég hálás lenni.

#2 bastiklara 2013. 08. 04. - 12:18:15

Tisztelt Kórházfórum!

A Honvéd Kórházról csakis igen jó véleménnyel lehetek. Fiamat P. Istvánt ápolják ott jelenleg az Intenzív osztályon, Salgótarjánból került ide felvételre, polytraumatizációval, nagy baleset után. Végletekig hálás vagyok az összes ott dolgozó orvosnak, és nővérnek egyaránt, maximálisan minden tudásukat, erejüket beleadják a fiam gyógyításába, ápolásába, hogy felépülhessen egyszer. Szakmailag, emberileg a csúcson vannak az ott dolgozó kollégák, szinte tökéletesnek mondható körülmények között ápolnak-gyógyítanak nap mint nap. Köszönetemet, hálámat nem gyözőm elégszer kifejteni, további sok sikert kívánok a továbbiakban is, gyógyításukat vezérelje az elismerés, és a megbecsülés. Minden jót kívánok Önöknek.


P. István Édesanyja, Básti Klára Szent János Kórház Sebészeti Osztály szaknővére


#3 Mukililia 2013. 06. 25. - 16:50:08

Sokféle betegségem miatt sokféle kórházat végigszenvedtem a közelmúltban, épp ezért meg kell írnom, hogy a legutóbbiban olyan kellemesen csalódtam, hogy azt sem bánom, hogy a fél szememet ott hagytam. A kitűnően szervezett munkán kívül nagyon emberséges ápolószemélyzetet ismerhettem meg, akik közül is kitűnik, hivatásszeretetén kívül emberségével is, Ildikó és Gabi nővér. Mindig hálával gondolok rájuk, és köszönetemet szeretném ezúton is megismételni.
Ha minden kórház és minden ápolónő olyan lenne, mint a Honvéd Kórház (volt Máv Kórház) Szemészeti Osztályán lévők, hamarabb gyógyulnának a betegek.

dr. Király Zoltánné
ny.tanár

#4 mocika 2013. 02. 07. - 12:23:53

Kedves Kati!
A korhaz traumatologiajan dolgozik Papp Gabor foorvos ur. Emberileg es szakmailag is a legkivalobb ott. Engem ketszer mutott, nyugodt szivvel ajanlom. Szakrendelese keddenkent delelott van az ortopedian, a tobbi nap a traumatologiai osztaly B reszlegen lehet elerni. Udv: Zs.

#5 kati1900 2013. 02. 06. - 20:49:01

Hobvéd Kórházból sebész orvost keresek, de nem ismerek senkit.Egyik ismerősöm lábát térd alatt kell amputálni, cukorbetegsége miatt, a másik lábát sajnos már amputálták.Tud valaki ajánlani jó sebész orvost?
sing

#6 ferenclevai359 2012. 11. 12. - 15:42:46

Én a Kardiológia osztájon feküdtem már töbször nagyon meg vagyok elégedve az orvosokkal és a növérekkel elöte Hajnal Imre korházban kezeltek és onnan kerültek át akik minden megtesznek a betegekér amit csak tudnak. Az Orvosok energiát nem kímélve mindent meg tesznek,hogy minden tudásukat bele adjanak, hogy a betegek mihamarabb meg gyogyuljanak és hazamehessenek szereteikhez. L. F.
sing

#7 kovacsgyongyver 2012. 10. 27. - 10:02:06

Nekem a manduláim vették ki tavaly (a Podmaniczky utcaiban - ugye össze lett vonva a 2 - ) és az orvosokkal, főleg aki műtött nagyon meg voltam elégedve, illetve a legtöbb nővér is nagyon kedves és odafigyelő volt. Velem sajnos voltak gondok, így 2x is bekerültem, de mindig nagyon odafigyeltek rám!
sing

#8 mocika 2012. 10. 22. - 13:21:48

Kedves Forumozok!
Az elmult honapokban ketszer is "elvezhettem" a Honvedkorhaz vendegszeretetet. Mindket alkalommal a traumatologian estem at komoly muteten, es csupa pozitiv dologgal talalkoztam. Eddig csak szulni voltam korhazban es sok elrettento peldat hallottam, de en ebbol semmit nem erzekeltem. Az orvosom szakmai tudasa kimagaslo, neki koszonhetem a visszakapott, teljes eletemet. Emellett emberkent is hihetetlen volt, mindig, mindenben mellettem allt, segitett, naponta tobbszor bejott / hetvegen is/, volt ideje beszelgetni, batoritani. Az apolonokrol is csak jot mondhatok: kedvesek, segitokeszek voltak, egy mosolyert ok ketszer annyit adtak. Rengeteg a dolguk, de emberkent viselkedtek a betegekkel. A mutos szemelyzet, aneszteziologus is hihetetlen kedves volt, kezdve onnan, hogy bemutatkoztak, es messzemenokig figyelembe vettek minden keresemet. Meg a betegszallitokrol is csak jot mondhatok, kedvesek, turelmesek voltak mindenkivel. A korhaz technikai szinvonalarol sokat olvashatunk, a kornyezet europai szinvonalu, szobak gyonyoruek, mind furdovel, WC-vel, hutovel, TV-vel..
Tisztasag maximalis, es normalisak, kedvesek meg a takaritonok is. Szoval nagyon remelem, hogy sokan szavaznak a korhazra, mert igazan megerdemli. Szamomra a bent toltott 2X2 het a teljes gyogyulas mellett csak pozitiv emlekekkel zarult! Koszonet erte: V. Zs.

#9 lucanap 2011. 12. 13. - 19:14:36

Megy ez illetve mennie kell a szavazásnak! Én egy gyógyuló beteg vagyok,és érzem,hogy a Honvédkórház Orvosai meggyógyítanak!Érdekem annyi a szavazásban,szavaztatásban,hogy hálámat,tiszteletemet kifejezzem.Szerintem vannak még sokan,akik így éreznek!És vannak akik még nem szavaztak!Kérem SZAVAZZANAK akik szintén várják a gyógyulásukat!Ne csak várjuk, hogy mi kapjunk, mi is adjunk!Jó érzés kapni,de sokkal jobb érzés adni!Szerezzünk örömet azoknak akiket tisztelünk.Kérem SZAVAZZANAK, SZAVAZZANAK ÉS SZAVAZTASSANAK.Sajnos a visszaszámlálás hamarosan megkezdődik!Nehogy késő legyen!

#10 lucanap 2011. 12. 12. - 18:26:53

Tisztelt Internetezők,Tisztelt Betegek!Miért is nem megy ez a szavazás a HONVÉDKÓRHÁZ ÉS AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT KIVÁLÓ ORVOSAIRA, NŐVÉREIRE? Miért is nem tudják ezeket az embereket nagy szaktudásukért, emberi hozzáállásukért alázattal tisztelni,és szavazatukkal hálájukat kifejezni.Több száz ember aki nap mint nap megfordul az intézményben valószínű meg van elégedve az ellátással.Bízik az orvosában,és reménykedik a gyógyulásban.Én itt ismertem meg a legcsodálatosabb szakorvost,aki fiatal kora ellenére profi a munkájában,és emberileg maximális.Vagy talán nincs összehasonlítási alap más kórházzal?Én azt kívánom ne is legyen!Mert ennek a KÓRHÁZNAK AZ ELSŐK KÖZÖTT A HELYE!SZAVAZNI ÉS SZAVAZTATNI KELL.Még van egy kis idő!Aki számitógép közelében van,vagy számítógéphez jut nagyon kérem SZAVAZZON A KÓRHÁZRA!

#11 elodj77 2011. 05. 05. - 13:16:13

Lényegében pozitív benyomásokkal hagytam el a kórházat délelőtt. Az ellátással kapcsolatosan semmi panaszom sincs. Ami számomra negatív volt, hogy egyébként is nehezen igazodtam ki az épületben, és szerettem volna igénybe venni a mellékhelyiséget sürgősen. Először a személyzeti wc-t találtam meg, gondoltam gyors besurranok. Zárva volt, és persze pont arra jött egy ápolószerű férfi, aki rögtön lehurrogott, hozzáteszem jogosan. A modora nem igazán volt megnyerő. Én elhiszem, hogy esetleg fáradt volt pl. egy éjszakázás után, de ha így beszél minden beteggel, akkor nem hiszem, hogy az egészségügyben a helye.

#12 bambabarack 2011. 04. 14. - 09:32:38

Üdv Mindenkinek! Én februárban élvezhettem a baleseti sebészet vendégszeretetét pár napig:) Az orvosommal maximálisan megvoltam elégedve.Viszont sajnos amit korábban mások is jeleztek az ápoló személyzet (tisztelet 1-2 kivételnek)főleg akik éjszakások,egyszerűen kritikán aluliak voltak.Az a heveny undor és az a beszédstílus amit némelyik megengedett magának egyszerűen szörnyű.Az ember ilyen helyen amikor amúgy is ki van sajnos szolgáltatva ,elvárna némi emberséget.Az egyetlen ember egy FÉRFI ápoló volt aki tényleg törődött a beteggel és emberszámba vette.Szóval jó lenne ha erre is odafigyelnének ,hogy kiket engednek a betegekre.

#13 pergomonika 2011. 02. 22. - 12:09:38

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a kórházzal kapcsolatban.Én,mint tanuló ápoló segédkeztem ott különböző osztályokon.A nővérek az orvosok is segítőkészek és emberségesek. :) A legjobb osztály szerintem az 1.számú belgyógyászati osztály és az idegsebészet.A főorvos ezredes úr nagyon kedves és emberséges tapasztalatom szerint.Foglalkozik a betegekkel(Ált.Bel.Oszt.) Szívesen dolgoznék itt.Érdekesek az itteni hozzászólások.

#14 nincstelendoktor 2011. 02. 18. - 22:05:07

Üdvözletem a többi fórumozónak! Több kórházban dolgoztam már(Szent János, Honvéd, Jahn Ferenc) , ergo mint bennfentes ismerem az ellátás minőségét :) A Honvéd Kórház II. Sebészeti Osztályán (volt MÁV Kórház) volt szerencsém dolgozni. Az osztályt egy igazi szaktekintély vezeti. Dr. Lestár Béla tanár úr fantasztikus sebész, csak a legjobbakat tudom Róla mondani, úgy is mint orvos és ugy is mint volt főnököm. De az osztályon dolgozó többi sebészre is bármikor rábíznám az életem! Sajnos itt is, mint sok más kórházban vannak nehézségek..többször maradnak el műtétek, hosszú a várolista,de ez sajnos a rendkívül alacsony ágyszámnak tudható be. A Honvéd I. Sebészeti Osztályról ugyanezt már nem lehet elmondani....Maradjunk annyiban őket nem ajánlanám. (((Jó tanács:Egy helyre nem menjenek SOHA(!), János Kórház Sebészet, ami ott történik...na az minden csak nem orvoslás)))

#15 helyzet 2010. 01. 01. - 13:54:22

Kivánok békés boldog új évet!Jó egészséget! Kicsit jobban megbecsült egészségügyet/ kórházat,ápolást,mentést és prevenciót/ Szavazásról pusztán annyit,nem közismert a lehetőség! Hol tud szavazni olyan aki nem tudja,hogy van ilyen,nem ismeri a számitógépet és hogyan küldjön SMS-t akinek nincs telefonja és kenyérre sincs pénze,nemhogy SMS-re.

#16 lucanap 2010. 01. 01. - 01:59:29

Nem ismerem az eredményt, nem is láttam az utolsó órában a szavazás állását, de egész nap nagy volt az ingadozás.Volt a kórház nagyon jó helyezési pozicióban is.Arra kellett volna vigyázni,megtartani. Az Áek nagyobb odafigyelést érdemelt volna ,talán olyat mint amit mi elvárunk, mikor betegen ,gyógyulást remélve felkeressük Orvosunkat , Ápolónkat.Aki velem együtt gondolkodott, és a végkimerűlésig szavazott,és szavaztatott mint én Nagyon-Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

#17 eszter2010 2009. 12. 28. - 07:39:19

SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI AZ ELKÖVETKEZŐ FÁJDALOMNÉLKÜLI ÉVEKET MŰTŐ ÉS KEZELŐORVOSOMNAK HARGITAI GERGELY DOKTOR ÚRNAK. A KÖZEL MÁSFÉL ÓRÁS MŰTÉTEM AMIT NAGY SZAKMAI MEGALAPOZOTTSÁGGAL ,PRECÍZEN VÉGZETT EL ANNYIRA SIKERES VOLT, HOGY MA MÁR TÖBBET DOLGOZOM , MINT A MŰTÉT ELŐTT. EMBERI HOZZÁÁLLÁSÁT IS SZINTÉN MAGAS MÉRCÉVEL LEHET MÉRNI. SZÁMÍTHATTAM RÁ MŰTÉT UTÁN, FELÉPÜLÉSEM ALATT BÁRMIKOR. RENDKÍVÜLI EMBER, A KÓRHÁZ KITŰNŐ ORVOSA. KÖSZÖNÖM ÖNNEK DOKTOR ÚR!

#18 lucanap 2009. 12. 18. - 11:25:42

Talán most lenne a legnagyobb szükség arra , hogy mi betegek, akik nap mint nap felkeressük az ÁEK szakrendelőit. kezelőit, elmegyünk szakvizsgálatokra , SZAVAZATAINKKAL kifejezzük hálánkat ,Kiváló Orvosainknak, Ápolóinknak áldozatos munkájukért. Nem csak én velem fordultak elő ott jó dolgok.Egy kedves gesztus már egy fél gyógyulás. A szakrendelés asszisztense úgy köszönt el " vigyázzon magára".Műtét után a kórház sebészet C részlegének Főnővére "lelket öntött a betegbe",beszélgetett vele. A gyógytornász mosolyogva vezényli le a torna 30 percét.Ettől nagyobb dolgok is történnek! Az ÁEK kiváló Orvosaitól várjuk sokszor talán a lehetetlent is .Gyógyulásunkat , elveszített egészségünk rendbe tételét, biztonságunkat ,és esélyt a nagy betegségek túléléséhez. Az ÁEK ,A Honvéd Kórház Így kiváló ahogy van.Én csak betegségemben segítő, problémáimat megoldó ,Orvosokkal , Ápolókkal, Asszisztensekkel, Gyógytornászokkal találkoztam.SZAVAZATAINKKAL juttassuk a megfelelő helyre a kiváló Kórházat , a kíváló ÁEK-t, a kiváló Orvosokat , Ápolókat. Köszönöm aki velem hasonlóan gondolkodik , és minden lehetséges alkalmat megragad , hogy szavazni tudjon.

#19 praclino 2009. 12. 11. - 20:49:49

Az ÁEK Sebészeti Osztályáról szereztem tapasztalatokat egy harapott seb ellátása kapcsán. A nővérek, asszisztensek segítőkészek voltak, az épület üdítően új és tiszta. Kezelőorvosomnak, Hargitai doktor úrnak köszönöm, hogy rendbe hozta a kezemet és hogy gondos, biztos kezű gyógyításával feloldotta bennem azt a félelmet, amivel odaérkeztem. Doktor úr, köszönöm, hasonló esetben már időben orvoshoz mernék menni!

#20 domi1966 2009. 11. 26. - 22:04:25

Ez év októberében az ÁEK II. sz. Telephelyén a MÁV Kórház Fül-. Orr-, Gégészet és Fej-Nyak Sebészeti Osztályán feküdtem. Az orvosi és ápolói ellátással kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak. Köszönet mindenkinek az odaadó ellátásért. Szerintem a műszerezettségük nagyon sok kórházat felülmúl. Végül is ezért kerültem ide, mert egy olyan műtétet kellett megcsináltatnom, amit a lakóhelyem szerinti kórházban nem vállaltak /hiába hogy ott dolgozom/ mivel nálunk nincs lézer. Köszönet mindenkinek. :) :)


 • 5 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: