Házipatika fórum: Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet Egyszemélyes Nonprofit Közhasznú Korlátolt felelősségű Társaság (Cegléd) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet Egyszemélyes Nonprofit Közhasznú Korlátolt felelősségű Társaság (Cegléd)

#41 zsusa 2006. 01. 02. - 20:49:52

Sziasztok! Baleset miatt feküdtem én is az intenzív osztályon, velem a nővérek és az orvosok is nagyon rendesek voltak. Erről az osztályról csak jót tudok mondani. De sajnos más olszályon is feküdtem, illetve a családtagjaim is. Röviden, vázoltátok, melyek a jó osztályok, és melyek nem. Itt kellene a kórház vezetésének valamit változtatni, mert ugye fejétől bűzlik...... Jót tudok mondani viszont a fülészetről, végre itt az egyik doki küldött el pestre tinnitus szakrendelésre.

#42 csiguczi 2005. 12. 17. - 16:13:25

Hali! Hát én csak rosszat tudok mondani! Az ilyen nem is kórház! :@ :@ :@ Voltam bent pár napig, nem tudták eltalálni mi bajom van, ezért nem is foglalkoztak velem!!!! Nem hogy megpróbálták volna kideríteni!! :@

#43 2005. 12. 16. - 17:56:37

Azt tudom, hogy a Székel yNagykőrösön rendel, hiszen maszek alapon én is oda járok át. Ő Ceglédre csak visz a "betegeit", és cserébe ott ügyeletet vállal a kórházban. Velem akkor is rendes volt mindenki, illetve a szobatársaim sem mondtak semmi rosszat a nőgyógyászati osztályról. Üdv :) :) :) :)

#44 2005. 12. 16. - 11:12:28

Nem akarlak elkeseríteni, de dr. Székely András nem a ceglédi kórház orvosa. Ő Nagykőrös város szülész-nőgyógyásza. Sajnos Nagykőrösről "elvitték" a szülészetet, így dolgozik ott is. Van egy másik nagyon jó doki is Cegléden, ő dr. Harmos CSaba. Ő is Nagykőrösi. Ja, és Nagykőrösnek is van egy gyönyörű kórháza, érdemes megnézni. Az ország kb. második legszebb és legmodernebb kórháza!!!!!!!!!! Volt szerencsém több osztályon is megfordulni, de az én tapasztalatom a nőgyógyászat kivételével igazán nagyon rossz!!!!!!!!! A kevésbé beteg ápolja a betegebbet. A lányom 4 napig volt benn és ez idő alatt ha megkérdezték is, hogy hogyan érzi magát, a választ már nem várta meg senki, továbbléptek. Vérzik az orra? Ne mászkáljon, majd elmúlik... Szédül? Feküdjön le. Ne nyavajogjon. 17 évesen... Sorolhatnám még saját és családtagjaim "kálváriáját", de nincs kedvem hozzá... Üdv :@

#45 2005. 09. 30. - 20:40:19

Nekem csak jó véleményem van erről a kórházról. Tavaly nyáron a nőgyógyászaton műtöttek, és maximálisan meg voltam mindennel elégedve! A nővérek, az orvosok, a takarítók... egyszerűen mindenki nagyon rendes volt, főleg az én dokim, Dr Székely András. Azóta is hálás vagyok neki mindenért, és remélem, majd a gyermekemet is ő nála, illetve ebben a kórházban szülhetem majd meg. :) :) :) :) :)

#46 hernadizsu 2005. 09. 26. - 11:05:25

Nekem nincs ilyen jó tapasztalatom a kórházról. Édesanyám sajnos többször került ide, több osztályon feküdt már. A régi esetekről nem mesélnék. Viszont a legutóbbi számomra már elfogadhatatlan volt. Agyvérzéssel került be - ami nem az első volt - és 2 azaz kettő nap után mindenféle értesítés nélkül mentővel hazaszállították bénán, magatehetetlenül.

#47 zsumcintyre 2005. 09. 05. - 13:51:48

Én a ceglédi kórházról csak dícsérő szavakat tudok írni. Évekkel ezelőtt feküdtem az intenzív és az I-es belgyógyászati osztályukon, tulajdonképpen az életemet adták vissza. Rendkívüli dícséret illeti az osztályok minden dolgozóját. Családtagjaim is feküdtek több osztályon, nevezetesen a nőgyógyászaton és a szemészeten, és mindenki gyógyultan, elégedetten került haza az otthonába. Az egész kórháznak továbbra is sok sikert, kitartást kívánok, és kívánom hogy mindig legyen anyagi lehetőségük arra , hogy tovább építgessék, fejlesszék az osztályaikat. :) :) :) :) :)

#48 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet (Cegléd) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: