Házipatika fórum: Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján)

#41 2006. 10. 15. - 10:38:17

Kedves Timcsi! Nem megbántani szeretnélek de néhány dolgot a bejegyzésseddel kapcsolatban nem értek. Azt írtad, hogy az az elmondásod szerint "szenilis" orvos le akart ültetni holott te járni se tudtál. Előtte azonban azt írtad hogy kocsival vittek be a kórházba. Szóval csak az a kérdésem ,hogy ha még járni se tudtál akkor abban a kocsiban amivel bevittek milyen testhelyzetben voltál? A kocsiban nem ültél? Azt is írod ,hogy kb 1 órát várattak( állva, ülve töltötted?). Azt el tudom képzelni,hogy egy órát vártál, de hogy konkrétan várattak azt már kevésbé.Valószinübbnek tartom,hogy esetleg más beteget látott el az orvos ha nem a sürgösségi vizsgálóban akkor az osztályon. De persze lehet ,hogy neked van igazad és az orvos úgy ment be munkába ,hogy márpedig én Timcsit ma egy órát megváratom:) A tolókocsi helyett esetleg lehet,hogy az ágynak jobban örültél volna de ha nem hason feküdtél volna rajta valószinüleg úgyis fájt volna a hátsód. Persze lehet ,hogy kevésbé. Írod ,hogy "szegény orvos szenilis volt, és inkább neki kellett volna ott maradjon." Az ott-ot nem értem, hol akartad volna,hogy maradjon az orvos?( remélem a kamion elé kivántad) Remélem a vizsgáló orvosod nem szenilis volt, maximum csak fáradt, (ha esetleg már ügyeleti időben érkeztél akkor azt azért jó tudni, hogy ar orvosok egyik reggel 8-kor és másnap délután négykor mennek haza) Remélem,hogy azért a későbbiekben kellemesebb tapasztalatod lesz bármelyik kórházzal kapcsolatban. ( nem vagyok a salgótarjáni kórház dolgozója de , szintén kórházi dolgozó vagyok)

#42 2006. 10. 08. - 18:01:31

Pár hónapja elütött egy kamion, kocsival vittek be a kórházba,mert úgy gondolták, hogy mire kiért a mentő én ott pusztulok el....Szóval, bevittek a sürgőségire, ahol kb. 1 órát várattak, agyrázkódással és medencecsont zúzódással a doki le akart ültetni,pedig menni sem bírtam,majd amikor azt mondta, hogy menjek fel a röntgenre azt hittük, hogy behidalunk. Amikor látta, hogy nem tetszik,akkor hozatni akart tolókocsit... Szerinte addigra megjavult a fenekem és le tudtam volna ülni vagy pedig szegény doki szenillis volt és inkább neki kellett volna ott maradnia.?! Timcsi

#43 2006. 02. 19. - 16:34:32

Takarítónő a másfél éves totyogó csöppséghez: "Na menj már az útból, nincs időm itt kerülgetni téged!

#44 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: