Idézve: torpinduri - Dátum: 2009. február 01. - 14:41:56
Az előző két hozzászólás elolvasása után úgy döntöttem, meg kell osztanom személyes tapasztalataimat azokkal, akik esetleg a neten keresnének helyet a kezeléshez. Ha 3 szóban kellene megfogalmaznom a véleményem: csak ide ne. Tény, hogy kevés a nővér ennyi betegre, de azért lehetnének egy kicsit figyelmesebbek is (egyetlen olyan nővér volt csak, aki észrevette, hogy a hajnali ébresztés utáni mérésről a szobába tartó utamon majdnem összeestem, ő segített vissza az ágyig, a többiek még arra sem voltak képesek, hogy az infúziót kicseréljék, amikor lecsepegett, így állvánnyal együtt kellett utánuk mennem...). A körülmények nem voltak rosszak, de a kezelés nálam nem jött be. Nem is nevezném kezelésnek, sokkal inkább fenyegetésnek. A gyógykezelés betetőzéseként félrediagnosztizáltak, rossz gyógyszereket kaptam... Az egyetlen pozitívum, amit elmondhatok róluk az, hogy elküldtek oda, ahol végre kilábalhattam a betegségemből - és bár még nem vagyok teljesen gyógyult, végre úgy érzem, megfelelő kezekben vagyok.
Kedves Torpinduri!
Megkérdezhetem, hogy végülis hol találtál segítséget? (Tudom, kicsit régen volt, de hátha....)
Köszönöm!
Kata