Házipatika fórum: Magyar Imre Kórház (Ajka) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Magyar Imre Kórház (Ajka)

#21 varroildiko81 2008. 09. 05. - 15:39:53

ÉNIS önála szültem most már második éve és akkor azt halotam rola,hogy PÁPÁN volt orvos és onan rugták ki mert valamit elrontot az ilyenek nem is szabadna pragtizálni.

#22 varroildiko81 2008. 09. 05. - 15:30:46

ÉN a páromal kapcsolatbann iróm ezt a pár sort,hogy mivel nem voltunk elégedetek.Kértem idöpontot a MAGYAR IMRE AJKAI Korházba a börgyogyászatra kaptam is 3-órára de késtün mert fél órát azt kerestük a liftes nénivel mert a hatodik emeleten vann azt irták az ajtóra a negyedikröl felmentünk a hatodikra de ott se volt. MINT utolag kiderül amikor félora késésel megtaláltuk,hogy a nemibeteg +börgyogyászatnál vann idöpontunk pedig sima börgyogyászatra kértem idöpontot . Idöpont kéréskor azt monták lehet,hogy nem tudnak minket pont 3-ra behivni mert anyian vannak.DE nem volt senki sem .És azért nem hivot be minket a doktornö mert fél órát késtünk .És hiába montuk neki a késés oka az volt,hogy azt kerestük,hogy hol vann a szakrendelés .ráadásul 25km-tert utaztunk feleslegessen.UGYhogy az a véleményem az AJKAI korházrol,hogy az egéségügyi felügyelet utánanézhetne.RÁADÁSUL a doktornö se kenöcsöt semit nem irt anyit mondot,hogy erre gyogyszert kell irni de mivel késtünk ezér nem fogad .DE ha a zsebébe dugok pénzt akkor biztos fogatta volna a páromat de arra várhat mindegyik.MERT AZÉRT VONJÁK TÖLEM A TB-T

#23 kandabatyu 2008. 07. 10. - 09:25:16

Tisztelt olvasók! 2008. 07. 01-ÉN behozták az apukámat a sebészetere az esti órákban a betegszállítok,mert titszta vér volt a vizelete.Megjegyzem,hogy katéter van neki bekötve.Szólt az akkor épp ügyeletes nővér.hogy szeretné megnézni apukám vizeletét,aki persze nem hallotta,mert hát 74 éves,és a hallása sem a régi. Erre a nővér, olyan alpári,lenéző modorral fejezti ki magát,hogy idézem : Nem hallotta mit mondtam?,képtelen voltam türtözteteni magam,és megjegyezetem neki,hogy bánjon egy idős beteggel tisztességgel,és emberhez méltóan.A válasza az volt,hogy egyáltalán örüljünk, hogy megnézi az orvos,mire én azt feleltem ,hogy az a dolga.Mindez történt a folyóson,megalázva és kiszolgáltava egy idős emberrel.(A vizsgáló akkor minek?)Ezennel szeretném javasolni az illető hölgyeménynek,aki magára ismer,hogy változtasson munkahelyet,mert ilyen embernek nincs helye a szakmában,és hasonló szépeket kívánok neki is.Ha jól tudom,ezek a nővérek a kórház ápolási igazgatója alá tartoznak, és javaslom ezeket az embereket szűrni kellene,és eltávolítani őket.Tudom,hogy sokan le vannat terhelve,de ez nem ok arra, hogy így bánjunk egymással,hiszen emberek vgyunk,és nem állatok!!!Egy biztató mosoly nem kerül semmibe........

#24 sikertelenseg 2008. 07. 08. - 20:36:15

Úgy látszik valakinek nagyon a lelkébe gázoltam! Tudtom szerint az oldal azért jött létre, hogy az emberek elmondják a véleményüket, tapasztalataikat. Kedves Kantorma! Én pont ezt tettem, leírtam az ott szerzett a tapasztalataimat, és ne akard nekem megmondani, hogy ez nem így van! Szívesen írtam volna pozítivat, de sajnos az nem történt velem. Persze miközben olvastam amit írtál rájöttem, hogy egy ott dolgozó személy vagy! Jól gondolom? Persze nincs ezzel semmi baj, véd csak a magad kis portáját, de engem nem tudsz becsapni azzal ami ott folyik...! Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy felhívást, sött nem csak neked, hanem a kollégáidnak is. A sürgősségi bejáratnál kihelyezet közleményt figyelmesen olvasd el! Remélem érted?! A másik meg az, amig nem volt ilyesmiben részed addig ne alkoss véleményt, és ne tegyél ilyen könnyelmű kijelentéseket. A helyesírásról pedig annyit, hogy ezek szerint pályát tévesztettél! Ui:Abban pedig, hogy ki hibázott a babák elvesztésében, pontosabban a harmadikéban, mindenkinek a lelkiismeretére bízom!

#25 kantorma 2008. 07. 07. - 19:28:49

Kedves nőgyógyászaton fekvő beteg. Én is feküdtem már nőgyógyászaton, nemcsak Ajkán ,de Veszprémben és Budapesten is ajánlom menj el és meglátod nem biztos,hogy Ajka olyan rossz,mint,ahogy írtad. Azt írtad még,hogy három babádat vesztetted el,de erről talán nem az ott dolgozók tehetnek. Az,hogy az ott dolgozók kávéznak meg nevetgélnek inkább örülj,hogy van még akik ezt a kemény és olykor nagyon hálátlan munkát még elvégzik. Arról nem is beszélve,hogy a délelőtti nagy hajtásban nekik nincs ám kajaszünet akkor és úgy esznek amikor van két beteg közt egy rövid pillanatnyi idejük. Nekem minden elismerésem az áldozatkész munkájukért!!! Utóirat: Legközelebb,ha kritizálsz mást vagy másokat légyszíves ezt a pár sort helyesírási hiba nélkül próbáld leírni. A te "munkádban " ebben a pár sorban legalább öt súlyos helyesírási hiba volt!!!! Ennyi!!

#26 ferenczypap 2008. 06. 20. - 18:34:57

Szeretnék elmesélni egy kis történetet nálam 200december 6-án indult meg a szülés az Ajkai kórházban feküdtem az akkori ügyeletes orvor aki egy földre szállt angyalként jött hozzám a kedveségével és szakmai tudásával. Megvizsgált és mondta hogy nem lesz sima szülés mert magasegyenes állás a gyerek és nem fogom tudni megszülni simán. Deaz akkori főorvos aki az ördög maga voltDr.Szilvágyi nem engedte meg hogy megcsászározzanak mert szerinte minden rendben van simán megfog születni ez volt délelött 10órakor, jöttek a fájások egyre sürübben végül a tolófájás ez úgy kb15.50kor addigra elment az ördög azén angyalom meg behivott egy másik doktort hogy nézzen meg , megnézett és közölte azonnal a műtöbe. Megcsászároztak egy egészséges kisfiunak adtam életet.Bejött az angyal és közölte hogy neki volt igaza . Azóta szültem még egy gyermeket akit az angyalomra biztam mind a 9hónapra és semmi gond nem volt a szülésnél. Ezer hála és köszönet mindenért a földre szállt angyalomat:Dr.Csalló Máriának hivják

#27 tita2000 2008. 06. 12. - 10:02:31

A véleményemet a Magyar Imre kórház Infektológiai osztályáról szeretném pár mondatban kifejteni.Közvetett tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy ezen az osztályon a színvonal 10-es skálán kb.2.Orvos hébe-hóba sincs.A nővérek annyira túlterheltek, hogy amikor a fekvőbeteg a saját ürülékében fekszik órákon át, ők kényelmesen bagóznak az osztály folyosóján (mert láttam rá nem egy esetben példát) .Tisztelet a nagyon kevés kivételnek-az ő munkályukat, emberséges viselkedésüket messzemenően ki szeretném emelni a többi" kedves nővér" közül.Azt hiszem hogy egyenlőre ennyi minősítés elég az osztályról, de később szeretnék még egy-két konkrét történetet leírni amivel ezt a kiváló osztályt kategorizálhatom.

#28 sevena 2008. 05. 05. - 13:29:45

Sajnos nekem sincsenek túl jó tapasztalataim! Gyermek koromban nagyon sokat betegeskedtem a kórházba, akkor sem volt valami fényes a helyzet! Sajnos már a kislányom szorul(na) ellátásra, de egyszerűen felháborító ami a gyermek osztályon folyik! Nagy ívben tesznek az emberre, leszámítva egy-két lelkiismretes, és barátságos nővérkét! Nem tudok adni teletömött borítékot, hogy normális ellátásban részesüljünk, de azt gondolnám az orvosok arra esküdtek fel, hogy gyógyítsanak, LELKI ISMERETESEN! Remélem nem kell többet igénybe venni a kórház ellátást! :s

#29 sikertelenseg 2008. 04. 24. - 18:20:38

Én nagyon sokat feküdtem már az ajkai korház nőgyogyászatán "sajnos"! Három babámat veszítettem el és ennek elenére én azt mondom azért van ott egy-két jó orvos, de mégse az igazi! Több oda figyelésre lenne szükség és eberségre!!! Legfőképpen az ápoló szeméjzetet kéne lecserélni, mert igazából vanak , de hogy minek?! ( Kávézgatni, beszélgetni, üldögélni a beteg meg ha megkéri őket valamire akor húzzák a szájukat.)

#30 zsoltmedea 2008. 04. 22. - 13:53:07

én 1 hónapja szültem az ajkai korházban nevezetesen a SÁNDOR JÁNOS doktor úrnál csak 3 dologra lennék kíváncsi szüksége van-e az ÉV korháza cimet viselő korháznak ilyen modortalan embertelen alkalmazotra???A hírnév nem számit semmit???mert róla jó véleményt még senki nem tett! Ez a viselkedés senkinek nem tünik fel?Vagy neki mindent el kell nézni azért mert orvos és sajnos rá rá vagyunk szorulva hogy elláson bennünk???

#31 fmonika74 2008. 03. 03. - 16:32:01

Sziasztok! Nekem személy szerint jók a tapasztalataim az ajkai kórházban töltött napjaimról. Ezúton is köszönet Dr. Hollósi Lászlónak, aki egy év leforgása alatt a napokban műtött másodjára méhen kívüli terhesség miatt, s B.né Évának szülésznő/, aki hihetetlen emberséges hozzáállásával sokkal elviselhetőbbé tette a nehéz napokat. Szerintem mindenkinek lehetnek akár jó, akár rossz tapasztalatai, amit mások is szívesen meghallgatnak. Szerencsémre a gyors és szakszerű segítségnek köszönhetően már itthon is vagyok a kislányom mellett. Örülök, hogy leírhattam a véleményemet. Köszönet mégegyszer!

#32 antonil 2008. 01. 16. - 17:55:56

Először is köszönöm a gratulációt!Az orvosokról pedig annyit,hogy talán mi emberek is hibásak vagyunk abban,hogy elvárják a pénzt,mert bizony vannak olyan betegek akiknek nem is annyira súlyos az állapotuk és dugják a pénzt.Avval viszont egyet értek,hogy aki becsületes és lelki ismeretes az nem várja el és nem is fogadja el.Sajnos az a baj,hogy ilyenből kevés van és Őket valahogy a többiek elüldözik.Nekem személy szerint az ajkai kórház nőgyógyászati osztályról jó véleményem van,lehet,hogy Én pont egy lelki ismeretes orvost fogtam ki.Sőt biztos vagyok benne,mert maximálisan mellettem volt és a nővérekre sem panaszkodhattam.Bár volt egy orvos akinek a viselkedése nem tetszett mert ha rajta múlt volna akkor nem vagyok benne biztos,hogy meg lettem volna műtve.A nevét inkább nem írom.Tehát mindenkinek van rossz tapasztalata.De nem vagyunk egyformák mindenkinek más és más a tapasztalata.Még sem érzek haragot és megbántást.

#33 Mea2 2008. 01. 16. - 14:09:02

Az utolsó mondatból egy részlet :" Ők is emberek és nem Istenek"! Tudja ezzel csak az-az egy gond van, hogy ők maguk ezt sokszor elfelejtik, emberek. Némelyik olyan magas lovon ül, hogy az már túlzás. Ráadásul nem feltételez az a paripa magas szakmai hozzáértést. Csak a folyosón sétálva fehér köppenybe olyan "jól" mutat némelyik. Nem általánosítok, mert az ajkai kórházban is sok jó doktor dolgozik. De a nőgyógyászaton bizony csalódtam orvosokban, nem egyszer. Ugyan a bajom nem tudták volna orvosolni, de az alapvető emberi érzések legcsekélyebb jelét se mutatták! Az ilyen menjen a legelőre... Az, hogy az egészségügyi problémák mögé bújnak, nevetséges. Tény, hogy nem könnyű nekik, de kinek az. Azért mert nem vagyok orvos nekem se egyszerű, és sokunknak még, a helyzete, azért nem kell túljátszania senkinek se a szerepét. Ha egyszer arra esküdött, h embereket gyógyít, akkor tegye azt, úgy ahogy ő szeretné, hogy vele is bánjanak fordított esetbe, ha meg nem tetszik, menjen keressen másik munkahelyet. Ha az állam nem is becsüli meg őket érzéseik szerint, az emberektől némelyik szemtelenül bezsebel annyi hálapénzt, hogy bőven befoghatná a száját. Általában mindig az a fajta kiabál, akit degeszre tömnek. Azt az orvost aki nem kiabál egyszerűen végzi a dolgát, azt kell megbecsülni! Gratulálok a fiához, remélem jó orvos lesz belőle, amit írt az alapján biztos így is lesz! :)

#34 antonil 2008. 01. 15. - 19:43:20

Szerintem nem kell elítélni az orvosokat Ők is emberek és nekik is lehetnek nehéz és rossz napjaik.Főleg ha bele gondolunk a mostani egészségügy helyzetébe,Ők minden tőlük telhetőt megtesznek,hogy gyógyítani tudjanak annak ellenére,hogy az egészségügy minisztérium ilyen döntéseket hozott,és evvel nehezítve a munkájukat.Jó persze vannak jó és jobb orvosok úgyan úgy mint bármely munka területen,vannak jó és jobban dolgozó emberek.És rajtuk sokkal nagyobb a felelőség,Ők ember életekért felelnek és bátran kimerem jelenteni ha bármilyen hibát követnek el ez lehet a saját hibájukból vagy azon kivül Őnekik sokkal nehezebb ezt feldolgozni,mert Ők is érző emberek,de sajnos nekik tovább kell lépni,hogy tovább tudjanak gyógyítani ebbe bele értve a szülész nőgyógyász orvost vagy bármely szakterületen dolgozó orvost.Én tudom,hogy milyen traumán mennek át ha születendő gyerek hal meg a kezeik között vagy bár milyen más beteg.A fiam egészségügyi gimnáziumban tanult és mivel nem jutott be egyből az egyetemre így egészségügyben dolgozott egy évet veszprémben a Csolnoky kórházban és tőle tudom milyen trauma az ha meg hal egy beteg a keze között hol ott Ő mindent megpróbált,hogy életben tartsa,pedig Ő csak egy beteg szállító volt akkor még. Most már egészségügyi főiskolára jár de mindent elkövet,hogy jó szakember legyen belőle.De az életnek vannak furcsa fintorai mikor hiába minden.Együtt érzek azokkal akik vesztették már el hozzá tartozójukat.Én a férjemet vesztettem el mégsem haragszom egyetlen orvosra sem.Tehát nem szabad elfelejteni Ők is emberek és nem Istenek!!!!!!!

#35 antonil 2008. 01. 12. - 14:13:41

2007 novemberében kerültem az ajkai kórház nőgyógyászati osztályra ahol elvégeztek rajtam egy méh eltávolítási műtétet.Először nagyon féltem de műtét után rájöttem,hogy alaptalan volt a félelmem,mert egy igen nagy tudásu szakorvos operált nevezetesen Dr Németh Zsolt adjunktus akinek ezuton is szereném megköszöni áldozat készséges munkáját.Minden elismerésem Ővé.A további munkájához kívánok nagyon sok sikert és jóegészséget! Valamint szeretném megköszönni a nővérek oda adó figyelmes munkáját.Nagyon jól eső érzés volt,hogy a doktor úr is meg a nővérek is figyeltek rám.Köszönöm!Tisztelettel: Sáfár Ferencné,Lívia

#36 mamuszika 2008. 01. 12. - 09:59:59

2006-ban szültem az ajkai kórházban. Szerintem a szülészeten nincsenek meg az eszközök ahhoz, hogy megfelelő ellátást tudjanak nyújtani. Úgy érzem, hogy a 21. században már tudni kellene csillapítani a vajúdás fájdalmait, ennek kérésére nem azt kellene válaszolnia a szülésznőnek, hogy annak "fájnia kell"!!! Sándor Dr Úrról nekem sincs jó véleményem. Rettegtem, hogy ő lesz az ügyeletes a nagy napon, de megúsztam. Talán nem véletlen, hogy Pápán már nem vezet szüléseket (egy pápai anyuka mondta...). Az a nőgyógyász pedig aki kitalálta, hogy csak és kizárólag az ügyeletesnél lehet szülni, nem hiszem, hogy a hivatásának él, mert az orvosnak sem lehet mindegy, hogy végig kísér egy terhességet, de a legszebb pillanatnál nem ő áll az anyuka mellett (akinek talán ettől könnyebb lenne a dolga...).

#37 kandabatyu 2007. 12. 14. - 10:41:10

Szeretném megköszönni annak a két mentősnek a munkáját,akik otthonomban elláttak a 12. heti vetélésem után dec. 9-én,és beszállítottak az ajkai kórházba,vmint megköszönöm a nővérek munkáját is.Viszont szeretném kiemelni Dr.Sándor Jánost,aki még arra sem méltatott,hogy miután hajnalban bevittek a nőgyógyászatra,lejöjjön,és akkor azonnal befejezze a vetélésemet.Ehelyett meg kellett várnom a reggelt a műtéttel.Talán nem is ez volt a legnagyobb gond,hanem az ,ahogy bánt velem.Orvost még ilyen kíméletlenül,alpári módon nem hallottam beszélni,mint őt.Még egy biztató szava sem volt felém ,inkább rugott belém eggyet azzal a kijelentésével,hogy:na akkor magából aztán tokostul-vonóstól kijött minden! Talán a borítékot hiányolta? Sok embertől hallottam már róla,hogy milyen undorító stílusban beszél a beteggekkel,de sajnos megtapasztaltam én is.Elég nagy lelki traumán estem át akkor,és még rugott rajtam eggyet.Felmerült a kérdés bennem,hogy miért van a kórházban éjszaka ügyeletes orvos,ha le sem jön A BETEGHEZ?! Talán az alvás, és a reggeli híradónézés fontossabb volt neki,mint a beteg.Mert hogy, a kórterembe hallottam,hogy előbb megnézi a reggeli híradót, és majd akkor befejez.Ugyhogy szívből ajánlom mindknek,aki csak teheti kerülje el messziről.Hiszen olyan jó, és lelkiismeretes orvosok dolgoznak mellette,mint a :Dr.Nagy Zoltán,DR.Hollósi, Dr.Hegedűs, stb.Ilyen orvosra ugygondolom,hogy nincs szügsége a kórháznak,ha az elkövetkezendö években is szeretne az év kórháza lenni!!! Egy volt kismama.

#38 Krimo 2007. 10. 26. - 12:51:57

Az előző hozzászólásomat kiegészítve: Köszönet: Dr.Pataki István és Dr. Chanis William doktoruraknak. Heiderné Grób Ramóna

#39 Krimo 2007. 10. 26. - 12:47:29

Nekem az epehólyagomat vették ki Ajkán. Én megvoltam elégedve az orvosokkal és nővérekkel.Mind kedvesek voltak és bármit kérdezhetett az ember szívesen válaszoltak. Az ápolónők egész nap türelmesek, pedig nem 8 órát dolgoznak. Köszönet az ÁPOLÓNŐKNEK és DR. CHANIS WILLIAM doktorúrnak az ellátásért.( Hozzáteszem , hogy nem a hálapénzért tették.) Ami rajtuk múlott abban nem volt kifogásolnivaló. :)

#40 Marietta23 2007. 10. 20. - 13:23:08

Sok rosszat olvastam az ajkai kórházról. Nekem sajnos van tapasztalatom a kórház jó,és rossz oldaláról.DE inkább a jot említeném.Engem négyszer operáltak itt Ajkán.Az életem köszönhetem : DR CHANIS WILLIAM doktor úrnak.Ugyérzem megkérőjelezhetetlen a tudása.Mellettem állt végig,és soha nemvárt pénzt.Az ápolónőkről annyit,sokat dolgoznak,és sokmindent el kell viselniük. Mindent Köszönök:Marton Marietta ;)


 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: