Házipatika fórum: SE ÁOK I. sz. Sebészeti Klinika (Budapest) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3

SE ÁOK I. sz. Sebészeti Klinika (Budapest)

#1 bszilvia72 2015. 11. 18. - 11:27:30

Az I . számú Sebészeti Klinikán dolgozók remek csapatot alkotnak, végig nagyon empatikusak, kedvesek és odafigyelők voltak . Engem dr. Molnár Béla Ákos műtött, aki nagyon szimpatikus, lelkiismeretes orvos, maximális figyelmet fordít minden betegére. Megnyugtató volt, hogy végig tudtam jó kezekben vagyok és mind emberileg, mind szakmailag bizonyította, mennyire kiváló sebész. (Jó érzés, hogy még vannak itthon ilyen remek orvosok ).
A Klinika összes dolgozójának munkájához további sok sikert , kitartást és egészséget kívánok.

#2 pettyes 2012. 03. 23. - 21:41:04

Műtétem előtt volt választási lehetőségem. Ezt az intézményt választottam. Nem bántam meg! Nem egy luxus Hilton, de a gyógyítás 5 csillagos :-) Köszönet dr Molnár Béla Ákosnak.

#3 pnikolett 2012. 01. 30. - 10:29:52

Engem 2012.01.25-én műtöttek.Dr Szűcs Ákos volt az orvosom.Kiváló orvos,nagyon jol sikerült a műtét,hálás vagyok neki!! :) Nagyon kevés az olyan orvos mint a Szűcs dr úr...Köszönök mindent és sok sikert kivánok neki a jövöben!!!A Klinika minden dolgozoja nagyon kedves és barátságos ritka az ilyan korház ahol tényleg foglalkoznak a betegekkel!!! :) Sok sikert...... :)

#4 veblaj 2011. 03. 19. - 12:40:26

Szép Napot Mindenkinek ! Február 28-án műtöttek vékonybél elzáródással. Kupcsulik professzor úr és csapata az életemet mentette meg. Hálás szível gondolok az orvosokra és ápolókra akik segítettek rajtam . Örök hála , és köszönet az I.sz.Sebészeti Klinika minden dolgozójának. Üdv Véber Lajosné

#5 gilonka 2010. 12. 28. - 17:21:13

Szép estét! Nagyon meg vagyok elégedve az orvsoi ellátásal :) Igaz vannak még hiányoságok de szerintem tól lehet lépni rajta ;) Az én orvosom akinek csak nagyon nagy köszönettet tudokmondani Dr Regáli László aki az életemt mentette meg nem egyszer:) Ahogy a betegekkel beszélget a félelem el száll:) A nővérkék teljes szívvel és lélekel ápolják a betegeket:) Igaz a tisztaság nem az erős oldala a kórháznak de én személy szerint javaslom minden olyan betegnek aki műtétre vár:) Jó kezekben van:) Köszönöm ! szeretettel:ILona

#6 ajkayalinka 2010. 11. 17. - 18:42:07

Hosszú évek óta járok az I.sz.Sebészeti Klinikára és csak jó tapasztalataim vannak. A kezelőorvosom dr.Lukovits Péter kítünő orvos és remek ember. Köszönet Neki! Pintér Alinka

#7 afuto1 2010. 11. 06. - 09:10:50

Háziorvosi beutalóval, véletlenszerűen kerültem az osztályra, lágyéksérv-operációm volt. 2 nappal a bekerülés után operáltak, 3 nappal később jöhettem haza. A benn töltött 5 nap alatt végig kedves, figyelmes, szakszerű ellátásban volt részem. Dr Szűcs Ákos végezte a műtétet. Helyi érzéstelenítést kaptam, mert bár 8 műtő van, altatóorvosból hiány van. Távozáskor szerettem volna a "szokásos" módon meghálálni a doktor úrnak a fáradozásait, ő ezt határozottan elutasította, ezt igen nagyra becsülöm. Mindazonáltal szeretnék segíteni neki/nekik, ezért a Balassa Alapítványnak fogok pénzt adni. Sajnos nem tudom az összes nővér és orvos nevét, aki foglalkozott velem, de mindenkinek ezúton is köszönöm.

#8 ildi_co 2010. 10. 25. - 16:22:04

Páromat köldöksérvvel, 2010. februárjában itt műtötték. A műtét napján derült ki, hogy az altatóorvos programjába mégsem fér be. :@ Ezért a sebészorvos HELYI ÉRZÉSTELENÍTÉSBEN csinálta meg a műtétet, egy félreeső, ócska műtőben (mert különben meg sem lett volna aznap). A sérv otthon begyulladt, 40 fokos láza lett, másnap az orvos az ambulancián! felnyitotta a sebet, és kinyomta belőle a gennyet, nem kevés fájdalom mellett! A sérv nyáron kiújult. Augusztusban visszament- új műtétre elő is jegyezték októberre. Bementünk a kijelölt napon, táskával, lélekben felkészülve, ahogy kell. 7.30 - 11.30-ig ültünk ott, amikor is közölték, hogy nincs szabad ágy. Befeküdni nem tud, de felveszik, azután menjünk haza. Ja: és örüljünk, hogy Bp.-en lakunk, mert vidékieket is elküldenek ugyanígy. (Volt még egy csomó indok, de engem ez két havi várakozás után NEM ÉRDEKEL! :@)Telefonáljunk délután, hogy másnap műtik-e. Telefonáltunk: NEM. Telefonáljunk másnap délután... És ez így megy már jó pár napja. Miközben a párom célzottan erre kivett szabadsága ketyeg (ugye, nem kell magyaráznom, hogy miért szabadságot vett ki?), a klinika elszámolja őt, mintha benn feküdne, de ez a legkevesebb - mindketten olyan feszültek vagyunk már a várakozásban, hogy szinte robbanunk. Eszembe jut az ismert könyvcím: "Kik vagytok ti, Istenek?" Úgy sakkoznak emberekkel, sorsokkal, mintha bábfigurákkal. Most ott tartunk, hogy új helyet keresünk és kezdünk mindent elölről... :'(' KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, IGAZÁN! SZÉGYELLJE MAGÁT MINDENKI, AKI CSAK TEHET AZ ILYEN ÉS HASONLÓ ELBÁNÁSRÓL!!!!!!!!!!!!!

#9 irene0801 2010. 10. 10. - 15:21:06

2010.márciusában feküdtem ezen a klinikán. Mind az orvosok mind az ápolók szakmai tudása , a betegekhez mint emberhez való hozzáállása , kedvessége ugy gondolom egy beteg számára fél gyógyulás. Igaz a mütétek időpontjában némi csúszás előfordult, és a kórházi körülményekben is van némi javitani való, én jó véleménnyel vagyok erről a kórházról. Az operációt dr. Molnár Béla végezte , aki mind szakmailag mind emberileg a maximumot nyujtotta, köszönet neki. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a KLINIKÁT!

#10 beataf78 2010. 09. 01. - 13:26:47

Három hónapja műtötték az édesapámat sérvvel a Klinikán. Eredetileg nem ebbe a kórházba tartoztunk volna, de egy ismerősünk ajánlotta dr. Nehéz Lászlót a Klinikán. A műtétre szerencsére viszonylag hamar sor került, ahogy olvasom a fórum bejegyzéseit, ez nem mindig van így. Édesapám a műtét után nagyon hamar gyógyult, ma már alig emlékszik rá, milyen fájdalmai voltak korábban és mennyire tartott az operációtól. A Klinika szaktudás tekintetében szerintem a legjobb az országban (viszont valóban rossz állapotban vannak a kórtermek, WC-k). Külön szeretném megköszönni a családom nevében Nehéz László doktor úrnak, aki kiváló munkát végzett. Mindig elérhető volt (akár telefonon is) és odafigyelt édesapámra.

#11 pusiera 2010. 08. 15. - 21:28:28

2009. májusában műtöttek a Klinikán. Anaszteziológus konferenciák miatt csökkentett számmal működtek a műtők, így az én műtétem is elhúzódott kissé, mivel epekő műtétre várakoztam, epegörcseim egyre fokozottabban jelentkeztek. Műtét előtti rosszulléteim, (hányás..), jelezhették ugyan, de mivel nem beszéltem róla, nem evéssel leredukáltam a rosszullétek számát, igyekeztem eképpen siettetni a műtétet, szerettem volna mielőbb túlleni rajta, hazajutni.Sajnos nem volt a legjobb módja eltitkolni a tüneteimet, mert azok utaltak volna arra, hogy egy kis kő kijutott már az epevezetékbe, így a műtéten szerencsésen túljutottam ugyan, jól sikerült, erős voltam, hamar kezdtem gyógyulni, de otthoni lábadozásom során, amikor először ehettem volna valamit, azonnal begörcsöltem, és panaszaim kísérteties hasonlatosságot mutattak, műtétem előtti állaptomhoz.Dr. Nagy Zoltán operált. Hozzá fordultam újabb rosszullétemmel, telefonhívásra azonnal behívott, ambuláns vizsgálatokkal gyakorlatilag megerősítette mindezt. Sajnos mire minden lezajlott hasnyálmirigy gyulladást kaptam, dacára a gyors, hatékony kezelésnek. A követ eltávolították és Nagy dr. meggyógyított. Az orvosok munkája mind szakmailag igen nívós, mind emberileg magas szinten igyekeznek elősegíteni betegeik gyógyulását. Örülök, hogy betegségemből sikresen felépülhettem, köszönetem érte Nagy Zoltán doktornak! Részemről áldozatkész hozzáállása betegeihez azt mutatta, hogy igen is létezik akinél nem a parassolvencia megszerzése elsődleges cél az orvos beteg kapcsolatban. Becsületéhez nem fér kétség, hálával gondolok a doktorra!

#12 nagynezs 2010. 07. 01. - 11:22:08

Az egészségügy mai állapota mellett fantasztikus az a szakmai munka, amit az I.sebészeti klinikai dolgozói végeznek, miközben képesek a betegre, mint emberre is maximálisan figyelni. Köszönet mindannyiuknak !

#13 browser 2010. 01. 03. - 23:09:15

Ide nem szívesen mennék, MRSA, ESBL tenyészik az intenzív osztályon, nincs egy normális illemhely sem. Borzalmas állapotok vannak.

#14 optimista23 2010. 01. 03. - 17:02:06

2009 márciusában műtöttek ezen a Klinikán, Dr. Nagy Zoltán, Dr. Molnár Béla, Dr. Horányi János. Nagyon meg voltam elégedve az orvosokkal, ápolókkal, asszisztensekkel, stb. Ilyen figyelmességet, segítőkészséget más egészségügyi intézményben még nem tapasztaltam. Mind szakmailag, mind emberileg elismerésre méltóak. Nekem sokkal jobb hangulata van egy ilyen "múzeumi" jellegű épületnek, mint egy hipermodern kórháznak. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne férne rá az épületre egy külső-belső felújítás. De a lényeg az, hogy itt kiváló az orvosok szaktudása, akik bejárták a világot. Felénk nem jellemző, hogy az orvosok megadják a telefonszámukat a betegnek, inkább titkolják. Itt rögtön megadták, hogyha valami baj van szólhatok. Örülök, hogy erre a Klinikára kerültem, a legjobb hely. Külön üdvözlöm Dr. Nagy Zoltánt! Köszönök mindent! Berkesi Anikó

#15 Mozesgabo 2008. 12. 26. - 12:07:59

Én csak nagyon jókat tudok mondani mivel nagy beteg voltam. nagyon sokat tudnék mesélni az orvosok elöt le a kalappal mindent megtesznek hogy a beteg megkapja a nekijáró bánást.külön köszönett Dr Molnár Béla Ákos Dr úrnak mivel-ő mindenkinek megteszi a legnagyobb tudásának megfelelő segítséget idejét nem kimélve tudásávet,kedveségével elő segiti a betegek gyogyulását. Csak kőszönet ileti az ilyen tudású orvost .

#16 emcike71 2008. 12. 08. - 12:56:13

Sajnos én nem tudok pozítívan szólni a kórházról!Nagyon sajnálom hisz én is ápolónő vagyok vidéken és talán más szemmel is nézem az ottani dolgokat!Én sem szeretem a korházamról a kritikát de elviselem és tanulok belőle!Anyósom feküdt a 2.emeleten hasnyálmirigy betegséggel.A műtétek elhúzódóak voltak/kettő volt/hol eszközhiányra hol más egyébre hivatkoztak.Végül megtörténtek!Az ápolónők többsége/persze tisztelet a kivételnek 1-2/mogorva,flegmán válaszoló néha már a türelmem határát súroló volt!Az illemhelyek koszosak,piszkosak,undorítóak!2 emeletet jártunk végig mire találtunk viszonylag tisztát!Könyörgöm és ez a sebészeti klinika?Patyolat tisztának kellene lennie!!Az épületet a kortermeket nem is minősítem!Mindig azzal vigasztaltam a kórterembe fekvő betegeket hogy ha a sebészek munkálya kitűnő a többi nem lényeges!Szóval nagyon sajnálom de le kellett hogy írjam!Ja és a boríték a "legkissebbtől a legnagyobbig "mindenkinek belekerült a zsebébe!!Senki nem utasította vissza!!!Sajnálom hogy ezeket kellett írnom!Persze nem feledkeztem el azokról sem akik tényleg sokat tettek anyósom gyógyulásáért!Nekik kitartást sok türelmet kívánok a munkályukhoz!Üdvözlettel: T.Emőke

#17 jagger 2008. 07. 04. - 21:20:49

Szerencsésen túl van apukám a gyomorműtéten! Hál' istennek nagyon jól van! Nagyon köszönjük a munkáját dr.Harsányi László doktor úrnak! Nagyon pozitív véleményünk van az egész kórházról. Az orvosok maximálisan végzik a munkájukat, az osztályvezető doktor úr igazán "orvos". Ő gyógyítani akar! A nővérek is nagyon figyelmesek, segítőkészek. Nagyon örülünk, hogy hosszú tortúra után, de sikerült apukámnak ebbe a kórházba bejutnia! További jó munkát, jó egészséget és kitartást kívánunk a kórház minden dolgozójának! Jáger Jánosné

#18 jagger 2008. 07. 03. - 10:24:59

Az apukámat éppen most műtik a gyomrára! Nagyon idegesek vagyunk, de bízunk dr.Harsányi László szaktudásában!

#19 analitika 2008. 02. 20. - 12:14:19

Mellékvese megnagyobbodással kerültem az I.sz. Sebészeti Klinikára Horányi János doktorúrhoz, aki kedvesen fogadott. Tele voltam szorongással, ő minden kérdésemre megnyugtatóan válaszolt. A sok beteg ellenére a szakszemélyzet nagy türelemmel foglalkozott minden beteggel. A műtétem február 4-én volt. Egy napot az intenzív osztályon töltöttem, ahol a személyzetről szuperlatívuszokban lehet beszélni. Az osztály zsúfolt volt, a felszereltség hagyott némi kívánni valót, de az ápolók és az orvosok mindent megtettek a betegekért. Öt napos bent-tartózkodásom alatt mind az orvosokról, mind az ápoló személyzetről (kettő kivételével) csak jót mondhatok. Elszomorító csupán, hogy munkájukat akadályozza a fontos műszer- és pénzhiány. Szaniszlóné

#20 csillap 2008. 01. 03. - 13:00:50

A férjem tavaly nyáron került a SOTE 1.sz Sebészeti klinika intenzív osztályára hasnyálmirigy gyulladással. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a körzetileg illetékes kórház aznap nem volt műtétileg ügyeletes, így ott nem műtötték meg ( mivel nem tudták konkrétan mi baja van, iszoyú fájdalmai voltak)így átkerültünk a Sote-ra , mint kiderült ebben a betegségben ők a legjobbak, ott tudták rögtön mi baja van. ( Ha akkor megműtik, felnyitják nagy valószínűséggel ma már nem élne). Így is sokáig nem bíztattak semmivel sem, de borzasztó türelmesek voltak a nővérek és az orvosok is velem, készségesen válaszoltak a kérdéseimre,aggódásaimra. És mindent elkövettek, hogy jó iránayba forduljon a dolog. Persze kellett a férjem erős szervezete is, mert nagyon súlyos helyzetből sikerült visszajönnie. Lélegeztető gépen volt 1 hétig. Októberben megműtötték, elhalt a hasnyálmirigy nagy része, de a cukra teljesen jó. Nagyon hálásak vagyunk az egész intézménynek, intenzív osztálynak és legfőképpen Punyko Ibolya intenzív szakápolónak és Dr Nagy Andrásnak, hogy ma is él a férjem és remélem ez sokáig így lesz! Csilla


  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: