Házipatika fórum: Kalocsa Városi Önkormányzat Szent Kereszt Kórház (Kalocsa) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

Kalocsa Városi Önkormányzat Szent Kereszt Kórház (Kalocsa)

#1 komoly 2012. 11. 08. - 10:20:56

Sziasztok engedjéttek bemutatkoznék Lengyel Mihálynak hívnak.Ha megengeditek én is hozzá szólok a kórház jó híréhez.Amijen nehéz a megélhetés és megtartani a jó lehetűségét kérlek beneteket segítcsük ezt a kórházat jó szavazattal.Én rólam sajnos régótta beteg vayok és abban a betegség miatt sokszor vagyok bent,de szép épülettek vanak a területtén,és van benne szép parkja is.És főleg jó orvosok és kíváló nővérek is.Egyszóval a kórház mindet megtesz a betegekért.
sing

#2 szbzszbz 2010. 11. 16. - 16:45:19

Macika! Hol laksz? Újságíró vagyok. Foglalkoznék a témával! Írd meg nekem a bridge2@vipmail.hu e-mailcímre. Kösziiii! Üdv!

#3 macika0206 2010. 02. 15. - 22:30:47

Nem tudom illetékes olvassa-e ezt az oldalt ,de senkit nem zavar hogy a falukban már lassan 1 éve nincs kisgyermekes tanácsadás? nem mindenkinek van lehetősége gyermek orvoshoz hordani a kicsit és azért havi egy alkalommal legalább látta gyermek orvos a gyereket.

#4 csibe81 2010. 02. 07. - 12:19:59

Szia! Köszönöm a pozitív véleményt a kórházról és az osztályról. Végre valaki nem általánosít, és szidja őket. Hidd el, megtesznek mindent a dolgozók, hogy mi, kismamák rendesen el legyünk látva. Mégegyszer köszönöm! :d

#5 sylvi701103 2010. 02. 03. - 14:56:32

Sziasztok! Én is csak hálával gondolhatok,a Kalocsai kórházra,azon belül,JEREMIÁS Attila Főorvos úrra,és persze,a szülészet,-nőgyógyászat dolgozóira is!! Örök hálám az Övé,-k:) 2008.12.07-én 00.40-kor szültem(császárral)Jeremiás Főorvos úr "keze alatt".Kisfiamnak3-szor volt a köldökzsinór a nyakárra,tekeredve,és ha nincs az Ő szakértelme,gyorsasága,lelkiismerete ssége,akkor most nem örülhetnék,az én immáron 14 hónapos Gyönyörümnek. A másik amiért hálás vagyok Neki,hogy komplikáció lépett fel a szülés alatt(nagyon véreztem)ezért egész éjszaka bennt maradt velem,pedig nem lett volna kötelessége. Maximális hálám,és tiszteletem az Övé,-k:):)KÖSZÖNÖM:)

#6 csibe81 2010. 01. 05. - 22:55:19

NE HARAGUDJON? DE NEM BÍROM KI SZÓ NÉLKÜL. MIÉRT VONJA FELELŐSSÉGRE A DOKTORNŐT? Ő A LEGJOBB TUDÁSA SZERINT CSELEKEDETT, HOGY AZ ÖN GYERMEKE ÉLETBEN MARADJON! A VIZSGÁLATON ELSŐ SORBAN ÖN VOLT A LÉNYEG ÉS NEM A GYEREK. HAGYJA ŐT BÉKÉN, TEGYE ÖSSZE A KEZÉT, HOGY ÉLETBEN VAN A KICSI. AZ LEBEGJEN A SZEME ELŐTT, HOGY MEGMENTETTE A GYERMEKÉT. HA NINCS AZ ÉN SZÜLÉSEMNÉL A DOKTORNŐ, A MÁSODIK GYEREKEMET GYÁSZOLNÁM, UI. ZSINÓROS VOLT A BABA. AZ UH NEM MUTATTA KI...AMÚGY BIZONYÁRA MAGA IS ÚGY VISZONYULHATOTT HOZZÁ ELŐTTE, HOGY ILYEN FOGADJISTENBEN RÉSZESÍTETTE. HA NORMÁLIS HANGON BESZÉLNEK VELE, VISZONOZZA A TISZTELETET, UI. EMBERT NÉZI MINDENKIBEN, NEM A TÁRGYAT, NEM A PÉNZTÁRCÁT. HA NEM TETSZIK A RENDSZER, VAN MÁSIK KÓRHÁZ IS A VILÁGON.

#7 mama10 2009. 10. 07. - 16:00:24

sziasztok.elöször is engem is felháborít a pletyka föleg akkor ha alaptalanok.nem el fogadható hogy az ott dolgozok ki beszélik a betegeket és a kollegájukat.és senki ne higgye hogy a takarítónök a pletykássak!!!!van mütösnö aki nagyon szeret pletykálkodni és még mindig a korház dolgozoja.itt kezdödnek a gondok.csak egyszer menjetek be a korházba és azt is meg halljátok hogy beszél a saját kollegáival.sokszor csak ugy zeng töle a folyosó.és ugy látszik megteheti de remélem csak addig mig valaki panaszt nem tesz.

#8 Anyuka81 2009. 02. 16. - 16:24:59

Üdv mindenkinek! Én több mint egy hónapig voltam lakója a kórház nőgyógyászatának, mert sajnos terhességi hypertoniám volt. Maximálisan meg vagyok elégedve mind az orvosi ellátással, mind a körülményekkel. Ha lesz még egy gyermekünk, akkor is ezt az intézményt válsztom. (ha lesz még lehetőség a választásra) Helyileg nekem Kiskunhalasra kellett volna mennem, de a családom több tagja negatív tapasztalatokkal hagyta el azt az intézményt. Természetesen ebből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de nállam akkor is Kalocsa a nyerő. ;)

#9 budapest-54 2008. 12. 26. - 21:57:33

KEDVES IDEGENKE! Most orvastam a kalocsai kórházban majd egy éve történt esetedet. Személyszerint engem is felháborított, az általad leírt eset, főleg hogy az országban vannak még ilyen kórházak, ahol mint meg is nevezted - Klajkó Judit - nevű emberek dolgoznak. Mert aki szerintem megszegi az orvosi- és egyéb titoktartást,ami személyiségi jogokat sért, annak talán nem a kórházban,hanem kórházon kivül a helye. Sajnos nem vagyok Kalocsán ismerős, de remélem, hogy ilyen ember, aki másnak kellemetlenséget okozott, már elküldték, és nem dolgozik a kórháznál. Mert aki egyszer megteszi az ilyen pletykálkodást, ha olyan helyen dolgozik,(vagy dolgozott), ahol a betegek egyéb adataihoz és diagnozisaihoz hozzáfér, az biztosan máskor is megteszi. Én is javaslom, hogy fordulj a betegjogi képviselőhöz, és tedd jogi útra az esetedet, mert csak akkor lesz foganatja a történteknek. Röviden csak annyit, hogy együtt érzek veled, és remélem, hogy ez a hölgy már nem dolgozik a kórháznál !!!

#10 becska06 2008. 12. 04. - 17:50:43

Kedves idegenke! Bocsánat, hogy ilyen későn reagálok, majdnem 1 év múlva, de csak most olvastam a hozzászólásodat. Én is hasonló véleményen vagyok, engem is felháborít. Jómagam is kórházban dolgozom, de soha eszembe sem jut az, hogy a betegek diagnózisát és egyéb dolgait bárkivel is kitárgyaljam. Próbálkoztál már a betegjogi képviselővel, vagy a kórház főigazgatójával? Egyébként ha valóban azért váltál munkanélkülivé, mert a munkahelyeden a személyzetis megtudta a diagnózisodat, az a minimum, hogy ez a bizonyos Klajkó Judit és a takarító édesanyja munkát szerezzenek Neked, vagy valahogy kárpótoljanak. De gondolom, ez eszükbe se jut.

#11 EDYT-SOLT 2008. 10. 26. - 19:55:50

:d Én már sokat voltam -sajna- lakója a kalocsai -régi- és Új kórháznak, leginkább a SEBÉSZETI OSZTÁLY vendégszeretetét élveztem. Nem BAKI, igen, élveztem!! Igenis NAGYON NAGY ((( pozitiv ))) értelemben a javulás! Én csak jókat tudok írni, és sok helyen hirdetni, hogy igen is menjenek, ha betegek Kalocsára a kórházba! Én ezúton is szeretnék további sok sikert, JÓ EGÉSZSÉGET kívánni dr. ANDRISKA GÉZA FŐORVOS ÚRNAK , és Csapatjának! Üdv: Sánta Imréné Solt :d

#12 EDYT-SOLT 2008. 10. 26. - 19:55:41

:d Én már sokat voltam -sajna- lakója a kalocsai -régi- és Új kórháznak, leginkább a SEBÉSZETI OSZTÁLY vendégszeretetét élveztem. Nem BAKI, igen, élveztem!! Igenis NAGYON NAGY ((( pozitiv ))) értelemben a javulás! Én csak jókat tudok írni, és sok helyen hirdetni, hogy igen is menjenek, ha betegek Kalocsára a kórházba! Én ezúton is szeretnék további sok sikert, JÓ EGÉSZSÉGET kívánni dr. ANDRISKA GÉZA FŐORVOS ÚRNAK , és Csapatjának! Üdv: Sánta Imréné Solt :d

#13 takacst 2008. 03. 07. - 15:06:08

Halasi Doktor úr is meberből van. Valahol kell neki dohányoznia. Amíg a parlamentbe a folyosón teszik addig ne rójjuk fel az orvosainknak. A munkaidejük sem teszik lehetővé elvégre nem 8-órát dolgoznak, mint sokan mások, és ez mi miattunk van akik betegek. Tisztelem és becsülöm minden egészségügyi dolgozó munkáját, aki ezt becsületesen végzi.

#14 oknerneklara 2008. 02. 15. - 20:05:31

Hogy lehet az,hogy a sebészeti osztályon és a szakrendelőben kijelöletlen dohányzó helyen dohányzik a Dr. Halasi főorvos úr, nagyon sok embernek nem tetszik, és nem is a korház területére való dolog ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Ez csak egy megjegyzés volt a sok közűl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#15 idegenke 2008. 01. 07. - 21:51:47

Köszöntök mindenki! Felháborodva vettem tudomásul,hogy a kalocsai kórházban a röntgen osztályon dolgozó Klajkó Judit a betegek jogait rendszeresen megsérti,miszerint a sebészeti osztályon takarító édesanyjával rendszeresen kitárgyalják egyes betegek diagnózisát és nem törődnek a következményeivel.Velem is ez történt.Hamarabb tudták meg a nővérek a szülészeten az orvos által közölt dolgokat a Klajkó Judit szájából, minthogy az osztályra visszatértem volna.Felháborító és alpári.Az ilyen embereket kell kirúgni, mert ezek után hogy forduljak bizalommal akórházhoz?????Miután olyan fülek is meghallották a diagnózist amihez senkinek semmi köze nem volt,ezért én most munkanélkülévé váltam,mert a munkahelyemen a személyzetis megtudta!!!!Ki segítene nekem az ilyen embereket eltávolítani???Kihez fordulhatok????Manapság egy adminisztrátor és egy takarítónő Beleszólhat a betegek sorsába??? Kérem segítsen valaki!!!

#16 takacst 2008. 01. 04. - 14:46:40

Tímárné Takács Magdolna vagyok, Fajszról. 2008. január. 3 -án hajnalban 00:30-perckor kiérkezett hozzám az ügyeletes doktornő. Nagyon rosszul éreztem magam a mellekasom majd szétszakadt és a hátam. Én még ilyen kedves doktornővel és segédjével még soha nem találkoztam. Sajnos nem tudom a nevét de ezuton is köszönöm a kedvességét türelmét és a nagyszerű ellátását. Nem volt ideges vagy feszűlt mert éjjel volt és már másodszor jöttek ki Fajszra. Olyan sokat segített az embersége az együttérzése az emberi hang ahogyan beszélt velem és a családommal. Rendkívűl megnyugtató volt , hálásan köszönöm a segítségét és a sofőrnek is. Ez volt az első alkalom hogy igénybe kellett vennem az ügyeleti szolgáltatást. Minden elismerésem az övéké. Tisztelettel: Tímárné Takács Magdolna és családja. KÖSZÖNÖM DOKTORNŐ.

#17 oknerneklara 2007. 12. 26. - 14:54:04

A Kalocsai neurologai rendelésről szsemélyesen Dr.Toth Jánosról van egy történet.A 88.éves apukámat fejsérürés után kitolatta egy beteghordoval az udvarra azzal a megjegyzéssel hogy haza lehet menni busszal.Az apukám még akkor is rossul volt amikor mi vittük haza.Ott ültt a padon amikor mi elkezdtük keresni merre van.Ez csak a rövid története. EEG eredményünk nincs oktober 12-ke óta.Utolag derítette ki egy ismerős agyrázkodása is volt,a fején öklömnyi nagyságú duzzanattal küldték haza .

#18 19750131 2007. 11. 18. - 21:14:42

Sziasztok!Én a kalocsai kórház tüdőosztályát vezető főorvosnak dr.Zombori Gábornak ,a főorvos asszonynak és az összes nővérkének szeretnék köszönetet mondani!!!!!!!!Az édesapám súlyos aszthmában szenved ,ezért évente legalább 4-5 alkalommal kórházi kezelésre szorúl.Már 7. éve,hogy a kalocsai kórházba hordjuk kezelésre,de bár mikor mehetünk(volt,hogy éjjel 1/2 3-ra értünk oda!!)MINDIG a legnagyobb törödéssel és szakértelemmel fogadták!!! Az orvosok mindig türelmesek a betegekhez és ez igaz a nővérkékre is.A tüdő osztályról én és a családom csak JÓ véleményt tudunk mondani!!!!Mégegyszer:KÖSZÖNÖM !!!!!!

#19 781028 2007. 11. 17. - 09:55:10

Közel hat éve született meg fiam, császárral! Mivel este nem a fogadott orvosom volt ügyeletben, így a művelethez behívták, be is jött, rendben elvégezte a műtétet! A fiam azonnal felsírt, sőt végig visította a folyosót az újszülött szobáig! Akkor a körülmények - esztétikailag - nem voltak a helyzet magaslatán, de kompenzálták a nővérek, orvosok! Úgy gondolom utólag, hogy lehetett volna kellemesebb a bent töltött idő, ha többet foglalkoznak velünk, de nem panaszkodom! Most a második fiút várom, megint Kalocsát választottam, hozzá teszem megfordult a fejemben, hogy más kórházat válasszak, de nem tettem! Most már szép a kórház, reméljük a többi nem romlott, és ha csak azt a színvonalat kapom, mint az előző alkalommal, már megvagyok elégedve és nyugodt szívvel gondolok az eljövendő pillanatokra! Remélem sokan így gondolják, és megelégedve fordulnak a Kalocsai szülészet felé!!

#20 kianika 2007. 07. 05. - 20:17:07

A szülészeten folyó munkával kapcsolatban szeretném leírni véleményemet. Első várandósságom teljesen rendben zajlott le, megfogadtam az egyik orvost, aki minden hónapban meg is UH-ozott. Eljött az idő, ami egy rémálommá vált. 27 órát feküdtem a szülőszobán. A fogadott orvosom hébe-hóba rámnézett, megjegyezte, hogy nemsokára baba lesz, de semmi konkrétat nem mondott, hogy miért húzódik ennyire. Kezével próbált segíteni (később kiderült próbálta befordítani a babát), ezt a segítséget nem kívánom senkinek. Aztán egyszer csak azt mondták, hogy nem várnak tovább (ami szerintem 27 óra után már igencsak észszerű döntés volt), megcsászároznak. Hála istennek kisfiam teljesen egészséges, most 2 éves , gyönyörű és semmi baja. Kiderült, hogy homloktartásos volt, sohasem jött volna ki természetes úton. Második gyermekem elég hamar becsússzant. 19 hónapra az első után megint eljött az idő. Most nem fogadtam orvost, mert nem láttam értelmét. Éppen egy doktornő volt az ügyeletes,akire végülis semmi rosszat nem mondhatok, mert 3 órával a szülőszobára kerülés után meg akart császározni, mert a babám feje még nagyon fent volt. Az altatós orvos nem engedte, s vártak még 2 órát. Magamnál voltam a műtét alatt, és éreztem, hogy valami nem stimmel. A doktornő mellett egy idős orvos volt, aki, ahogy én hallottam nem volt valami segítőkész. A doktornő egyfolytában azt hajtogatta, hogy nem bírja a babát kiszedni, a doktor meg csak, hogy próbálkozzon. Kiderült, hogy köldökzsinórcsavarodás nem engedte a babámat megszületni. Kérdem én, miért nem UH-oztak meg???? A műtét megjegyzem 3x olyan hosszú ideig tartott, mint az első. S a babám nem sírt fel. Nem tudtam felmérni mennyi ideig tartott ez, de amikor végre meghallottam, hogy sír teljesen megnyugodtam. Nekem az ég világon semmit nem mondtak. Páromtól tudtam meg, hogy a babát újraélesztették(gyerekorvos mondta nekik). Teljesen kikészültem, ekkor behozták a babámat, s azt mondták csak egy kis maszkos lélegeztetést kapott. Semmi baja. APGAr értéke 2-3, ezt a zárójelentésre már 3-4-nek írták. Furcsa! Hála gyermekorvosunknak elvittük fejlődésneurológiai vizsgálatra, ahol kiderült, hogy van agykárosodása a mozgásközpontban és a hallóidegek sincsenek teljesen rendben. A szülés utáni kontrollon a doktornő semmit nem kérdezett, hogy mi van a babámmal, pedig előtte mondtam neki a telefonban, hogy mi a helyzett, hümmögöt egyett, s ezzel el volt intézve. A mái napig nem tudom, hogy mi történt a műtétnél, de érzem, hogy valamit eltitkolnak. Nagyon gerinctelennek tartom a hozzáállásukat, de úgy gondolom semmi értelme nem lenne kútakodni, hogy mi is történt. Az a lényeg, hogy a kisbabám meggyógyuljon. Szóval a lényeg, hogy nekem nincs jó tapasztalatom az orvosokkal kapcsolatban, ellenben a nővérkékkel, akik nagyon aranyosak és segítőkészek.


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: