Idézve: ittvoltam - Dátum: 2014. augusztus 25. - 15:42:27
Mivel én is sok segítséget kaptam a fórumtól a műtétem előtt, nem voltam rest beregisztrálni 
Flór Ferenc Kórház Sebészet-ről:
Főorvos Uraság műtött, de elképesztő emberi magatartásról tett tanubizonyságot.
Sem műtét előtt, sem műtét után nem jött oda hozzám, semmit nem szólt, amikor véletlenül a szobában járt, átsiklott a tekintete fölöttem.
Semmit nem lehetett tőle kérdezni, a műtétet nem úgy csinálta, ahogy megbeszéltük, pedig lett volna arra módja.
Ezek után a varratszedésen várta a hálát!!!
Jó tapasztalat viszont:
a nővérek rendkívül rendesek voltak, a műtős segédszemélyzet is tökéletes viselkedést mutatott minden tekintetben.
És volt ott néhány 30 év körüli fiatal orvos is, akik orvosnak születtek, törődtek a betegekkel, intelligensek voltak, pozitív, kedves kisugárzásukkal már fél gyógyulást hoztak.

Flór Ferenc Kórház Sebészet-ről:
Főorvos Uraság műtött, de elképesztő emberi magatartásról tett tanubizonyságot.
Sem műtét előtt, sem műtét után nem jött oda hozzám, semmit nem szólt, amikor véletlenül a szobában járt, átsiklott a tekintete fölöttem.
Semmit nem lehetett tőle kérdezni, a műtétet nem úgy csinálta, ahogy megbeszéltük, pedig lett volna arra módja.
Ezek után a varratszedésen várta a hálát!!!
Jó tapasztalat viszont:
a nővérek rendkívül rendesek voltak, a műtős segédszemélyzet is tökéletes viselkedést mutatott minden tekintetben.
És volt ott néhány 30 év körüli fiatal orvos is, akik orvosnak születtek, törődtek a betegekkel, intelligensek voltak, pozitív, kedves kisugárzásukkal már fél gyógyulást hoztak.
Főorvos Uraság nyugdíjas vagy nyugdíj felé közelítő korú volt.