Házipatika fórum: Petz Aladár Megyei Oktató Kórház (Győr) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház (Győr)

#1 andreacziline 2015. 03. 04. - 11:06:28

Üdv mindenkinek!A Fiam 21 éves,14 éves kora óta fűzőt hord gerincferdülés miatt. Már nem jár a Közgyógy,emelt családi és nem tudom hogyan tovább!Szeretnék tanácsot kérni,mik a lehetőségek hogy meggyógyuljon teljesen a tornán kívül!Az EÜ-rendszer szerint már nem gyerek,de MÉG BETEG!!!Segítsetek tanáccsal aki hasonló -cipőben jár-mit tehetek még érte?Minden hozzászólásnak örülök!Előre is köszönöm!

#2 mackobandi 2015. 01. 25. - 10:38:04

Most műtöttek január 16-án a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Nőgyógyászatán Győrben. Én mindennel meg voltam elégedve, az ápolónők hozzállásával, kedvességével, az orvosok hozzállásával és kedvességével. Mondtam is a nővéreknek mikor átvettem a zárójelentést, én még maradtam volna pár napot, jól éreztem itt magam. Remélem nemsokára mehetek újra, csak most majd egy emelettel feljebb a szülészetre. Külön köszönet illeti Mika Péter doktor urat, hogy a méhem megmentésével operálta ki az óriás miómámat. Nagyon hálás vagyok érte. Nagyon kedves volt hozzám Kelemen Szilárd doktor úr, Vajda főorvos úr, Dúcz René főorvos úr, akik a saját orvosom - Dr. Mika Péter - mellett többször rámnéztek az intenzív osztályon, hogy minden rendben van-e. Mika Péter doktor úr végig mindenben mellettem állt és gondozott. A többiekkel csak vizit alkalmával volt szerencsém találkozni. Összességében nagyon pozitívak a tapasztalataim. Láttam azt is közelről, hogy az egészségügyben dolgozók milyen megfeszített munkatempóban, milyen sokat dolgoznak, és mégis volt mindig egy-két kedves, megnyugtató szavuk a betegekhez. Mégegyszer köszönök mindent.

#3 feketecica 2014. 12. 19. - 14:43:41

MELY ORVOSHOZ NE MENJÜNK, ÉS A KÉSŐBBIEKBEN IS KERÜLJÜK EL!AZ ELSŐ VIZITKOR TAPLÓ, BUNKÓ/MERT Ő ISTEN A PÁCIENS MEG NEM EMBER, TEHÁT NEKI MINDENT LEHET A PÁCIENSNEK TITULÁLT SZEMÉLLYEL TENNI./A PÁCIENS SZÉP, KB. UGYNÉZ KI MINT A SALMA HAJEK MEXIKÓI SZÁRMAZÁSU HOLLYWUDI FILMSZTÁR./ NO NÁ, HOGY DOKTOR úr MINDJÁRT BEINDULT RÁ, DE SZÉP FOKOZATOSAN.ELHITETTE A PÁCIENSSEL, Ő MAGÁNÉLETI KAPCSOLATOT AKAR VELE, IGY IS CSELEKEDETT. MIVEL Ő RENDKIVÜL ELFOGLALT- MINT KÉSŐBB KIDERÜLT5-6 ÉVE FELESÉGÜL VETT ASZALTSZILVÁVAL IS KEVER, MERT AZ ASZALTSZILVA DOKTORNŐ, ÉS BIZONY NEKI AZ EMBER IS NO MEG A NŐ IS AZ ORVOSNŐNÉL KEZDŐDIK.FŐORVOS úr VALAMIT NAGYAON NEM TUD MINT FÉRFI.MAGÁN ÉLETBEN /A KANAPÉN EGY FÉRFI VAN MEG EGY NŐ/NEM FŐORVOS MEG -IGAZ NEM ORVOS-, DE EGY NAGYON VONZÓ IGAZI SZEXIS NŐ. EZT ÉRDEMES MEGJEGYEZNI.NO MEG A MÁSIK:A FÉRFITÁRSADALOM EGYETLEN EGYÉRT IRIGYKEDIK A MÁSIK FÉRFIRA A NŐÉRT! NEM AZ ORVOSNŐÉRT, A VONZÓ IZGATÓ BOMBA NŐÉRT.EZT NEM ÁRT MEGJEGYEZNI,SZINTÉN. MÉG ANNAK AZ ORVOS FOGLALKOZÁSU FÉRFINAK ,AKI TOTÁL EL VAN MAGÁTÓL AJULVA, HOGY Ő MILYEN SZUPER FÉRFI./AZ ÉTVÁGY ÓRIÁSI, A FOGYASZTÁS NULLA!!!/ NO PERSZE MÁS A HELYZET HA DOKTOR úr A KAPCSOLATBAN ÉRDEKET RÉSZESIT ELŐNYBEN. ASZALSZILVA VÁASZTOTTAL JÓL LEHET A MÜTŐBEN EGYÜTT DOLGOZNI,MUNKA UTÁN EGYÜTT TUSOLNI/SÖTÉTBEN MINDEN TEHÉN FEKETE/,VAGY IS ASZALTSZILVA TÖKÉLETES TÜZOLTÓKÉSZÜLÉK, NO PERSZE TÜZRŐL ITT NEM NAGYON LEHET BESZÉLNI, ASZALTSZILVA HIÁBA FUJJA A MÁR KIALUDT PARAZSAT AZ CSAK NÉHA PISLÁKOL EGYET ÉS VÉGE. CSODA SZÉP NŐT NEM CÉLSZERÜ K...... NÉZNI, MERT PL.SZICILIÁBAN EZÉRT .... KEDVES uram/ha egyáltalán e titulus megilleti/, talán tudja mi jár .AZ ÉRDEKKAPCSOLAT NAGYON GUSZTUSTALAN, DE AMEDDIG MIND KÉT FÉL SZÁMÁRA FONTOS ADDIG UGYAHOGY MÜKÖDIK. DE 4-5 ÉV MULVA MI LESZ? -------,

#4 katka80 2011. 12. 14. - 13:12:38

A győri kórház sajnos tapasztalatom szerint sajnos nem egy gyógyítási intézmény. Édesapám művesekezelésre jár, és a nephrológián dolgozó gondos nővéreknek köszönhetően kapott egy vérmérgezést, amit akkor állapítottak meg nála amikor már majdnem késő volt. Ebből kialakultak gyulladások is a szervezetében, és sajnos a lábát műteni kellett. Dr. Horváth Ottó műtötte, de nem volt sikeres sajnos. Mikor kérdeztük édesapám állapotáról, csak vonogatta a vállát, és nem mondott semmit. Szóval azt hiszem az ilyen NEM orvos. Műtét után mikor nagy esély volt rá hogy elveszítsük édesapámat, akkor sem foglalkozott vele. Sub intenzíven feküdt kb másfél hónapot, Dr Ágh László főorvosnak köszönhetjük, hogy édesapám még él. Ha Ő nem segít akkor, és a második műtét után, akkor sajnos ma már nincs köztünk. A mai napig nem tud járni édesapám, aki mindig egy aktív ember volt, most ágyhoz van kötve. A kórházban töltött idő 6 hónap volt, ezalatt több osztályt is bejártunk. Édesanyám minden nap reggeltől estig mellette volt, és a nővérek helyett ápolta édesapámat. A nővérek csak az orvosságot adták, azon kívül mindent édesanyám csinált. Szóval azt hiszem, ahol ilyen körülmények vannak, hogy egy beteg életveszélyes fertőzést kap, és minden létező kórházi baktériumot megkap, ott abban az intézményben sem higiénia, sem odaadó betegápolás, sem gyógyítás nem történik.

#5 moni80 2011. 05. 07. - 22:57:01

Pamokban több részlegének összehasonlításában, gyermekem és a saját tapasztalataim alapján írok. 1. Gyermeksebészet Dr. Dávidovics Sándor messze a legpozitívabb, korrekt alapos, az általa vezetett részleg összefogott 2. Neurológia Dr. Beke Ágnes korrekt egyenes embert ismertem meg benne 3. Fül orr gégészet felnőtt műtétem során meg voltam elégedve az ellátással, bár a női zuhanyzó helyisége hagy azért kívánnivalót 4. Szülészet az orvosi team viszonylag korrekt, de az ápolói gárda hozzáállása hagy kívánnivalót és a hozzáértése is szerintem, fogyatékos gyermekem született 5. Gyermek, és csecsemőrészleg Dr. Ruszinkó Viktória lehetne korrektebb is és egyenesebben fogalmazhatna, végigküzdöttük gyermekemmel az itt töltött időt, de inkább keresek más megoldást még egyszer elkerülném ezt a helyet, nem bántam meg, hogy saját felelősségemre hazahoztam gyermekem 6. Felnőtt sebészet részleg Dr. Oláh Attila, volt egy kisebb problémám, reggel 8h-14:30-ig nem került rám a sor, már el kellett mennem, így el sem láttak...undorító.. Röviden összefoglalva ennyi ez saját tapasztalat! Szerintem sokan hasonlóan gondolkoznak.

#6 sibel86 2011. 01. 06. - 12:23:37

DR. DÁVIDOVICS SÁNDOR 12-éve operált és és felhívtam,hogy a másik oldalon is kijött az a panasz és azonnal azt mondta,hogy majd ő megoperálja. Nem időpontra,nem pénzért,hanem mert egyszerűen Annyira jóságos és segítőkész!!!

#7 kotri 2008. 12. 24. - 22:26:05

Nekem pozitív tapasztalatom van a kórházzal kapcsolatban!Összel született meg a kisbabán egy másik kórházban és ide került a PIC re,csodálom az ott dolgozó orvosok és nővérek munkáját és hozzáálását!Örökké hálás leszek Dr Alexy Miklósnak és a Teamnek hogy akkor olyan gyorsan érkeztek és megtettek mindent hogy a kislányunk jól legyen! Köszönettel Kotroczó Hanna és szülei!

#8 LauraBlack 2008. 12. 21. - 20:43:36

Azon kívül, hogy ott kezdtem az életemet a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban közel 17 éve, betegség miatt még nem voltam ott, csak 1-2x vizsgálatokon, de hozzátartozóknál már kokszor jártam benn. 2003-ban anyukám került kórházba, vele mindenki emberségesen bánt, azon kívül, hogy az orvosoknak lélegzetvételnyi idejük sem volt és sokszor késtek, a maíimális ellátást megkapta, a nővérekkel sem volt baja. Édesanyám nagynénje nyáron került kórházba, egy hirtelen rosszullét miatt, az után pár nappal, hogy hazaküldték az érműtétje után. Ott "csak annyi" volt a gond, hogy nem tudták eldönteni, adjanak-e vért a műtét után, végül nem adtak, ezért lett rosszul. A belgyógyászatra került, subintenzívre, az ápolónők és az orvosok nagyon kedvesek voltak vele, odafigyeltek rá. Nagymamám combnyaktöréssel került kórházba októberben, ott sem volt semmi panasz, csak nekem volt bajom a nővérekkel, mikor a szobatársa megkért, hogy szóljak oda, hogy vigyék be neki az inzulint. Ők vannak az emberekért, és nem fordítva, nem? Pedig kb. az jött le az ápolónő stílusából, hogy "mi a francot keresel te itt?". Aki nem szereti azt a munkát, vagy unja, hát mondjon fel, senki nem kéri őket, hogy ápolónőnek menjenek. Nem sokkal ezután a másik nagymamám is kórházba került, az orvosi ellátással itt sem volt baj, de mikor kiengedték, a nagynéném elment a zárójelentésért, megkérdezte a nővérpultnál, de elég bunkó stílusban továbbküldték, pedig a zárójelentés a nővérpultban volt, annyit se tudtak megtenni, hogy utánanézzenek. :@ Az orvosok előtt persze, gondolom nem így viselkednek az ápolónők... Jó lenne, ha időnként valaki elmagyarázná nekik a "ki van kiért" dolgot, mert azzal vannak a gondok. :S Összességében az orvosok nagyon jók, külön köszönet Horváth Béla, Cselovszky Pál és Burkus László doktor uraknak. :)

#9 Khajni79 2008. 11. 30. - 17:28:12

Szia(sztok)! Én még újnak számítok itt, de én is győrbe járok orvoshoz. Szeretném megtudni hogy Likár dr úrról tudtok-e véleményt mondani, esetleg anyagi téren eligazodni, hogy itt mik a szokások. Én az alföldről költözem ide Kecsemétről ott teljesen más tarifák vannak, mint itt. Várom a válaszokat. Köszönöm előre is. ;) :d

#10 szoszikriszti 2008. 11. 27. - 18:01:18

Sajnos elég sok problémám van ebből kifolyólag sokat járok a győri kórházba. Többnyire meg vagyok elégedve az orvosokkal és az ellátással, persze előfordul olyan orvos is akinek azt kívánom érezze azt a fájdalmat amit én és szenvedjen tőle úgy ahogy én. Szeretnék köszönetet mondani két olyan orvosnak, akik nagyon sokat segítettek és tettek értem már! Dr Hídvégi Tibor főorvost kb: 20 éve ismerem, aki azt mondta a fogadott lányának tekint és tényleg úgy is viselkedik velem! Aztán köszönöm a sok segítséget, türelmet, kitartást Dr Tömböl János főorvosnak a traumatológián, akit 4 éve ismerek. Autóbalesetünk volt, és ma már azt mondhatom, hál a Jóistennek, hogy hozzá kerültem akkor. Térd és vállműtétem volt, mindkettőt Ő végezte. Cukorbetegségem miatt szövődmények léptek fel, de a mai napig számíthatok Rá! Vannak gyógyszerérzékenységeim, tehát nem kaphatok akármit. Addig keres és próbál keresni valamit ameddig nem talál megfelelő gyógyszert. Soha nem mondja, hogy: Hát nem tudom mi legyen, majd ha tovább vannak panaszaim jelentkezzek. Soha úgy nem engedett el, hogy valami okosat ki nem találna, és segítene. Nagyon sokat köszönhetek Neki és azt hiszem soha nem tudom viszonozni azt a sok kedves megnyugtató szót amit kaptam már Tőle. Ha csak fele ennyi kedvesség, segítőkészség lenne sok orvosban talán több ember is hamarabb meggyógyulna. Na és a türelem sem utolsó dolog!! Kriszti

#11 bmwm511 2008. 10. 25. - 14:50:52

A győri kórházról, általában jó véleménnyel vagyok. Különösen sokat köszönhetek Dr. Mód László főorvos úrnak, aki óriási szakmai tudásával, maximálisan segített egy problémám megoldásában. Kiemelném még Dr. Jakabos Péter főorvos úr és Dr. Szálasy László adjunktus úr kiemlkedő szakmai tudását akik, sérüléseimet nagyon gyorsan rendbehozták, s az ő utasításikat követve, azóta sincs problémám. Valamennyiüknek köszönet érte.

#12 Etti 2008. 10. 23. - 06:48:53

Sziasztok! Két gyermekem van, emiatt sajnos többször megfordultam már a győri kórházban. A Gyermeksebészeten töltöttünk sok időt, és elmondhatom, hogy mind az orvosok, mind az ápolószemélyzet, élükön a szuper főnővérrel, nagyon jó kis csapat. Szakmailag maximálisan első osztályúak, és ami számomra nagyon fontos volt, hogy emberileg is! Maximálisan segítik, támogatják nemcsak a gyermekeket, hanem a szülőket is, szinte családias a hangulat. Ráadásul a Lurkó Alapítvány jóvoltából az osztályon játszó sarok is van, így könnyebben telik az idő, a gyermekek jól érzik magukat, hiszen játszhatnak, ebben segít nekik Betti néni.Maximálisan meghajlok az egész osztály előtt, és bizonyára nagyon hülyén hangzik, de öröm bemenni oda, semmi rossz érzés nem keríti hatalmába az embert! :)

#13 Catella 2008. 10. 18. - 20:05:09

Tavasszal 2x is feküdtem bent. Orvosokról kifejezetten jó véleménnyel voltam, többnyire a nőverekről is. De: az ágyak minősége katasztófális, legalábbis a női sebészeten, kb 15 centire leszállt sodrony, rajta vékony, régi szivacsmatrac. Egyszerűen nem lehet aludni rajta (főleg műtét után), ha meg beteszik a deszkalapot a szivacs alá, akkor meg azért nem. A másik, amin maximálisan kiakadtam, hogy a 6 ágyas szobában 3 emlődaganat miatt műtött nő mellett ott feküdt 2-3 nő, akik szépészeti emlőplasztikával voltak ott !! Ez nagyon durva és érzéketlen megoldás. Kinyílt a bicska a zsebemben, amikor a huszonéves lánykák nyöszörögtek fél éjszaka a szilikon beültetés után, akkor, amikor nekem éppen a mellemet vették le... A mellékhelységek sajnos semmit nem változtak, mióta épült a kórház, csak kopottabb lett.

#14 Anita28 2008. 10. 13. - 10:52:43

Egy anyuka vagyok,én a győri Petz Aladár MOK-ban szültem 2007.10.22én.Volt fogadott orvosom,felis vett a szülőszobára éjjel2kor.De este mire jött a baba nemérték uton.Így az ügyeletes orvosnál szültem:Dr Stummer Jánosnál,ezúton is megszeretném neki köszönni a segítőkézségét,és Renáta nevü szülésznőnek,mindvégig velem voltak.Mindennap bejött az orvos megkérdezni hogy vagyunk.Hétfön szültem,a fogadott orvos szerdán jött be megnézni.Egy kicsit haragszom rá.A növérek,a csecsemősnővérek segitőkészek voltak mindenben.Bármit kérdezhettem a gyerekorvostol mindig érthetően elmagyaráztak mindent.Emberségesen kell viselkedni és hozzáálni a nővérekhez és őkis ugyanigy állnak a dolgokhoz.Az hogy a fürdőbe nemszivesen mentem arró a nővérek sem tehettek.Arról az az ember tehet aki nemhúzza le a Wc-tmaga után,vagy mellé pisit a Wcnek.Vagy ott dohányzik! Az orvoshoz visszatérve PÉNZT NEMFOGADOTT EL!!!!! Mégegyszer köszönöm Dr Stummer Jánosnak a segitséget.a szülésznőnek,a nővéreknek a gyermekorvosnak, köszönöm. Köszönettel Anita

#15 novehaki 2008. 10. 02. - 16:37:10

én kétszer szültem győrben de én nagyon meg voltam elégedve a kórházzal

#16 hesperus 2008. 04. 16. - 15:17:18

Térd műtétre feküdtem be idén februárba a Petz kórházba.Elsősorban az orvosomat Szállasy doktor úr munkáját dícsérném meg.A legjobb bizonyíték, hogy műtét után 1,5 hónapra simán letekerek biciklivel 50 60km-t hegynek fel és le.Nem panaszkodhatok a szobámra sem,mert azt hiszem a mai viszonylatokhoz képest a kétágyas szoba az kiváltságos hely.A nővérek viselkdéséről és az emberekhez való hozzáállásukról viszont nem szívessen beszélek,mert siralmas :'('

#17 Zsemlemorzsa 2008. 03. 10. - 00:00:19

Sziasztok! Én is jól megjártam a Győri kórházban a Fül-orr-gégészeten!Már 1 hónapja fájt a fülem, elmentem orvoshoz, aztmondta nincs bajom de azért irt antibiotikumot, 2 hétig jo is volt aztán olyan fájdalom kerített hatalmába hogy az kimondhatattlan!Elmentem magánrendelésre(pénz beszuél kutya ugat)alapon Dr.Fücsek Mihány főorvoshoz!MEgnézett irt gyogyszert másnap is mentem egy kezelére(ezért már nem fizettem) Ez egy pénteki nap volt , aztmondta ha bármi gond van a hétvégén telefonáljak neki!Szombat este már a fájdalmammal nem bírtam ,nem aludtam, nem hallottam nem bírtam beszélni, ekkor felhivtam az orvost, hogy most mit tegyek!Mondta hogy menjek be az "A"épület 5.emeletére és hivatkozzak rá , mert most ö nem györben van holnap este jön haza akkor szívessen segit!Mondtam rendben akkor megyek!Fel is mentem az 5.emeletre, megáltam a nővérpultnál, 2 nővér ült a szobában és beszélgetett , kijött az egyik, és lenézően , bunkón kérdezte, hogy mi a baj?Mondtam neki hogy a doktorur mondta hogy jöjjek be nyugodtan mert már nem hallok a fülemre és megveszek a fájdalomtól, eközben amig mondtam mi a problémám ölbetett kézzel, rángatta a lábát és húzogatta a száját és közölte és közölte velem hogy beutaló nélkül nem vizsgálnak meg!Beutaló szombat este 22h-kor, monta hogy menjek a Lizen Mayer ügyeletre és kérjek onnan!ELmentem már alig élve beestem az ajtón, szerencsére nagyon kedvesek voltak, mondtam mi a problémán adtak beutalót bár ök sem értettél miért kell? Visszamentem a kórházba, bemegyek az osztályra akkor már a Doktornő állt a pultnál, és neki mondtam hogy mi a probléma, közben hátulról az undok nővér rángatta a fejét és rosszindulatúan vigyorgott?nahh ha nem fájt volna anynira mint amennyire fájt,otthagytam volna a pi...ba!Mondták hogy üljek le várjak, vártam 15 percet mire óhajtottak felálni, bementem a kezelőbe a doktornő, én az undok nővér meg egy műtős! Leültettek a székbe , lefogta a fejem a műtős(szó szerint lefogtak mint valami elmebeteget) kiszivták a fülem, bekötötték és jóvan!Végig vigyorgott, az a gonoszgág amit benne láttam az kimondhatattlan!Mondták menjek vizssza másnap de én ugyan nem!1000ft-ért??? Undorító volt!Minek megy egy ilyen undorító, gonosz, öntelt, beképzelt nő ápolónőnek!Magamból kindulva én is egészségügyi főiskolát végeztem, ha én igy viselkedtem volna egy pillanatra is már nem élnék!Szégyelje magát, és nem kívánok rosszat neki, csak ugyanezt éreztessék vele ha neki lesznek ilyen gondjai!!!

#18 wilfo 2007. 12. 27. - 18:56:11

Én fordítva vagyok így, győri kórházból járok a Fehér megyei kórházba!

#19 eszter1616 2007. 11. 17. - 19:30:05

2007 szeptemberében szültem a kislányomat a győri PAMOK szülészetén. Az itt eltöltött hét maga volt a pokol. Nem az orvosok és szülésznők munkájával volt a baj, hanem a nővérekkel. Végtelenül arogáns, nemtörődöm visszataszító volt a hozzáállásuk. Szerintük minden kismama és anyuka a szülés után azonnal tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. Addig nincs is nagy baj amíg nem kérdezel. De ha meg mered kérdezni hogy hogyan kell szoptatni vagy hogy a gyermekkel milyen teendők vannak, a válasz: nem érek rá, sok a dolgom, hogy nem lehet ezt tudni stb... Kérdésem, ha erre nem ér rá akkor mire, kávét főzni, beszélgetni, aludni mindig volt idejük. Csak a munkára nem. Mivel császármetszéssel szültem a tejem nem indult meg időben, így a gyermeknek pótlást kellett kérni. Az a legenyhébb kifejezés, hogy nem szívesen adták, és azt feltételezték, hogy nem akarom megszoptatni a gyereket (mert lusta vagyok). A szoptatáshoz kért segítség pedig szintén süket fülekre talált. Ha a férjem hajnalban nem lett volna ott akkor lehet még a mai napig ájultan feküdhetnék a kórház mocskos padlóján. Persze a férjem által nyújtott segítségre az elzavarás volt a válasz. Mert ugye a tisztaság is csak elméleti. Minden koszos és mocskos, hajnali 5 órakor hipós vízzel maszatolnak fel az osztályon (kb. 2 liter vízzel). A koszt amit adnak ehetetlen, a 100 éves evőeszközök koszosak, gusztustalanok. Ha nincs rokonod a közelben, akár éhen is halhatsz. Gyalázatos amit itt művelnek. Ez a Bababarát kórház ?? Emberek akkor milyen az ami nem bababarát ?? Ez nem csak pénzkérdés, az emberekkel van a baj. Miért dolgozik ilyen helyen ha nem szereti azt amit csinál. :@

#20 maryen001 2007. 10. 29. - 13:07:18

Kedves Zsuzsa, én szívesen megnézném amkit összegyűjtöttél. Köszönettel Judit


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: