Házipatika fórum: Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján)

#1 lehoczki81 2015. 10. 08. - 12:02:42

én is feküdtem bent mandulám miatt kis koromban egy kicsit rossz volt mert nagyon szigorú éjszakás nővér is volt néha

#2 alba96 2013. 09. 26. - 07:56:44

Egyetértek azokkal akik azt írják, hogy a kórház morálja általában a béka alfele alatt van.
Ugyanakkor nagyon fontos megjegyeznem, hogy tapasztaltam egy-egy nővértől, egy-egy orvostól jót is. Ezek a kivételek. Csodálatos emberek.
Sajnos általában azonban a trehányság, nemtörődömség és hanyagság sőt a kontárság a jellemző.
És mindig a legrosszabbnak a legnagyobb a szája, hogy ő milyen jó ! De a legcsendesebbek a legszorgalmasabbak, a legkedvesebbek, a legaranyosabbak, a legfigyelmesebbek ... és bár a legfáradtabbak egyben a legjobbak !
Tehát sok ördög és köztük kevés elsikkadt szent. Én észrevettem őket ! Remélem más is ! Láttam a kontár "orvosok" mellett jó orvost(!) is. És láttam a sok senkiházi "nővér" mellett - akik majhogynem elvárják, hogy a betegek ápolják őket - igazi vérbeli profi nővéreket(!) akik megérdemlik a dicséretet.
Mint mindenhol, itt is egy-egy jó, dolgozó emberre jut sok olyan rossz, nemdolgozó embertelen, akik lerombolják a jók jó munkáját.
Itt Salgótarjánban, a kórházban a jó és a rossz aránya rémiszt engem. Erről pedig főként az osztályvezető főorvosok tehetnek. Nekik kellene fenntartani és ellenőrizni a helyes működést az osztályukon.
Tisztán látszik hol végzi el feladatát az osztályvezető és hol nem. Látszik hol van rend és hol nincs rend ! De azok ellen akik nem valók a mostani beosztásukba senki nem tesz semmit. Ez itt is így van, mint mindenütt máshol.
A humán-politikai korrupció még mindig dúl a megyében és ezért vagyunk még mindig a régi uram-bátyámra épülő Kis-Moszkva. A vonzataival együtt.
Amit tűrünk, azt kapjuk !

Jó egészséget! Üdv !

#3 emerald 2013. 06. 05. - 08:26:30

Kivételesen én jót szeretnék írni. Édesanyámnak pár hónapja volt stroke-ja, a stroke osztályon, Dr. Tóth Viktória főorvosnővel az élen mindent megtettek érte, nagyon hálásak vagyunk nekik, végtelenül türelmes, emberséges, jó orvosok voltak, pedig mi nem tudtunk pénzt adni. Ilyen is van, én is sok rosszat hallottam a kórházról, és sajnos utána a rehabon már voltak problémák, de itt csak jót tapasztaltunk.

#4 csillahoffmann 2012. 12. 21. - 23:52:21

Ez milyen magyarazat? A beteg tehet arrol, hogy a nover aznap esetleg rosszkedvu, nem evett akarmi? Vannak noverek akik ugyanugy korhazban dolgoznak es meg tudjak kerdezni hogy van az ember es megigazitjak a parnat, az ilyen ember ne menjen novernek aki ilyen alap dolgokra nem kepes.
sing

#5 csillahoffmann 2012. 12. 21. - 23:50:33

Üzenet megtekintéseIdézve: tothesz - Dátum: 2011. április 28. - 10:59:10

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az egészségügyi rendszerben dolgozókat kritizálókhoz,hogy egyszer cseréljenek helyet.Az éremnek két oldala van,legyenek szívesek megnézni a másik oldalt is.Nem mindig a nővér,orvos stb a hibás,sok esetben a beteg is kezelhetetlen.Pl (bentfekvőként tapasztaltam) találkoztam én is olyan felnőttel aki egy injectio beadása előtt hisztizett,ezt lehet hogy egy gyerekkel szemben lehet tolerálni,de könyörgöm ez felnőtt volt!!!!Nem beszélve arról,hogy lehet hogy az a nővér még az nap nem evett,nem ivott meg sem állt,mert sajnos olyan napok is vannak mivel igen kevesen vannak.Ami egy szakrendelésen való soron kívül történő bejutását illeti:én álltam már úgy sorban boltban is ,hogy az ott dolgozó a sor elejére ment a kasszához...ennyi elsőbbség szerintem jár az épp az adott helyen dolgozónak.Mellesleg míg a volánosnak,MÁV-osnak utazási kedvezmény,sőt ingyen utazás jár ,az Émászosnak kedvezményes áramdíj, stb addig az eüs-nek??? Jár gyógyszertári kedvezmény???Ennyi "juttatást " csak megérdemelnek.És ez sincs mindenhol!A hálapénz adásának kérdése ebben a régióban pedig szerintem nevetséges.Aki járt már a kórházban nézzen már szét kikkel van tele..na majd az ad már hálapénzt.Sokszor a beteg elköszönés nélkül somfordál ki egy köszönöm,egy viszontlátásra nem hagyja el a száját a távozó kezeltnek. (talán ezért is maradt a karjában a branül az illetőnek) Emberek!!! Legyünk türelmesebbek egymással és nem csak a kórházban dolgozókra gondolok.

sing

#6 csillahoffmann 2012. 12. 21. - 23:21:47

Mindenki kerulje ezt a korhazat a legrosszabb banasmod mar harmadik alkalommal. Sajnos nem tehet sokmindent az ember ha a rokonat ide utaljak be. A noverek szornyuek, kulonosen a 4.emelet noi reszlegen egy rovid szoke haju 45-50koruli no Olyan betegeknek mint a nagynenem aki nem tud felkelni az agybol azt mondjak, hogy mosdassa meg magat, nem cserelik a katetereket, nem rakjak tisztaba abetegeket, az ebedet ugy mellejuk rakjak, hogy el sem erik aztan elviszik. 6szori es 2 orai csongetes utan hoznak vizet, azt is ugy hogy levagjak az asztalra ahol megint nem eri el a beteg. A betegek nem hogy felepulnenek de annyira leepulnek, hogy elet halal kozott vagy tulelik vagy nem, de egyre rosszabbodik az allapotuk. Ha valami kiomlik a beteg asztalan azt mondjak majd a takaritono feltorli aki 8ora mulva jon. A beteg tartozekait beszorjak a szekrenybe, hogy meg veletlen se tudjon enni, vagy olvasni mert nem eri el. Szornyu ez a banasmod, es ha valaki pert indit ellenuk, vagy tuntet akkor 100%ban tamogatom. Nem ilyen banasmodot erdemelnek a betegek.
sing

#7 csesztakmari 2012. 10. 29. - 16:06:04

Köszönettel és hálával tartozunk a salgótarjáni kórház sürgősségi osztályán dolgozóknak, Dr. Augusztin Attila Főorvos úrnak és csapatának a 2012. október 25-i fáradozásukért, segítségükért. (Gombamérgezést kaptunk)
Az osztályon dolgozók szakmailag és emberségből mindannyian jelesre vizsgáztak. Mégegyszer köszönjük a gyors segítséget, további munkájukhoz kitartást, erőt és jó egészséget kívánunk.
Tisztelettel és köszönettel: Cseszták család

sing

#8 greece2011 2011. 12. 06. - 15:45:16

Nos, én itt helyben lakom, de nagyívben elkerüljük az egész csládommal együtt a kórházat! Jó tapasztalatot nemigen hallani, ellenben műhibák sorát, Pesten helyrehozott baklövéseket annál inkább. A sürgősségi újabban kész horror, ahogy "passzióznak" a beteggel. Nagyon szép, modern, már csak jó orvos kellene bele - tisztelet a kivételnek! Ezzel szemben Pesten lehet hogy több kórház nagyon lerobbant, de egy jól megválasztott orvossal még mindig pozitív tapasztalatunk volt!!! A szakmai tudás, műszerezettség közötti különbség ég és föld. Nem egy orvost tudok, aki nem vesz el hálapénzt 1-1 Pesti kórházban, ezzel szemben itt pénz nélkül rád se néznek, sokszor úgy sem.. Érdekes, hogy Pesten legtöbb helyen ott lehet a család, itt bezzeg beléptető rendszer van, nehogy rád nézhessenek műtét után, ha már a nővér úgysem teszi...

#9 fb_vilmos 2011. 10. 23. - 09:46:43

Megváltás van-ahogy azt egyszer festőművész barátommal,Botos Zolival megbeszéltük-a halál a megváltás-a halál az emberek jótevője és megváltója-nem kell félni tőle.Amitől félni kell az a fájdalom-a legerősebb barátaimat-Hegedűs Morgan-festőművész barátomat és engem is legyőzött -megtérdeltetett,megalázott.Amikor a földön fekszel-előjönnek a gyáva patkányok és jó nagyokat beléd rúgnak és megaláznak.A salgótarjáni Szent Lázár kórház felvételi osztályán egy orvos úgy beszélt a feleségemmel és velem egy halálos beteg emberrel ahogy egy utolsó cigánnyal nem mert volna beszélni-mert azok bizony teljes joggal,ott helyben elvágták volna borotvával a torkát.Vannak emberek akikre a hatalom nagyon pici csizmákat rakott-és rögtön taposnak is vele.Kétszer egy napot töltöttem a tarjáni kórházban.Az első nap hat órát vártunk egy orvosra-de nem jött és a feleségem haza hozott engem,mert már rosszul voltam.Két nap múlva újra bevitt a mentő és ez az orvos nem kért tőlünk bocsánatot az előző napért-hanem ordítozott velünk és megfenyegetett minket -hogy följelent az ügyészségen minket,mert a feleségem előző nap hazavitt engem és én fölemeltem a hangom és a kezem.Egyedül nem tudok felkelni a rekamiéről-csak segítséggel.A fiam tolókocsival tol a városban-mert nem tudok menni.Egy nap alatt 8liter vizet hajtottak le rólam-éjszaka begörcsölt mind a két lábam-a földön fetrengtem 30percig senki nem segített rajtam.2nap alatt 40 ezer ft.t osztottam szét borravalóként-. a feleségem haza hozott és soha többet nem megyünk ebbe a kórházba.A kádár rendszerben a Gyepes főorvos úr nagy tudása és empatikus egyénisége mellett mindez nem történhetett volna meg. a pénzemért fogadok egy orvost a kórházból-aki egy héten kétszer ki jön hozzám-de nem ajánlom senkinek-hogy ebbe a kórházba menjen betegként. Pál Vilmos.

#10 fb_vilmos 2011. 10. 23. - 09:41:04

Megváltás van-ahogy azt egyszer festőművész barátommal,Botos Zolival megbeszéltük-a halál a megváltás-a halál az emberek jótevője és megváltója-nem kell félni tőle.Amitől félni kell az a fájdalom-a legerősebb barátaimat-Hegedűs Morgan-festőművész barátomat és engem is legyőzött -megtérdeltetett,megalázott.Amikor a földön fekszel-előjönnek a gyáva patkányok és jó nagyokat beléd rúgnak és megaláznak.A salgótarjáni Szent Lázár kórház felvételi osztályán egy orvos úgy beszélt a feleségemmel és velem egy halálos beteg emberrel ahogy egy utolsó cigánnyal nem mert volna beszélni-mert azok bizony teljes joggal,ott helyben elvágták volna borotvával a torkát.Vannak emberek akikre a hatalom nagyon pici csizmákat rakott-és rögtön taposnak is vele.Kétszer egy napot töltöttem a tarjáni kórházban.Az első nap hat órát vártunk egy orvosra-de nem jött és a feleségem haza hozott engem,mert már rosszul voltam.Két nap múlva újra bevitt a mentő és ez az orvos nem kért tőlünk bocsánatot az előző napért-hanem ordítozott velünk és megfenyegetett minket -hogy följelent az ügyészségen minket,mert a feleségem előző nap hazavitt engem és én fölemeltem a hangom és a kezem.Egyedül nem tudok felkelni a rekamiéről-csak segítséggel.A fiam tolókocsival tol a városban-mert nem tudok menni.Egy nap alatt 8liter vizet hajtottak le rólam-éjszaka begörcsölt mind a két lábam-a földön fetrengtem 30percig senki nem segített rajtam.2nap alatt 40 ezer ft.t osztottam szét borravalóként-. a feleségem haza hozott és soha többet nem megyünk ebbe a kórházba.A kádár rendszerben a Gyepes főorvos úr nagy tudása és empatikus egyénisége mellett mindez nem történhetett volna meg. a pénzemért fogadok egy orvost a kórházból-aki egy héten kétszer ki jön hozzám-de nem ajánlom senkinek-hogy ebbe a kórházba menjen betegként.

#11 kozgazdasz 2011. 04. 29. - 13:00:36

Kedves nem volt még szerencsém a kórházukhoz, de nem tudok elmenni a megnyílvánulása mellett. Ön amennyiben eü-s dolgozó, akkor esküt tett, ami szerint illendő a munkáját végezni tetszik vagy sem, bármilyen is a beteg, aki úgy csak mellékesen kiszolgáltatott, elesett, bizonytalan és fél és ezt illik kellő empátiával kezelni. Lehet, hogy a fent nevezett beteg nem is az injectio miatt hisztizett csak ott szakadt el nála a cérna. Édesanyám 40 éven át szolgálta a közt és neki sem járt ingyenes utazás, de még ilyen-olyan pótlék vagy ne adj isten hálapénz sem, mert bizony az Ő munkakörében az korrupciónak számított volna. Mégis türelmesen végighallgatta az elkeseredett, türelmetlen idős vagy beteg embereket, özvegyeket, árvákat és igyekezett segíteni nekik a törvények adta kereteken belül, de soha nem panaszkodott nekik, hogy milyen nehéz neki egy rokkant, beteg férj mellett, milyen az, mikor nem tud enni adni a gyerekeinek, és akkor sem panaszkodott az ügyfeleknek, mikor egyedül maradt két árvával, mert tudta, hogy mit jelent esküt tenni a köz szolgálatára és azt is, hogy a munkája nem Ő róla szól, hanem arról, hogy másoknak segítsen. A tisztelet és a köszönet nem jár egy-egy munkakörhöz alanyi jogon, azt ki kell érdemelni, de ha Ön nem rendelkezik elegendő türelemmel, empátiával embertársai iránt és úgy érzi, hogy máshol jobban megbecsülnék, akkor válasszon másik hivatást, bár a MÁV-nál inkább ne próbálkozzon, mert ott is emberek vannak és bizony vannak olyan utasok, aki úgy gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár az ingyen utazás, amely érdekében akár nem restek erőszakkal is fellépni. Így már nem is olyan vonzó az ingyen utazás lehetősége ugye? Pedig arról még nem is írtam, hogy mi mindent kell tudni egy jegykezelőnek, pl.: megjavítani a járműszerelvényt nyílt-pályán vagy eloltani a tüzet, mert kiöregedett járművekkel járnak és előfordulnak ilyen apróságok, vagy elviselni az utasok kiabálását, mert nincs fűtés és biztos lopják az üzemanyagot, pedig higgye el nekem Ők sem szeretnek órák hosszat a fűtetlen vonatokon tartózkodni, de sok szerelvényen már javíthatatlan a fűtési rendszer. Vagy elmehet és megfigyelheti, hogy pl.: az OOI-ben a laborosok, milyen hihetetlen türelemmel vannak a páciensek iránt, annak ellenére, hogy szó szerint "futószalagon" érkeznek a betegek mégis mindenkihez kedvesek, türelmesek és bizony van, hogy egy-két fiatal ember elsírja magát, mégsem hallottam egy alkalommal sem tőlük, hogy nekik erre nincs idejük vagy minek hisztizik, hiszen már felnőtt és ez csak vérvétel, hanem mindenkihez volt egy-két vigasztaló-biztató kedves szavuk, de akár azt is megfigyelheti, hogy milyen figyelmességgel, empátiával vannak a C-bel. osztály dolgozói a betegek és hozzátartozók iránt, pedig nem egy átlagos kórházi osztály ezt azért Ön is tudja. Tanulság? Más foglalkozás sem jól fizetett szanatórium, de pár kedves szó egy kis odafigyelés az Önök részéről és máris más színben látja a beteg és a hozzátartozó a világot, pedig pont az a hozzátartozó vagyok, aki annyira végig stresszelte az édesanyja kezelés sorozatát, hogy 16 kg-t fogyott közben, mégis külön tudom választani a dolgokat, hogy mi az, ami a túl izgulós, aggodalmas természetemnek tudható be és mi az ami az érzéketlenségnek és a gőgnek. Higgye el az átlag emberek pont így működnek.........., Hát nagy-vonalakban ennyi a véleményem a türelemről, a másikra való odafigyelésről és a tiszteletről.

#12 tothesz 2011. 04. 28. - 10:59:10

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az egészségügyi rendszerben dolgozókat kritizálókhoz,hogy egyszer cseréljenek helyet.Az éremnek két oldala van,legyenek szívesek megnézni a másik oldalt is.Nem mindig a nővér,orvos stb a hibás,sok esetben a beteg is kezelhetetlen.Pl (bentfekvőként tapasztaltam) találkoztam én is olyan felnőttel aki egy injectio beadása előtt hisztizett,ezt lehet hogy egy gyerekkel szemben lehet tolerálni,de könyörgöm ez felnőtt volt!!!!Nem beszélve arról,hogy lehet hogy az a nővér még az nap nem evett,nem ivott meg sem állt,mert sajnos olyan napok is vannak mivel igen kevesen vannak. Ami egy szakrendelésen való soron kívül történő bejutását illeti:én álltam már úgy sorban boltban is ,hogy az ott dolgozó a sor elejére ment a kasszához...ennyi elsőbbség szerintem jár az épp az adott helyen dolgozónak. Mellesleg míg a volánosnak,MÁV-osnak utazási kedvezmény,sőt ingyen utazás jár ,az Émászosnak kedvezményes áramdíj, stb addig az eüs-nek??? Jár gyógyszertári kedvezmény??? Ennyi "juttatást " csak megérdemelnek.És ez sincs mindenhol! A hálapénz adásának kérdése ebben a régióban pedig szerintem nevetséges.Aki járt már a kórházban nézzen már szét kikkel van tele..na majd az ad már hálapénzt.Sokszor a beteg elköszönés nélkül somfordál ki egy köszönöm,egy viszontlátásra nem hagyja el a száját a távozó kezeltnek. (talán ezért is maradt a karjában a branül az illetőnek) Emberek!!! Legyünk türelmesebbek egymással és nem csak a kórházban dolgozókra gondolok.

#13 2011. 04. 13. - 15:27:33

Üdv.Én még nem feküdtem a kórházban,s nem is szeretnék.Hamarosan viszont HSG petevezeték átjárhatóságira kell mennem.Hogyan végzik ebben a kórházban.Melyik osztály van az 5.emeleten,mert oda kell majd bejelentkeznem. :s :'('

#14 klara07 2011. 02. 11. - 19:55:33

Micsoda?Ez volt az év kórháza?Tiszta hülyeség,semmit nem tudnak.Múltkor a branült hagyták a kezembe,még szerencse,hogy anyósom az egésszégügyben doldozik.Most meg apum van bent a balesetin egy hete és rá se néznek már egy hete elvan törve a járomcsontja és három napja ígérgetik,hogy Pestre viszik műteni,de arra nem gondolnak,hogy az a csont addig rögzül,még ők a seggükön ülnek.Ráadásul (sajnos nem baleset miatt van bent)mivel súlyos testi sértés történt a kórháznak hivatalból feljelentést kellett volna tennie a tettes ellen,amit persze nem tettek meg!Apukám ez miatt nem tudott menni dolgozni(mert ugyanis a Korányi kórházban műtős)úgy néz ki,hogy elbocsájtsák őt.Na ennyit Nógrád megye nagy kórházáról.Én mióta élek tarjáni vagyok,de ezt a sz.... sohasem fogom megszeretni.Nem,hogy építeni lekéne bontani az egészet úgy ahogy van!!!!!!!!!!!!!!!

#15 gyszilvia 2010. 09. 01. - 13:57:33

Szia! Bocs, hogy ismeretlenül zavarlak. Annyit szeretnék kérdezni, hogy laparaszkópiás módszerrel operáltak-e, illetve, hogy mennyi ideig kellett a kórházban a műtét után maradni? Kösz: Szilvia

#16 titunata 2010. 04. 08. - 21:45:37

Eddig nekem is kedvező véleményem volt a salgótarjáni kórházról és rendelőintézetről. Problémamentes szülés, sikeres epekőműtét. Igaz, ezek mind régen történtek. Az utolsó 8 évvel ezelőtt. A mai napon viszont döbenten láttam a változást. Laborvizsgálatra utalt a háziorvosom a rendelőintézetbe. A "számhúzó rendszer" a labornál csak szemfényvesztés, átverés! Iszonyatos tömeg! Időnként, többször is kikapcsolják a számjelzőt... ilyenkor belopóznak a protkósok és a panaszkodók. Mi ez, ha nem a betegek méltánytalan várakoztatása? Mi ez, ha nem az egyenlő bánásmód elvének megszegése? A betegfelvételnél kétszer jelentem meg, és mindkétszer ott találtam az egyik laboros hölgyet ( a 2-es fülkéset) egy traccsparti kellős közepén. Jelenlétem sem zavarta őket, így illetlenül közbeszóltam. Pechemre pont a "2-eskéhez" kerültem! Kioktatott! Felszólított a munkájuk iránti kellő türelem gyakorlására. Mindezt tette több idegen ember jelenlétében, akik ott álltak a nyitott térben. Mi ez, ha nem az emberi méltóságom megsértése? A kórház honlapjának jelmondata szép:"Omnibus prodesse et nemini obesse." "Mindenkinek használni és senkinek sem ártani." Kár, hogy csak a betegek olvassák!!!

#17 mendyke28 2010. 03. 14. - 15:25:34

Kedves ievike!Hogy a szakmai tudást miért kérdőjeleztem meg???Több mint egy órába telt még le bírtak venni vért kb:10 szer szurkálták a gyereket!!!Gondolom magának se lenne jó ha így beszélnének a gyerekével és hogy maga nem hiszi el az egy dolog.Én a gyerekemet becsületességre nevelem nem arra hogy hazudgáljon ilyeneket.Hála istenek hogy szabad orvos-és kórházválasztás van!Csak csendbe jegyzem meg felkerültünk Budapestre a kórházba.Persze volt vérvétel is és mondta egy kedves nővérke hogy nagyon nincs vénája a kicsinek,de hála rögtön sikerült levennie neki a vért és csak egyszer szúrta meg!!Attól függetlenül nem nehezítettem a nővérek munkáját hisz ott voltam vele reggeltől-estig.Semmi dolguk nem volt a gyerekkel.Most én kérdezem hogy egy nővérnek hogy van ahoz joga hogy durva hangnemben beszéljen a gyerekkel????Nekem sem volt jogom bírálni Önöket de maguknak sem a gyereket!!!Tanultam az esetből legközelebb tudni fogom hová is kell fordulni az ilyen problémával!Tisztelettel:egy anyuka

#18 mendyke28 2010. 03. 14. - 15:10:04

Kedves Kolompir!Igen a gyermekosztályon feküdt a kisfiam.Elhiszem hogy a nővéreknek rengeteg munkájuk van és nem könnyű nekik megértem.De azért nem biztos hogy így kéne egy gyerekkel beszélni!!!!úgy ahogy nekem sincs jogom bírálni munkájukat .úgy neki sincs joga hogy a gyereket bírálja szapulja szerintem.Sok dolguk nem volt a gyerekkel mert bent voltam vele reggeltől estig(etetés fürdetés minden megvolt),így sok gondja nem volt a gyerekkel a nővéreknek.

#19 kiralybrigitta 2010. 02. 26. - 19:58:04

Én nagyon megvagyok elégedve a Salgótarjáni Kórházzal. Legalábbis a gyermekosztállyal Szeretném hálámat és köszönetenet kifejezni az osztályon dolgozóknak, orvosoknak, nővéreknek a gyógyulásomban való részvételükért!!!

#20 ievike 2010. 02. 26. - 07:42:18

Kedves Anyuka! Én nem hiszem el.hogy az osztályon dolgozó Nővérkék,és orvosok így viselkedtek volna.Nagyon le vannak terhelve,nincsenek meg a gyógyításhoz és ápoláshoz szükséges feltételek és sajnos nagyon sok szülő is megnehezíti a munkánkat! Kikérem magamnak és a munkatársaimnak ezt a hangnemet!Az osztályon átlagban 20-30 gyerek fekszik,és kérdezem én hogy jön ahhoz,hogy a szakmai tudásikat megkérdőjelezze? Jelenleg ma Magyarországon szabad orvos-és kórházválasztás van! Tisztelettel egy Gyerekosztályon dolgozó Nővérke


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: