Házipatika fórum: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (Kistarcsa) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 6 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (Kistarcsa)

#1 ittvoltam 2014. 08. 25. - 15:45:27

Üzenet megtekintéseIdézve: ittvoltam - Dátum: 2014. augusztus 25. - 15:42:27

Mivel én is sok segítséget kaptam a fórumtól a műtétem előtt, nem voltam rest beregisztrálni :)

Flór Ferenc Kórház Sebészet-ről:

Főorvos Uraság műtött, de elképesztő emberi magatartásról tett tanubizonyságot.
Sem műtét előtt, sem műtét után nem jött oda hozzám, semmit nem szólt, amikor véletlenül a szobában járt, átsiklott a tekintete fölöttem.
Semmit nem lehetett tőle kérdezni, a műtétet nem úgy csinálta, ahogy megbeszéltük, pedig lett volna arra módja.

Ezek után a varratszedésen várta a hálát!!!Jó tapasztalat viszont:
a nővérek rendkívül rendesek voltak, a műtős segédszemélyzet is tökéletes viselkedést mutatott minden tekintetben.
És volt ott néhány 30 év körüli fiatal orvos is, akik orvosnak születtek, törődtek a betegekkel, intelligensek voltak, pozitív, kedves kisugárzásukkal már fél gyógyulást hoztak.


Főorvos Uraság nyugdíjas vagy nyugdíj felé közelítő korú volt.

#2 ittvoltam 2014. 08. 25. - 15:42:27

Mivel én is sok segítséget kaptam a fórumtól a műtétem előtt, nem voltam rest beregisztrálni :)

Flór Ferenc Kórház Sebészet-ről:

Főorvos Uraság műtött, de elképesztő emberi magatartásról tett tanubizonyságot.
Sem műtét előtt, sem műtét után nem jött oda hozzám, semmit nem szólt, amikor véletlenül a szobában járt, átsiklott a tekintete fölöttem.
Semmit nem lehetett tőle kérdezni, a műtétet nem úgy csinálta, ahogy megbeszéltük, pedig lett volna arra módja.

Ezek után a varratszedésen várta a hálát!!!Jó tapasztalat viszont:
a nővérek rendkívül rendesek voltak, a műtős segédszemélyzet is tökéletes viselkedést mutatott minden tekintetben.
És volt ott néhány 30 év körüli fiatal orvos is, akik orvosnak születtek, törődtek a betegekkel, intelligensek voltak, pozitív, kedves kisugárzásukkal már fél gyógyulást hoztak.

#3 veronika44 2014. 07. 19. - 18:53:31

Ha ügyeletre bemegyünk akkor felírnak 72 órás tablettát mert sürgős:) SOS!!

#4 majdnemszilvia 2014. 06. 24. - 20:36:31

Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, van-e valakinek tapasztalata az kórházban lévő endokrinológiával, urológiával, nógyógyászati rendelővel, illetve a pszichiáriával kapcsolatban? Milyenek az orvosok? Mik a tapasztalatok, élmények?
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!
Üdv
Szilvia

#5 brumesz 2014. 04. 22. - 10:04:08

Kedves Látogatók!

Ma voltam a Flór ferenc kórházban a gasztrón, gyomortükrözést végeztek. Nagyon fontosnak tartom le írni, hogy senki ne menjen Dr. Szakátsy Emőkéhez, állatorvosnak sem lenne jó nem hogy emberorvosnak.
Azt mondták előző nap este 19h után ne egyek, nem is ettem előző nap 15h után semmit sőt még a vízet is visszatartottam.
Megérkeztem reggel 9-re, ekkora volt időpontom, 10,30-kor be hívtak, semmi gond hiszen a benfekvőké az elsőbség ez teljesen érthető.
Be viharzot ez az embernek nem nevezhető valami és fogta a csövet le nyomta, nyomta, nyomta, nyomta egyszer csak el kezdett dühöngeni, hogy nem lát semmit mert tele van a gyomor, ki huzta aztán olyan hangnemet ütütt meg amire vissza beszéltem, hogy értse meg, hogy nem ettem tegnap 15h után amire őnagysága, hogy ő nem is modnja hogy ettem de az a baj, hogy nem üriti ki az ételt a gyomor, na zumm hát azért mentem oda mert valami bajom van nem? Szóval azt mondja 3 nap víz diéta és menjek vissza, mire mondtam, hogy most más elfoglatságom van.
Szóval soha senki ehhez az emberhez ne menjen inkább az árok szélén végezze be életét, esküszöm egy kobor kutya is empatikusabban viselkedik mint ez a Féreg!

#6 haragos 2013. 01. 30. - 10:26:37

Tugyátok mit össze kéne álnun alapítani egy Flór Ferencz körház utáló klubot és tönkre tenni azokat akik ártortottak nekünk és a családunknak.
sing

#7 haragos 2013. 01. 30. - 10:12:02

 Idézve: kisskatus - Dátum: 2009. december 08. - 20:52:56

Kedveseim!Én már vagy tíz éve koptatom a kórház folyósóit.Eddig nem írtam, mert nem tudtam, hogyan kell. Szerencsére segítettek benne, hogy írhassak.Szóval nekem az a véleményem, hogy az utóbbi 2-3 évben óriásit fordult a világ a kórházban. Az összes kórteremben minden osztályon valami XXI. századi elektromos ágyakat tettek be, nem is tudtam először, hogy hogyan is kell kapcsolgatni azokat a fránya gombokat :-).Az orvosok tudása meg igen jó, bárki bármit is mond. Felkészültek, ügyesek. A nővérek is kedvesek voltak hozzám, pedig nem nagyon vagyok tehetős, remélem értitek, hogy mit akarok mondani ezzel. AZ ágyam tiszta, rendes. Az orvosaim minden elmagyaráztak, hogy mikor mi történik, miért ezt vagy amazt kell szednem. Szóval, aki gyógyulni akar és nem csak a kákán csomót keresni, az jöjjön bizalommal.

Kedves nővérek felkészült ügyes orvosok te biztos a Flór Ferenczben voltál. Lehet hogy az ágyak elektromosak meg minden de ugyan olyan kényelmetlenek és szarok. Ha elmesélném a történetünket te is más véleményel lennél erről a trágyadombról.
sing

#8 haragos 2013. 01. 30. - 10:07:14

 Idézve: boni555 - Dátum: 2011. szeptember 19. - 11:44:00

Szép napot!Nekem van egy nagy cisztám, amit műteni kell. Kedd 12 órára kaptam kivizsgálási időpontot Kistarcsára. Nem ismerem a dokikat és saját orvosom sincs. Örülnék annak, ha kapnék egy kis segítséget, jó tanácsot kihez menjek, kit kérjek, ki műtsön?Előre is köszönöm a segítségeket.Csodás napotHa egy mód van rá semidet ne műtesd meg azon a szemét dombon. Kétszer is gondold meg, tudom mit beszélek. De ha más kiút nincs Dr Bukovácz Róbert talán ő. De ne várj semi jót azon a helyen.
sing

#9 haragos 2013. 01. 30. - 10:03:01

A Flór Ferencz kórház a leg undorítóbb hely az egész világon. Egy szemét domb bűdös és koszos és csoda hogy még nem omlott össze. Az egész épület életveszéjes ezer éve épült szar. Az orvosok és az ápolók töbsége kontár nem ért a munkájáhához. Nem korházba valók hanem a bányába követ törni na arra jók lennének. Azt meg nemongya senki hogy nem fizetik meg őket mert jó a fizetésük és még a betegekről is annyi hálapénzt húznak le hogy az már nem emberi. MIndenki úgy szarik a fejedre ahogy csak tud. Azt szeretik ha a beteg jó és minden rendben megy vele ha már van egy kis gond vele már problémásnak könyvelik el és tojnak rá.Ez megy a sebészeten és az onkológián is. Az onkológián a drága doktornó is alkalmatlan a munkára milyatta az alakalmatlansága miadt tartunk most itt. Ő egy utálatos kimért ember senki nem szereti.
sing

#10 evaszokol1 2011. 11. 24. - 12:47:24

Helló! Én egy gyereket szültem a Flór Ferenc Kórházban 2008-ban,de csak jót tudok mondani róla,mind az orvosok,mind a szülésznők és a nővérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.Most megint voltam ott a lányommal a gyerekosztályon és ott is nagyon rendesek voltak az orvosok és a nővérek!!

#11 wildsisters 2011. 10. 27. - 21:01:39

Helló! Én két csodálatos, gyönyörű, egészséges kislányt szültem a Flór Ferencben, 2008-ban és 2010-ben. A szülészetről csak jót mondhatok, a szülésznők szuperek, az ügyeletes orvosok is tökéletesen tették a dolgukat, pedig nem voltam senki betege sem. Én másnak is csak ajánlani tudom. A bőrgyógyászatról viszont elküldtek 16 hetes terhesen 3 recepttel a reumatológiára egy olyan Lyme-folttal, amit még a háziorvosom is be tudott azonosítani másnap. Ha hagyom magam, talán ma már rokkant vagyok, de Gödöllőn a bőrgyógyászatra mentem a reuma helyett, és sikeresen kikezeltek. De ennek ellenére is ajánlom. :)

#12 boni555 2011. 09. 19. - 11:44:00

Szép napot! Nekem van egy nagy cisztám, amit műteni kell. Kedd 12 órára kaptam kivizsgálási időpontot Kistarcsára. Nem ismerem a dokikat és saját orvosom sincs. Örülnék annak, ha kapnék egy kis segítséget, jó tanácsot kihez menjek, kit kérjek, ki műtsön? Előre is köszönöm a segítségeket. Csodás napot

#13 snowy2010 2010. 12. 14. - 19:38:58

Apukamat mult het kedden vittek be a Korhazba, mint kiderult agyi emboliat szenvedett, a FAST teszt nagyon alacsony erteket mutattak ki, de mivel sikerult idoben bevinni ot, eletfunkcioit nagyobb eredmennyel tudtak feljavitani, ha minden jol megy akkor talan mar ket het mulva jarobottal is kepes lesz jarni. Egy korabbi alkalommal, fel evvel ezelott belso verzessel vittek be, amikor nagyon sok vert veszitet ennek kovetkezteben. Szerencsere eletben maradt, valoszinuleg a Korhazban nagyon jol kepzett , sebeszek orvosok es noverek vannak. Ketszer szerencses! Anyukam, aki oktoberben nagyon hirtelen, es varatlanul hunyt el, szinten bekerult ide annak idejen golyva mutettel. Nagyon sok jot mondak errol a helyrol, szakmai, felszereltsegi, tisztasagi szempontbol. A mutet sikeresnek volt mondhato. Utoljara, minden jot kivanok a Korhaznak, es oszinte tiszteletem minden egyes dolgozojanak. Udv :) :)

#14 mucika 2010. 12. 09. - 23:39:41

A gasztroenterológiai osztály az én véleményem szerint egy nagy 0. 2009-ben itt " kezelték" az anyámat kétszer is erős, folyamatos hasi fájdalmakkal. Külön gratulálok dr Szakátsy Emőkének, aki sorozatos mellétrafálások után sem tudta megállapítani, hogy mi baja, ezután gyorsan kipenderítették a kórházból. Az anyám nyűszítve a fájdalomtól halt meg otthon. Hasonló élményeket kívánok neki,nekik !!!!

#15 bjudit12 2010. 11. 19. - 19:35:11

Tudom általánosítani nem szabad. Mint mindenütt vannak kik jól végzik a munkájukat és vannak akik nem. Csak az a gond , hogy egy kórházról van szó ahol emberek várnak arra , hogy kezeljék és gyógyítsák őket. Ebben a kórházban is vannak nagyon jó orvosok és vannak akiket emberek közelébe sem engednék. Ez a növérekre is igaz ! Tudomásul kellene venniük , hogy nem a hatos szoba 2 . ágyról van szó , hanem egy emberről! A kórház tisztasága enyhén szólva is koszos,a mellék helységek büdösek koszosak, Olyan , hogy kéztörlő vagy krémszappan az nem létezik. Az élelmezés ha azt amit betegek elé tesznek annak lehet nevezni ön magáért beszél. Az már csak habb tortán , hogy miként is hordozzák lögybölik kifelé a szállításkor. Több mint 10 éve már ismeretes zárt étel tálca! Ennek eredménye langyos, hideg "étel". Az hogy az egy ágyas szobát 3000/ éjszaka adják ki. Ezért pénzért már egy apartman bérelhető egy személyre egy üdülőhelyen. És ami a fő az tiszta is !

#16 mayeragi7511 2010. 11. 16. - 18:08:08

Üdvözlök mindenkit! Ez a kórház, és konkrétan a 6. emeleten lévő Belgyógyászat-Lipidológia osztály és a 2008. októberben ott dolgozó orvosok, ápolók a felelősek anyósom haláláért. 57 éves volt. Alacsony K-ion szint miatt került az osztályra, mert azt csak infúzióval lehet pótolni. Másnapra teljesen leszedálták, ( mert ugye a nyugodt, panaszmentes beteg a jó beteg ) ágyrácsot nem kapott, majdnem leesett az ágyról, ezen kívül maga alá vizelt. De a csúcs az, hogy a drága jó orvosok nem vették figyelembe a megemelkedett hasnyálmirigy enzim értékeket, ( ami a hasnyálmirigy gyulladás jele ) és miután már képes volt rá a szedálás után, szájon át etették!!!! Hasny.mirigy gyulladás esetén az első lépés, hogy NEM EHET, IHAT a beteg szájon át semmit!! Egészségbiztosítási felügyelet, most már ÁNTSZ vizsgálódik, még nem hoztak eredményt! Ha rajtam múlna, én az összes hanyag, tanulatlan orvost és ápolót, akiknek a lelkén betegek halála szárad, bevágnám a börtönbe 20-25 évig, mert ők is gyilkosok!! Azt javaslom, hogy nagy ívben kerülje el MINDENKI a fenti osztályt!!

#17 ezustkolloid 2010. 11. 15. - 11:39:58

Ugyan én még nem feküdtem ebben a kórházban de többször is jártam itt mert az egyik rokonunk itt feküdt. Illetve az egyik barátnőmnek itt látták el a térdét egy baleset után. Pozitív tapasztalatok voltak vele kapcsolatban. Legalábbis amit így kívülről láttam. Lehet hogy mi a szerencsések közé tartozunk. Mindenesetre sajnálatos dolog hogy sok emberrel miket meg nem tesznek egyes kórházakban...

#18 angelina49 2010. 11. 09. - 10:17:08

Levelét olvasva,ismét felbosszant hogy ilyen emberekre kell bíznunk az életünk,ha rákényszerülünk.Tisztelet a kivételnek,bár ez nagyon ritka.

#19 horvathocska 2010. 11. 05. - 11:39:08

A kistarcsai Flór Ferenc Kórházról rosszat és jót is is tudok mondani. Az egyik rossz élményünk még a vizitdíj fizetés idején, két éve volt. Kisfiamnak az egyik pénteki napon este 6 óra körül felszökött a láza és fájlalta a fülét. A házi orvosi ügyeletről vizsgálat nélkül!! elküldtek minket a kórház orr-fül-gégészetére.Ott pedig az akkor 5 éves gyermekem vizsgálatáért 1.000,- Ft emelt vizitdíjat húztak le rólunk a recepción. Az indok az volt, hogy a túl aggódó szülők mostanában rákaptak arra, hogy a gyerekkel egyből a kórházi ügyeletre rohannak, ezért kvázi büntetésként emelt díjas vizitdíjat kell fizetni a gyerekre. Nos, az Egészsébiztosítási Felügyelet nekem adott igazat, megbüntette a kórházat is, de a pénzemet a mai napig nem fizették vissza. A másik "jó" élményünk akkor volt, amikor a fiamnak 2009-ben kivették az orrmanduláját. Befeküdtem vele a kórházba, csak mi ketten voltunk a szobában. Bár kedves volt velünk az orvos is és a nővérek is, de a műtétet követően egyetlen egyszer, délelőtt 11-kor nyitották ránk az ajtót, aztán másnap reggelig senki nem nézett rá a gyerekre. Bár az anyjaként mindent megtettem érte, de mégsem én voltam ott az egészségügyi alkalmazott. A Sürgősségi Osztály azonban egy katasztrófa!! Van ott egy idősebb orvos, aki még egy sintértelepre sem való! Embertelen, arrogáns és utál dolgozni. Apósomat tavaly év végén vitte be a férjem és az anyósom éjszaka a sürgősségire, erős hasi görcsökkel. 2 órán keresztül ki sem jöttek a folyosóra megnézni őt, amikor pedig az anyósom félve bekopogott az ajtón, az épp kávézó és cigiző orvos, meg egy beteghordó olyan minősíthetetlen, penetrás stílusban küldték ki, mint egy utolsó trógert. Órákig hagyták fetrengeni a görcsölő apósomat, mire végre szóba álltak vele. A beteghordó, aki egy agyon tetovált börtöntöltelék kinézetű fiatal srác volt, még a férjemnek is beszól, de azért ezt a férjem lerendezte. Végül a férjem vitte a tolókocsival az apját az összes vizsgálatra, mert a beteghordó - verőlegény nem ért rá cigizés közben. És ezt a viselkedést tanúsították a többi beérkező beteggel szemben is. Ezekhez a történetekhez képest idén nyáron kellemes csalódás ért minket, amikor apósomat egy rosszullét során végre egy lelkiismeretes kardiológus orvos vizsgálta ki, és a szaktudásának köszönhetően észrevette, hogy infarktusa volt. Köszönjük neki! Csak hát ez a 3:1 arány a rossz élmények javára, nem túl biztató! Ehhez képest már csak nüansznyi, hogy az Endokrinológián az egyik orvoshoz csak 2011. március végére tudtak időpontot adni!

#20 angelina49 2010. 11. 04. - 12:43:36

Ha te csak a fizetés miatt dolgozol ott,akkor javaslom lépj le,de minél előbb.Nem emberek közé való vagy.Igen sajnos tényleg nagy gondok vannak az eü.-ben,de attól még köteles lennél normálisan ellátni a feladatodat,vagy gondolkodj el azon hogy oda való vagy e. Természetesen tényleg felháborító hogy benneteket nővéreket nem fizetnek meg tisztességesen,de erről nehogy már a betegek tegyenek.Attól még el lehet őket látni tisztességesen,és emberséges módon bánni velük......mint ahogy azt te is elvárnád ha a hozzátartozód kórházi ellátásra szorul. Épp tegnap voltam látogatóba a 6.-on felháborító volt ahogy az ismerősünkre találtunk.Nem volt lefürdetve,kértük a nővért hogy mutassa meg a fürdőt.Erre ő azt mondta hogy már lefürdették.Hát a betegek meg elmondták hogy csak az arcát mosták le ennyi volt a fürdetés.Nagy nehezen kivettük az ágyból......nah hogy lepedőt mikor cseréltek nem tudom mert azon vér,kaja maradék narancshéj,minden volt. Megvolt a nagy fürdés stb. ágyneműcsere.Persze nem az csinálta akinek feladata lett volna.Hozzátartozónk egyszer csak pénzt adott a nem törődöm nővérkének ő pedig mint aki jól végezte dolgát mosolyogva megköszönte és ellibegett a pénzel.Hát nem lett volna bőr a pofámon egy idős embertől elfogadni pénzt,pláne hogy nem csináltam érte semmit,és amúgy is benne van a munkaköri leírásomban.Hát semmi szégyenérzet nincs?........ennyit a nem vagyunk megfizetve szövegről.Menjetek olyan helyre ahol megfizetnek,de előbb tanuljatok egy kis emberséget.Felháborító hogy ilyen emberekre vagyunk utalva ha megbetegszünk.Persze tisztelet a kivételnek.


 • 6 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: