Házipatika fórum: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (Kistarcsa) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 6 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (Kistarcsa)

#21 tundibaba001 2010. 10. 28. - 16:57:11

Üdvözlök mindenkit Nekem jó tapasztalataim vannak a kórházzal kapcsolatban,már ha lehet ilyen egy kórházzal kapcsolatosan.3 héttel elezőtt kezdődött a kálváriám amikor is az aszthmám összeveszett a mandulámmal és majdnem meghaltam,mert nem kaptam levegőt.Az SBO-n kötöttem ki ahol azonnal a segítségemre siettek,mire feleszméltem már levették a vért,Kaptam a branült,az életmentő injekciót,megmérték a vérnyomásom és az ekg is rajtam volt.Tiszta vészhelyzet - csak Ross dokit hiányoltam :) .Hála nekik nem haltam meg. A másik dolog pedig a fül-orr-gégészeten történt ahol is a tegnapi nap kivették a garat mandulámat.Ma már itthon vagyok,még fáj,de túlélem.Mivel 29 éves vagyok és asztmás voltak kockázatok a műtéttel kapcsolatban,de elaltattak és minden a lehető legjobban alakult,hála AMINA Doktornőnek,akinek nagyon szépen köszönöm,valamint a nővéreknek is akik nagyon kedvesek voltak velem.Most voltam elősször kórházban,de én csak jót tudok mondani az ott dolgozókról és köszönettel tartozom nekik,hogy ilyen körülmények között is tudásuk maximumát kihozva dolgoznak értünk - betegekért.Hálával tartozunk nekik,hiszen az életünk az ő kezükben van.Minden elismerésem az övék.Köszönöm.Tisztelettel: Turai Tünde ;)

#22 optimista23 2010. 08. 31. - 11:54:18

Miért törölték a hozzászólásomat? Mert leírtam a tapasztalatomat?! Vagy csak jót szabad írni? Egy másik kórházról is írtam rosszat azt mégsem törölték, miért?? Ez egy fórum lenne, nem az a célja, hogy mindenki leírja a véleményét, ha jó, ha rossz?????

#23 leiden 2010. 08. 31. - 10:15:49

Kedves Hozzászólók! Olvastam az átélt élményeitekről a bejegyzéseket, és csak azt nem értem, hogy miért nem jelentitek fel a kórházat az Orvosi Kamaránál, vagy írtok panaszlevelet az Igazgató Főorvosnak, vagy az újságoknak, médiának stb? Azt hiszitek, hogy azzal amit ide leírtatok bárki is foglalkozik, ha így lenne, már történtek volna azóta változások, de csak rosszabb lett. Engem is stroke gyanújával küldött be az ügyeletes orvos, - egyszer már 3 éve volt nekem ilyen - és az aug. 20-án bentlévő SBO-s ügyeletes orvos ránézésre közölte velem, vizsgálat nélkül, hogy nekem nincs stroke-om, inkább paranoid vagyok, mert félek az orvosoktól, és a Pszihiátriára akart küldeni, és úgy beszélt velem, hogy egy kutyával nem beszél így senki. Sajnos én is ide tartozom, és az elmúlt 3 évben 8 alkalommal feküdtem bent, zömében nagyon rossz tapasztalataim vannak az orvosokról főképp az ügyeletes orvosokról, itt tisztelet a kivételnek, mert az is volt. A nővérek között is van, amelyik életveszélyes. A másik betegnek szánt injekciót akarta nekem beadni, az V. Bel-en történt, 2008. márciusában, akinek egészen más baja volt, mint nekem. Észrevettem, és nem engedtem. Az orvos akinél akkor panaszt tettem, azt mondta, hogy most mit csináljon, mindenki tévedhet, aki dolgozik. Másnap otthagytam a kórházat. Sőt 2007-ben, amikor a stroke-om volt, röntgenfelvétel volt rá a bizonyíték, a Neurológiára fel sem vettek, mivel ott ottani ügyeletes orvos szerint nem volt indokolt. Így a Belgyógy-on kezeltek, ott mentették meg az életem, és nekik köszönhetem, hogy nem lettem nyomorék. Mivel az aug. 20-i SBO-s orvos ahelyett, hogy engem vizsgált volna, a korábbi zárójelentéseimet nézegette, ami a saját pld-om volt, és én ráírtam, hogy már félek az orvosoktól és a nővérektől, nem ok nélkül, ezért veszekedett velem, hazugsággal vádolt, és közölte, hogy jelentkezzek be egy másik városba, hogy ne ebbe a kórházba kelljen legközelebb jönnöm, ha annyira félek az itteni orvosoktól. Még a nevét sem volt hajlandó megmondani, sőt a vizsgálatról, amit csak a nővérke végzett rajtam, mert Ő csak a hátamat hallgatta meg, papírt sem adott, sőt a dossziémból eltüntetett egy nagyon fontos másik orvosi papírt, amit nem adott vissza. Ez dióhéjban. De könyvet írhatnék a sok szörnyűségről, amiket az említett bent fekvéseim alkalmával átéltem. A kétszeri gyógyszermérgezéstől kezdve, az embertelen bánásmódokig. És azért mert nagy hagytam magam egyszer sem, mert otthagytam őket, előzőleg természetesen közöltem, hogy nem vagyok hülye, hogy azt csináljanak velem, amit akarnak, bosszúból így viselkedett velem, és paranoiásnak nevezett. De amikor Édesanyám feküdt bent, azzal is mit műveltek, azt sem tudom elfelejteni. Ez tényleg egy sintértelep, és remény sincs arra, hogy bármi egyhamar megváltozzon, amíg csak ide írogatunk, nem pedig olyan Szervekhez, akik bizonyítékok birtokában esetleg jó irányba elő tudnák mozdítani a változást. Tisztelettel minden kedves olvasónak ajánlom a fent leírtakat. Rita

#24 zizuska25 2010. 02. 15. - 18:53:04

Szia!rkp176 Azt szeretném kérdezni hogy ki volt ez a nagyon jó páros nekem is van már egy kis fiam most várom a másodikat. Én a Jáhn Ferencben szültem de ez elég messze van ezért szeretnék most a FLORBAN szülni. A kérdésem a doki mennyit kér vizsgálatonként ill. a szülésre és a növérkének mennyit kellett fizetned. Válaszod előre is köszönöm.

#25 csillabilla74 2010. 02. 10. - 13:59:54

Sziasztok.Március végén fogok szülni Kistarcsán,kérdésem a babának kelle ruhát bevinni?Nincs fogadott orvosom,ez hátrány?Köszi a válaszokat.Csilla

#26 rkp176 2010. 01. 09. - 16:56:36

Sziasztok! Én 2007. júliusban szültem a Flórban és nagyon, de nagyon meg voltam elégedve! Fogadott orvosom és szülésznőm volt és maximálisan megtettek mindent azért, hogy a lehető legrövidebb idő legyen a szülés. Végül 4 óra alatt megvolt a baba. Én családi szobában voltam, a férjem végig bent volt velem éjjel-nappal. A csecsemősökről is csak jót tudok mondani. Júniusban szülöm a második babát, szintén itt, ezzel a párossal. Sajnos valóban nagy a tumultus sokszor, de ez NEM A KÓRHÁZ HIBÁJA, hanem az államé és a kormányé akik bezártak kórházakat, így mindenhol sokan lettek ugyanannyi e.ü. dolgozóra, mert többet nem tudnak felvenni, nincs rá pénz. Most olvastam máshol, hogy 2010-től változás van az osztályon. Az én időmben még utólag csekken kellett befizetni a szoba árát (és gondolom sok volt a csavargó aki nem fizette be). Most addig nem adják oda a zárójelentést amíg nem mutatod be a befizetett csekket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval megszűnt, hogy valaki igénybe vegye a fizetős szobákat és utána elsunnyogjon fizetés nélkül!!!!!!!!!!!! A 2 ágyas szoba 5000Ft/éj az 1 ágyas 10.000Ft/éj és addig nincs zárójelentés és születési anyakönyvi kivonat amíg nem bizonyítod, hogy befizetted a csekket! Nagyon helyes döntés a kórháztól! Sokkal hamarabb kellett volna!

#27 csehvalentina 2010. 01. 01. - 00:21:38

ÜDVÖZLET MINDENKINEK! Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Ami a Flór Ferenc Kórházat illeti, szerintem elég jó hely, legalább is ami a fül-orr-gégét illeti. Én mint orvosra, kimondottan a Dr Mónos Mónika doktornőre szavazok!!!! Nagyon kedves, aranyos, rátermett, belevaló csaj, és nagyon jó szakember!!! A nyáron nyaralás után(mivel a fiúk a Balcsi sarát dobálták a fülembe)volt hozzá szerencsém, és nagyon ott volt a szeren!Bátran ajánlom mindenkinek!!!

#28 masszemmel 2009. 12. 27. - 11:08:44

Üdvözletem! Én,mint Eü.-dolgozó szólnék hozzá e témához.Szerintem a kistarcsai kórház,minden téren nagyon jó kórház!Az orvosok és nővérek segítőkészek!!Az a baj,hogy betegként ha oda kerül az ember azt érzékeli nem foglalkoznak vele,és a leírtakat érzi,de elfelejtik azt a kedves hozzászólók,hogy nem egy emberre kell a nővérnek oda figyelnie,de az orvosnak sem!! Egy nővérre egy műszakban ami 12 óra! a 3-4 beteg helyett!! 15 jut vagy több!!!!!Még ha a lelkem kiteszem se tudok,jobban odafigyelni minden emberre,egyszerűen lehetetlen!!Szívesen beszélgetnénk a betegekkel,szívesen alkalmaznánk teljes mértékben a nagy könyv által megírt ápolást!!!!Az eü-ben dolgozók,mind őrültek!S miért is?Mert ilyen kevés fizetésért dolgoznak benne!!!!S ráadásul a szakember hiány miatt,dupla annyit kell dolgozni!Nincs utánpótlás!! Ilyen nagy bajok vannak az eü-ben és sajnos nem csak betegként,de dolgozóként is ugyanez van!A hibát nem a dolgozókban kell keresni,hanem felsőbb embereknél,amiért nem biztosítják a feltételeket az eü-ben!!! nővér

#29 kisskatus 2009. 12. 08. - 20:52:56

Kedveseim! Én már vagy tíz éve koptatom a kórház folyósóit. Eddig nem írtam, mert nem tudtam, hogyan kell. Szerencsére segítettek benne, hogy írhassak. Szóval nekem az a véleményem, hogy az utóbbi 2-3 évben óriásit fordult a világ a kórházban. Az összes kórteremben minden osztályon valami XXI. századi elektromos ágyakat tettek be, nem is tudtam először, hogy hogyan is kell kapcsolgatni azokat a fránya gombokat :-). Az orvosok tudása meg igen jó, bárki bármit is mond. Felkészültek, ügyesek. A nővérek is kedvesek voltak hozzám, pedig nem nagyon vagyok tehetős, remélem értitek, hogy mit akarok mondani ezzel. AZ ágyam tiszta, rendes. Az orvosaim minden elmagyaráztak, hogy mikor mi történik, miért ezt vagy amazt kell szednem. Szóval, aki gyógyulni akar és nem csak a kákán csomót keresni, az jöjjön bizalommal.

#30 szucsheni 2009. 11. 24. - 11:32:14

Üdvözlök minden hozzászolót! Olvasgattam itt a véleményeket, sajnos a nagyrészük elég negatív, ami elég szomorú egy olyan kórház esetében ami gyakorlatilag Budapest mellett van, de az állapotok mégis olyanok mint ha az ország legeldugotabb részén lenne. Jó néhány éve járok ebbe az intézménybe (sajnos) és bár nem szeretnék konkrét esetett leírni, de szerintem itt a baj az ott dolgozók hozzáállásával van!! Mindenre heteket kell várni, mert időpont nélkül rá sem nézznek a betegre, és mikor odamegy az ember akkor is órákt ül ott! Minek kell akkor időpont????? Másik, hogy szakmailag sincsenek ott a toppon, volt olyan hogy befektettek megfigyelésre ami abból állt, hogy betettek egy kétágyas szobába egyedül és napont 1x rám is nyitották az ajtót, persze minden nap más orvos jött, mindegyiknek tök más volt a véleménye.... arról nem is beszélek, hogy 5 évig kezeltek gyakorlatilag félre ( a fölösleges gyógyszer és vizsgálatok költségeiről ne is beszéljünk..) és amikor ez kiderültt akkor szemrebbenés nélkül meghúzták a vállukat!!! Csak az volt a lényeg, hogy mit képzel egy másik kórház orvosa, hogy őket itt kioktatja!!! Szerencsére azóta jól vagyok!! Mindenkinek csak azt tanácsolom legyen résen, és ne hadja magát, ha nem bíztos benne hogy jó neki az amit csinálnak vele mennyen tovább más intézménybe!!!!

#31 bjudit12 2009. 11. 20. - 13:03:28

Nekem jó és nagyonrosz tapasztalataim vannak a kistarcsai kórházzal kapcsolatban Sajnos a jobb a kevés a roszabb a több. Tisztaság sajnos nem erős oldala a kórháznak. Az étel szállitása és tálalása katasztrófális. Kihült hideg étel. De felülmult minden amikor a neurológián feküdtem és az Osztályvezető fóorvos utasitása ellenére a növérke félegy elött ötpercel kezdte osztani az ebédet. A növér szerette volna ha a betegek nem teljesenhideg ételt kapjanak. De győzött a " rang" ebéd vissza !

#32 ildici72 2009. 07. 26. - 17:52:54

Sziasztok! Rengeteg panaszom van a Flór Ferenc kórház 4-es bel.-lel. Előszöris ott hunyt el édesanyám (Isten nyugasztalja) hirtelen. Amikor bevitték berakták az intenzív osztályra. Azt állítják (még meg sem kaptam a zárójelentést) feljavították az állapotát, majd "kidobták" az intenzívről. Majd kicsivel később újra visszavitték az intenzívre, és azt se tudjuk, hol halt meg valójában. Sok kérdéssel állok szemben, hiszen 2 időpontot adtak meg: a halottin 12:17 az osztály belgyógyászata 1:16 volt megadva. És neki még több betegsége is volt, ami a halottin nincs is feltűntetve. "HA LEHET, KERÜLJÉK EL AZT A KÓRHÁZI RÉSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

#33 Cicu7 2009. 03. 28. - 11:27:45

Sziasztok!! Én március 7.-én szültem és ugyanez a véleményem nekem is. Minden így történt velem is csak én nem császáros voltam. Ráadásul alapítványos szobába voltam hátha többször ránk néznek, gondoltam én... Hihetetlen milyen stílusba beszéltek velem is!! :@

#34 colonoscopia 2009. 03. 26. - 20:32:11

Tisztelt olvasók! A Pm-i Flór Ferenc kórház gasztroenterológiáján colonoscopia vizsgálat alkalmával, rettenes tapasztalataim vannak, ill. nem velem történt a vizsgálatok sorozata. Először is szinte minden beteg panaszkodik, hogy a kábító iv. injekció, semmit nem használ. Hogy mit adnak be, fel sincs tüntetve a vizsgálati lapon. Közvetlen családtagom elmesélése alapján, mintha a beleit húzgálták volna ki, olyan szörnyű volt a vizsgálat. Utána lefektetik egy ágyra, osztályra, aminek semmi értelme nincs, mível a beadott kábító, nem hat semmit. Reklámozzák, nem fáj, - ez hazugság, vagy pedig a beadandó kábítón spórolnak, esetleg tiszta sóoldatot adnak be a kábító helyett. Nekem is volt részem sajnos ebben a vizsgálatban, de valóban nem fájt, csak kellemetlen volt. Engem Dormicummal kábítottak, s utána vagy 2 órát aludtam. Mélységesen fel vagyok háborodva a vizsgáló orvos lekezelő stílusán is. Az ember nem viccből megy egy ilyen vizsgálatra. Arról nem beszélve, hogy a megadott időpontot nem tartják be, több mint 1 órás késéssel hívják be a 24 órája nem táplálkozó, szinte kiszáradt betegeket. Köszönöm, hogy elolvassák levelemet.

#35 Dinanio 2009. 03. 08. - 14:18:53

Sziasztok! Akkor én is leírom szülésem "rövidke" történetét...És nekem sincs jó véleményem a kórházról...2008. július 30-án szültem az első kislányomat. Épp tömeg volt a szülőszobán, azthiszem 8-9en szültünk aznap...elhiszem, hogy sokan voltunk, az ápolók és az orvosok meg kevesen, de hát ez a hivatásuk...A szülésről csak annyit, hogy 24 órát vajúdtam végig 2-4 perces fájásokkal, ebből 5 óra masszív tolófájásokkal, melyekhez annyi jótanácsot kaptam a szülésznőtől, h lélegezzem át őket...majd távozáskor alá kellett írnom a szülőszobai vizsgálatokat, melyek száma simán meghaladta a 24et...talán ha 10x bent voltak..esetleg 12x...A császár oka végül mecuniumos magzatvíz, és fájásgyengeség...de amúgy még szerencse h nem akartam valóban szülni, ugyanis arccal-homlokkal kifelé indult meg a szülés...nemhiszem h sikerült volna mindkettőnknek...de persze ez sehol nem szerepel...3 ujjnyi volt a max tágulásom, habár már reggel 9kor annyi volt, fájásindítót csak éjjel 11kor kaptam...bár akkora már mit sem ért. No de a kórházi napok!!! Azok felértek egy vajúdással...Számomra legfelháborítóbb 2 eset volt, mikor utolsó éjjel kaptam egy fain méhgörcsöt...ez aug. 2-án volt. Majd jött ügyeletes nővér, megmondta majd elmúlik...kiment...hát rendben. A kisújjamat sem bírtam megmozdítani...és még emellé pisilnem is kellett...fél órát töltöttem azzal, h felkeljek...nem sikerült. Becsöngettem a nővérkét, segítsen már felülni...válasz: szó sem lehet róla, ő neki most múlt a sérve, hát keljek fel ahogy lefeküdtem, majd ezzel sarkon fordult és kiment...Szval üdvözöllek innen is kedves nővérke, mert a neved elfelejtettem megnézni, de kívánom, h élj át te is hasonló sok és szép jót...no de nem volt vége...hát kisebb baleset árán felkűzdöttem magam, egy pelcsivel a számon mert zokogtam, de éljeeeen!! Eljutottam a mosdóig...Totál büszke voltam magamra! Aztán rámjött egy remegő görcs...alig 8 perc alatt visszajutottam az ágyig, (átlag ember 4 lépés) közben feldöntöttem egy széket, mert abban akartam megkapaszkodni, de az is sikerült...De azthiszitek, h jött valaki megnézni, mi volt az a hatalmas csattanás????? visszaérvén az ágyhoz megittam bő egy liter vizet egy slukkra, és abban a pillanatban le is vert a víz no de nem gyengén...megint csengettem...jött be a fent említett nővér: "-Mit akar már megint?!"- odvágtam: -"Lázmérőt!"- erre ő: "Mert?!" én: "Lázat akarok mérni"...na kaptam...hát ha jól emlékszem 39,8 volt...legalább kaptam algopyrint, ami a méhgörcsöt is csillapította...sose volt halálfélelmem...na hát itt volt. Zokogtam, hogy ha most itt meghalnék, reggelig fel sem tűnne nekik...No akor jön a másik felháborító dolog: amiért lehetett a láz...nos a vágáson lévő kötést azért naponta 2-3x illene cserélni...én akkor már másfél napja könyörögtem fűnek fának, h cseréljék már le...volt aki meg se hallotta...ki lehet találni ki volt...majd az augusztus 3.-án délelőttös nővérke 2 percen belül lecserélte...mondjuk ő volt az egyetlen aranyos és megértő nővér akivel ott találkoztam! Csak ilyen hozzáállású kórházi dolgozókat engednék frissen szült és műtött anyák közelébe!!!! Csecsemősök....Nem volt tejem...és még császáros is voltam..hát itt már elvágtam magam a szemükben...de azért szoptassak..megtettem, de a baba őrjöngött, szegény 2 nap után már éhes volt, nekem meg semmi nem jött ... persze voltam én minden! Lusta, meg nem tűröm a fájdalmat, meg kényelmetlen a szoptatás....azt egyik se hallotta meg, h császáros vagyok és NINCSEN TEJEM....semmi, nulla, 2 csepp...erre lecsesztek, h miért kértem tápszert..mondtam h miért...össze vissza ráncigálta az idős alacsony testes csecsemős...óó nem igaz van ott tej...menjek vissza és szoptassam meg...a baba már elfordult tőlem, hát ugye ha egyszer semmi nem jött...na jöttek "segíteni" mellre tették a babát, én már a plafonon voltam, h nem azzal van ám itt a gond...de hogy muszály mert nem indul meg a tej...hát akár a falnak is beszélhettem volna, majd iszonyat sírásba kezdett a lányom...na ott elsírtam magam én is, h nem hiszem el h itt ilyen emberek azért még pénzt is kapnak...majd bement egy főorvos "szólni" nekik. Utánna már volt tápszer, tea, szoptatási tanácsadás minden...aznap...majdmegint elölről, de szerencsém volt, mert összetalálkoztam a második kedves emberrel, aki egy ex szülésznéni volt...megnézett, modnta h itt még nudli a tej, elviszi a babám, és megeteti, addig pihenjek...de majd nyugodjak meg meg fog indulni... Mikor kezdett megindulni, akkor a fertőzött sebre szedett gyógyszer miatt nem kaphatta meg a tejem..és utánna el is apadt... De végülis élünk :) Én a befizetett adóim után valahogy nem ezt a fajta stílust várnám, pláne nem egy szülészeten!!! Bár senkinek nem is adtam sem előre sem utólag hálapénzt....Bár a minket műtő dokinéninek vittem egy ajándék kosarat, mert ő volt a 3. kedves ottani ember.

#36 zs0lt 2009. 02. 04. - 09:53:59

Sziasztok! Nekem sajnos nem nagyon van jó véleményem a kórházról. Remélem ezen vélemény visszajut a kórház vezetőséghez hogy tudjanak változtatni a hibáikon és orvosi berkekben ne úgy szerepeljen, mint "sintértelep". A "K" "L"-es kezdetű rendszámtáblák a kórház falára festve a sürgősségi osztálynál arra enged következtetni, hogy annyira nem mehet rosszul egyeseknek a vezetői berkekben. A történés a következő volt, hogy rátérjek a mondandómra is.: Szombat délután bevittük a gyerekünket a házi orvosi ügyeletre, aki vakbélgyulladás gyanujával tovább irányított a Flór Ferenc kórház sürgősségi osztályára, mert magas láza volt már 2 napja, erős hasi fájdalmakkal, hasmenéssel. A kórház bejáratánál a külső bejáratnál nem találkoztunk aktív segítőkész emberkével, így berobogtunk keresvén a sürgősségi osztályt. Kis bolyongás után meg is találtuk.(Kicsit jobban ki lehetne táblázni mind a külső részen, mind a belső részen a sürgősségi osztályra az odavezető utat, ha már egyszer SÜRGŐSSÉGI!!!!) Az osztályon a fogadtatás a nővérek részéről hagyott némi kivetni valót maga után! Jó lehet, hogy ügyeleti idő van, meg sokan vannak, meg stb... de akkor is van mit tanulniuk más kórházaktól! Lényeg a lényeg a váró-lyuk részbe beirányítottak(hamár 2-3 kisebb család érkezik, akkor meg is telik). Kis várakozást követően(vérző fejű emberek társaságában) 20 perc alatt sorra kerültünk. Vizsgálatok(vérvétel, lázmérés, hasi ultrahang) relatíve gyorsan, a lehetőségekhez képest meg is volt, még a főorvost is előkerítették a vizsgálatra. A tünetek 90%-a alapján egyértelmű lehetett volna az orvosok számára a vakbélgyulladás, idő közben a kórházban a hányás is összejött a beteg részéről:( Egyedül csak a kemény hasfal, illetve a "kitapintható" gyulladás hiányzott a diagnózishoz. A hasi ultrahang nem mutatta ki a gyulladást. Ezt követően, miközben a kislány rosszul volt(folyamatosan hányt) az SBO(sürgősségi betegO.-ról) gyakorlatilag hazazavartak minket, hogy hétfőn majd menjünk le a háziorvoshoz.(fel sem merült bennük, hogy felvegyék valamelyik osztályra megfigyelésre). A következő nap, hasonló tünetekkel otthon fekve töltötte a kislány(láz, hányás, hasi fájdalmak)-> mert hogy orvosék azt mondták hogy influenza járvány közepén ez csak influenza és menjünk haza. Se gyógyszer se semmi. (Otthoni kis patikánkból a lázcsillapítást megoldottuk, hogy azért még se legyen 39 fokos láza szegény gyereknek). Nekem vasárnap reggel már kezdett gyanús lenni, hogy reggel is lázas a gyerek, pedig láz kialakulása általában csak délután jellemző. A probléma odáig fajult, hogy hétfő reggelre a gyerek begörcsölt, mozdulni sem tudott :@ Felkaptam, ölbe vettem és rohantam vele a helyi ügyeletre. Ott kapott injekciót(görcsoldót és gyulladáscsökkentőt), illetve újra be akartak utalni a körzethez tartozó fenti "sintértelepre". Ekkor mondtam állj, oda nem megyünk, inkább másik kórház! Így végül is városon átszáguldozva gyorsan elvittük 1 dél budai kórházba, ahol azóta gondosan kezelik, vigyáznak rá. Kedvesek a nővérkék, figyelmesek az emberrel. Itt is elkezdődtek a vizsgálatok, fenti tünetek alapján itt sem erősítették meg elsőre a vakbél gyanút és nem tolták a műtőbe, de nem zavartak el minket, hogy húzzunk a fenébe.... Pár vizsgálatot követően, az orvosok felkészültségének és konzultációk sorának köszönhetően megműtötték a kislányt és most már a gyógyulás útjára lépett. Tályogos perforált vakbélgyulladás lett a sikeres diagnózis, amit sajnálatos módon a sintértelepen nem tudtak beazonosítani, de sebaj, majd a hülye háziorvos ránézésre megműti, nem?! :@ Én úgy gondolom, hogy az ilyen vélemények is hozzátartozhatnak egy kórház életéhez. Talán ha kórház vezetésének nem, "K"-s és "L"-es rendszámú autók jutnának, esetleg pár beteggel többet tudnak kezelni és a beteggyanús eseteket is fel tudják venni megfigyelésre, szükség esetén kezelésre! Ezzel zárnám soraimat, sajnálom ha pár új kocsival furikázó emberke lelkivilágába belegázoltam! Talán majd ezek után az ilyen és ehhez hasonló esetekre is képesek lesznek jobban odafigyelni! Üdvözlettel: Zsolt

#37 Andianya83 2009. 01. 21. - 18:10:18

Szép estét mindenkinek! Én 2008. október 2.-án szültem meg a Flór Ferenc kórházban a kis lányomat. :) Én nagyon meg voltam elégedve a szülészettel.A szülőszobák azok kifogástalan állapotban vannak,csak a kórtermekre férne rá ,már egy kis kórszerűsítés(festés,....stb). :p . Én először 2007.-ben kerűltem be a nőgyógyászatra,mert volt sajnos egy spontán vetélésem. :( .Ekkor találkoztam először a doktor úrral akinél később a kis lányomat is szűltem. A testvéremnek abban az évben született meg a kis fia akit,szintén a doktor úr segitett világra.Tesómnak elég nehéz volt a szülése,de nagyon sokat segítettek neki. Nekem a vetélés után egy évvel újra összejött a baba :d .Amikór megtudtam ,hogy állapotos vagyok akkor rögtön felvettem a doktor úrral a kapcsolatot.Nagyon sokat segitett és a kérdéseimmel fordúl hattam hozzá bátran.(eléggé féltem attól ,hogy valami baj lesz. :p ).2-szer be is kellett feküdnöm a 30.hét után ,mert a kis hölgy ijeszgetett minket.De segítettek hogy még bent maradjon.36.hétre igaz de elég gyorsan megszületet Évike. Köszönettel tartozunk érte:Dr Bokor Andrásnak és a szülésznőnek is Szilvikének. A rém hírek ellenére nagyon jó osztály a szülészet.Aki ott akar szűlni ,ne féljen semmitől. :d :d :d

#38 nikimama 2008. 12. 02. - 18:10:37

Hosszú évek óta kezelik családtagjaimat a Flór Ferenc Kórház különböző osztályain. Minden alkalommal jó tapasztalatom volt az orvosok és nővérek munkáját illetően. Mindent megtesznek a betegekért, annak ellenére, hogy nagyon kevesen vannak. Az intézetben tisztaság van, a kórtermek szépek és próbálják tisztán is tartani. Sok kórházban jártam már, de ilyen szép parkja talán egyik intézetnek sincs. Látszik, hogy a kórház sok erőfeszítést tesz a rend megtartásáért. Több osztályon láttam, hogy felújíották a kezelőket, a kórtermeket és a közös helyiségeket. Visszatérőként mindenkinek ajánlom, hogy bártan kezeltesse magát ebben az intézetben

#39 nikimama 2008. 12. 01. - 20:54:15

Férjem került a Flór Kózházba, annak is az urulógiai osztályára, az életmentő beavatkozást azonnal megcsinálták. Köszönet mindenkinek, nagyon segítőkészek a nővérek, az orvosok ,én eddig csak jókat tudok mondani.Köszönöm a munkájukat ezután is számítok Rájuk.Én a Flór Kórházra szavazok.

#40 geriagi99 2008. 11. 28. - 23:38:54

Gasztroenterologiára kaptam beutalót. Két alkalommal ambuláns ellátás miatt jártam csak a kórházban, egyszer meg látogatni, így nincs ismeretségem. A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki jó gasztroenterológus szakorvost ajánlani? S ha igen, mikor rendel, hogyan lehet eljutni hozzá? Időpontot kell kérnem, s nem tudom, mikorra érdemes. Eléggé félek a vizsgálatoktól... kellene egy kis bizalom... ajánlás. Ha valakinek van tapasztalata, kérem, ossza meg velem. Köszönöm. Á.


 • 6 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: