Házipatika fórum: SE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

SE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika (Budapest)

#1 igefakon 2014. 09. 09. - 00:18:50

Az id. Lakatos Péterrel foglalkozó hozzászólót megcáfolni nem tudom, megerősíteni annál inkább.
Tapasztalataim hasonlóak,erősen frusztrált személyiségnek ismertem meg, antiszociális, antihumán,
és hepciáskodó, kveruláns(orvosi kifejezés,jelentése kötekedő, perlekedő, civakodó)magatartásával
inkább a Balkánra, vagy Ázsiába való az ilyen. Hatalmával visszaélve a hozzá beosztott fiatal
orvosnővel is megalázóan bánt. Emberileg még állatorvosnak is alkalmatlan.
Szakmailag sem ajánlatos a radikális 2-5-szörös D-vitamin túladagolásos degenerált,fals teóriáját
(pláne folyamatos napi szedéssel!)követni,hacsak valaki nem akar meszesedést,vagy túlcsontosodást,
ahonnan már nincs,vagy nagyon csekély a visszatérési lehetőség.

#2 gerghy 2011. 10. 25. - 13:48:54

Kedves Betegtársak! Nagyon kérem segítsetek. PM betegségem van és évek óta kezel dr. Szathmáry Miklós prof( I sz. Bel. klinik. Bp.). tudom, hogy igen nagy tudásu orvos, de az is igaz, hogy nagyon elgoglalt. Amit kérdeznék : kinek VAN és MILYEN tapasztalata dr. Szarhmáry Miklós prof. úrról. Mindezt azért kérdezem, mert az állapotom a kezelések ellenére sem javul, annak ellenére, h. az előírásokat betartom. Tudom a PM (pajzsmirigy) nagyon alattomos és szövődményekkel terhes betegség, de ennek ellenére keresem a kiutat, hogy talán van vki, aki többet újat tud mint orvos ebben a témában és tudnék menni a rendelésére, vagy bízzak dr Szathmáryban továbbra is mert bennem ( génjeimben) van a hiba. Köszönöm a válaszokat. üdv. gerghy

#3 mararat 2011. 03. 14. - 01:41:32

Lakatos Péter professzornál jártam (az idősebb Lakatos professzornál). Ő a hormonális betegségem diagnosztizálta. Ezt követően majd másfél évig mondogatta, hogy az eredményeim romlanak a leletek szerint és ne "panaszkodjak", hogy fájdalmaim vannak, mert szerinte csak depressziós vagyok... Tévedett, azzal a bajjal amivel ő nem kezelt és olyan eredményekkel amiket nála produkáltam más helyen sürgősségi műtétet láttak jónak, miután felvilágosítottak, hogy betegségemet diagnosztizálás után műteni szokták. (A műtét óta nincsenek meg a panaszaim, és két főorvos szerint is a betegségem volt a kiváltó, nem holmi Lakatos professzor által vélt depresszió. Némi érdekesség még, hogy endokrin problémám volt, melynek Lakatos prof elismert szaktekintélye és ha könyvben publikál róla ott a kezelés kapcsán az első sorban leírja, hogy diagnózis után sebészhez kell küldeni a beteget, mivel gyógyszer vagy más gyógymód nincs rá. ) Prof. Lakatos Péter gyakran kiabált velem, meg más betegekkel, a nyomtatót papírstoccal csapkodja ha mérges és az asszisztensnőjével is minősíthetetlenül bánik. Szegény nőt többször láttam sírni. ( Mit várhat egy "idegennek" számító, pár havonta látott beteg, ha azokkal az emberekkel sem tud ki jönni, akik alatta dolgozva nap, mint nap a munkáját segítik?! ) Engem rendszeresen meggyanúsított, hogy régebbi dolgokról hazudok, mert ő nem emlékezett rá. Igaz senki se várja el, hogy sok beteg között káptalan legyen a feje, de az előtte fekvő kartonba belenézni talán nem lenne fáradtság. Inkább percekig vitatkozott velem, mert arra volt ideje. Végül mikor végre mégis belenézett a kartonomba a leleteimhez és rájött jól emlékeztem egy bocsánat sem jöt ki a száján. Mindig rossz érzéssel jártam hozzá, annyira féltem rossz hangulatától. Örülök, hogy lecseréltem. Ha nála maradok már nem élnék... pusztán azért, mert egy komoly betegségnél nem képes egy beutalót írni a sebészetre. Takács Doktor Úr, akit itt pozitívan méltattak engem nem kezelt, de úgy adódott, hogy pár alkalommal beszélgettünk. Ő rám jó benyomást tett. Lakatos professzoral szemben neki van türelme az emberekhez, és azt hiszem a jó orvos egyik ismérve. ( És legyünk őszinték, igazán jóképű is. )

#4 kardosistvan 2009. 12. 01. - 12:14:03

Tisztelt SOTE I. sz. Belgyógyászati Klinika ! 2007-ben feküdtem bent az I. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai osztályán. Az osztályvezető főorvos Dr. Járai Zoltán egyetemi docens volt. Panaszom a magas vérnyomás volt, amelyet az illetékes kerületi Szakrendelő Kardiológiai Osztályán évek alatt sem tudtak tartós szint elérésére beállítani. Ez csupán a SOTE I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, Dr. Járai Zoltán ov. főorvos úr vezetésével sikerült. Azóta is ambuláns ellenőrzéseken veszek részt és eddig a magas vérnyomás beállítása állandónak mutatkozik. Ezúton is meg akarom köszönni a budapesti SOTE I. sz. Belgyógyászati klinikájának és elsősorban Dr. Járai Zoltán főorvos úrnak magas szintű szakmai tudását, neki és a SOTE I. sz. Belgyógyászati Klinika személyzetének odaadó emberi hozzáállását gyógyulásom elősegítéséhez. Ez mellett még az I. sz. Belgyógyászati Klinika Gasztroenterológiai Osztálya gastrointestinális panaszomat is ambulanciáján kivizsgálta, a kerületi szakrendelő Gasztroenterológiai Osztályának több éves sikertelen terápiájával szemben egyetlen labor vizsgálat után eredményesen megoldotta. Ezúton is megköszönönöm a Klinika Gasztroenterologiai Osztályának magas szinvonalú munkáját és gyógyulásomat, amely szintén tartósnak bizonyult.

#5 Bokod 2008. 12. 13. - 18:48:09

Sziasztok! Én elsősorban nem az egész klinikával vagyok elégedett, hanem kifelyezetten egy orvossal. Röviden: 2000. márciusában kerültem fel a kórházba. Ekkor egy ritka betegséget diagnosztizáltak nálam. Közel három hétig feküdtem bent. Akkor igen szegényes körülmények uralkodtak az osztályon, de ennek ellenére a személyzetre akkor sem és most sem panasztkodhatok! Véletlenül kerültem a bel klinikán belül is, dr. Takács István kórtermébe. Azóta viszont szerencsésnek tartom magam, hogy Hozzá járhatok kontrollra. A egyik betegségem meddőséggel jár,a másik miatt pedig elég nagy kockázatú a gyermekvállalás számomra. Mindezek ellenére, Takács dr-nak köszönhetően, ma már van egy egészséges, 3 éves Kisfiam! Nagyon nagyra becsülöm a dr. Urat, hogy a mai egészségügyben még ilyen lelkiismeretesen dolgozik!!!

#6 moppi01 2008. 04. 16. - 12:30:46

Kedves Olvasó! Ma voltunk a Klinikán az endokrinológiai részlegen az édesanyámmal, és nagyon nem tetszett a Dr. Speer Gábor hozzáállása. Nagyon-nagyon primitíven és megalázóan viselkedett édesanyámmal. Magasról le.....ta, hogy mi a problémája, lekezelő volt!!! A szaktudása biztosan jó, de mint ember...semmi emberség nem volt benne. Az orvosi eskü hol marad???????? Amúgy is az orvosok a felírt gyógyszerekkel csak tüneteket kezelnek, nincs valódi gyógyítás, sajnos.:((( Ha lenne akkor nem lenne több magasvérnyomásos beteg, cukorbetegség, ....és még sorolhatnám.. Mindenkinek szép napot!!!

#7 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) SOTE I. sz. Belgyógyászati Klinika (Budapest) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: