Házipatika fórum: Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet Egyszemélyes Nonprofit Közhasznú Korlátolt felelősségű Társaság (Cegléd) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet Egyszemélyes Nonprofit Közhasznú Korlátolt felelősségű Társaság (Cegléd)

#1 medve15 2014. 03. 22. - 10:25:18

Csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz! 2012-ben született meg második gyermekünk. Osvosunk Dr. Habony Pál, akinek szakértelme és tudására nincsenek szavak. Szülésznőnk Vörösné Tóth Évike volt, aki egy földre szállt angyal :D . Végig segítette terhességét Feleségemnek. Bármikor, bármilyen kérdése adódott, a rendelkezésünkre állt. A szülés előtt többször tudtunk vele találkozni, ahol megbeszélhettük vele mindent. A vajúdás és szülés vele könnyebb volt. Amikor párom már kezdte volna feladni ő újra és újra lelket öntött belé és támogatta. Számomra nagyon fontos volt, hogy mindig elmondta mi miután fog történni, így férfi léttemre nem érzetem, úgy hogy kirekesztetté vállnék. Nem akartam bent maradni a szülésig (kicsit félek a vér látványától), de észre se vettem és Évike addig beszélt, míg én vághattam el a köldökzsinórt. Dr. Habony Pállal fantasztikus csapatot alkottak. Nem lehet eléggé megköszönni a kedvességüket és segítségüket! Biztos, ha tervezünk még babát, velük válik majd teljessé a csapat :D :D :D !!!!

#2 csehszilvus 2014. 03. 22. - 09:59:46

Szép napot mindenkinek! Már lassan egy éve hogy ebben a kórházban szültem meg a kislányom és azóta sem tudom kifejezni milyen hálás vagyok elsősorban a szülésznőmnek VÖRÖSNÉ TÓTH ÉVIKÉNEK és Dr. Danis Dávid nőgyógyásznak! Ők mellettem voltak a szülésem ideje alatt és mindenben támogattak! Évike mellettem volt már a terhességem felétől! Bármikor írhattam neki és hívhattam ha kérdésem adódott vagy csak az aggodalmaim szerettem volna megbeszélni vele! Szülésem alatt végig tartotta bennem a lelket és a korházban töltött napokban is felhívhattam, meg amikor dolgozott is bejött megnézni hogy hogy vagyunk! Nagyon jol esett abban a kiszolgáltatott helyzetben hogy ilyen Kedves emberek vettek körül! Nagyon remélem második gyermekem is az Ő segítségükkel tudom majd a világra hozni!

#3 evabalazsnevoro 2014. 03. 22. - 09:14:58

Kedves Fórumozók! Ezúton is szeretném megköszönni a Toldy Ferenc Kórház szülészeti osztály szülésznőinek és orvosainak a segítségüket. Területileg másik kórházhoz tartoztam volna, de szerencsére mégis emellett az intézmény mellett döntöttem. 2013-ban adtam életet első gyermekemnek. Orvosom Dr. Danis Dávid volt, akivel nagyon meg voltam elégedve. Szülésznőm VÖRÖSNÉ TÓTH ÉVIKE, aki életem egyik legjobb döntése volt. Az egész terhességemet végig kísérte. Bármikor felhívhattam és tanácsot, segítséget kérhettem tőle. Kedvességével, támogatásával, nyugtató szavaival a vajúdás és a szülés is, gyorsan eltelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Második gyermekem születésénél is őket fogom biztos választani!!!!

#4 flavio 2013. 06. 02. - 17:07:32

Segítséget szeretnék kérni ! :)
Nem tudja véletlenül valaki,hogy Cegléden Dr. Bihal Gabriellát ,hogy érem el?
Rendelési idő vagy tel.szám hatalmas nagy segítség lenne !!
Előre is köszönöm :)

#5 shara88 2013. 04. 04. - 15:17:10

Szép napot! Szerencsére csak a szülészetről vannak információim és vélemény, ami egyértelműen pozitív. Spontán, fájásokkal indult, jól haladó szüléssel érkeztem meg az első emeletre, a szülőszobára. Innentől is szépen ment minden, jó kezekben éreztem magam és biztonságban. Végül sajnos a műtőben kötöttünk ki szívhang lelassulása, és némi vérzés miatt, ami számomra csalódás volt, de erről senki nem tehetett. Szerencsére még ennek ellenére is minden úgy ment tovább, mintha hüvelyi úton született volna a lányom: beindult a tejem, szopizott is, én is gyorsan gyógyultam, már amennyire ez egy 15 centis hasi sebbel lehetséges. Ahogy a gyermekágyra kerültem, aznap egy rendkívül kedves, figyelmes nővér volt az éjszakás, Ildikó, aki sokat segített azokban a nehéz első órákban. Hálával tartozom neki. Szintén köszönettel tartozom az orvosomnak, DR. HABONY PÁL főorvos úrnak, és a szülésznőmnek DÖMŐKNÉ KÁLLÓ ÉVIkének! A várandósságom alatt és a szüléskor is sokat segítettek, a végletekig meg voltam elégedve a munkájukkal. A következő szülésem alkalmával is az ő kezeikben szeretném tudni magunkat, ami remélhetőleg nem a műtőben végződik majd.
sing

#6 erzsimama001 2011. 12. 13. - 21:21:33

Szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót! Nekem a ceglédi kórházról jó véleményeim vannak. Sajnos az utóbbi időben többször is megfordultam a falai között. Hol édesapámat kísértem, hol nekem voltak, vannak problémáim. Minden elismerésem a sürgősségi osztály dolgozóinak. Mind az orvosoknak, mind a nővéreknek. A rengeteg beteg mellett valamelyiküknek mindig akadt egy kedves szava hozzánk. Rendületlenül állják türelmetlen betegtársaim szitkozódását, agresszív modorát. Külön szeretném itt megköszönni Szilvike nővérkének a lelkiismeretes gondoskodását és kedvességét. Maradjon mindig ilyen! Egy hálás betegük.

#7 bernadett_rbc 2011. 12. 13. - 01:26:43

Üdvözlök minden kedves olvasót! Nézegettem a hozzászólásokat visszamenőleg... Van rengeteg szituáció, nagyon sok történet. Egy biztos, ahol emberek vannak, ott konfliktus is lesz! A ceglédi Toldy F. Kórházban dolgozom már 12 éve. Szeretem a hivatásomat, örömmel állok nap mint nap és éjszaka, meg hétvégén, és ünnepnapokobn a betegek szolgálatába. Érzitek a hangsúlyt? Állandó készültségben, feszültségben vagyunk. Nagyon nehéz megfelelni egy aktív osztály minden betegének, akár hogy is szeretnénk. Elismerem, vannak helyzetek mikor igaz a másik oldal története, véleménye...viszont figyelembe kell venni, hogy nem kell általánosítani, ergó nem mindenki OLYAN. Illetve túlhajszoltak vagyunk, tele feszültségekkel, fáradtak....és na a fizuról már ne is beszéljünk. Mert míg egyéb "posztok", munkák, munkahelyek kiharcolják ha kell a nagyobb, jobb elegendőbb fizetést maguknak, addig mi mit tehetünk eü.-ben dolgozók? JO ESETBEN IS CSAK EGY FINOM DEMONSTRÁLÁS MARAD NEKÜNK....ami hasztalan, célt nem érő. Nem emelem magunkat az égbe, nem magasztalom munkánk fontosságát, s tény hogy nem mindenkinek kellene e szakmában lődörögnie, de igen is van, mikor a betegjogok is túl vannak "lihegve". Egy dolgozó, akit szeretnek általában:) Mindenkinek Békés Ünnepeket előljáróban is! :)

#8 vuki1111 2011. 12. 07. - 20:17:42

Szerintem jó kórház ahhoz képest hogy állami/önkormányzati

#9 sziles 2011. 10. 31. - 19:57:31

3 héten belül 2x kellett az eü. intézményt látogatnom...szülés, majd egy hozzátartozóm került be... Eü dolgozóként is olyan hátrányok értek, hogy csak na.....a "kedves" szülésznő közölte, hogy ott a tiszta ágynemű, a másik helyre kell dobni a szennyest..megjegyzem..olyan stílusban, hogy tanulónővér koromban sem!!!!!! Amikor a hozzátartozóm volt benn, olyan fejetlenség volt, mind a sürgősségin, mind a trauma-sebészeten, hogy csoda, hogy élik túl a páciensek......aztán egy rendezvényen megkérdezte at igazgató úr, hogy mi a véleményem a kórháztól, persze tudja..kevés a pénz...mondtam, hogy nem a pénz a hiba, hanem a hozzáállás..ez pedig vezetői hiba, hogy akár egy főnővér vagy egy oszt.vez. főorvos eltűri a személyzetnek a durva hangnemet!!!!! Az eü-ben nem fizetnek olyan jól, hogy megérje a fizetésért dolgozni, aki nem hivatástudatból dolgozik a szakmában, az menjen máshová...ennyit mindenhol kereshet!!!!!!

#10 kaviki88 2011. 06. 05. - 19:50:33

Ez benne van a pakliban. A bekakilásról nem tehet senki. Nekem az első lányomnál ezt születés közben vették észre. és Pesten szültem még anno. A kórházra ezért nem kellene haragudni.

#11 kaviki88 2011. 06. 05. - 19:46:19

megérdemelne egy kivizsgálást... részvétem... most itt azonnal tessék cselekedni!!! nem lehet e fölött szemet hunyni.

#12 lejly01 2011. 05. 15. - 22:03:46

1,5 éve ez előtt,sebészeti osztályon hunyt el a drága édes apukám,55 évesen, hibázott az orvos,és még HAZUDOTT is a történtekről.Szombat este apu vért hányt,bementünk kórházba.megvizsgálták,és sebészeti osztályra fektették,ha bár mi van,azonnal reagáljanak.Más nap reggel mentünk apuhoz,nagyon rosszul nézet ki,de az orvos azt mondta,h.minden rendbe,STABIL az állapota,nyelőcső vérzése van,és azért úgy néz ki,mert vért vesztett.Nyugottan mehetünk haza.Nővérek is gusztustalanul viselkedtek, apuval is.Mi előtt mentünk haza,apu szeretet volna nekem valamit mondani,de én azt mondtam,hogy beszeltünk orvossal,minden rendben van,ez meg ez van veled,majd később délután jövünk,addig is pihenyél.pár óra múlva vissza mentünk,és apu már nem ÉLT!!!!!!!!!!!!!Vagy 2 órát vártunk orvosra,hogy magyarázza meg, még is mi ez az egész,úgy volt,hogy stabil az állapota,minden rendben van.Azt mondta,hogy sajnos kimerült a szervezete,nem lehetett segíteni (apu cukor beteg volt).Boncolásnál kiderült,h.nem is volt nyelőcső vérzése,ha nem GYOMOR FEKÉLY-ből elkezdet szivárogni a vér,és lassan bevérzett,szíve sokkot kapott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amikor mi ezt megtudtuk,a testvérem elment az orvoshoz,beszélni szeretett volna,dr.ur azt mondta egy pillanat és jön,ÉS NEM JÖTT VISSZA!szerintem,apu azért halt meg,mert hétvége volt,nem foglalkoztak vele,na meg nem vették észre,h,gyomor fekélye van.És ami legfájdalmasabb,nem voltunk mellette,még csak el sem köszöntünk tőle.Az orvost nem jelentettünk fel,de biztos vagyok benne,hogy a trehányságért bűnhődni fog.Végül is neki ...egy emberrel kevesebb,úgy is van belőlünk sok.nekünk viszont nagyon nagy fájdalom.Bízom benne,ha dr.ur olvassa a levelemet,felismeri magát,és elgondolkodik,mit tett.

#13 lejly01 2011. 05. 15. - 20:50:59

sziasztok!én is Ceglédi kórházban szültem,most augusztusban,és minden rendben volt.Volt fogadott orvosom,Dr.Nyilas Gábor,és meg vagyok elégedve,sőt,ő a nőgyógyászom is.mindig kedves,figyelmes,aggódó...Szóval,vel em mindenki kedves volt!És még külön köszönetet Erzsike szülész nőnek mondanék!

#14 boszyszy 2011. 02. 06. - 12:22:24

Jónapot kivánok! Sajnos csak rossz tapasztalatom van az Intézményről. Epekő műtétre feküdtem be a sebészetre. Tapasztalatom, hogy nagy a fejetlenség, csak a káosz uralja az osztályt. Már a felvételnél nemtalálták a beutalómat. Reggel 7 órára kellett mennem égyomorra mondván, hogy a labor meglegyen másnap reggelre mert műtenek. Ennek ellenére 1/2 9 kor találták meg a beutalomat igy 10 órakor meg kaptam az ágyat. Délután jön a nővér olvassa a műtéti sorrendet én kimaradok. Kérdem és én mikor leszek műtve? Válasz nemtudja nemjött meg a labor ezért maradtam le, de ne egyek, ne igyak mert bármikor meg csinálhatják a műtétet. Másnap reggel még mindig nemtudni mikor lesz a műtét.A többi beteget infuzióra kötötték benyugtatózták és én csak várok. Derült égből villámcsapás! Jött a kocsi és engem keresnek. Visszük a műtőbe!Semmi infuzió semmi nyugtató csak azon kapom magam, hogy máris a műtőben vagyok és én vagyok a hibás, miért nincs bekötve infuzió,lábam miért nincs befáslizva? Ja és olyan gyógyszert szedek, hogy azt műtét előtt legalább 2 nappal szüneteltetni kellett volna. Hab a tortán a zárójelentés: nem alergiás gyógyszerre, nem dohányzik, nemszed folyamatosan gyogyszert.Ezt az orvos így gondolja. --Penicilin érzékeny vagyok, dohányzom, több mint 15 éve állandó gyogyszereket szedek. Csak ennyit a Toldy Ferenc kórházról.

#15 edinaroli 2011. 01. 31. - 16:57:18

Szép napot! Én is emelni szeretném a szülészet és pathológia fényét! December 17.-én szültem meg a kisfiamat, de már 7.-én bekerültem magas vérnyomással. Szóval összesen 14 napot voltam bent, de én semmi rosszat nem tapasztaltam. A pathológián az ügyeletes nővérek (szülésznők) nagyon aranyosak voltak (főleg Kati néni, ÉVIKE!!!) Őket nagyon szerettem. A szülésem indított volt, mert késett 1 hetet a kisfiam, de szerencsére 6 óra hossza alatt lezajlott az egész. Kopár főorvos úr volt az orvosom, nagyon jó volt vele közreműködni, a kilenc hónap alatt. És Dömőkné Kálló Évike volt a szülésznőm, neki nagyon sok mindent köszönhetek, a pathológiás ápolásért, és azért mert szüléskor a legeslegelejétől fogva velem volt, támogatott mindenben, labdáztatott, tusoltatott, masszírozott, zenét tett be, és addig nem hagyott magamra, amíg föl nem vittek a harmadikra. Még oda is fölkísért, rendbetette a cuccaimat, megitatott, megetetett. Amíg bent voltunk, minden nap átjött minket megnézni, sőt a mai napig tarjuk a kapcsolatot, ha problémám van, tőle kérdezhetek!!! Őt minden leendő szülő nőnek ajánlom. Érdemes megfogadni. A csecsemőosztályon is minden rendben volt, a wc-tusoló tiszta volt mindig, a nővérek kedvesek, és még a szobatársak is szuperek voltak. A kaja tényleg nem a legjobb, de hát nem enni ment oda az ember. HA LESZ NÉG BABAÁM, UGYANÍGY SZERETNÉM MEGSZÜLNI, kOPÁR DOKTORRAL ÉS ÉVIKÉVEL!

#16 halasiattila 2010. 12. 10. - 18:55:19

ATTILA VAGYOK. CEGLÉDEN ÉLEK. ELESTEM A TELEKI UTCÁBAN AZ ÉKSZER BOLT ELŐTT. MAI NAPIG KERESEM AZT A KÉT FIATALT, MEGKÖSZÖNNI AMIT ÉRTEM TETTEK, NEMZETISÉGEIEK VOLTAK.BEKISÉRTEK AZ ÜZLETBE. OTT A HŐLGY KIHIVTA A MENTŐKET. ORSOCSONT TÖRÉSEM VOLT.KOMOLYABB SÉRÜLÉSNEK NÉZETT KI MERT ELSÁRGULTAM. ITT A BOLTOS HÖLGY IS SZAKSZERÜEN CSELEKEDETT. A MENTŐSŐK NYUGTATTAK. A KORHÁZBAN MEGNÉZTEK, RÖNGEN. GIPSZELÉS .FÁLYDALOM CSILLAPITÁS. ORSOCSONT TÖRÉST ÁLLAPITOTTAK MEG. RÖGZITŐ GIPSZET KAPTAM. TÖRÉSEM AZ ELMULT 56 év alatt nem volt. KÖSZÖNÖM A GYORS ?PONTOS, ELLÁTAST. BÁR A MAI NAPIG MÉG ÉRZEM IDŐJÁRAS VÁLTOZÁSRA.KINYOMOZTAM... A BRILL ÉKSZERBOLT VEZETŐJE HIVTA A MENTŐKET, SAJNOS A KÉT FIATALT AKIK KÖZVETLEN SEGITETTEK RAJTAM. A MAGYAR EMBEREK ELMENTEK MELLETTEM./Á CSAK EGY RÉSZEG/. NOS A KÉT FIATALKISSEBSÉGIT,AZOTA IS KERESEM.KÖSZÖNETET SZERETNÉK MONDANI NEKIK.HIÁBA SZIDJÁK AZ EGÉSSÉGÜGYI KÖZPONTOT, ENNYIT TUDNAK TENNI. ÉS ARRA KEDVES BETEGEK NEM GONDOLTAK! EZEK AZ ORVOSOK ITTHON MARADTAK GYÓGYITANI. NEM MENTEK EL DOLGOZNI KÜLHONBA.TUDNI KELL AZ ÖREGAPÁM AZT MONDTA/VETNI KELL AKÁRKI ARAT IS. TEHÁT ŐK GYÓGYITANAK AMIBŐL LEHET.ATTILA.

#17 forever76 2010. 12. 09. - 16:36:08

Hát én erről a kórházról csak rosszat hallottam s ezt saját bőrömön is tapasztaltam sajnos. Októberben ott szültem meg kislányomat. A szülésznőkre nem panaszkodhatom nagyon aranyosak voltak egy kivétellel , de hát nem lehetünk egyformák gondoltam.. De hogy az elejéről kezdjem, egy vasárnapi napon délután 6 körül vitt be a mentő 6-8 perces fájásokkal, szülőszoba.... éjjel fél egykor felkerültem osztályra, mert hogy még nagyon fent van a méhem, nem lesz ma baba, ötperces fájásokkal végigszenvedtem az éjszakát, nagyon rosszul voltam szóltam az ügyeletes szülésznőnek erre feküdjek le pihenjek, csak jósló fájásaim vannak ezért kerültem osztályra - mondta ő, na meg az orvos is lent. Jó szenvedtem tovább.... Reggel 9 körül jött a nagyvizit, kérdezem az orvost "- nem lehetne valamit csinálni, mert én ezt már nem bírom?" erre az orvos "- miért fájásai vannak?" Fél 10 körül kerültem újra szülőszobára, megkaptam amiket ilyenkor kell, burkot repesztettek ott derült ki, hogy császár lesz, mert a kislányom belekakilt a magzatvízbe (vajon miért?) Délután kettő elött két percel meg is császároztak. Egy szó mint száz én többet a ceglédi kórházba nem megyek, mint beteg, a kislányt még két vizsgálatra kell oda vinnem, mert oda adták a beutalót, de aztán ennyi, messziről elkerüljük azt hiszem!

#18 evycus 2010. 10. 12. - 12:56:18

Sajnos nekem is több negatív véleményem van a kórházról.. Lukas szívvel születtem. Budapestre vittek fel mentővel. Útközben kifogyott a csecsemő oxigénpalack, ezért rám tették a felnőttet. Olyan zárójelentést írtak amit nevetve széttéptek Pesten. Hat évvel később született meg az öcsém. Anyut későn császározták meg ezért oxigénhiányos lett az öcsém. Ez utólag derült ki. Ma már 16 éves a tesóm és etetni itatni pelenkázni kell. Kb egy éves gyerek szintjén van. Többször került be más betegséggel is és elkezelték. Érzéstelenítő nélkül megműtötték. Szóval joggal mondható hogy "vágóhíd". Mindkettőnket a Pusztai doktornál szült. :'('

#19 neoton 2010. 08. 02. - 19:06:03

Én jó véleményt tudok csak mondani az orvosokról,a növérekröl.Anyukám 6-hete volt bent most dr.harmos csaba volt a fogadot orvossa.Nagyon megvoltunk elégedve,vele minden próblémát féretett és lelkiismeretesen végeztte a munkáját még hétvégén is bement a betegeihez.Külön köszönetett szeretnék még mondani dr.jakobovits ákos,dr.koppár zoltán és a szülésznők kőzül Borosné mónika,Juhász ildikó,katikának akik lelkiismeretesen végezték munkájukat.Én mindenkinek ajánlom a ceglédi kórházat.R.Mónika

#20 mamfred 2010. 06. 02. - 12:47:34

Kedves Mindenki! Nem tudom, hogy miért szidjátok ennyire a ceglédi kórházat, hiszen máshol sem jobb a helyzet..én novemberben adtam életet drága kislányomnak, Dr. Bihal Gabriella doktornő segítségével... Teljesen korrekt volt mindenki, az ellátás is megfelelő, igaz az ennivaló hagyott kívánni valót maga után..De nem hiszem hogy egy szülés után az ennivaló a legfontosabb..örülsz hogy élsz :) Szóval csak annyit, hogy a következő gyermekemet is ebben a kórházban, ennél az orvosnál fogom világrahozni...


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: