Házipatika fórum: Magyar Honvédség Honvédkórház (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5

Magyar Honvédség Honvédkórház (Budapest)

#81 2006. 10. 08. - 19:50:23

SZIASZTOK NAGYON JÓ VÉLEMÉNNYEL VAGYOK A HONVÉDKÓRHÁZRÓL.AZ IDEGSEBÉSZETET ÉS A BALESETI SEBÉSZETET ISMEREM.MIND AZ ORVOSOK MIND AZ ÁPOLÓK HOZZÁÁLÁSA, SEGÍTŐKÉZSÉGE ,SZAKMAI TUDÁSA SZUPER. SZÍVESEN AJÁNLOM BÁRKINEK A KÓRHÁZAT ÉS AZ OTT DOLGOZÓ ORVOSOKATÉS .kÜLÖN KÖSZÖNET TÖRÖK ÉS SZALONTAY DOKTOROKNAK

#82 2006. 10. 06. - 14:24:22

Sziasztok! Nekem is jó tapasztalataim vannak a Honvéd kórházzal kapcsolatosan. Bár én csak a gégészetet ismerem de ott nagyon rendesek és odaadóak az orvosok és a nővérek is egyaránt. Főképp dr. Heid Lóránt a legrendesebb orvos szerintem a fül-orr-gégészek között.

#83 2006. 08. 16. - 20:38:37

Több vidéki kórházban történt kezeléseim alapján a pálmát a HONVÉDKÓRHÁZ(XIII.ker) BALESETI OSZTÁLYÁNAK adom. Az ápolók szakmaszeretetét, önzetlenségét, és betegekkel való törődésüket messze kimagaslónak találltam valamennyi kórházi kezeléseimmel összehasonlítva. Az orvosok tapasztalata és tudása szintén elismerésemet vívta ki.Sikeres mütét és rövid gyógyulás a balaseti sebészeten, majd a más kórházban végzett utókezelés (adtak egy ágyat és este Seduxen, ennyi) sikertelensége után, visszakerülve a Honvédba az INTENZÍV OSZTÁLYON is csak jót tapasztaltam. Nálam a HONVÉDKÓRHÁZ a No1. Köszönet a munkájukért!

#84 2006. 02. 23. - 05:01:12

Üdv! Gondolom azóta már megvolt a műtétje! Hogy sikerült? Ki műtötte? Hogy van? Bocsánat, hogy nem válaszoltam, de nem igazán jártam ide, kissé felbosszantott pár dolog. Várom válaszát. Üdv JLo UI= jöhet e-mailben is....(címem: a75@vipmail.hu )

#85 2006. 01. 11. - 13:23:26

A Honvéd Kórház Róbert K. úti Idegsebészetéről szeretném itt elmondani a LEGJOBBAKAT. 25 évesen, 7 hónappal ezelőtt, egy délután összeestem és nem tudtam többé megmozdulni sem... Előtte bár fájt a hátam, de mondták, vegyek be fájdalomcsillapitót... A kórházba egy Barátunk ajánlására mentünk, azaz vittek; egész pontosan Katona főorvos úrhoz, aki bár már az elején leszögezte, hogy nem szereti, ha a betegei jajongnak - amit én tettem, amikor megnyomta a hátam - de a CT vizsgálat után, - ami egy kiszakadt porckorongot mutatott, egy agyi idegpályán ücsörögve - végrehajtott SIKERES műtét bebizonyította, hogy Katona főorvos NAGYON JÓ szakember. A többi orvos kollega, többek között az osztályos orvos Török doktor, szintén csak dicséretet érdemel. Az osztályon a szakellátás TÖKÉLETES - mind a 8 ápoló, akikkel csak találkoztam kedvesek voltak és segítőkészek. Mivel betartom az orvos rendelte NAPI rendszeres gerinctornát - nagyon jól javul a hátam és bízom benne, hogy csak kontrollra kell majd visszajárnom...

#86 Nover 2005. 11. 30. - 21:46:49

Én is ebbem a cipőben járok.Engem is elszurtak ott ahol Önt,most fognak műteni a Királyhágón remélem sikerülni fog.Kérem ha tud írjon!

#87 polus 2005. 11. 26. - 11:17:41

Magam csak köszönetemet szeretném kifejezni Sárvári Föorvos Úrnak csipőprotézis mütéttel visszadta anyám egészségét..Köszönöm Főorvos Úr

#88 2005. 11. 24. - 11:20:22

Nekem is csupa jó tapasztalatom van, igaz (szerencsére) csak a budai részleget ismerem. Tavaly majd 1 hónapot töltöttem ikerterhesen szülés előtt a nőgyógyászaton, és utána a szülészeten. Az orvosok jól képzettek, a nővérek pedig hiheteltenül aranyosak. Ezúton is köszönök mindent Dr. Kiss Attilának, na és persze Fehér Andinak. A kórtermek tényleg nem valami modernek, de a célnak megfeleltek, pláne, he tudja az ember mennyiből kell gazdálkodniuk. ezenkívül még a terhesgondozással kapcsolatos osztályokról van tapasztalatom, különösen a radiológiáról. Az ott dolgozókról is csak felsőfokon tudok beszélni.

#89 2005. 11. 22. - 16:57:19

Én is csak csupa jót tudok elmondani a Honvédkórházról, konkrétabban az idegsebészeti osztályról, ahol 1998-ban műtöttek gerincsérvvel. A műtét olyan jól sikerült, hála az azóta sajnos nyugdíjba vonult Pannonhegyi főorvos úrnak, hogy sokszor el is felejtem, hogy valaha is gerincműtétem volt.Sajnos a kórtermek nem a legmodernebbek, de ezt be kell tudni annak, hogy a kórház több mint 100 éves. Ennek ellenére rend és tisztaság van az osztályokon. A személyzet kedves, barátságos, segitőkész. Azóta is figyelemmel kísérem a kórház felújítását és örömmel hallottam, hogy végre döntés született az új kórház befejezéséről. Ha befejezik, és a modern kulturált elhelyezés párosul a szakszemélyzet tudásával és odaadásával, akkor nem lehet kérdés a következő szavazások eredménye.

#90 Robicki 2005. 11. 21. - 13:27:28

Tisztelt Honvéd Kórház és betegeik! Sajnos "füles" vagyok amit a fülbetegekre szoktak használni, következésképp rendszeresen kell járnom fülészetre. A szerencsés véletlen folytán kerültem kapcsolatba a Honvéddel, mégpedig 1996-ban amikor katonaként több hosszadalmas probléma után orrsövényműtétet végeztek rajtam. Az orvosok MIND nagyon kedvesen és megítélésem szerint a legnagyobb hozzáértéssel kezeltek. 2003-ban súlyos megfázás után károsodott a bal fülem, amit gondos ápolás után szerencsére visszahoztak. Sajnos évente vendég vagyok a kórházban, de szerencsésnek érzem magam, mert maximális a bizalmam az osztállyal szemben. Az ápoló személyzet is kiváló, elismerésem. Végül szeretném egy kiváló orvos nevét leírni, én vele kerültem leginkább kapcsolatba, műtét és kezelés révén: Dr. HEID LÓRÁNT (Tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy sok fülészetet látogattam már meg, a legtöbb helyen alaposan meg sem vizsgálják az embert, nem beszélve a stílusról...) Javaslatként: a hosszú várakozások elkerülésére kitalálhatnának valami rendszert, mondjuk sorszám, vagy egyéb. Rendszerint 3-4 órát szoktam várni alaposan felkészülve (újság, stb) Ha tudom mikor kell jönnöm szívesen visszajönnék. Üdvözlettel: Kövi Róbert

#91 2005. 11. 21. - 02:05:58

A királyhágó u-nál lévő Honvéd kórházat csak isteniteni tudom! Köszönöm az ottani dolgozók munkáját, élén Dr. Danka Lászlónak aki helyretette az Amerikai úti "dokim" hentes "munkáját"! Köszönöm!

#92 Morpu 2005. 11. 20. - 23:10:02

:d Nagyon jo velemenyem van az orvosokrol az apolokrol. Igaz csupan ket osztalyt ismerek behatoan, baleseti sebeszet es szemeszet, de ha ez a ket osztaly igy mukodik akkor nem lehet nagy kulombseg a tobbi osztalyon sem. Ebben a korhazban a gyogyitas es segiteni akaras szeretete arad mindenkibol, szakmai tudas kimagaslo, pedig itt is tulterheltek az orvosok, noverek es hangsulyozom ok sem keresnek jobban mint mas korhazakban. Ennek ellenere kortol fuggetlenul minden beteget maximalisan ellatnak. Ebben a korhazban a legelso szempont a gyogyitas minden aron. Segitik a hozzatartozokat is oly modon, hogy az a beteg eletet es a hozzatartozojanak eletet is konnyitse. En ugy fogalmaztam meg magamnak, hogy egy masik vilagba csoppentem. Tudtomal ez a korhaz nehez anyagi gondokal kuzd. A kortermek elavultak, zsufolt szobak stb. de ennek ellenere nagy a tisztasag. Mindent figyelembe veve ugy erzem, hogy az ilyen korhazakat kellene allamilag tamogatni, fejleszteni, ahol az orvosok es noverek a hivatas szereteten tul a lehetetlent is megprobaljak megtenni a betegert. A korhaz osszes dolgozojanak minden jot kivanok.

#93 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Magyar Honvédség Központi Honvédkórház (Budapest) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: